Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÚJ HÍRESSÉG

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.09.18.

Jelenleg nagyon sok földi gyermek van, melyek egyensúlyt tartanak régi irányaitok és régi világotok, valamint az új irányaitok és új világotok között. E két különböző valóság között ingadoztatok – ha úgy tetszik – egész hosszú ideje már, mivel azok a változások, melyek most gyorsan válnak az új valóságotok részeivé, valójában már egész régen elkezdődtek. Ezek a változások nem nélkületek, hanem bennetek zajlottak le. Ezen változások részeként, egy részeteknek velük együtt kellett változnia. Ez a program része volt – ha úgy tetszik – nem csak számotokra, hanem az új világotok számára is, mivel változnotok kell és hozzá is kell alakulnotok a benneteket körülvevő, folyamatosan változó világhoz. A valóságotok e két aspektusának - a világotoknak és nektek -, együtt kell, hogy megtapasztaljátok a metamorfózist [átalakulást]. Az egyik nem tud a másik változása nélkül megváltozni, így egy rossz párosítás jönne létre. Mindkettőnek változnia kell és mindkettőnek meg kell emelnie egy magasabb szintre a rezgését, így ami történt, az nem más, minthogy ti ugyanúgy változtatok, mint a világotok változott. Ezek a változások kézen fogva járnak és nincs más út.

Sokan vagytok, akik e változások vonatkozásában elöl jártok, és vannak mások is, akik – engedjétek meg, hogy így mondjuk – egy picit lelassítják a folyamatot, sőt néhányan időnként egész jelentős mértékben teszik ezt. Ez egy kis problémát jelent a Földetek - a bolygótok - számára, mivel ő szeretne változni. Szeretné úgy megtapasztalni az átalakulást, mint egy hernyó, amikor pillangóvá változik. Szeretné kiterjeszteni a szárnyait és az univerzumának magasabb birodalmaiba repülni, ahová ő valójában tartozik és mindig is tartozott. Vannak közöttetek olyanok – a [Földetek] saját gyermekei -, akik sok különböző módon visszatartják őt és ezekről az utakról szeretnénk egy kicsit ma beszélni veletek.

Amiről itt beszélünk azok a szokások, hajlamok és irányok, melyek alapján néhányan az életeteket éltétek nem csupán a jelen inkarnációtokban, de sok korábbi és egymást követő inkarnációtok során is. Nem túl sok holnap van, hogy ezt a munkát elvégezzétek. Tehát, mik ezek a változások? Nos, eláruljuk, hogy e változtatások közül sokat a tiltott drogok használatával kapcsolatban kell megtennetek. Nincs költői módja annak, hogy ezt a mondatot kimondjuk. Nincs mód arra, hogy lágyítsunk rajta, hogy lágyítsuk a csapást vagy az érzékenységet, vagy hogy megszépítsük. Csupán egy módon lehet ezt mondani; sokan olyanok vagytok, mint akik a drogok horgára vannak akadva – ezt ti így nevezitek. Ez szégyen, de tulajdonképpen több is, mint szégyen és el fogjuk magyarázni, miért.

Sokan közületek sajátos okokból vannak itt. Vannak közöttetek olyanok, akik szándékosan azért jöttek ide, hogy ezekhez az anyagi dolgokhoz kötődjenek és ez volt a feladatuk is. Nos, ezt mondtuk és ez meglehetősen egyértelmű, nem? Sokan vagytok, akik az inkarnáció előtti tervei igényelték azt, hogy bizonyos drogokat kipróbáljanak, hogy függővé váljanak tőlük és aztán találjanak megfelelő eszközöket arra, hogy ezekkel a szokásokkal felhagyjanak. Ez egész különösnek tűnhet a számotokra vagy szokatlannak sőt, még igazságtalannak is tűnhet, de meg kell értenetek, hogy ennek oka van. Mi lehet az oka ennek? Nos, azt mondanánk, hogy legalább egy részeteknél az ok korábbi életekben található. Itt vagy talán másik bolygókon éltetek. Igen, ezek a szokásaitok és hajlamaitok a jelenlegi inkarnációtok előtti időre is elmennek. Nem csak ebben az életetekben harcoltatok a drogoktól való függésetekkel.

