Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÚJ FÖLD ELSŐ ÉVÉNEK RENDKÍVÜLISÉGE METATRON A FÉNY URA ÜZENETE, TYBERONN-ON KERESZTÜL

(2013. augusztus-november: „A Mágia Korszaka most újra visszatér”  - Az Aranykorszakok összehangolódnak a jelen idővonalán. - Augusztus 12-21. A Zöld Sugár Végtelenség Kapujának Aktiválása. - Szeptember 20-22. - Napéjegyenlőség – A Reneszánsz/Újjászületés Átjáró Időkapuja megnyílik. – Összekapcsolódás a tudatos Mester Fákkal és Növényi Királyságokkal.

 

index.jpgÜdvözlet Mesterek!

Gondoskodó energiával és az önfelhatalmazás terével veszünk körül mindegyikőtöket, Igazi Mesterként, akik a Felemelkedés útján jártok. Az a szándékunk, hogy felajánljunk számotokra,  az inspirációt, tisztaságot, de igazából egyszer és mindig is szükséges elmondanunk azt, hogy ti mind Szent és Szuverén/Független Lények vagytok, és minden ilyen „üzenet” a tisztánlátásotokra van bízva.

Üzenetünket azzal a meglátásunkkal fogjuk kezdeni, hogy 2013. második felének még előttetek álló része, valóban szerencsésnek mondható, azáltal hogy mindezeknek a középpontjába az áll, hogy céllal irányítottan érkező összetett és intenzív frekvenciák irányulnak felétek és szabadon vehetitek ezeket magatokhoz.

Mi most megerősítjük bennetek azt a Nagy Igazságot, hogy a bolygó Felemelkedése valójában megtörtént. Az Emberiség Kollektív tudatossága tette ezt lehetővé. De még ehhez azt is szeretnénk tisztán elmondani nektek, hogy a Föld Bolygó letette erre az érettségi vizsgáját és kiterjedése 12 dimenziós szinten megtörtént.

Azt mondjuk most, hogy a Bolygószintű/Planetáris Felemelkedés egyben egy új kezdetet is jelent. Támogató energiák vesznek körül bennetek és minden egyes dolgot a Föld bolygón az eddiginél már egy sokkal másabb összefüggésben. A Mátrix teljes mértékben megváltozott, de mégis sokan vannak közületek olyanok, akiknek az új mátrix nem egyértelműen, pontosan azt hozta, amit vártak attól.

Ahogy látjuk, 2013. második felének még előttetek álló részében az energiák az, azok továbbra is erősek és intenzívek lesznek, de nemcsak intenzívek, hanem rendkívülien fontosak is számotokra. Ettől függetlenül lehet ezeket az energiákat kezelni, de ha nem „álltok készen” a kihívásokra, akkor az energiák zavarodottságot, apatikus állapotba keríthetnek bennetek. 2013, a fénykódok formába öntésének az ideje, és azon belül is az energiák négyzetes/kvad erővel áramlanak be a napéjegyenlőségek, napfordulók és a nap- és holdfogyatkozások idején, valamint a két alkalomszerű, káprázatos kódoló-kapukon történik meg mindez. Ez az utóbbi kettő, augusztusban a Zöld Sugár aktiválásakor (aug. 12-21) és szeptemberben az Újjászületés/Reneszánsz Formába öntésének kapujának nyílásakor (szept. 21.) történik, de ezeket később novemberben a Napfogyatkozás (nov. 3.) energiája teszi teljessé.

A Zöld Sugár Végtelenség Kapujának Aktiválása*

 

„Augusztusban tehát a Zöld Sugár Végtelen Kapujának megnyílása során történik meg a Smaragd Láng aktiválása, fellobbantása. A legszélesebb nyílási pont, 2013. Augusztus 12-21. között történik meg.

„És most elmondjuk nektek, hogy a 4,8,9 dimenziók átformáznak bennetek a Smaragd Sugáron keresztül. A 8. és 9. dimenziós kódok telepítése, Toth Föld- Kódolásaival fog beteljesülni, mégpedig a Smaragd Láng aktiválásán keresztül.”

