Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÖNFELHATALMAZÁS: A KÖVETKEZŐ VALÓSÁGUNK

AZ ÖNFELHATALMAZÁS: A KÖVETKEZŐ VALÓSÁGUNK
   
Írta: St Rother/Group   
2011. augusztus 03. szerda, 07:32

AZ ÖNFELHATALMAZÁS: A KÖVETKEZŐ VALÓSÁGUNK

 

A Csoport 2011. márciusi üzenetének kivonata

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

 

EMPORWERMENT: Önfelhatalmazás, Önmeghatalmasodás, A Teremtői Lét vállalása, Saját Hatalomba kerülés, Saját Szuverén/egyedi teremtő hatalomba kerülés / vállalása / elfogadása.

E-Korszak

Ebbe az alapvető energiába lépett most minden emberi létező.

 

Ez az E-Korszak az Önfelhatalmazás korszaka, az új energia beérkezése/behozása, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy sokkal többet hordozzanak saját isteni esszenciájukból, fizikai testükben.

Az elkülönülés illúziója véget ér, ez egy teremtői játék volt, amelyben az emberiség olyan játékot játszott, mely mindentől elkülönült lénynek látszott, de most itt vagyunk egy új testben, felkészülve arra, hogy egy új energetikai rendszerben, több fényt tudjunk fogadni magunkba, és ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül, egy új módon tudjunk összekapcsolódni, amely egy új, mélyebb kommunikációs kapcsolatot tesz lehetővé, egy új kommunikációs szint elérését. (Lásd még Metatron/Tyberron: az atlantiszi Kommunikációs Kristály aktiválása 11-11-11-ben) Hamarosan képesek leszünk használni az új összekapcsoló kommunikációt, kevesebbet fogunk beszélni a mindennapi életben, és erőteljesebben tudjuk értelmezni mondanivalónkat, akár szavak nélkül is, mert az emberek energetikai szinten fognak tudni kommunikálni. Mindez az emberi evolúció eredménye.

Az emberiség kollektív rezgése rendkívül felgyorsult, és ez nagyon is segíti a bolygót változásában, nap, mint nap.

Akik most olvassák e szavakat, azok már évekkel ezelőtt magukba foglalták ezeket a tanításokat, és most a bolygón mindenki érzi ezt az energiát, de nem tudjuk még hogyan szokjunk hozzá, és sokan még nem értik meg ezt a folyamatot, mi folyik a világban.

Amikor egy új energia belép a valóságunkban, akkor az történik, hogy úgy érezzük, hogy a világ egyszerre kicsi lesz. Bármilyen típusú világ van, a világ nagyon kicsi lesz, és minden a jelen pillanatába kerül. Így tehát olyan életkorszakba kerülünk, ahol a bolygó lévő emberek saját igazságuk 80%-át meg tudják már tartani, természetes, saját kreatív erőikkel. Mivel szeretjük a számokat, ez eddig a lakosság 3%-nál kevesebben érték el, de most, már ahogy elkezdődött egy nagyon gyors változás a bolygón, különböző módokon, sokakat fog ez érinteni és ez számos különböző tapasztalatot is fog hozni életünkben. De hogy ez megtörténjen, energetikai és fizikai helyet kell készíteni, (megtisztulni elengedni mindazt ami nem szolgál: pl. verseny- és túlélés tudatosság, szegénységfogadalom) hogy részeink lehessenek ezek az energiák. Az a fontos, hogy ne aggódjunk, ha valami kudarcként ér bennünk, vagy negatívan tapasztalunk meg valamit, mert ez egy magasabb szempontból jónak tűnhet, bármit is tettünk.

Ahogy az emberek tovább folytatják fátylaik felemelését, egyre inkább összekapcsolódnak és egymás részei lesznek és összehangolják, harmonizálják, a disszonanciás energiákat számos területen, ahogy elkezd felemelkedni a fátyol, ahogy mindezt mozgatja az emberiség, egy magasabb vibrációba kerülve, egyre gyorsabban összekapcsolódnak, kapcsolatba kerülnek egymással az emberek. Így tud majd az egyik ember segíteni a másiknak nagyon gyorsan, és ez egy kölcsönös bizalomról fog szólni. Arról szól, hogy az Otthon energiát tartva, a többi kereső útját hogyan segíthetjük, mennyi fényt tudunk hordozni szemünkben és szívünkben azoknak az embereknek, akik mindennap közöttünk vannak. Önzetlenül segíteni, hogy mások is megtalálják a fényüket magukban, bizalmat és bátorítást adni nekik, mert ez az első lépés, a legfontosabb, mert ez viszi el a bolygót a következő lépésre.

Számtalan módon ki lehet fejezni ezt a fényenergiát, ami bennünk van, ami belőlünk árad, és ez lesz a következő lépés sarköve az egész emberiségnek.

Az Önfelhatalmazás azt jelenti, egy lehetőség arra, hogy az emberiség saját fényével áradjon, ragyogjon, fényesedjen. Mindenki egyenlő esélyt kap erre.

Látni fogjuk, majd hogy a mágnesesség természetes módon meghoz mindent, amire szükségünk van. Ez az Önfelhatalmazás képessége. Ez a képesség arról is szól, hogy keressük saját fényünket egy mosolyban, egy séta közben hogy megláthassuk egymás mosolyát.

Mi vagyunk a Föld Angyalai, emberi angyalok, akik ide mertek jönni fizikai testben, fizikai formában, hogy részeseik legyenek ennek a hihetetlen változásoknak. Az emberiség sok segítséget kap a fátyol másik oldaláról, hatalmas mennyiségű energiát, és azok a lelkek, akik félreálltak, hogy mi itt lehessünk, készen állnak mindig arra, hogy segítsék munkánkat, készek energiát küldeni és segíteni, magnetizálni ezt a világunkban, újraindítani, újraalkotni ezt az energiát, ha kérjük. Ők egy másik dimenzióban élnek, egy kicsit másképp látják a dolgokat, de ez nem arról szól, hogy jobbak is lennének, vagy rosszabbak, mint mi. Azért vannak, hogy szolgálatunkra legyenek, hogy segítsenek arra rádöbbenni, hogy kik is vagyunk valójában. Az Önfelhatalmazás programjára nagyon gyorsan, az egész emberiség számára, sor kerül most. Lehetnek majd összetűzések emiatt, de szórakoztató is lehet, nézni azt, ahogy a mágia kibontakozik. A Fátyol még visszatart bennünket, hogy emlékezzünk arra, hogy kik vagyunk valójában.

AKIK VAGYUNK A TEREMTÉS LEGCSODÁLATOSABB ANGYALAI, AKIK VALAHA IS A FÖLDÖN ÉLTEK, AKIK LEMETSZETTÉK A SZÁRNYAIKAT, HOGY EZT A JÁTÉKOT JÁTSZHASSÁK A FÖLDÖN. A JÁTÉKOT MEGNYERTÉK ÉS A KÖVETKEZŐ SZINTRE LÉPHETNEK.

 

March 15 2011 ~ Empowerment ~Our Next Reality by Steve Rother

http://lightworker.com/beacons/2011/2011_03-Empowerment.php

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3062986
Hónap: 15212
Nap: 566