Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aton herceg üzenete

Aton herceg üzenete
 
 
 
 
Aton Herceg azt mondja Jess Antony által, hogy elkezdődött
2011 Július 24 – reggel 8:19:53
 
7-24-11
 
 
Aton herceg, érzem szólni szeretnél. Használj engem, hogy elmondd mit kívánsz.
 
Jess, beszéljünk világosan és tárgyilagosan. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem üzenet, de szeretném közvetíteni az erősséget és az őszinteséget arról, amit el fogok mondani.
 
Az idő elérkezett számunkra. Elhalasztottuk és késleltettük a végső sorrendet, amíg az idő elfogyott a naptárban. Tudom, hogy általában nem hisznek a bejelentéseinkben határozott eseményekről egyes időpontokban. Tíz évetek volt a késésekre és a halogatásra a tervezett határidők alapján, amelyeket adtunk nektek. Minden esetnek oka volt, hogy megváltozott. Mindig találtunk egy jobb megoldást, hogy megoldjuk a válságot okozó helyzetet. Minden a mi szemszögünkből mérhető, a galaktikus erők lassú mozgása által. Engedélyezett halasztásunk és késedelmünk van, mert az erők szükségesek a változások megvalósításához a Földön. Nem volt minden a helyén.
 
 
Jelen pillanatban a kozmikus mozgások mind a helyükön vannak. Az eszközök, melyekre szükségünk van a hatás változásokhoz, a helyükre kerülnek. A naprendszeretek energiacserén keresztül működik. El tudjátok képzelni a bolygókat, amelyek köröznek és forognak a Nap körül, de minden mozgás célja, energia előállítása. Ez a mozgás biztosítja az energiát, amely a fizikai formátokban folyik. A bolygótok és az összes teremtmény ad otthont az univerzum táplálásának. E nélkül semmi sem működik. Az energia hullámok rezgésszáma határozza meg a forma megtestesülését. Az ötleteknek energiaként kell megfogalmazódniuk és a világotok a megnyilvánulás, az én ötletem a megtestesülésetekért. Ez egy laboratórium: tanulni és tapasztalni a teremtést bizonyos nézőpontokból amelyeket kijelöltem további fejlesztésekre. A Föld kivételes és ti különösen kiváltságosak vagytok, hogy megtapasztaljátok ezeket a tanulságokat.
 
Mondtam rajtad, és különféle hírnökön keresztül, hogy itt az idő. Az én feladatom nem éppen az, hogy gombnyomásra elkezdjem a láncreakciót. Tulajdonképpen sokkal inkább személyes. Én vagyok a teremtésem és éreznem kell hogy minden készen áll, hogy a változás elkezdődjön. Ez alakít át majd engem is és ugyanez a helyzet Gaiával is. Mindketten érezzük, hogy minden készen áll. Az energia az Atya Forrásából körülveszi az univerzumom, és minden elem reagál mert készen állok fogadni az erő hullámait. Beszéltünk ma reggel arról, hogy minden ember a Földön tapasztal nézőpontokat a kettős megtestesülésemről Esuval. Rámutattam, hogy minden léleknek egy test adott helyet majdnem azonos módon.
 
 
Mindannyian kiválasztottátok azt a formát amelyen szükséges folytatnotok a küldetéseteket, és meghatároztátok a genetikai vázlatot, megfigyelés által szükséges a generációk előmenetelét elvezetni az általatok feltételezett termelés fizikai formájába.
 
Az én esetemben Esu tette a dolgát és én választottam a megtestesülés megosztását.
Az ő alakja volt a legalkalmasabb számomra, hogy használjam a változás hatásait szükséges nekem ahhoz, hogy elkészítsem az útmutatót a művemhez, vissza az eredeti szándékomhoz.
 
Az ő célja az én célom volt, de mindkettőnk energiájának ereje addig tartott, hogy elkészítsük a szükséges változtatásokat, amikor egy alacsonyabb dimenzióban éltünk, az ki volt jelölve, hogy külön kell lennie az én általános igazságaimtól.
 
Hasonló módon a világmindenségemnek meg kell adni a formáját , szükségem van a változások hatására, ahogyan az Atya Forrása kívánja. A helyzet a Földön, amíg szélsőséges, nem ez az egyetlen elem amely érintett a világmindenségemben. Én különösen a történések tudatában vagyok, a végső adományozásom a bolygón és mindamellett a körülményeknek itt készen kell állniuk minden tekintetben. Ez az amiért vártam az utolsó percig hogy elmondjam, hogy itt az idő.
 
Láthatod a szintjeit a zavarnak és az összeomlásnak, amelyek kezdenek láthatóvá válni. Ezek a kezdeti lépései a folyamatnak. A változás elkezdődött, fokozódik, és egyre több energia önti el.
 
 
Esu beszélt nektek az augusztus lehetőségeiről. Ez az a hónap megállapításotok szerint, hogy lesz egy galaktikus alakzat, amely a céljainkhoz egyedülálló. Ez az alakzat nem volt véletlen esemény. Régen megtervezték erre az időpontra. A bolygók és az égitestek, amelyek körülvesznek a helyükre kerültek a sakktáblán. A helyükre kellett kerülniük, hogy ellássák az energia szintet a Földön, szükség volt kiváltani az összes változást amelyeknek elő kell fordulniuk. 
 
Ezek az energiák olyanok, hogy a meglévő alakzat a Földön nem tartható. Ahogyan tudjátok, a fizikai formák megnyilvánulásai az eredeti ötletek. A korábbi elképzelések és azok megtestesülésén kell változtatni. Azok akik nem képesek, kiszámíthatatlanok lesznek, és széthullanak. A gondolkodás, a viselkedés és a termelés, minden érintett lesz, és az összeomlást létrehozó rendszerek nyilvánvalóvá válnak és elsöprő lesz azok számára akik nem képesek alkalmazkodni.
 
Tekintsetek a felkészülésetekre és a felkészültségetekre. A várt dolgok most történnek nap mint nap, amíg elérik a csúcsot.
 
Aton herceg
 
Csatornázó: Jess Anthony
Fordította: Kamilla
 
 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3061983
Hónap: 15242
Nap: 467