Mindez, 2013. 8. havában, Augusztusba indul be és a 9. hónapban, Szeptemberben fejeződik be. A Zöld Sugár Aktiválásának csúcspontja, a Perseidákból érkező meteorraj feltűnésével (aug. 11-12) veszi kezdetét és a tetőpontja az Augusztus 20.-i Telihold idejére esik, és a 9. hónapban Szeptemberben fejeződik be a napéjegyenlőségkor. (Értsétek meg tehát az asztrológiai és asztronómiai események fontosságát, mint energia katalizációt, mert az Új Földön minden ezek működésén alapszik az új paradigma kialakulása. A Smaragd Láng rezgésének lényege: A GYÓGYULÁS ÉS GONDOSKODÁS/TÁPLÁLÁS, valamint a  Zöld Sugár Aktiválásának kódjainak a befogadása.” A 8. és 9. dimenziókat a Fizikai valóságba egyezteti és a 16-18-as csakráknak a 13-20-33-as Mer-Ka-Na mező éterikus szintjén való érzékelést teszi lehetővé.”

„A fentieknek megfelelően az emberiség így képessé válik arra, hogy fogadni tudja ezeket a kódokat, ahogy a Zöld Sugár Végtelenség Portáljának kódjait teljes egészben letölti magának. A kódok hatásának erősítését a 8. és 9. csakrába, Raphael Arkangyal segítségével, irányításával történik.”

Ahogy minél hatékonyabban letelepítődnek a kódok az Új Föld magasabb frekvenciájába, úgy akkor rátok hárul az, hogy a Kristályos Fény Testetek Csakra Hálózatába, a Mer-Ka-Na-ba kalibráljátok azokat. Természetesen a Föld hozzáigazítja, magára alakítja ezeket a rezgéseket a bolygó csakrarendszerének a középpontjába, hogy fogadni és szétküldeni tudja az emberiség számra a beérkező energiákat.

 

2013. Energia-erőpontjai és aktiválási fázisai (augusztus-november)

2013. energiái valamivel kevésbé lesznek olyan intenzívek, mint 2012-ben, mint amikor folyamatosan a napkitöréseket követő napszél beáradása és asztro/csillag kapuk (kozmikus kombinációk) felerősítették és szétárasztották az energiákat abból a célból, hogy a Kristályos Háló aktiválása létrejöhessen. 2012. egy olyan év volt, amelyben hónaponként, egymást követve emelkedett szakaszosan a frekvenciális hatás és ez egy folyamatosan növekvő pálya mentén történt meg. 2012-ben így ti is elkezdetek kiterjedni ezekre az energiákkal.

Így 2013-ban, Újraformázzátok az Új Földet. Azokat a frekvenciákat, amelyek folyamatosan elárasztottak bennetek az elmúlt évben, most kell finomra hangolni. 2013-ban így előfordul néhány nyugodt időpont erre, amely lehetővé teszi azt, hogy lélegzethez jussatok. Így aztán ez az év még kettő alapvető négyzetes erősségű/kvad időszakot tartalmaz, amelyet erősségetek lehet.

A két négyzetes erősségével, intenzitásával ható energiák szakaszos beszabályozásra kerül sor majd ebben az évben. Ezek azok az időszakok, amikor rájöttök arra, hogy mit tettetek idáig és megtudhatjátok azt is, meddig is jutottak el ezen az úton.  Pozitív szemlélettel és fókusszal szükséges maradnotok tehát ebben az évben úgy, hogy nem számít, az mi történik körülöttetek. Amit a választásotok fókuszán tartotok, és amikor abba egy ellenálló rezgést illesztetek be akkor még jobban erőt próbálón fog meghatározni mindent.

Így, hát alapvető lesz az, hogy továbbra is egy pozitív szemléletű úton járjatok, sőt ha így tesztek, akkor még sokkal jobban kiterjedve még magasabb szintekre juttok el, mint amit ebből észrevehetnétek.

2013. a Reneszánsz megújhodásának éve lesz. Ez egy olyan év, amely során megtanuljátok azt, hogy hogyan lehet elnavigálni az 5-12 dimenziós szinteken. Ez egy olyan év, amikor megkapjátok az új dimenziók kódjait. A dimenziós koherencia (egységberezgés) elérésével, még nagyobb rezgésszintre terjedhettek ki az Állati Birodalom tudatosságával. Ez így teljességében még nem volt elérhető a Felemelkedés előtt (2012. dec.12-21.). Ez az integráció teljes mértékében még nem valósulhatott meg addig, amíg 2012 végén, decemberben a Kristály Háló el nem készült. Így ennek megfelelően, 2013. az az év, amely formába képezi, szövi mindezeket.

 

A még előttünk álló kulcsidőszak kódolása és sokoldalú használata

 

Minden előttünk lévő időpont, 2013-ban a következő kínálattal érkezik meg.

