Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashtar parancsnokság 2012-05-16

 
Köszönet a fotóért GooRoo-nak!Üzenet az Ashtar Parancsnokságtól

2012-05-16

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Message from the Ashtar Command 5/16/12

Ennek a világegyetemnek bizonyos része elhanyagolt, és összeomlás állapotában van, és nem fog kibírni még egy kozmosz körüli utazást. Itt jövünk mi, az Ashtar Parancsoksága. Felismerjük az ilyen a problémákat, illetve a gyenge szemeket a láncban, amely összeköti, és hatalmassá teszi univerzumunkat, illetve felhasználjuk képességeinket, hogy segédkezzünk ezeknek a világoknak újjáépíteni magukat, és helyrehozni a sérüléseket, melyeket okoztak nekik. A Ti bolygótok is egyike ezeknek a nagymértékben elhanyagolt bolygóknak, amit muszáj helyreállítani, ha az emberek továbbra is otthonuknak szeretnék hívni a következő körben (a világegyetem körül megtett körben).

Valamennyi ember ebben az univerzumban kap egy bolygót, melyet otthonának hívhat. Ezért valamennyi embertől függ, hogyan vigyázza, és gondozza otthonát, hogy tisztán tartsa, megőrizze, és hogy annak megfelelően működtesse, amire/ahogyan tervezték, és megteremtették, azért hogy az emberiségét óvja és táplálja. Ez egy nagyon kényes adok-kapok, ahol egyik sem vehet el túl sokat a másiktól, hogy a harmonikus egyensúly tartható legyen. Itt, a ti világotokban a történelmetek e szakaszában az egyik túl sokat vesz el a másiktól, és ha ezt az egyensúlyt nem állítják helyre, akkor a bolygótok többé nem lesz képes fenntartani galaxis körüli pályáját. Ilyen módon lett a világegyetem megtervezve, és hogy ilyen módon tanítsa a bolygó lakóit, hogyan őrizheti meg biztonságosan, és megfelelően szülő bolygóját, valamint, hogy levonja a következtetéseket, ha az a gondatlanság, és rossz bánásmódnak köszönhetően hanyatlásnak indul.

Manapság a világotokban súlyos problémákkal bírtok. Azok az emberek, akik jelenleg, és már egy jó ideje, hatalmon vannak, nem törődnek egy pillanatra sem az Anyafölddel, sem pedig veletek. Csak saját magukkal törődnek, és a kapzsi vágyaikkal, hogy még több mesés vagyont szerezzenek, és abszolút hatalmat gyakorolhassanak. Ezeket az egyéneket el kell távolítani hatalmi, és közigazgatási pozíciójukból, hogy olyanok vegyék át helyüket, akiket a legjobban az Anyaföld érdekel, és mindent meg fognak tenni azért, hogy lássák felvirágzását, és ökológiai egyensúlyi állapotba kerülését.

Azért vagyunk itt, hogy segédkezzünk azoknak, akik a világotokban alkalmasak, és akik már kiérdemelték a jogot arra, hogy átvegyék az irányítást. Azért vagyunk itt, hogy felajánljuk segítségünket, hogy eltávolítsuk a nemsokára már csak az egykori (politikai) hatalommal visszaélőket, és ezt tesszük azon ragyogó erő döntése által, amit ti, és amit mi is alkottunk. Nem a saját döntésünkből, elhatározásunkból kifolyólag vagyunk itt, hanem a Teremtő szolgálatában, hogy titeket szolgáljunk, emberi családunkból származó testvéreinket, és hogy szolgáljuk a bolygótokat, mely egy élő, lélegző és tudatos létező, akit mi Gaia-nak hívunk.

Akár egyetértetek egységesen, akár nem, hogy elfogadható a segítségünk, és, hogy helyrebillentsük hajótokat, mely súlyosan megdőlt, és nagy mennyiségű víz került bele, erről most döntenetek kell, mivel nem sürgethetjük / erőltethetjük rátok a segítségünket. A döntésetek következménye, amennyiben nem fogadjátok el segítségünket, az a mágneses, és tektonikus szerkezetek összeomlásához vezetne mindenütt a Földön. Megvan a tudásunk, és a tapasztalatunk, illetve az eszközeink, hogy elvégezzük a feladatot, hogy helyreállítsuk a bolygótokat egykori hajdani állapotába. Képesek vagyunk eltávolítani azokat a sötét titkos szövetségeket, akik mindeddig a világotok pusztulását irányították, és szolgasorba taszították az egész emberi fajt.

Ha sokan közületek, testvéreink, látnátok, és megértenétek ezt, akkor sok akadály eltüntethető lenne az utunkból, hogy számos alapvető szempontból segíthessünk nektek. Itt jöttök ti. Úgy kell magatokra tekintenetek, mint Fénymunkásokra, vagy ha nem is így, mert ez nem is fontos valójában, hanem ami valóban (fontos) az, hogy felismerjétek, és megértsétek, hogyan segíthettek a bolygótokon, és az emberiségen (most) szükség idején. Tőletek függ, hogy bármit is tesztek, azt meg kell tennetek, hogy megosszátok a tudást, amivel gazdagodtatok a sötét szövetségekkel kapcsolatosan, hogy mit tesznek a bolygótokkal, és mit szándékoznak tenni veletek. Minél többen értitek ezt meg, annál nyíltabban tudunk segíteni nektek, és annál korábban leszünk veletek, és kezdünk el egyesével napról-napra dolgozni ezeken a növekvő problémákon.

