Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az első kapcsolatfelvétel időpontja

Az első kapcsolatfelvétel:

augusztus 4.

561261_456130137750566_1847874630_n.jpgFöldi idő szerint 2012 július 25-én a Plejádi Nagy Tanács egyetértésben más galaktikus tanácsokkal  meghozta a döntést a galaktikus kódex irányelveinek figyelembevételével, hogy a plejádi fény család tevékenyen közreműködik a Föld felemelkedésénél. Ezen kívül eldöntöttük, hogy kapcsolatba lépünk a földi létezőkkel, ezen üzenet átadásától számított nyolcadik napon, 2012 augusztus 4-én, az Olimpiai játékokon Londonban, Angliában, hogy az egész világ láthassa! Ez lesz a mi bemutatkozásunk, csakúgy mint az első erőfeszítésünk, hogy nyíltan együtt dolgozzunk veletek Gaia helyrehozatalán és felemelkedésén, és asszisztáljunk a ti saját felemelkedésetekhez.

Ez a galaktikus intervenció a következő okok miatt lett elrendelve:
Sophia-Gaia betegsége egy olyan kritikus szintet ért el, hogy azonnal meg kell tisztítani.
 
A fényhányados a Földön nem elég magas, hogy ezen a szinten képes lenne beindítani a tömegek globális felemelkedését, azt ami egyedül eljuttathatja az egész bolygót a következő dimenzióba. A Terra(Föld) bolygó menetrendszerű felemelkedési ideje 2012 december 21.  Örömmel látjuk, hogy sok földi létező erőfeszítésének következtében a Föld szenvedése enyhült, mindazonáltal a küszöbön álló következő galaktikus korszaknak megfelelően a szükséges gyógyítással és munkával a földi létezők nem tudnak az előzetes időzítés szerint elkészülni. Semmi esetre sem voltunk megrémülve, látva a jó erőfeszítéseket, amit oly sokan, oly sokáig hoztak és nagyra értékeljük azokat az akciókat amiket a Föld rezgésszámának emelésére és a körülötte levő negatív energia megtisztítására szerveztek.
 
 Értsétek meg, hogy nem várhatunk tovább, csak azt léphetjük, hogy segítünk! Ami most a Földön történik, az hatással van az egész univerzumra, tehát nagyon fontos! Sophia-Gaia-Terra azonnali megtisztítása galaktikus szempontból is elsődleges prioritás. Ez magában foglalja  a maradék archonok/cabal teljes eltávolítását. A cabal elme-árnyékoló paraziták nem lettek elég gyorsan eltávolítva a földi lények által, így visszatartják Gaia felemelkedését, csakúgy mint a káros befolyás alatt álló  személyek saját felemelkedését is.

Érdekeltek vagyunk Gaia életének segítésében, mert mi alkottuk őt meg veletek együtt, eónokkal ezelőtt. Ezért mondjuk nektek, hogy a családotok vagyunk! Nem lesztek nagyon lesokkolva, mert nagyon is humanoidok vagyunk, csakúgy mint ti. Magasan fejlett spirituális lények vagyunk, fejlett technológiával rendelkezünk, de nem tartjuk magunkat többre másoknál, mert mi mindannyian egyek vagyunk! Mindannyian egyéniségek vagyunk akiken keresztül a legfőbb teremtő megtapasztalhatja önmagát! Egy család vagyunk és nagyon szeretünk titeket, ahogy majd látni fogjátok. Tudjuk, hogy együtt el fogjuk végezni a munkát, lazíthattok!

Felszólítunk titeket, hogy ne terjesszétek a félelmet, ahogy sokan még mindig teszik! Ez nem hamis üzenet, hanem egy aktuális esemény ami be fog következni, csak a jóból eredően és a jó érdekében.

Sok fény-létező a Földről vagy a kvadránsunkból a Földön van már több évtizede, és rettenetesen sokat segített. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy minden hihetetlen erőfeszítés ellenére sem tudják megcsinálni időben ami szükséges. Nem hibáztatunk egyetlen Földi lényt sem emiatt. A fény hányados a Földön hihetetlen szinteket emelkedett az elmúlt két hónapban. Legyetek büszkék a munkára amit elvégeztetek, és folytassátok tovább, amíg csatlakozunk hozzátok Sophia-Gaia helyrehozatalában.

A bűncselekményt az eredeti negatív archoniai lények követték el, akik rabszolgává tették ezt a planétát sok évvel ezelőtt, és a hozzájuk kapcsolódó vérvonalak és klónok, akik el lettek takarítva.