Értitek ezt? Értitek, miért döntöttetek úgy, hogy ide inkarnálódjatok ebben az időben és miért tegyétek lehetővé magatok számára azt, hogy ezekhez a szenvedélyekhez hozzákötődjetek és emiatt egy kihívást teremtsetek magatoknak, amin át kell lépnetek? Úgy gondoljuk, hogy sokan tisztán értitek ezt és azt is, hogy nincs semmi trükk ebben. Nincs összeesküvés itt abban, hogy először szenvedélyeivé váltok a drogoknak, aztán majd elmondjuk nektek, hogy nem emelkedhettek fel, mert még nem sikerült legyőznötök ezt a szokást. Ez egy kihívás volt, mellyel ti akartatok szembenézni ebben az életetekben. Ti helyeztétek el a bombákat – ahogy mondjátok – és a ti feladatotok most hatástalanítani, senki másé. Ha ez a helyzet. Ti szándékosan akartátok, hogy függésbe kerüljetek egy vagy több ilyen drogtól, majd kerítettetek magatoknak barátokat, akik segíthetnek nektek függésbe kerülni ezektől a drogoktól és kialakítottátok a körülményeket, melyek segítségetekre lehetnek abban, hogy ezeknek a drogoknak rabjaivá váljatok. Ez esetben megfelelő lenne tőlünk lejönni a hajóinkkal, suhintani egyet a varázspálcánkkal így segítve nektek abban, hogy kikerüljetek e függésből? Nem. Nem lenne egyáltalán helyes tőlünk. Mit tenne ez veletek? Hogyan tudnátok bármilyen leckét is megtanulni, ha ezt tennénk?

Úgy gondoljuk, hogy sokan most tisztábban fogjátok érteni, hogy nem a mi feladatunk, felelősségünk vagy jogunk, hogy lejöjjünk a világotokba és helyrehozzuk azokat a problémákat, melyeket talán megtehetnénk a magas technológiánk használatával, a gyógyítási módjainkkal vagy a pszichológiai programjainkkal. Nem. Nem lenne igazságos és főleg nem lenne tisztességes. Látjátok, hogy szükségetek van arra, hogy megtanuljátok, hogyan kell megszabadulnotok ezektől a függőségektől. Értitek ezt és ezért inkarnálódtatok ezek közé a körülmények közé. Ez előre ki volt találva – ahogyan ti mondjátok. Ez nagyon is egyszerű. Ez a ti kihívásotok. Sokan tudják közületek most már a titkot. Első kézből ismeritek már az inkarnációtok mögötti titkot. Tudjátok, mi volt a legfőbb kihívás, melyet magatoknak állítottatok.

Úgy érzitek, hogy – ahogyan ti mondjátok - a teher lekerült a vállatokról? Úgy érzitek, hogy ez a felfedés szabaddá tesz benneteket? Mindezt meglepőnek tartjátok? Meglepődtök azon, hogy megismertétek az itteni életetek egyik árnyoldalát, egyik aspektusát, mely – az inkarnációtok okaként – akadályozta az utazásotokat, de ez valójában nem akadályoz meg benneteket abban, hogy megtanuljátok a leckéteket vagy megtaláljátok a célotokat? Elmondjuk nektek, hogy valójában már megtaláltátok a célotokat. Úgy érezzük, hogy sokatok begyorsít majd – ahogyan ti mondjátok – és elkezdi megvizsgálni magát, az életét és ezt a drogot. Megkaptátok a mai feladatotokat és ez minden egyes előttetek álló napra szól a felemelkedésetek napjáig és pillanatáig. Nem tudjuk ezt érthetőbben megfogalmazni számotokra, mint így.

Ez most már kristálytiszta számotokra. Találnotok kell egy módot, meg kell találnotok az erőt, a bátorságot vagy valamit kell tennetek az életetekkel azon kívül, hogy egy másik utat, másik ürügyet válasszatok, vagy további pénzösszeget költsetek drogokra. Nem szeretnénk hidegek vagy sértőek lenni ezzel kapcsolatban, de nem fogjuk engedélyezni a drogoktól való függéseteket. Más szavakkal élve, nem fogjuk ezt támogatni, nem fogjuk ezt könnyen venni, mivel úgy gondoljuk, hogy nektek sem kellene könnyedén venni. Tehát mintakép, tanár vagy iránymutató szerepet töltsünk is be, hogy megvilágítsuk ezt, mindenképp vegyük komolyan, mivel ez egy nagyon komoly téma. Természetesen korábban elhittétek, hogy ez elég komoly dolog volt ahhoz, hogy az egész inkarnációtokat erre építsétek.

