Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az érzéseiteken keresztül leltek rá a gyógyulás kapujára

 

Az érzéseiteken keresztül leltek rá a gyógyulás kapujára    
Írta: Kryon/David Brown   
2011. június 16. csütörtök, 09:51

Az érzéseiteken keresztül leltek rá a gyógyulás kapujára

The Gateway To Healing Is Through Your Feelings

Kryon by David Brown

2011. március 14. San Pedro, Costa Rica

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Az embereket fel kell világosítani, hogy mi fog történni 2012-ben. Minden egyes ember számít, és hatással van erre a folyamatra. Azok közül, akik tudják mi fog történni 2012-ben és visszatartják az információkat, meg fognak szenvedni ezért nagyon-nagyon.”

 

Üdvözlet, Drága Emberek

Kryon vagyok a mágneses szolgálattól.

 

Nagyon mókások vagytok innen nézve, ahogy mi most látunk bennetek. Annyira élvezitek ezeket az új energiákat, annyira kívánatosak számotokra, ahogy hagyjátok közelebb és egyre közelebb jönni hozzátok, s így juttok el 2012-höz. 2012 végére negatív energiáitokat mind nagyon gyorsan fel fogjátok tudni szabadítani. Egy új tudatosság felé haladtok, bár a mostani tudatosságotok még kételkedik abban, hogy mi jöhet még ezek után valójában.

Azon az úton melyen végighaladtok, viszont látni fogtok bizonyos mérvű halált és rombolást, pusztítást is. De azok az emberek, akik a Krisztusi Tudatosságukba kerültek, vagy fognak kerülni, biztonságba érezhetik majd magukat, védelem alatt állnak, nyugodtak lehetnek a legnagyobb vihar közepén is, mert akik ezt választották, azok a Krisztusi Tudatosságukba fognak kerülni 2012 végére.

Lelketek teljes elfogadással és támogatással fog vezetni bennetek és könnyebben, egyre még könnyebben tudjátok elengedni a negatív érzéseiteket, és meg tudjátok majd tenni ezek lekapcsolását valóságotokból, melyeket családi vonalatokon hoztatok egykor, majd nagyon gyorsan meg fogjátok tudni megoldani mindezeket.

 

A világotokban most sokan kezdik megérteni azt, hogy mi a gyógyulás lényege, és ezek követendő példákká lesznek, így a gyógyulás nagyon is könnyű lesz.

Gyengédnek, elfogadónak kellene lenni magatokhoz, mert a negatív energiák elengedése nem mindig jó érzéssel párosulnak, mégis meg fogtok szabadulni tőlük.

Támogatást kaptok most minden szintről, és a teljes bolygószintű felemelkedéshez, támogató energiák érkeznek hozzátok. Tudjuk mennyire szomorúak vagytok a Japánban elveszített életek miatt, de tudnotok kell azt, hogy a Föld pólusai változásban vannak, és ez feltétlenül fontosak számára és számotokra, azért is, hogy érzelmi szintű változásokat hozzanak létre a Földi síkon, amely egy új tudatosságot és fordulatot hoz majd magával.

 

Hasonlítsátok össze azt, ahogyan éltetek, azzal, ahogyan most érzitek az energiákat. Hatalmas különbséget fogtok érezni, sokkal biztonságosabban és szolidabban mindent.

Ti, ebben a teremben (és akik ezt olvassák), mindannyian gyógyítók vagytok és mindannyian a spirituális utatokon, keresztül gyógyítottátok magatokat és egymást. Néha gyógyítóként úgy érezhettétek magatokat, mint az a macska, aki kergeti a farkat, amire egy gumiszalag van kötve, föl- és le, ugrándozva.

 

Mindannyian rengeteget tanultatok, és most kezditek azt felismerni, milyen is az igazi gyógyulás, gyógyítás. Kezditek felismerni azt a gyógyulást, amely a családi egységetekre vonatkozik, vagy a családokkal való kapcsolataitokra, amelyben éltek. Mert még nem gyógyítottátok meg a kapcsolataitokat, de már erre minden egyes aspektusa készen áll számotokra, a belső családotokkal való együttműködésben, amely teljes és egész, és az a személyiség, aki teljessé és egésszé válik belül, az automatikusan kommunikálhat minden emberrel, minden szinten, mert ezek összefüggenek egymással.

 

Ez egy új világ kedveseim. Ez egy felszabadító kísérlet, bár meglehet, elveszíthetjük majd a bolygó eredeti lakosságát, de ez lehetővé teszi azt, hogy a bolygó a felül tudjon kerekedni a sötétségen.

Engedjétek, hogy a szeretet gyengéden áramoljon a testetekben, szellemi vezetőitek a lábatok előtt kuporognak, és a szoba tele van szeretettel, angyalokkal és Kryon energiái itt ölelnek át, teljes erővel. Ti vagytok a forrón mindig is drága szeretteink.

