Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL A 2011. évi nyári-őszi energiákhoz

AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL A 2011. évi nyári-őszi energiákhoz
   
Írta: Nász jános   
2011. június 22. szerda, 12:02

AZ ELENIN ÜSTÖKÖS, AVAGY ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL

A 2011. évi nyári-őszi energiákhoz

 

Közreadja a Fény Hírnökei Feltételnélküli Szolgálata

www.foldicsillagok.hu

 

„Ha ismered az Ég működését és ismered az emberek tetteit, akkor minden a birtokodban van, ami átsegít a világon. Ha ismered ugyan az Eget, de nem ismered az embereket, akkor nem fogsz tudni azonosulni az emberek szokásaival. Ha pedig ismered ugyan az embereket, de nem ismered az Eget, akkor nem fogsz tudni az Úton járni.”

Wen-zi: A titkok feltárásának igaz könyve

 

Elenin (E-Lenin élt él és egy ideig élni fog) egy barna törpe (összeomlott bolygó, amely kicsi ahhoz hogy csillaggá legyen) kísérő üstököse, okkal-joggal hozza lázba mostanában az égbolt kutatóit. A Földre gyakorolt hatást több esetben is érezhettük, és azok, akik a bolygónk árnyékában a háttérben meghúzódtak, kiknek rögeszméje az, hogy az emberi civilizáció sohase érhesse el evolúciója és a mennyei próféciák által beharangozott felemelkedését nagyban rájátszanak erre a kozmikus eseményre.

Mivel már felfedtük egy korábbi cikkünkben a 2012 utáni 3 felemelkedési hullám részletezésével kapcsolatos kozmikus ciklusok egy részét, azokból kiderült, hogy a szabad akaratunk/választásunk által befolyásolhatjuk ezeket az eseményeket,* de befolyással élhet az árnyékkormány is, kinek templomaiban, sötét papságai által vonzást gyakorolnak arra, hogy minél közelebb kerüljön az üstökös, sőt ha lehet teljesen tönkretegye a már fennálló, csaknem teljes kapacitással működő krisztusi hálót. (így a repülőgépekkel folyamatosan az égre varázsolt kémia anyagsugárzással).

A Niburian Nagytanácsa ennek érdekében információkkal lát el bennünket, hogy nincs miért kétségbe esnünk, csak használjuk az istenadta teremtő jogainkat, vagyis velünk minden rendben van. Ennek ellenére a 3. Nagy Földi kísérletben a 2013-ig visszamaradó linerási időben még lejátsszák nekünk azokat a galaktikus katasztrófákat, így a lyrai, a plejádi és a szíriuszi földi kísérleteket, ahol ezek felemelkedő és fejlődő bolygót megsemmisítették. Ezekből megmaradt érzelmi traumákat, az onnan származó lények, a csillagmagok, besétálók, felemelkedett mesterek, és angyali rendek közös összefogásával be kell tudnunk gyógyítanunk, ugyanis így tud a Föld, a Naprendszer, és a  Tejút Galaxis együtt továbblépni, emelkedni, amely megváltoztatja majd rezgésében az Omni-Univerzumot is.

 

Az Elenin (C2010X1)  ciklusa és hatása

 

Március 4.

A Barna Törpe és kísérője az Elenin üstökös átlépi a Földi ekliptika északi vonalát és elkezdi a bolygó tektonikus lemezeinek befolyásolását. (Földrengések, vulkánkitörések, társadalmi feszültségek indulnak, vagy már elindultak)

 

Március 15. A Föld, Nap, Mars, Jupiter, Uránusz, Szaturnusz, és a Barna törpe+Elenin egy vonalba felsorakozik, nagy összehangolódás. A bolygófelsorakozás idején a földi gravitáció a legalacsonyabb volt az elmúlt évezredek tekintetében az Anyaföldön. Ezért sokan már a pólusváltásról beszéltek, vagy az arra utaló jegynek vélték a Föld viselkedését.

 

Június 30.

A Napfogyatkozás előtti napon a Barna Törpe a Mars pályáját keresztezi.

 

Augusztus 3.

A Barna Törpe az Elninnel a Földközelben lesz, és keresztezi a Föld pályáját.

 

Augusztus 18.

A Barna Törpe a Vénusz pályáját keresztezi és 67 millió mérfölddel megközelíti a Napot. 10 éve ezen a napon tervezte meg a globális elit, a Rotschild/Rockefeller csoport, hogy az Új Világrend érdekében majd a 9/11 álterrorista eseményekben (lásd: Idővonal. 2011. szeptember**) magára hagyja az emberiséget, és végleg elrejtőzik a bunkereiben, várva a világvége katasztrófát, ám a fényhozók kritikus mértékének szeretetenergiái megállították őket.

 

Szeptember 25.

A Második áthaladás és együttállás: Nap, Merkúr, Szaturnusz, Föld és a Barna törpe felsorakozik és a bolygók és az üstökös elkezdik összetett hatásukkal a Naphoz ráncigálni, húzni a bolygót.

