Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÉSZLELÉS LÁT, DE A REALITÁS ÁLMODIK

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 09. 06.Új világotok víziói most egyszerű látványként érkeznek, mivel az emberiség elkezdett felkapaszkodni az utolsó hegyre és a látóhatár most szemmel könnyen elérhető helyen fekszik és amit vártatok az most betölti a tájképet, mint egy szeretett személynek küldött képeslap kedvenc nyaralóhelyetekről. Mindenkinek szeretettel mondjuk, aki akárcsak kis részben is tett azért, hogy ez a nap valóra váljon mindannyiótok számára, hogy a fénynek tett szolgálatotok sohasem lesz elfeledve, sohasem kerülte el a figyelmet, és őszintén dícséretre méltó, hogy szántatok erre időt, vettétek a fáradságot és tettétek éppen azt, amit megígértetek magatoknak, hogy elvégeztek miután idejöttetek és miután elkezditek leszedni a pókhálót a feledékenységről és a rossz közérzetről.

Oly sokan vannak itt jelen közületek akik testvéreitek, akikre Fénymunkás családotokként utaltunk, de közülük nem sokan ébredtek rá erre a felfedezésre, erre a tudásra. Sok testvéretek alszik még, szunnyadozik csendes feledékenységben, mert nekik a fátylat még fel kell szemükről és érzékelésükről emelniük. Mi a teendőnk ezzel? Összegyűltünk sok vezető gondolkodónkkal és legelismertebb tervezőinkkel nagy konferenciatermeinkben és kigondoltunk valamit, amiről úgy érezzük működhet valamilyen fajta megoldásként ezen felmerült problémával kapcsolatban.

Ez az, amit itt csinálunk. Felismerjük az akadályokat és ezután összegyűlünk azért, hogy keressünk egy megoldást ezen kihívásra, egy kulcsot, ha úgy tetszik, ami kinyitja ezt a következő ajtót. Láttunk egy kihívást itt, nagy lelkesedéssel belevetettük magunkat és legyőztük azt. Szóval ez a megoldás, habár nincs arra garancia, hogy előhozakodunk vele. Elhatároztuk, hogy ezen lelkeket meghagyjuk „nyugodt állapotukban”, engedjétek meg, hogy így utaljunk erre most, és felébresztjük őket az általunk meghatározott megfelelő időkereten belül, egy olyan időben amikor talán szolgálataik nem lesznek többé szükségesek, de még sokféle módon nagyon hasznosak lehetnek munkánkban itt, személyes kihívásukban segítve ezt a bolygót az emelkedésben, kihívások, melyeknek lehet pontosan semmi közük küldetésünkhöz.

Elmagyarázzuk ezt nektek nagyobb részletességgel, hogy tisztább képet kapjatok, tegyük fel, vannak személyes kihívások amikkel ezen bolygó lakói szembe fognak nézni az előttünk álló napokban. Ezek lehetnek olyan kihívások amikkel útvonalatokon semmit sem kell tennetek, vagy a mi terveink szolgálják ebben bolygótokat. Emlékezzetek, mi nem azért jöttünk ide, hogy elvégezzünk mindent ezen bolygó lakosai helyett, elvégre ez az ő világuk, az ő utazásuk és mi nem adunk tippeket vagy zavarunk, amikor ebben nincs ránk teljesen szükség. Más szavakkal, vannak bizonyos dolgok amire mi „személyes kihívásként” és célként utaltunk, amit ezen bolygó lakóinak maguknak kell megoldaniuk és amiről úgy érezzük a legjobb hozzáállás hagyni ezen lényeket lekaszálni saját ösvényüket, kijelölni saját nyomvonalukat és engedni, hogy egyedül menjenek legalább a táv egy részén.

Legalábbis ez volt a tervünk. Most, amióta oly sok Fénymunkás van akinek még fel kell ébrednie, és akik még nem teljesítették inkarnációs szerződésüket önmagukkal és velünk, a Fény Galaktikus Szövetségével szemben, úgy érezzük adni fogunk nekik egy második esélyt, hogy felajánlhassák szolgálataikat, bármit is jelentsen ez a szolgálat mások számára. Így hazatérhetnek, ha ez az amit szeretnének miután itteni munkánk befejeződik vagy visszatérhetnek szervezetünknél vagy más szervezetnél – akik ugyancsak itt tartózkodnak - betöltött pozicióikba, és elmondhatják, hogy legalább egy bizonyos ideig dolgoztak mások szolgálatában szerződésük irányvonala mentén.