Ez akkor is van, ha többnyire ezt nem is érzitek, mert az individuális részetek korlátozza ezt a hatalmas szeretet megérzését. Akár a duzzogó kisgyermek ilyen, amikor fáj valami neki, így tolja el magától a szeretetet, és még erőteljesebben tudatosabban teszitek, mint szülők ezt magatokkal, és mindez megváltozik akkor amikor biztonságot és védelmet és szeretetet éreztek. Ekkor teljessé válik majd a kapcsolódásotok az Ég Atyával, a Nagy Központi Nappal és ugyanúgy a Földanyával is teljes mértékben csatlakozva. Ez az út, amikor a tudatlanságból a tudatosságba értek, a lekapcsolódásból, az összekapcsolódásba, és ekkor mágikus létezőkké váltok, és mágikus úton sétálgattok tovább a Mennyország és a Föld között. Keresztény kifejezéssel élve, Isten Akarata szerint teljesül be mindez.

 

Ahogy az energiasodrással együtt úsztok, az élet egyre könnyebb és könnyebb lesz, és egyre inkább tudtok kapcsolatba kerülni az Ég Atyával és a Föld Anyával, annál inkább a szeretet valóságát fogjátok létrehozni, és ez automatikusan, egyszerűen történik meg. Az energiák csak átáramlanak rajtatok és átáramlanak álmaitokban, és megnyilvánítják az álmaitokat.

 

Drága Emberek, a Szeretet, ennek az energiaáramlásnak a kezdete és lehetővé teszi, hogy a Szeretet átáradjon rajtatok…csukjátok be a szemeteket most, és kapcsolódjatok össze talpaitokkal, lábaitokon keresztül a Földanyával a gyökércsakrátokkal….a koronacsakrátokkal pedig az Ég Atyával, és érezzétek magatokat….legyetek magatokkal és figyeljétek meg, hogy mit éreztek….tanuljátok meg hogyan tudtok érezni a gyógyulás átjáróján az érzéseitekkel.

 

A Szeretet érkezik most drága Emberek. Egy teljesen új dimenzióban vagytok, és mindannyian felébredtetek már, és a csakráitok a szereteten keresztül még gyorsabban képes teremteni, a félelmeken, a haragon és a szomorúságon túl, és érezni fogjátok nagyon is, hogy a Föld biztonságban van és védelem alatt áll.

 

Világotokat már sokkolta egy irtózatos földrengés és tsunami Japánban, de ennek van egy összefüggése. Az új világrend kormányai egy nagyon negatív valóságot hoztak létre a Földön, és befolyásolásukat, meg kell állítani. Az embereket fel kell világosítani, hogy mi fog történni 2012-ben. Minden egyes ember számít, és hatással van erre a folyamatra. Azok közül, akik tudják mi fog történni 2012-ben és visszatartják az információkat, meg fognak szenvedni ezért nagyon-nagyon. Nem számít, hogy mekkora terület áll rendelkezésükre az elbújásra, az sem számít, hogy milyen védelmi rendszert állítottak fel önmaguk védelmére, mert ez egy energiaváltás. Nem számít, ha azt gondolják, jó mélyre majd elbújnak a Föld alá, mert akkor is át kell esniük a mágneses váltás folyamatán, azon, ahogy az meg is fog történni.

 

Azok, akik elérkeztek a Krisztusi Tudatosságukba, kellemes helyeken és környezetben fogják találni magukat találni. Már nem lehet többé örökre várni másokra, hogy elérkezzenek ők is oda. Ahogy mondtuk a szellemi világ teljes támogatást nyújt bárkinek, és megmozgat minden energiát, melyeket olyan formákba öltenek testet, hogy felszabadítva találhassátok magatokat a negatív érzelmektől, és egyre könnyebben és még könnyebben hozhassátok be a szeretetet a belső családi kapcsolódásotokba, és ezt majd fordítva a külsőbe is csakúgy. Ez, Szeretetet fog hozni a teljes mostani  családotokba is. Nem mindenkinél, de azt mondjuk, hogy tízből, kilenc esetben. Attól is függ, hogy milyen az életszerződéseitek a családotokkal.

 

Mindannyian egy nagy utazáson vesztek részt, fedezzétek fel magatoknak ezt a nagy eseményt. Kedveseim, azt mondjuk nektek, hogy a szeretet mindent, mindenkit megérint. Amikor csak tehetitek, szeretettel forduljatok mindenfelé a napi spirituális gyakorlataitokban.

 

A legfontosabb dolog most a férfienergia meggyógyítása. Ez az első, a belső apák: az apa, nagyapa, dédapán keresztüli vizualizáció. Úgy fogjátok majd érezni a Nagy Váltás után, hogy egyre erősebbek és még erősebbek lesztek, nap, nap után.