Nem mondjuk azt, hogy nincsenek más leckék a számotokra, melyeket meg kell tanulnotok. Nem mondjuk azt sem, hogy tényleg nem tanultátok még meg, hiszen sokan megtették már. Amit mi mondunk az, hogy ez a lecke most a közeletekben van, akár átmentetek a többi próbátokon vagy megtanultátok már a többi leckéteket, akár nem. Ez a ti újabb kihívásotok és jelenleg ez az egyetlen kihívásotok, mivel ezt így akartátok. Egymást követő sorrendben, egyiket a másik után, a másik után, stb… raktátok le őket. Nem kettőt, vagy hármat tettetek ugyanabba az időpontba, mivel - mi, mint a vezetőitek, csakúgy, mint ti - úgy gondoltuk, hogy jobb az a módszer és ez az út rendezettebb lenne, ha ezen a módon egy időben csupán egy feladatra, egy kihívásra, egy akadályra összpontosíthatnátok és oldhatnátok meg azt.

Nos, most már tudjátok. Tudjátok, mi a feladatotok most, bár azt üzenjük, hogy a ti feladatotok legyőzni ezt a kihívást jelenleg. De ez nem szükségszerűen csupán az egyetlen feladatotok, mivel vannak más dolgok is, amit meg tudnátok tenni, vagy inkább meg kellene tennetek, de jelenleg ezeket nem kihívásnak ítéljük meg. Abban segíteni, hogy ezen a világon szétszórjuk a fényt, nem lenne senki számára kihívás, hiszen mi ebben a kihívás? Van számítógépetek, tudjátok, mely szavakat kell használnotok, tudjátok, mely képeket kell megosztanotok, tudjátok, kik vagyunk, tudjátok, miért vagyunk itt, tudjátok, mik azok a változtatások, melyeket tervezünk veletek megtenni a világotokért. Tehát, valójában hol itt a kihívás? Nos, mi nem látunk egyetlen kihívást sem, így erre úgy fogunk inkább utalni, mint a feladatotokra és szeretnénk, ha mindannyian folytatnátok a feladatotokat. Ne dobjátok el azért, mert úgy érzitek, hogy van egy kihívás a közeletekben. Szeretnénk, ha folytatnátok a feladataitokat, miközben dolgoztok azon, hogy legyőzzétek és eltávolítsátok ezeket a káros szenvedélyeket az életetekből.

Tudjuk, hogy meg tudjátok tenni ezt. Még a jelenlegi inkarnációtok előtt tudtátok ti is, hogy meg tudjátok tenni ezt. Máskülönben nem állítottátok volna magatok elé ezeket a kihívásokat, ha úgy gondoltátok volna, hogy ezeket nem lehet legyőzni. Különben mi lenne ennek az értelme? Talán még egy lehetőség arra, hogy inkarnálódjatok és egész felnőtt életetek során drogozzatok és talán még a serdülőkorotokban is? Nem. Egyáltalán nem ez volt a terv. Nem szabadságon vagytok itt. Bízzatok bennünk. Ez nem szünidő, ez munkaidő. Igen, néhányatoknak talán úgy tűnik, hogy ez szabadság, de a szavunkat adjuk rá; nem azért vagytok itt, hogy jól érezzétek magatokat. Valóban nem!

