Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Arkturusziak üzenete a 11-11-11 valóságáról

AZ ARKTURUSZIAK ÜZENETE A 11-11-11 VALÓSÁGÁRÓL      
Írta: Arkturusziak/Ute   
2011. december 12. hétfő, 11:29

 

 

AZ ARKTURUSZIAK ÜZENETE A 11-11-11 VALÓSÁGÁRÓL

 

Mi Vagyunk az Arkturusziak!!!

 

Kedveseink, ez a mai nap (11-11-11), időtlen idők óta, az egyik leghatalmasabb napja az emberiségnek, hiszen a FöldAnya olyan határtalan örömöt és felszabadulást tapasztalt meg, mint még sohasem. És ez természetesen, példa nélküli hatással van az életetekre, olyan módon, amit még senki sem tudhatott meglátni előre, még mi sem, ugyanúgy az összes galaktikus támogatóitok és bennetek szeretők sem, akik szintén álmodni sem mertek erről.

 

Szeretteink, ha ti is láttátok volna, azt, amit mi láthattunk, azt az új és csodálatos ragyogást, ahogy azóta a FöldAnya sugárzik!!! Az Öröm sugárzásának fénye ez, az Ő megújuló felszabadulásával elért győzelmének öröme, amint teste felemelkedett egy magasabb dimenzióba. Mára már majdnem teljesen elkészült az új kristályos rács körülötte, egy új mintája, ruhája annak, amivel tudtok dolgozni, egy olyan új minta, amely lehetővé teszi nektek a spirituális fejlődésetekbe való felgyorsulást és felemelkedését minden emberi létezőnek.

 

A Fény és Energia koncentrációja végigtisztította a Földet ezen a mai napon (11-11-11), jelenlétetek és részvételetek ebben hatalmas erősséggel bírt, és ennek az erősségnek a hatására a FöldAnya felemelkedett a 3. dimenziós helyzetéből az új pozíciójába.

Bár Gaia teste felemelkedett és megtisztult a sötétség nehézségeitől, amit az utolsó évezred óta cipelt magával, de továbbra is még egy lábbal a 3. dimenzióban maradt, hogy gyorsulásával megadja a lehetőséget azoknak, közületek, akiknek még egy kis időre van szükségük, hogy tudatosságuk és fényük annyira növekedhessen a személyes energia területeiken, hogy követni tudják egy magasabb dimenziós szintre Őt.

 

Gaia most boldogan élvezi az új felemelkedett állapotát, míg a hátralévő időben a régi helyzetében türelmesen vár rátok, de ez a régi helyzet már többé nincs hatással rá és jólétére.

Vannak páran közület olyanok, akiknek ezt nehéz megérteni, mert ami a 3. dimenziós valóság felett van, az nehezen írható le, és azt nem lehet csak úgy leírni és meglátni lineárisan és logikusan, a bal agyféltekés látásmód szerint. Nektek szükségetek lehet ezért a jobb agyféltekéteket használni, vagy jobban mondva az egész agyatokat (egyensúlyban a két agyféltekét) használni, és el kell kezdenetek a szívetek szerinti saját belső intuícióitokat és belső szemeteket használni.

 

A FöldAnya mély hálával van mindannyiótok iránt, mint akik  „planetáris szerverekként” segítették őt a felemelkedésébe, és szívével  felismer bennetek, és felkészült és elszánt arra, hogy fokozatosan segítse a felemelkedési folyamatotokat továbbvinnetek, ami nagymértékben felgyorsítja az emberiség ébredését és megvilágosodási folyamatát, és ez az ami majd végre lehetővé teszi saját magának is, azt, hogy átmozogjon teljesen az új, a 4. dimenzióba, és majd ezután az ötödikbe. A tervek szerint a 4. dimenzióba kerülése, teljesen a 2012-es év végére történik meg majd.

 

Mi Vagyunk az Arkturusziak és azt figyeljük, hogy hogyan válaszoltok erre a fontos elmozdulásra, ami ezen a napon (11-11-11) történt meg. Néhányan talán nem vagytok ennek a tudatába, de amit észre fogtok venni az elkövetkezendő napokban és hetekben, az hogy valami lényegesen megváltozott, ahogy élitek életeteket, és mindent, amit éreztek, a körül egy új ragyogó fény van, és egy szellemi jelenlét emeli, növeli ezt a fényt, hogy egyre inkább érzékelhető legyen, amikor az összecseng szívetek rezgésével.

Ezzel együtt fog járni a növekvő boldogság-érzés és megkönnyebbülés számos területen és módon.

 

Ez a fény és tudatosság növekedés az életetekben és a szívetekben, hamarosan annyira erős lesz, hogy alapvető változásokat fog hozni világotokba, és mindenkit el fog érni.

 

Kedveseink, ti hoztátok létre ezt, együtt a FöldAnyával, egy teljesen új irányba tett lépést tettek, ezen a 11-11-11 napon. Még nem láthatjátok a kedvező eredményt, de hamarosan megérkezik. Mostantól kezdve sorsotok jó irányba fog változni, és csak várjátok az egyre gyorsabban megjelenő, megérkező eseményeket, olyanokat, amilyeneket eddig elképzelni sem tudatok eddig.

 

Azt javasoljuk nektek, hogy használjátok ki felelősséggel megálmodva és megtervezve az új világotokat, ezeket az áldott időszakokat, hogy mint egységes emberiségként ki tudjátok fejezni az Isteni Szeretetet, Bőséget, Örömöt.

 

A Mennyek táncra perdültek most, drága emberek, és a mennybeliek szeretete és fénye megújulva, dicsőségesen ömlik rátok, és már akadálymentesen megérkezik a ti világotokba.

 

Mi velük ünneplünk, bennetek ünneplünk, és ünnepelve kívánunk látni bennetek.

Azt mondjuk: Egység és Ünneplése, és erre meghívjuk az Örökkévaló Isten Örömét és Szeretetét ehhez az ünnephez.

 

Megáldunk most bennetek!!!

Mi Vagyunk az Arkturusziak

 

köreadja:

www.foldicsillagok.hu

forrás:

MESSAGE FROM THE ARCTURIANS: THE 11.11.11 ACCOMPLISHMENT

Message received by Ute on 11.11.11 late evening AEST

http://radiantlyhappy.blogspot.com/2011/11/message-from-arcturians-111111.html

 

Copyright©. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, 2011 http://radiantlyhappy.blogspot.com

 

Hallgassa meg ezt az üzenetet a YouTube-on is.

http://www.youtube.com/watch?v=f_KG4LMcBOw

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 13
Összes: 3027950
Hónap: 15319
Nap: 502