A csillagokba van megírva 2012 december 21, és ezt nem lehet megállítani!
Ez az a nap, amikor Gaia szabaddá válik és megkezdi a felemelkedést az emberekkel együtt! Ez folyamatosan fog történni, fokozatokon megy át 2012 december 21-i kezdéssel.

Jövünk, hogy együtt dolgozzunk kéz a kézben minden fénymunkással Gaián, hogy segítsük és befejezzük a küldetést.

A mi megállapított galaktikus utasításunk szerint belefogunk, hogy elkezdjük az első fázist az első jelentősebb kapcsolatfelvétellel. és összefogjunk veletek elvégezni ezt a végső munkát.
 
Le kell szállnunk, hogy Gaia és ti felemelkedhessetek!

Az első fázist két nappal ezelőtt elkezdtük!
Július 25-én a délutáni órákban a mi orbitális plejádi flottánk nyitott egy szuper portált Gaia belső atmoszférájában. A szuper portál megnyílt ezen a napon az időn kívül, előkészítve a leszállásunkat Gaiára. Igen, ez így van kedveseim! Most van itt az idő!

Ez a dimenziókapu amit nyitottunk, az 5D-ből a 4D-be való lelépéskor használatos, az alacsonyabb rezgésszámba, átalakítja a kisebb hajóink sűrűségét, és a fény testünket plazma fénnyé, a 3Ds alapvető rezgéshez és földi rezonanciához.

Amint a fő hajónk az Erráról , leereszkedett a belső atmoszférában levő bázisra, hogy megnyissa a portált, a plazmamező a hajó körül kölcsönhatásba került a Föld mágneses mezőjével, rendkívül erős módon.
 
Nem okoztunk sérülést sem Gaianak sem a rajta élő lényeknek, pontosan úgy történt ahogy kalkuláltuk, mindazonáltal sok magas érzékenységgel rendelkező földlakó  érezte a lökést, amint a hajónk megérintette a belső atmoszférátokat. Soknak ezek közül a magasan becsatornázott földi létezők közül a mágneses mezője szétesett. Volt néhány jelentés éteri robbanásokról és elektromos zavarokról, fény gömbökről és dolgok áttetszővé válásáról. Néhány magasan fejlett és nagyon érzékeny földi lény elvesztette a öntudatát csaknem egy órára, de semmi jelentős sérülés nem történt! A legtöbb földi létező egyáltalán nem is érzékelte, hogy bármi is történt.
 
Ezt az első fázist meg kellett csinálni, megnyitni ezt a csillagkaput a magasabb dimenzióból a tiétekre, hogy előkészítsük Gaia megtisztítását, felemelkedését és a rajta létező érzékeny élet felemelkedését. Ez a fázis nagyon bonyolult nagy szakértelmet kívánó feladat volt, mert a Föld annyira törékeny, és ez az első alkalom az ismert történelem során, hogy dematerializáltuk a főhajónkat, és ilyen közel hoztuk.

Ez a művelet teljességgel sikeres volt!
A portál nyitása az 5D és a 4D becsatlakoztatására szolgál, egy híd e két dimenzió között, és most teljesen nyitva van! Ez az utolsó kapu ahol ti szó szerint átsétálhattok a Földről a Mennyországotokba!

A Közzétételünk dátumát megadtuk most nektek, ezt a talajba is beleírtuk, szó szerint beleírtuk a földbe Manton Drove és Windmill Hill közelében, mint egy üzenetként nektek, az újraegyesülésünk dátuma : 2012 augusztus 4, szombat.

Isten hozott Zionban, a titeket megalkotó Isten városában, kedveseim! Ezen a földi napon 2012 július 27-én azt mondjuk nektek : kezdődjenek a játékok!

Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!
 
Tudjuk, hogy ez hihetetlenül hangzik nektek, de megerősíthetitek ezt sok más forrásból is, sok közülük a mi földi szövetségesünk.

Találkozunk magas szintű földi követekkel (a jófiúk), és ma sikeresen megegyeztünk, hogy az újraegyesülés a 2012.évi olimpiai játékokon fog megtörténni.

Ez a közzététel és az újraegyesülés veletek nyolc nap múlva megtörténik!
Ahogy erről a döntés megszületett és a tanácsban ezt leírták, úgy ez meg fog történni.

Minden szem látni fogja!