Úgy érezzük, ez kőszívűnek hangzik, de ez az igazság. Van egy örökkévalóságotok arra, hogy jól érezzétek magatokat. Igen, ezt eláruljuk nektek. Sokan ’sikeres vizsgát fogtok tenni’ a magasabb világokba, miután az itteni munkátokat elvégeztétek. Kérdenénk tőletek: nem elég szabadság nektek az, hogy egy egész örökkévalóságotok lesz arra, hogy játsszatok, hogy kísérletezgessetek? Bár emlékeztetünk arra benneteket, hogy itt is vannak munkák, melyeket el kell végeznünk, de az itteni munka nagyon eltér attól, mint a 3. dimenziós világotokban végzett munkátok Ott a munkátokat egyáltalán nem díjazzák, és nem kompenzálják. A munkátok fáraszt és kimerít benneteket. Az itteni munka öröm, az itteni munka egy megtiszteltetés. Nagyon nagymértékben kárpótolva vagytok itt a munkátokért és eláruljuk nektek, hogy egy egész örökkévalóságotok van arra, hogy élvezzétek azokat a gyümölcsöket, melyek a magasabb dimenziók fáin nőnek. De ti még nem vagytok ott. Itt vagytok még az alacsonyabb dimenziós világotokban, így azt üzenjük nektek, hogy még nincs itt az ideje számotokra ezeknek az örömöknek, ezeknek az élvezeteknek, ezeknek az ajándékoknak és lehetőségeknek.

Ma és a saját magatok felemelkedésének megtapasztalásáig munkaidő van, munkanap. Nem hétvége, nem szabadság, nem szünidő. Értitek, amit most mondtunk? Szeretnénk, ha sokan eljátszanátok ezzel a kérdéssel ma. Szeretnénk látni, hogy teljesen értitek, amit mondunk. Tudjátok, kik vagytok. Akik a káros szenvedélyeik ellen harcolnak - legyenek azok akár tiltott drogok vagy akár felírt gyógyszerek – mert ezek is ugyanazok, mint a tiltott drogok. Igen, épp ezt mondtuk. Nem azokról a gyógyszerekről beszélünk, amik a túlélésben segítenek nektek vagy melyek a testetek fájdalmát megszüntetik. Nem. Amiről mi beszélünk, azok a tudatmódosító drogok, melyeket jogszerű felírással is megszerezhettek. És ide tartozik az orvosi marihuána is. Igen.

Azok számára, akik úgy gondolják közületek – és felejtsétek el ezt a kifejezést – hogy ingyenes kört futnak ezen a lovon, akkor eláruljuk, hogy nem így van, mivel ez kikerüli a szabályokat. De valójában nem, mivel mi egyáltalán nem látjuk úgy, hogy kikerüli a szabályokat. Mi úgy látjuk ezt, mintha nem lenne az akadályotok sikeres elhárítása, melyeket ti állítottatok a saját utatokba. Ehelyett, találtatok még egy másik utat, hogy ’csaljatok’ – ha úgy tetszik – hogy a szabályok köré szervezzétek az utatokat és hogy meggyőzzétek magatokat, hogy így rendben van és folytathatjátok a tiltott drogok használatát, a tudatmódosító szerek használatát. Igen, ezt csináljátok. Azt üzenjük nektek, mindannyiótoknak, akik e drogokat rendszeresen használjátok – és mi a ’rendszeres’ szót fogjuk használni, mivel ez nem jelenti azt, hogy többször egy nap, vagy minden nap, hanem ez lehet néhányszor egy héten, hetente egyszer, kétszer egy hónapban, de bármi is ez, ha ez rendszeres és megismétlődik, akkor azt üzenjük nektek –, hogy drogfüggők vagytok. Igen.

Akik úgy gondolják, hogy a droghasználatotok egyszerűen csak szórakozás és bármikor képesek vagytok abbahagyni, mivel nincs rá szükségetek és nem vagytok függők, akkor azt üzenjük, hogy nagyszerű, fantasztikus, ezek csodálatos hírek. Most bizonyítsátok be, mivel be kell bizonyítanotok, mielőtt felemelkedtek. Igen, itt van a csel. Be kell bizonyítanotok nekünk és magatoknak is, mielőtt felemelkedtek. Mit gondoltok erről? Úgy gondoljátok, hogy ez igazságtalan? Nos, senki másnak, csupán magatoknak mondhatjátok ezt, mivel ezek azok a szabályok, melyeket felállítottatok. Igen, ezek a ti szabályaitok. Azt állítottátok nekünk a jelenlegi inkarnációtok előtt, hogy ha nem szüntetitek meg a tiltott drogok használatának szokását, akkor nem kell segítenünk nektek a felemelkedésetekben, nem kell egyetlen ujjunkat sem mozdítanunk, hogy a jelenlegi 3. dimenziós határotokat segítsünk átlépni.