 

Augusztus 16-21 – A Zöld Sugár Aktiválása (benne a Smaragd Láng fellobbantásával)

(benne a Telihold: 20-21.-én)

 

Szeptember 20-22. - Napéjegyenlőség – A Reneszánsz/Újjászületés Átjáró Időkapuja megnyílik

 

Október 18. Holdfogyatkozás

 

November 3. (hibrid) Napfogyatkozás

 

December 21. Téli/Nyári Napforduló

 

A Reneszánsz Átjáró – Idő Kapujának megnyílása

A Reneszánsz Átjáró a Szeptemberi Napéjegyenlőség idején nyílik meg és a Napfogyatkozáskor (nov.3.) záródik majd be. Ez a nyílás összehangolja az Új Föld megvilágosodásának 3 fázisát. Ne legyen már afelől kétségetek, hogy léteznek csillagkapuk és féreglyukak, amelyek összekapcsolják a bolygót (és az emberiséget) a magasabb dimenziókkal és ugyancsak léteznek Időkapu Átjárók is, amelyek más korszakokkal kapcsolnak össze bennetek. A „Harmonikus Rezgés Törvénye” szerint, a hasonló rezgések vonzzák egymást, és így a planetáris rezgésmezők korszakai is nyilvánvalóan összeigazodnak.

Jelenleg 3 Arany Korszak az, amelyben sokan közületek jelen voltatok, ahol magasabb szintű tudásra tettek szert. Ezek a következők.

 

1, Atlantisz Arany Korszaka (Az Egy Törvénye Poszeidonban)

2, Lemuria Arany Korszaka

3, Az (ókori) Görög  Aranykorszak

A Vízöntő Felemelkedés által**, a 144-es Kristály háló jóvoltából, 12 dimenziós kiterjedésetekkel, képesek vagytok bevonzani ezeknek a magasabb rezgésű Időkorszakok tulajdonságait és kódjait, még közvetlenebb és harmonikus kapcsolattal az emberiség folyamatos felemelkedésével a jelenlegi időkbe. Ezeknek az időknek, a kódjainak birtokában lehetővé válik az, hogy egy sokkal szorosabb (energia) kapcsolat jöhessen létre, a már említett 3 Aranykorszakkal. Ezek a korszakok fogják segíteni az emberiséget abban, hogy magáévá tehesse az egyidejűség időszakának szempontjait és így egy még teljesebben beintegrálhassa e korszakok rezgéseit és a fejlődésébe alakítsa. E korszakok közül most kettő a Görög és Poszeidon (Arany Atlantisz) lesz elérhető.

A Görög és Poszeidon Arany kódjai el fogják hozni a planetáris „Köldök” Delphi Portál és Arany Lemuria kódjait és ez utóbbi pedig Rapa Niu-ban (Húsvét-szigetek) fogjátok megkapni. Ezek a 10.,11.,12. dimenziókon keresztül érkeznek meg majd és a Mer-Ka-na energiamező 10.,11.,12., fizikai-csakráin keresztül, juttok majd hozzá és mindez átáramlik a Mer-Ka-na mező éterikus szintjének 20.és a 33. csakráján keresztül (a 20,33 numerikus rezgése leírható még a 2013-mal!!!)

Így hát nem meglepő az, hogy mind a 3. Aranykorszak egy olyan időfázisban futott, amelyben egy egyidejűségben voltatok és vagytok jelenleg is. Azt mondjuk nektek, hogy ezek a multidimenzionális aspektusaitok mind jelentős szerepet játszotok abban, hogy a harmonikus rezgés összeilleszkedés koordinációja létrejöhessen a Reneszánsz Átjáró segítségével. Ezért is van az, hogy sokakat hívunk közületek azért, hogy lehorgonyozódjanak ezek az energiák a két fő Csillagkapunál, Delphiben és Rapa Nui-nál. Ez az oka annak is, hogy arra vettük rá ezt a csatornát, hogy szervezzen ezekre a helyekre csoportokat, a két Napéjegyenlőség idején, 2013-ban.

Fedezzétek fel teremtői szenvedélyeteket, 2013-ban

Kedveseim!, Éppen itt az ideje, hogy felfedezzétek az örömöt és a teremtői szenvedélyt az életetekben, ugyanúgy ahogy azt az Arany Korszakaitok Mestereiként tettétek. Itt az ideje, hogy visszanyerjétek az egyensúlyotokat. Az élet nemcsak a munkáról szól, annál inkább arról, hogy jogotokban áll jól érezni benne magatokat, amely így a boldogság és gyönyörűség áldásait hordozza számotokra. Az öröm egy geometrikus-kód és minta, és amikor képesek vagytok felfedezni az örömöt az életetekben, akkor az valójában a szolgálatotokra lesz, megtisztultok általa.