Egyáltalán nincs szükség semmiféle aggodalomra, hiszen tudjátok, hogy ez egy kritikus idő a Földnek és lakóinak, és mi már régóta figyelemmel kísértük és előkészítettük előre a folyamatot.
 
Elmondtuk, hogy addig nem szállunk le amíg a cabal eltávolítása meg nem történik. Július 4-én a Függetlenség napján kinyilvánítottuk, hogy a fizikai és a nem fizikai cabalt eltávolították és ez így is van!

Kedveseim ez a valóság. Már nem az igazi 3D-ben vagytok, hanem a 4D felső részében az 5D határán. Újrateremtettétek a 3D-s Mátrixot még egy kis időre, amíg a nagyszerű munka elkészül, abból a célból, hogy sok alacsony, negatív rezgés átalakulhasson.
 
Bármi megjelenik ellenkezőleg, az egy képzelt árny, maradványa az archonok által belétek programozott 3D-s programnak, ami még mindig fut.
 
A kisebb hajóink fognak megjelenni a stadion felett Londonban, és bemutatják a mi következő és leghibátlanabb alacsonyan szálló versenyszámunkat.
 
Terveket készítettünk, hogy közvetlenül az olimpiai mezőn szállunk le a földi vezetőinkkel együtt, és megmutatjuk nektek, hogyan is néz ki a 4. és az 5. dimenzió. Ez egy igazi bemutatója lesz a fénynek, a léleknek és az energiának. Ne féljetek ettől! Mire számítottatok?

Megállapodtunk a vezetőitekkel már egy ideje, mégis volt köztük néhány, aki azon volt, hogy elgáncsolja az újraegyesülésünket veletek! Erőnek erejével azon leszünk, hogy ez most megtörténjen a legfőbb jó érdekében, mert nem maradt már több idő! Augusztus 4-ig adtunk időt a világotok vezetőinek, hogy álljanak el az útból, vagy el lesznek távolítva, ha közétek és közénk állnak!
 
Akadályozzák a Közzétételt ez év áprilisa óta, eddig vártunk, a legeslegutolsó pillanatig, megtéve mindent, hogy akadályozzuk a Föld pusztítását közvetlen beavatkozásunk nélkül! Ez az idő most ért véget! Nyolc napon belül a világon minden G20-as vezető bejelenti a létezésünket és mi megjelenünk, vagy nem jelenti be és mi akkor is megjelenünk! Azokat a vezetőket akik ellenszegülnek, el fogjuk távolítani a helyükről és nem lesznek részesei a jó munkának amit veletek együtt fogunk végezni 2012 még hátralevő részében és később!

Az ajtó most nyitva áll, és mi átlépünk rajta!
 
A cabal hamis fennhatóságának nyomai még megmaradtak, megfertőzve az elméket, hogy elhiggyék, hogy rabszolga sorban élnek egy politikai-katonai szervezet fennhatósága alatt, elhagyatva Istentől.
 
A Federal Reserve bank most teljességgel fel lesz osztva, ha együtt működnek ebben, ha nem. Nyolc napjuk van!
 
Az emberek minden hitele a Földön eltörlésre kerül. 
 
A rabok kiszabadulnak. (Megj: nem kell ettől sem megijedni, mert a bűnözők speciális, magasszintű rehabilitációs programra lesznek utalva/DK)
 
Minden ebből következően újra lesz szervezve.
 
Minden technológiát megkapnak az emberek amivel folyamatosan gyógyíthatják a testüket, és olyan dolgok is, amit el sem tudtok képzelni!

2012 december 21 ennek a nagyszerű felemelkedésnek az első napja és a negativitás teljességgel törlésre kerül ebből a realitásból!

A Mátrix most mindörökre teljesen szétfoszlik!

Meg fogjuk ezt csinálni, ti és mi együttműködve!

Köszönjük a bátorságotokat és  merészségeteket, hogy idejöttetek évtizedekkel ezelőtt, hogy később véghezvigyétek ezt a nagyszerű küldetést!

Találkozunk Augusztus 4-én szombaton!

Áldás az egész Földre és minden lakójára!


Forrás:


Péntek, 2012 július 27

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egervári Lászlóné - e.laszlone@freemail.hu

Nagy örömmel olvastam ezt az információt, mert ezt már nagyon nagyon vártam.
Bízom abban, hogy hamarosan, személyesen is lesz lehetőségünk találkozni, beszélgetni, sőt együtt dolgozni Veletek.
Őszinte szeretettel üdvözöllek benneteket: Marika

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 8
Összes: 3027952
Hónap: 15319
Nap: 503