Ez az a pont, ami előtt most állunk. Készen állunk, készen arra, hogy elkezdjünk veletek dolgozni több tervezeten [projekten], melyek létfontosságúak a világotok, és bolygótok egészséges túléléséhez. Minden egyes nap látjuk, hogy egyre növekszik azoknak az egyéneknek a száma, kik értesültnek az uralkodó osztályotok – más néven a sötét szövetségek – létezéséről, és káros befolyásáról, valamint a világotokban való jelenlétünkről, arról hogy miért vagyunk itt. Szeretnénk, ha minél többen értesülnétek ezekről a tényekről napi szinten, és örömmel látjuk, hogy növekszik ez a fajta termékenység. Azok az eszközök, melyek szükségek a munka megfelelő elvégzéséhez, már el lettek juttatva hozzátok. Az egyik legnagyszerűbb eszközötök ebben a szent pillanatban is előttetek áll, mivel azért tervezték, és ezért vetették el a világotokban, hogy lehetővé tegye, hogy nagy számban csatlakozzatok, és majdnem azonnal megosszatok ismeretet [információt].

Azt mondjuk, hogy használjátok ki ezt az ajándékot legjobb tudásotok / erőtök szerint, mivel ez talán most a legnagyszerűbb szövetség, ahol pedig szövetségesekre minden másnál nagyobb szükség van. Mi vagyunk a ti szövetségeseitek, és felhasználhattok bennünket a legjobb képességeitek / erőtök szerint. Ismét azt tanácsoljuk, hogy aknázzátok ki azokat az eszközöket, melyek előttetek vannak ebben a pillanatban is, hogy segítsenek kinyitni az ajtót ezekre az adományokra, melyeket mi hoztunk nektek, hogy segítsenek megdönteni / leépíteni ezeket a bűnös sötét szövetségeket, és hitvány terveiket, illetve segítsen nektek visszaállítani az Anyaföldet gyönyörű, és érintetlen állapotába. Mely így ismét lehetővé teszi számára, és az emberiség számára, hogy felvirágozzon, és, hogy együtt folytathassátok utatokat galaxisotokban, és világegyetemetekben [univerzumotokban].

Lefektetni az alapokat, egy olyan történelmi találkozó alkalmával, ahol különféle világokból származó létezők között jön létre, egy nagyszerű feladat, mely sok nagy kihívást tartogat. Teljesen megértettük, hogy milyen nagy kihívás is ez itt, ezen a bolygón, és mi már megszerveztük, hogy sok tehetséges, képzett létező kozmosz-szerte ide testesüljön meg [inkarnálódjon], hogy azonos legyen az emberekkel, és hogy egy nap majd felébredjenek, és válaszoljanak arra a küldetésre, hogy elhozzák a világ számára a létezés egy új formáját. Elmondhatjuk most, hogy büszkén tekintünk sok Fénymunkásunkra, Csillagmagjainkra, hogy válaszolnak a hívásra, és szeretnénk látni, hogy egyre többen ébredtek rá az igazi származásotokra / identitásotokra, és létetek céljára itt, és hogy bármit is tesztek, nektek kell felébreszteni az itt lévő testvéreiteket, akik még mély álomban alszanak.

Még több Fénymunkás utazott ide, mint amennyire szükség volt ehhez a projekthez, hogy teljesen biztos legyen az, hogy elegendően fognak felébredni, és válaszolni a hívásukra, hogy véghezvigyenek minden feladatot, melyet szükséges. Közületek már oly sokan válaszoltak a hívásra, azonban úgy látjuk, fontos, hogy még több felébredt legyen. Ismételten, rendelkezésre állnak az eszközök, melyeket már más intelligens lények átadtak nektek, akik sokkal fejlettebbek a világotokban levőknél, nem számít, hogy jelenleg ki kapja az elismerést ezekért. Az elismerés a legkevésbé fontos számunkra. Ami fontos, az a befogadó bolygótok biztonsága, és jó érzete, és ti, kedves univerzumbéli testvéreink.

Szeretnénk találkozni mostanság mindannyitokkal, akik felébredtek, és akik megértitek szerepetek fontosságát itt, a világotokban, hogy kiaknázhassátok az ajándékokat, melyeket nektek adtunk, és, hogy kezdjetek finoman ráébreszteni annyi embert, amennyit csak tudtok a magasabb (valódi) rendeltetésük céljára, és azokra a fontos kérdésekre, melyekkel foglalkozni kell itt a világotokban. Amint a szükséges létszámot elérjük, a cselekvés következő fázisába lépünk, mely nagy változást hoz el világotok számára, melyek szükségesek, és melyek lehetővé teszik a bolygótok számára, és számotokra, hogy mindent felvirágoztassatok, amit csak elképzeltek. Kezdjük együtt, és learatjátok a jutalmat, azért, amit elértetek, és melyeket a Teremtőtől kaptatok. Ezt ígérjük nektek, az emberi családból származó testvéreinknek.

A Fénycsaládotok vagyunk a csillagokból.

Csatornázta: Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Elinor

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

All Galactic Channellings and translations are available at

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

http://www.despertando.me/

PLEASE USE DISCERNMENT...

All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team

[Hungarian translation of the text above:]

Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…

Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved! Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3067160
Hónap: 15523
Nap: 633