Amikor erről gondolkodtok, azt hiszitek, hogy hazudunk? Komolyan kérdezzük: valóban azt hiszitek, hogy ilyen sok időt elvesztegetünk a napunkból arra, hogy minden egyes reggel hazudjunk nektek? Komolyan! Nem hiszitek ezt, ugye? Nem gondoljátok, hogy bár sok más dolgot szükséges megtennünk ma, de mi inkább ezeket írogatjuk nektek? Nagyon hosszú üzeneteket, mely megelőzi a csatornánkkal való beszélgetésünket? Majd összegyűlünk egy szobában és felolvassuk neki ezeket a közleményeket egyszerre így erősítve meg a jelünket felé, hogy pontosabban megértsen minden egyes szót úgy, ahogyan meg akartuk veletek osztani? Amikor erre gondoltok, azt hiszitek, hogy ez mind a csatornánk által propagált hazugság? Úgy gondoljátok, hogy az egész napját azzal tölti, hogy ezeket a hosszú üzeneteket írja és a következő napját aztán azzal tölti, hogy megossza veletek az egész interneten keresztül és aztán számtalan kérdéseket megválaszol ezekről? Nem. Ezt nem úgy látjuk, mint egy ésszerű feltevés vagy gyanú. Egyáltalán nem.

Akik kihívásnak tekintik, hogy ezeket az üzeneteket és információkat, melyeket mi megosztunk veletek, lenyeljék – ha úgy tetszik -, azoknak azt üzenjük, hogy mi a csuda értelme lenne mindennek? Úgy gondoljátok, hogy a csatornánk, Greg valamilyen módon gyarapodik azzal, hogy az egész napját ezekkel az üzenetekkel tölti? Elmondjuk nektek, hogy nem. Ő és a testvére jelenleg nagy szenvedéseket élnek át. Szeretnénk erről tájékoztatni benneteket. Nincs pénzük. Van egy házuk, mely alapvetően négy falból és padlóból áll, mivel nincs semmi pénzük bútorra. Ez igaz. Nagyon meglepődhettek ezen. Van két műanyag székük, mindkettőjük számítógépe előtt egy-egy. Egész álló nap előtte ülnek, és a fénymunkájukat végzik. Igen, még Greg testvére, Glenn is csatlakozott a Fénymunkásaitok sorába.

Már rég a tervei között volt ez, de ő is nagyon kemény időszakon ment keresztül, hogy mindezeket megeméssze, annak ellenére, hogy a testvére szorgalmasan végezte a fénymunkás feladatait közvetlenül a szeme előtt, rengeteg időn keresztül. Úgy gondolta, hogy a testvére őrült. Igen, őrültnek és elmebetegnek hívta őt nagyon sokszor. Sokat vitatkoztak erről és Greg azt mondta neki: ’Higgy egy kicsit nekem! Bízz egy kicsit bennem. A saját ikertestvéred vagyok, aki hangosan kiabál. Miért gondolod, hogy hirtelen elment az eszem? Nem látsz szépséget ebben az egészben? Nem látod, milyen sok dolognak van ezek közül értelme? Te, Glenn, saját magad mondtad egész életedben, hogy nem érzed azt, hogy erről a bolygóról valók vagyunk, és hogy úgy gondolod, nem olyanok vagyunk, mint bárki más. Valami történik itt és most azt mondom neked, hogy felfedeztem, honnét jövök és felfedeztem, miért vagyok itt. Miért nem látod ezt?’

Tudjuk, hogy sokatoknak - szeretett Fénymunkásaink -, szintén vannak ilyen vitáitok a családotokkal, a barátaitokkal és azt mondjuk nektek, hogy tartsátok erősen a hiteteket, mert eljön a nap, amikor a Nap felkel és rájuk bocsátja a fényét. Igen, minden egyes ember a bolygótokon - hacsak nem teljesen vakok vagy csökönyösek és ragaszkodnak a régi útjaikhoz – meglátja egy napon a fényt, és látni fogják, hogy mindannyian az új világotok úttörői voltatok. Ti voltatok a vezetők. Ti voltatok a mozgatói és keverő, nem néhány ezek közül a gazdag, kövér macskák közül - ahogy ti nevezitek őket - akik a TV-n követelik, hogy a mozgatói vagy keverői legyenek a világotoknak csupán azért, mert ők foglalkoznak néhány ingatlannal, vagy a show-üzletben tevékenykednek, vagy híres sportolók. Nem. Minden ilyen ember el lesz felejtve. Igen.