 

Újra mondjuk kedveseink, egy új világ van érkezőben, és azt kérjük tőletek, hogy érezzétek a szívetekkel, és amikor a szívetekkel fogjátok érezni magatokat, ahogy a szív tud érezni, akkor úgy érezhetitek magatokat mind, ahogy érezni fogtok 2012 végére. Engedjétek, hogy a Szeretet átáramoljon a szíveteken, mert a Krisztusi Tudatosság a szereteten keresztül beszél.

 

Azt mondtuk a közvetítés előtt, és újra mondjuk, és megismételjük: az Önvalótok szeretete akkor érkezik meg, amikor a belső apa és anya szeretik egymást. Hagyjátok, hogy az energiák átáramoljanak a belső apán és anyán keresztül, gyógyítva sebeiteket, vagy hogy távol tartsanak bennetek a sérülésektől, vagy megállítsa azokat, kiegyensúlyozott szeretetével, és hogy feloldja a korlátok közöttük.

Ők ( a belső apa és anya), azért választották egymást, mert egymás tükrei, és egyre elmélyültebben visszatükrözik egymást, ahogy az egymás sötét oldalaikat is meglátják.

Hagyjátok, hogy a fény beáramoljon a sötétségbe, könnyedén játszva hagyjátok a sötétséget Kryonnak, a szellemi vezetőiteknek, és az angyaloknak….csak hagyjátok, hogy megtörténjen….hagyjátok, hogy a sötétség átáramoljon a szíveteken….ne aggódjatok a sötétség miatt.

Mindenki, aki itt van, ebben a szobában (és akik ezt olvassák), felemelkedtek már egy korábbi életidejükben, egy elmúl életükben, és mindannyian már elbántatok a sötétséggel a múltban, és mindig sikerült felülkerekedni rajta.

Hagyjátok, hogy most, ezeket az életidőtöket kitágulni, hogy erőt kapjatok tőlük, és hagyjátok ezt a belső bölcsességre, és a belső megértésre, hogy segítsen a korábbi felemelkedéseitek bejönni a testetekbe….engedjétek ezeket az érzéseket bejönni, és hagyjátok, hogy tegyék meg a dolgukat ezzel kapcsolatban.

 

Érezzétek ezt az életidőt, amikor felemelkedtek, és menjetek visszafelé ebbe az életidőtökbe, és emlékezzetek erre az életidőtökre, ne felejtsétek el ezt az életidőtöket….lehetett egy tolték, egy maja, egy inka, egy észak-amerikai indián, vagy indiai életetek. Ezeken a helyeken sehol nem volt titokban tartva a megvilágosodás, ott nem volt nehéz, csak itt és 2011-ben nehéz, olyan nehéz, olyan nehéz, mert még mindig nagyon vastag a fátyol, mert minden jelzőoszlopot letakartak, mivel az igazság felfedezését eddig visszatartották.

 

Új világ jön kedveseink, engedjétek meg, hogy ebbe a szobába ezek az energiák bejöhessenek, erőteljesebben, még erőteljesebben, engedjétek, hogy feltöltsön bennetek a 2012-es szintre….hagyjátok a negativitást elmenni, melyeket lehorgonyoztatok egykor ebbe a 3 D-s valóságba….engedjétek, engedjétek meg, hogy az új energiák erőteljesebben, még erőteljesebben, bejöjjenek…ti már nagyon-nagyon közel vagytok 2012 energiáihoz….engedjétek meg, hogy az új világotok áthaladjon a szíveteken….olyan hatalmas támogatással bírtok kedveseink, már megadatott néktek az új világ energiái….engedjétek ezt átáramlani a szíveteken. A szellemi vezetőitek és az angyalok közöttetek vannak, és mi megváltoztatjuk a polaritásotokat, egyre több és mégtöbb támogatást kaptok saját mágnesességetekhez. A Föld néhány területe nem lesz szerencsés a mágneses változással kapcsolatban, de az emberiség egésze szerencsés lesz, és ez az elismerés azoknak is szól, akik áldozatot hoztak érte, hagyjátok őket elmenni.

 

Új világ van érkezőben, kedveseink. Engedjétek, hogy az energiák jöjjenek, erősebben, még erősebben, hogy találkozhassatok 2012 energiáival és hagyjátok magatokat benne fürödni, engedjétek keresztüláramolni a testeteken….kéz a kézben a belső családi kapcsolódáson keresztül, az apával, az anyával, engedjétek meg, hogy megoldódjon minden, ami elválasztotta őket egymástól, hogy 2012 végére, teljesek és készek, felkészültek legyetek. Legyetek türelmesek magatokkal, ne a külső világokba árasszátok ki ezt az energiát, hanem a belső világotokhoz használjátok, úgy ahogy most ez a szoba tele van 2012 energiájával.

 

Menjetek szerencsével, és Isten Áldásával mindezekért, ezt kívánjuk, köszönet mindegyikőtöknek.

Kryon

http://spiritlibrary.com/kryon-south-africa/the-gateway-to-healing-is-through-your-feelings

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3092259
Hónap: 14841
Nap: 530