Értitek azt, amit itt kifejtettünk? Úgy érezzük némileg tisztáztuk ezt és nincs okunk tovább vizsgálódni ebben. Csak azt szeretnénk, hogy Fénymunkásaink, akik felébredtek tudják azt, hogy összegyűltünk és elhatározásra jutottunk abban, ami személyesen érinthet benneteket. Ugyanis látjátok, hogy akadnak közöttetek olyanok, akik éppen most olvassák ezen sorokat, akik nem teljesítették ebben az időben a velünk és saját magukkal kötött személyes szerződésüket, mert láthatjátok, hogy több mint egy okért érkeztetek ide. Néhányan közületek két fő okért, néhányatok még többért érkezett ide, és vannak olyanok akik még nem teljesítették ezen megállapodásokat.

El szeretnénk azt mondani, hogy azok közületek, akik még nem folytatnak olyan munkát vagy tevékenységet ami kapcsolódik megállapodásaikhoz, még mindig nem késő számukra beállni a játékba és gurítani a labdát. Kérdezhetitek, hogyan kezdjetek hozzá. Nos, el fogjuk újra mondani, hogy nem tévedhettek azzal, ha segítetek felkészíteni az emberiség bemutatkozásunkra amely, habár mi elhatároztuk nem fog megtörténni jelenlegi kormányaitok nagyobb bejelentésén keresztül, mivel úgy érezzük túl sokan vannak ezen a világon, akik még nem készültek fel egy ilyen sokkoló bejelentésre, amire sor fog kerülni legalábbis valamilyen szinten. Vannak más megoldásaink is, amiket arra terveztünk, hogy lehetővé tegyék végül is azok számára, akik szeretnék látni most akár a legcsekélyebb bizonyítékát vagy jelét pozitívan kétség nélkül annak, hogy itt vagyunk és nem csak pár hajóval és annak személyzetével, de elég nagy számban tartózkodunk itt.

Ez a terv, és ez lehetővé fogja tenni azok számára, akik nem szeretnék látni ezt a lehetőséget életük folytatását, mintha semmi sem változott volna ezen vonalak mentén. Más szóval, lesznek olyanok közöttetek, akik képesek lesznek belenézni mások szemébe és azt mondani „Nincs itt senki. Egyedül vagyunk.” és ha szeretnék folytatni azt az álmot, hogy egyedül vannak ebben az egész Világegyetemben, akkor azt üzenjük nekik „Szerencsés utat”, legyetek büszkék, tartsátok erősen hiteteket és mi semmit sem fogunk tenni azért, hogy kihúzzunk benneteket álom állapototokból. Ez a terv, és úgy érezzük, hogy ez sikeres lesz, mivel látunk sok lényt világotokon, akik figyelemre méltóan tehetségesek abban, hogy csak azt látják amit látni szeretnének, másrészről nem látnak meg semmit, amit nem kívánnak látni.

Ezen tehetség szintjének ezen a bizonyos bolygón – sokunk személyes véleménye szerint – egyetemes fokozatúnak kellene lennie. Más szavakkal, azt mondhatjuk, hogy a Föld lakó, az emberi lények figyelemreméltó tehetséget mutattak túlszárnyalva minden más lény képességeit, akivel találkoztunk, és dolgoztunk együtt ebben a Világegyetemben, blokkolásában valóságuk olyan részének ami nem tetszik nekik, amivel nem értenek egyet, amit nem kívánnak megtapasztalni, amiben nem hisznek vagy rezegnek együtt vele vagy amit lehetetlenségnek hisznek, vagy sőt bizonyos szinten éppen valószínűtlennek. Sok ezen személyek közül kimutat egy figyelemreméltó kitartást a vitatkozásban és elutasításban, a bizonyítékok blokkolásban és elkendőzésében, melyek az ő valóságuk érzékelései, lehet nem pontosan a valóság amit megtapasztalnak, de amióta a valóság a szemlélő szemében fekszik – ahogyan ti mondhatjátok – egy bizonyos módon ők élnek, látnak, észlelik pontos környezetüket, mert találtak arra egy módot, hogy alkalmazkodjanak az összes ilyen változáshoz, minden ilyen bizonyítékhoz, és találtak valamiféle mágikus vagy néhány fajta tudományos módszert ennek elutasítására és el kelljen ezt utasítaniuk és folytatni fogják ezt az elutasítást akár megérkeznek és távoznak hajóink, akár nem és a gátak megépülnek és az ingyen energia berendezések kiosztásra kerülnek és mindenfajta tervezet és program kicsírázik szerte mindenütt bolygótokon, és glóbuszotok egész arca megváltozik jelentősen, drámaian, gyorsan és a díszletek olyanná változnak, ami inkább egy csodálatos, festői és jövőszerű látomásának látszik majd néhány leginkább fantáziadús sci-fi irótok tollából.