Amikor erre gondoltok, úgy gondoljátok, hogy ez meglepő? Úgy gondoljátok, hogy ez felháborító? Egy vágyálom – ahogyan ti mondjátok? Nos, híreink vannak számotokra. Azok az emberek a világotokban, akik a leghíresebb személyek lesznek a bolygótokon, azok a mi Fénymunkásaink, és ők ismertek lesznek a munkájukról, melyet ma tesznek és tenni fognak éveken és korokon át. Amikor erre gondoltok, felvillanyozónak találjátok ezt? Izgalmasnak találjátok? Látjátok a lehetőségeket kibontakozni számotokra? Látjátok, hogy eljön majd a nap, amikor meglátjátok azt a megbecsülést, amit megérdemeltek? Látjátok azt a napot, amikor a családotok, a barátaitok többé nem fognak őrültnek és álmodozónak tartani? Nos, mi látjuk, és azt üzenjük nektek, hogy ez a nap el fog jönni.

Maradjatok erősek a meggyőződésetekben. Ne adjátok fel! Soha ne hagyjátok senkinek, hogy arra késztessen, hogy kételkedjetek magatokban. E szavak alapján éli Greg az életét. Megtanulta, hogy soha ne hagyja egyetlen barátjának vagy családtagjának se, hogy lebeszélje arról, hogy a hitét, a meggyőződését a saját álmait és az őt körülvevő világot kövesse. Megmondta nagyon sokszor a családjának, a barátainak és a testvérének is, hogy ’Ne engedjétek soha senkinek, hogy befolyásoljon benneteket az utazásotok során. Ne engedjétek soha senki kétségeit, félelmeit vagy meggyőződésének hiányát az utatokba és ne engedjétek, hogy arra késztessen benneteket, hogy kételkedjetek magatokban’ – hiszen az ő barátai kételkedtek benne hosszú ideig. El tudjátok hinni, hogy még azt sem hitték el, hogy van egy ikertestvére? Igen, sok évig a barátai a háta mögött nevetgéltek, mert azt hitték, hogy őrült, amikor az ikertestvéréről beszélt, hiszen soha senki sem látta. Igen, ez igaz. Az ikertestvére egy évtizeden keresztül börtönbe volt zárva. Igen, ez igaz. Greg testvére Glenn tíz évet töltött börtönben, mert pénzt lopott. Ez igaz. Kis, piszkos papírfecnik voltak a bűnei és több mint tíz évet feladott az életéből emiatt, egy ketrecbe zárva.

Mit gondoltok erről? Úgy gondoljátok, hogy ez igazságos? Úgy gondoljátok, hogy ez helye? Úgy gondoljátok, hogy ez megfelelő? Úgy gondoljátok, hogy ez az igazság? Nos, mi nem. És valamit fogunk a börtönrendszeretekkel kapcsolatban tenni. Igen, fogunk. A ti börtönrendszeretek barbár, bármelyik szabályához is viszonyítsuk ebben az egész univerzumban. Igen, ez igaz. Nincs túl sok világ, melyben engedélyezték, hogy ez a fajta barbarizmus helyet kapjon. Meglep ez benneteket? Meglepődtök azon, hogy megtudtátok, hogy a bolygótok, a Föld az egyetlen olyan bolygó az egész univerzumban, ahol a börtönrendszer olyan, mint a tiétek? Ahol az élő lelkeket úgy tartják csapdában, mint a patkányokat a ketrecben? Igen, fogunk valamit tenni ezzel kapcsolatban.