A FÖLD OLYAN KÖZEL KERÜL A NAPHOZ, AMIRE 3600 ÉVE NEM VOLT PÉLDA.

Ez a kötélhúzás esemény 7 napig áll majd fenn.

 

A szeptemberen túljutva, jelentős változások lesznek, hiszen túljutunk a legmegpróbálóbb időszakon. Az Elenin és a barna törpe eltávozik a Naprendszerből és a Föld környezetéből. A Nibiru pedig nem érkezik be 2012 előtt. Az Elenin bár sokkal kisebb mint a Föld, de szédületes erővel rángatja a Földet, egyik oka a Japán földrengésnek, és az izlandi vulkánkitörésnek. Hatást gyakorol a Napunkra és ezek napkitörésekben jelentkezik: lásd június 7.-e. (Magyarországon is sok trafó látta kárát és sok helyen nem indultak be az autók, lemerevedtek a számítógépek). Az időjárás szeptember végéig: rekord hőség, szárazság, hirtelen áradások, hatalmas viharok, tornádók, de ez szeptember végétől elmúlik. A nagyobb prófétált katasztrófák az Idővonal eltolódása miatt elmaradnak, vagy leszelídülnek, így a Nibiru a közeljövőben nem játszik ebbe szerepet (lásd még: Tizenkettek Tanácsa: 2012 utáni 3 felemelkedési hullám, a mostani állapot szerint 2030-as időpont látszik valószínűnek.)

A föld így csak kisebb változásokon esik át, de egyik sem olyan erős hatású, mint majd a Nibiru beérkezésekor. A folyók áradásai így is erőteljesebbek lesznek, viszont sem Kalifornia, sem a New-Madridi(Usa) lemezek törésénél nem lesz nagyobb katasztrófa: Kisebb helyi élelmiszerhiány előfordulhat. Sok területet azonban nem fog befolyásolni. Összességében mégis csak jó hír. Az Elenin hatása pedig továbbra is csökkenthető érzelmi állapotunkkal.. A régi fájdalmaink, harag, bánat elengedése, békesség magunkkal és másokkal. Most a Fény és Sötétség integrációja zajlik, továbbra is megváltoztatva a valóságunkat, szeptember után az időjárás is visszatér a normális állapotába.Jelaila Starr
www.Nibiruancouncil.com

http://archive.aweber.com/nc_subscribers/4iXgk/h/Jelaila_s_Weekly_Message_.htm

 

 

Október 2.

A Barna Törpe ismét keresztezi a Vénusz pályáját és újra mag felé rángatja a Földet, majd 2 héten belül: október 13-16 sorra kerül a Barna Törpe és a Föld legközelebbi találkozási pontja: 22,3 millió mérföld.

 

November 14.

A Barna Törpe a Mars pályáját keresztezi.

 

November 22.

A 3. együttállásban a Föld és az Elenin eléri a március 15.-ei pontját, ezután kifelé megy a Naprendszerből.

 

AZ Elenin egy üstökös csupán, de annyi bizonyos, hogy 2004 óta hatalmas befolyással van a Föld tektonikus lemezeire. Sokan a Nibirunak hiszik, de ez nem az.

Az Elenin irányítása összefüggésben van a Japánban tapasztalt pusztító földrengéssel, mert Japán a Tűz Gyűrű területének szélére esik. (egykori Lemuriai központ), és itt nagyon is instabil a tektonikus lemez, más kérdés, hogy a globális elit mennyire játszik rá az eseményre, több mint 20 erős utórengés közvetlenül az erőmű területén.

Tehát az Elenin, nem a Nibiru, az majd délről érkezik be és húzza majd maga felé a Föld lemezeit. Az Elenin üstökös egy barna törpe körül kering, amely egy mini naprendszert tart fenn, és jóval a Nibiru előtt jár, de elég arra a tömegvonzása, hogy maga felé rángassa a Földet. Az Üstökös most tesz fordulót a Nap körül (május-augusztus) majd elindul visszafelé és ismét jelentős hatással lesz ránk nézve szeptember-októberben. Saját szabad akaratunk által tudunk enyhíteni a hatásán. Minél többen vagyunk egyensúlyban, és fényben látjuk a bolygót annál kisebb lesz a hatása, de a tektonikus hatásokat nem tudjuk kikerülni, bizonyos értelemben segít a Földnek a negatív energiák kiengedésében

 

 

 

*http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=172:a-nagy-ciklus-vege-a-2012-utani-kozmikus-ciklusok-a-felemelkedes-3-hullama&catid=49:2012-utan&Itemid=78

 

** http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=118:idvonal-2001-szeptember-2001-vege&catid=44:1999-2005&Itemid=73

 

felhasznált irodalom:

http://www.nibiruancouncil.com/html/homeland_ security_formulaartic.html

www.Nibiruancouncil.com Jelila heti üzenetei: május 16. és június

 

www.foldicsillagok.hu

 

 

 


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3092250
Hónap: 14836
Nap: 525