Ők találni fognak egy módot mindezek elutasítására és hitelt fognak adni kormányaitoknak vagy néhány titkos ügynökségnek vagy őrült tudósok munkájának vagy művészeknek vagy minden átverésnek vagy színjátéknak vagy valamiféle valóságshow-nak. Igen ez az, amit ezek a személyek mondani fognak. Megfigyelő szolgálataink jutottak erre a következtetésre, bár a következtetések lehet nem mindig valósulnak meg az elméleti módon, de mindazonáltal tudósaink, kutatóink és néhány vezető filozófusunk hiszi, hogy éppen ez az ami történik itt. Szét fog válni a valóság, a személyes érzékelés, vélemény, nézőpont mint ahogyan az ma van. Semmi sem fog valójában változni, habár ezen szétválási szint változni fog azok között, akik látják magukat és élnek a magasabb dimenziós létezési szempontok szerint és azok között, akik egy alacsonyabb dimenziós valóságban élnek és ezek lehetnek akár családtagok vagy barátok vagy akár még egy házastárs is.

Értitek mire célzunk itt? Megismételve, néhányatok látja egy adott pillanatban azt amit mások nem és fordítva, még ugyanazon szavak olvasása közben is vagy ugyanazt a tárgyat nézve vagy ugyanazon esemény szemtanújaként. Amit mi itt csinálunk az, hogy adunk egy tippet, egy nyomot, nem számít milyen szintű a tipp vagy nyom, amit ti kiértékeltek szemetekkel és elmétekkel, amely egyedi és senki más nem rendelkezik ilyennel. Elláttunk benneteket ezzel a tippel, mert úgy éreztük sokan vannak közületek, akik ugyanazt a kérdést tették fel és vannak olyanok akik nagyon intuitívak és pontosan kitalálták mi ez a kérdés ebben a szent pillanatban, mialatt mások nem lesznek képesek ennek kitalálására abban a pillanatban, amikor olvassák ezen sorokat, és akadnak olyanok közöttetek, akik ezt meg sem próbálják kitalálni, akik talán nem is akarják kitalálni, akik talán nem is éreznek indíttatást arra, hogy kitalálják milyen kérdésre segít ez a tipp megtalálni a választ. Nem fogjuk elárulni mi az a kérdés, amit feltettetek, de emlékeztetünk benneteket arra, hogy ez talán a leggyakrabb kérdés amit feltesztek nekünk és amit kérdeztek egymástól és magatoktól történelmetek egész jelenlegi periódusa alatt.

Ez minden mára, Drágáink. Menetrend szerint haladunk üzeneteink tekintetében, amit meg szeretnénk osztani veletek és nem szükséges megosztanunk veletek minden nap nagyon hosszú üzeneteket, hogy tartsuk a tempót. Ehelyett maradni fogunk menetrendünknél, ahogyan azt terveztük és megosztjuk veletek azt, amiről úgy érezzük megfelelő darabkái és részei a nagy kirakósnak, ami teljesen összeáll nektek, mielőtt végetér történelmetek ezen időszaka, mielőtt ezen fejezet utolsó lapja is elfordul, és amikor az utolsó lap elfordul, mert elértetek az utolsó oldalakhoz éppen most, nem kell többet lapozni és amikor az egész történet utolsó lapját is elfordítottátok, amelynek ti voltatok olyan alapvető, fontos és értékes részei amit meg fognak mutatni, és minden szereplő és esemény, az összeesküvés csavarjai, az ellenfél, a szövetségesek, a szerelmesek, a rejtélyek, a bizonytalanság, a várakozás és a hihetetlen csúcspont, minden meg fog oldódni, és kristálytisztává válik számotokra, mert becsukjátok itteni utazásotok könyvének fedelét.

Társszerzőitek vagyunk tollal a kezünkben, a Fény Galaktikus Szövetsége.
Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Lily-of-the-valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089430
Hónap: 14306
Nap: 313