Meg fogjuk mindezt változtatni számotokra. Kérdenénk: mit gondoltok erről? Boldoggá tesz benneteket? Vagy megijeszt? Úgy gondoljátok, hogy csupán fogunk majd egy kulcsot, minden ajtót kinyitunk és megengedjük mindezeknek, akik akár erőszakos gyilkosok is lehetnek, hogy a világotokba szabaduljanak? Nos, sosem tennénk ilyet. Vannak olyan programjaink, melyekkel átneveljük a személyeket és az átnevelés alatt nem azt értjük, hogy könyvet olvastatunk velük, levizsgáztatjuk őket és ettől ők szabadok lesznek. Nem. Amikor azt mondjuk, hogy átneveljük őket, akkor arra gondolunk, hogy a programunkat új lényekként hagyják majd el. Új lelkekként, úgy személyekként. Többé nem lesz vágyuk arra, hogy azokat a bűncselekményeket elkövessék, melyeket elkövettek, melyek rácsok mögé taszították őket.

Mit gondoltok erről? Gondoljátok, hogy megvannak ezek a képességeink, ez a tudásunk és néhány esetben ezek a technológiáink? Nos, igen. Ismételjük, hogy mi nem azért vagyunk itt, hogy hazugságokkal tömjünk tele benneteket. Amikor azt mondjuk, hogy meg tudunk tenni valamit, akkor meg tudjuk tenni és ti elhihetitek ezt és ez az, amit meg is fogunk tenni értetek és azokért is, akik rácsok mögé vannak zárva, sokan közülük életük végéig. Igen, néhány ezek közül a személyek közül rettenetes bűncselekményeket követett el; nincs két módja ennek. Sokan ezek közül a személyek közül emberéleteket oltottak ki. Igen. Ez sajnálatos, ez tragédia, felháborító. Egyetértünk veletek minden egyes pontban, de eláruljuk nektek, hogy jön egy határ, ahol nem megfelelő megoldás életetek végéig, a halálotokig börtönben ülni és úgy gondoljuk, hogy sokan közületek ebben egyetértenek velünk.

A mi célunk az, hogy ezeknek a személyeknek még egy esélyt adjunk az életben. Igen. Ezt is fogjuk tenni. Elvisszük őket a börtönrendszeretekből és átneveljük őket. Ennek során meg fog változni az egész kinézetük, az egész felfogásuk, bizonyos esetekben az igényük is, hogy másokat megsértsenek vagy hogy bizonyos törvényeket megszegjenek. Amikor azt mondjuk, hogy ’bizonyos törvények’, nem minden egyes törvényre gondolunk, melyek a könyveitekben vannak, mivel ezeket is meg fogjuk változtatni. Úgy gondoljuk, hogy sokan közületek megkönnyebbülten fogtok felsóhajtani, amikor megtudjátok, milyen törvényekről beszélünk.

Vannak olyan törvények a könyveitekben, melyek nem engedélyezik nektek, hogy bizonyos szavakat kiejtsetek a szátokon vagy bizonyos dolgokat megtegyetek. Olyanokat, amiket bármelyik személynek meg szabadna tennie. Úgy gondoljuk, hogy a tiltott droghasználat egy választás. Ezt jognak tekintjük. Ha szeretnétek marihuánát szívni a saját házatokban, akkor kinek van joga azt mondani, hogy nem szabad? Amikor azt mondjuk, hogy vannak közöttetek, akiknek szükséges azzal a szokásával felhagynia, hogy ezeket a drogokat használja, akkor azért mondjuk, mert ezt akartátok. Ez nem az, amit mi akarunk. Miért akarnánk ezt? Amikor azt mondjuk, hogy szükséges lenne abbahagynotok ezeket a szokásaitokat annak érdekében, hogy felemelkedjetek, akkor ez azért van, mert vannak szabályok, melyeket ti a saját történetetekbe, a saját életetekbe írtatok. Nem mi írtuk ezeket a szabályokat nektek. Szeretnénk, ha ezt tisztáznánk, mikor erről a választásról beszéltek.

