Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áttörés

"Nincs semmi amit a kollektív tudatosságotokkal ne tudnátok elérni. De irányítani kell és összpontosítani arra, amit el akarsz érni, ha azt akarod, hogy kreatív hatalmadon keresztül fizikai formát öltsön. Most azon vagytok, hogy megemeljétek rezgésszámotok szintjét, keresve az utat, hogy véget vessetek a régi rendszer irányításának. ez segít felgyorsítani a változásokat és a változásokra irányuló energiákat nem lehet megtagadni. " 

SaLuSa

 
Áttörés


Drága Olvasó,

Gyönyörű bolygón élünk. Nagyon sok szeretet és szépség vesz körül. De a hatalmi erők, a kormányok és az elit úgy látszik nem akarja a jót. Föld Anya legalább 10 milliárd ember számára képes biztosítani a békés életet és bőséget, de a hatalmasok csak azon gondolkodnak, hogy hogyan tarthatják fenn hatalmukat, konfliktusokat gyártanak és háborúkat nyomás alatt tartanak, hogy fizess többet és többet. A sötét testvériségen és titkos műveleteken keresztül semmibe veszik az emberek akaratát. Függőségben és félelemben próbálnak tartani minket a médián keresztül amit ők tartanak ellenőrzésük alatt.
 
 
Ugye itt az ideje változtatni ezen? Ugye itt az ideje eldönteni, hogy a merre tart a mi bolygónk? Ez könnyebb, mint gondolnátok. Igen, valóban.Van egy fizikai törvény, amelyről bizonyára hallottatok már, amely tökéletesen megszakítja ezt a régi paradigmát (mintát), ezt a régi, elkoptatott rendszert, ahol nagyon ellenőriznek minket. Ez a törvény a “Vonzás Törvénye”. Ez azt mondja, hogy ha valamire összpontosítasz amit akarsz és igaz szívvel érzed, azt magadhoz vonzod. Nézz csak utána a web-en vagy a könyvtárban ( olvasd “ A Titok”c. könyvet például), azon emberek történetét olvashatod, akik sikeresen megváltoztatták az életüket.
 
A módszer amit használtak, az a vizualizáció. Amikor vizualizálsz (elképzelsz) valamit, amit akarsz és érzed az örömöt, MINT HA EZ MÁRIS MEGTÖRTÉNT VOLNA, meg fog nyilvánulni.
 
 
Alkalmazhatod a magánéletedben, de sokkal nagyszerűbb, ha a bolygónk és az emberiség jótéteményére használod. Ha több ember összpontosít, erősebb energiát kap. Az energia amit az emberek csoportja küld ki megsokszorozza magát, erősebb lesz, mint amit az emberek egyenként összeadva kibocsátanak. Ne higgy csak ezen szavaknak, ez tudományosan bizonyított.
 
Nézd meg az alábbi videót, amit készítettünk:
 
Nos, sok csoport vizualizált és meditált már. A Világbékéért például. S még mindig nincs béke. Nem működnek ezek a tevékenységek? Biztosak benne, hogy igen! Megnézheted a videónkat. A probléma az, hogy egyrészről a békés energia megteszi a magáét, ezalatt az irányító erők az ellenkező irányba hatnak, így minden visszatér a régi helyzetbe újra. A katonákat utasították, hogy vegyék fel a fegyvereket újra, a bűntettek szaporodnak azért, mert az emberek még mindig nehéz helyzetben vannak.. stb.
 
Ezért kell összpontosítani valamire, amit nem fordulhat vissza. Soha.
 
És ez: az ÁTTÖRÉS.
 
Ne aggódj azon, hogy mire összpontosítasz, az energia intelligens dolog, megtalálja a saját útját. Ahogy láthatjátok is a videónkon, ha az emberek vizualizálják a békét, szintén, hogy szűnjenek meg az emberiség elleni bűntettek, szűnjenek meg balesetek, szűnjenek meg a sürgősségi kórházi szobák látogatásai és a részvénykereskedelem fájdalma. A béke az béke, az áttörés, áttörés. Az energia tudja, hova megy. Ha az áttörésre összpontosítunk mindannyian, meg fogja találni( az energia) a leggyengébb láncszemet, amely még őrzi ezt az elkopott mintát. Ez lesz az ÁTTÖRÉS.
 