A Boldogság megszerezhető és azt mondjuk, hogy a teremtői szenvedély energiája a megtestesítésének motorja. A teremtői szenvedély az életetek szövetének az üzemanyaga és elengedhetetlen, lényegi része a szívetek bátorságának és akaratotoknak. Ez nem azt jelenti, hogy közömbösnek, szomorúnak, letörtnek kellene lenni benne.  Meg kell tanulni megteremteni és létrehozni az örömöt az igazán egy hatalmas teljesítmény. És valójában az örömben levés a Földi-kódolás lényege, amit megkaphattok most, 2013 Reneszánsz Átjáróján keresztül. És ne feledjétek azt sem, hogy sosem vagytok erre „eléggé öregek”. Céllal vagytok itt azért, hogy teljességben éljétek meg az életeteket és ezt teremtitek meg az Új Földön.

Amikor egy fáradtsággal teli és letört időszakotokba léptek be, akkor meg kell dolgoznotok azért, hogy kikerülhessetek belőle. Találjátok meg az örömötöket hát az életetekben és ne a közömbösség spirálján ragadjatok meg. Az életben minden pillanat értékes és rendeltetése van.

 

Zárszóként

Szánjatok időt arra, hogy a Smaragd Láng aktiválásának idején kapcsolatba kerüljetek a Dévikus és Növényi Királyságok Mestereivel. Ha nincs arra módotok, hogy a Mamutfenyőkhöz utazzatok, akkor keressetek magatoknak hatalmas tölgyeket, vagy tartózkodjatok tudatossággal bíró fák közelében és kapcsolódjatok össze ezekhez a felemelő gyógyító lényekhez, akik megosztják veletek a tudásukat ezekben az időkben. Mert ezzel a tudatosságotokkal kiterjedve, újra tiétek lehetnek az eddig elveszettnek hitt ajándékaitok. Látjátok Kedveseim, mennyien elfelejtettétek azt, hogy össze van kapcsolódva ezekkel a tudatos Mester Fákkal és Növényi Királyságokkal. Azt mondjuk nektek, hogy sokan közületek a dualitás, kettőség előtti Lemuriában, mint a Mester Fák Dévikus kivetüléseiként léteztetek a Tündéri Birodalomban. Ez a mágiai korszaka volt, és most újra visszatér.

A szeptemberi Napéjegyenlőség idején, meditálni és összekapcsolódni tudtok az Arany Korszakaitokkal és azoknak a magasabb frekvencián rezgő tulajdonságait használva beléphettek a 12 dimenziós szintekre. Meg fogjátok tapasztalni, felfedezitek az élet örök megújuló szeretetét és el fogjátok hagyni a félelmeiteket és az önbizalom hiányotokat. Újra könnyedén szökellve megtett lépésekkel, megengedve magatoknak, egy sokkal nagyobb örömöt és jólétet érhettek el. Fel fogjátok újra fedezni a teremtői szenvedélyeteket és egy másfajta, új megközelítéssel fogjátok élni majd az életeteket. „Aránnyá”fogtok válni magatok is.

2013 még sokat tartogat a számotokra. Ez egy előre megtervezett időszaka az újjászületéseteknek, az új utatoknak és azért van, hogy felfedezzétek újra a teremtői szenvedélyeteket. Ez egy olyan év lesz, amikor megtanuljátok azt, hogyan kell elnavigálni az 5-12 dimenziókban. Ez az az év, amikor megkapjátok az új dimenziók kódjait. A dimenziós koherencia rezgésének elérésével a tudatos Föld Királyságaihoz is ki fogtok tudni terjedni oly módon, amelyet még elképzelni sem tudtok.

Tisztelünk ezért bennetek. Gondoskodjatok egymásról, gondoskodjatok a Föld Királyságairól és fejezzétek ki a Feltétel nélküli Szereteteteket az Új Földön. Legyetek kedvesek saját magatokhoz, mert valóban érdemesek vagytok mind erre és ez vezet el bennetek az új korszakotok útjára a Reneszánsz Hatalmas Beteljesedéséhez.

 

Metatron vagyok és megosztom veletek ezeket az igazságokat!

 

Szeretve Vagytok!

 

És ez így van….és ez így van

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:

2013 - The Extraordinary 2nd Half of Year One!

a message from Archangel Metatron channeled by Tyberonn

Thursday, 25 July, 2013

This channel is copyrighted to  www.Earth-Keeper.com - Posting on websites is permitted as long as the information is not altered and credit of authorship and  website is included. It may not be published in journals, magazines or print without expressed permission from Earth-Keeper. Permissions may be requested at  Tyberonn@hotmail.com

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 19
Összes: 3174869
Hónap: 36895
Nap: 785