Ha elegen vizualizáljuk és valóban érezzük a szívünkben, megtörténik. Lehetséges, hogy a 6578-dik résztvevő a régi mintát egy kis nyomásra feladja vagy lehetséges, hogy a 10234-dik, de össze fogja törni.Csak várj és figyelj.
 
 
Koncentrálj valamire, ami téged valóban boldoggá tesz. És érezd az érzést, hogy ez már megtörtént. Vajon Obama fogja bejelenteni az UFO Közzétételt, a szabad energia elérhetővé válik a nyilvánosság számára, a fő tv állomások és lapok közzéteszik hogy 9/11 összeesküvés volt vagy valami más nagyobb.Mindenből ugyanaz esik le: a sötét “cégnek”(szervezetnek) vége van.
 
Csak válaszd ki, ami számodra legfontosabb, örülj amikor érzed hogy az áttörés éppen megtörtént. Vizualizáld például,hogy a háború és az éhség utat tör a béke és bőség felé az egész bolygón. A kétségbeesett gyerekek új reményt kapnak. A stressz és félelem utat tör a boldogság felé és van időd együtt lenni a szeretteiddel. A korrupt politikusok és a hatékonytalan egészségügy utat tör a tehetséges vezetőknek és az igazi gyógyításnak. A mérgező étel és olaj alapú ipar utat tör az egészséges ételek és a szabad energia felé. Ez az összes dolog MÁR LÉTEZIK a bolygónkon, de ez még a sötét rendszer által elnyomott. És mi megtörténtté fogjuk tenni!
 
Nem nevezzük meg az időt és a dátumot, hogy mikor csináljuk, azt kérjük, csináld MOST!
 
Nem fontos, hogy milyen hosszú ideig csinálod, 5 perc elég. Ami fontos, hogy tényleg érezd az áttörés örömét és hogy ez már megtörtént. Elég, ha csak egy kis (valójában ez NAGY) hozzájárulásodat adod a kvantum módszerhez, a Vonzás Törvényén keresztül hatni fog (működik).
 
Együtt egy HATALMAS erővel meg tudjuk változtatni a világot örökre az emberek hasznára.
 
 
Kérlek folytasd ( menj tovább), egyszer kell megtenned. Hagyd abba amit csinálsz ( valószínűleg olvasol) és hunyd be a szemed! Képzeld el, hogy ott van az Áttörés Hírek (Break News) valamiről ami megtörtént, amit régóta akartál és érzed azt az örömet amit csak érezhetsz ebben a pillanatban. Vizualizáld….MOST!!!!
 
Ez az! Érezted? A kollektív tudatosságunk vette a szavazatod. Köszönjük. Hozzájárulásoddal hatalmas hullámot adtál a minta energia változtatáshoz (elmozdításához), amely már átsöpört a bolygón. A vonzás törvénye biztosítja, hogy valósággá válik.
 
Ha megcsináltad a vizualizációdat, most jön a második fontos rész. Ez a projekt akkor működik, ha mindenki tud róla és mindenki számára alapvető (alapelv). Azt mondják, hogyha hat alkalommal továbbküldöd, minden egyes embert elérsz a bolygón. Tehát azt kérjük, hogy küldd el ezt az e-mailt MINDENKINEK akik a címlistádon szerepelnek, és akikről úgy gondolod, hogy csatlakoznak az akcióhoz. Ezáltal létrehozunk egy hatalmas fényhadsereget egy szép napon!
 
Nagyon köszönjük, hogy csatlakoztál ehhez az akcióhoz. Földanya és mi mindannyian, akik vágyódunk a békére és harmóniára ahogyan Te is, hálás lesz neked. És mindenki más aki csatlakozott, mert ezt EGYÜTT csináljuk. Kérlek küldd tovább ezt az e-mailt most. Ne halogasd, MOST van itt a pillanat.
 
Köszönjük!!!

 

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Enikő, Tauno, Pierre, Paco, Light River, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, (felveheti a neved itt)

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044578
Hónap: 11001
Nap: 467