Sokan vagytok, akik ide inkarnálódtatok és az inkarnációs terveteknek semmi köze a drogfüggővé válásotokhoz és aztán az abból való kilépéshez. Szeretnénk, ha ezt tisztáznánk. Sokan közületek egyszerűen találtatok egy utat ezekhez az anyagokhoz és úgy döntöttetek, hogy kipróbáljátok ezeket. Mi ezt semmilyen módon nem látjuk problémának, mivel ez nem a mi ügyünk. Ez a ti életetek. Ez a ti utazásotok. Ez a ti döntésetek. Becsüljük és tiszteletben tartjuk mindenki döntését és ezt szeretnénk megváltoztatni a világotok néhány törvényében.

A kormányaitok úgy gondolják, hogy az ő ügyük és az ő joguk, hogy börtönbe dugjanak ezért a választásért. Mi azt mondjuk, hogy sem a kormányotoknak, sem bárki másnak nincs joga megmondani nektek, hogy mit tehettek vagy mit nem tehettek, mindaddig – és ez a kulcs, és fontos, hogy emlékezzetek erre és az emlékezetetekbe véssétek, hogy – amíg nem sértitek meg mások jogait vagy nem bántotok másokat vele, semmilyen módon, alakban vagy formában. Ez a ti törvényetek. Úgy is hívhatjátok, hogy az egyetlen törvény, ami a könyveitekben lesz. Igen. Mit gondoltok erről? Elhiszitek ezt? Ma minden törvénykönyveteket szét fogjuk tépni és helyette egy rövid mondatot fogunk beleilleszteni. Ez az a törvény lesz az, mely alapján mindannyiótoknak élnie kell majd az életét.
Mit gondoltok erről? Megtehettek mindent az egész világon, amit csak szeretnétek mindaddig, amíg nem sértitek mások jogait vagy nem bántotok meg másokat semmilyen módon.

Mit gondoltok erről? Izgalmasnak tartjátok? Reményt ad ez nektek a jövővel kapcsolatban és talán a családotoknak és a barátaitoknak is, akik talán börtönben sínylődnek? Vagy megijeszt ez benneteket? Úgy gondoljátok, hogy ’A kutyafáját!’. Nincsenek többé őrült törvények a könyvekben, így nem leszek védve.’ Azt üzenjük nektek, hogy amit épp az imént mondtunk, az nem fog másnak sértést vagy kárt okozni semmilyen módon, alakban vagy formában. Minden áthágás, mely a világotokban előfordulhat, e rövid mondatba fogalmazott törvénnyel le van fedve.

Mit gondoltok erről? Szeretnénk olvasni a hozzászólásaitokat a mai üzenetünk alatt és kérdezzük, hogy mit gondoltok az új és egyszerű törvényről, mely a ti ’könyvetekben’ lesz – így fogjuk nevezni. Nem lesz szükségetek többé óriási törvénykönyv halmazokra, melyek mindezt a különböző és bonyolult törvényeket megmagyarázzák. Nem. Egy könyvetek lesz. Egy oldala lesz ennek a könyvnek és ezen az oldalon egyetlen mondat lesz írva. Mit gondoltok erről? Eláruljuk nektek, hogy a világotok egy új világ lesz, mely mindezen felesleges komplikációktól, törvényekről, szabályoktól, politikáktól, irányelvtől, megszorításoktól és adózásoktól mentes lesz. Mindentől. Mind eltűnik. Egy egész egyszerű hely lesz az életre, az utazásotok élvezetére, mely szabad minden ilyen megszorítástól és szankciótól és sérthetetlen jogtól.

Búcsút intünk mára, mivel végére értünk a mai közleményünknek, amit nektek írtunk. Azt üzenjük, hogy hamarosan ismét visszajövünk, hogy beszéljünk hozzátok, de nem szeretnénk, hogy elfelejtsétek amiről ma beszéltünk nektek. Ehelyett, azt szeretnénk, hogy mindannyian figyeljetek azokra a szavakra, melyeket mondtunk és tartsátok észben egész nap és minden eljövendő napon. Mindannyiótoknak kívánjuk, hogy merüljön el jelenleg– még ha csak kicsit is – abban, amire úgy céloztunk, mint tiltott vagy szórakozásból történő droghasználat és hagyjatok fel ezekkel a szokásotokkal, hiszen nem tudjátok biztosan, hogy ez az inkarnációs tervetek része volt-e vagy egy feltétel, melyet felvettetek a megállapodásotokba, és ha nem töritek szét e droghasználat láncait, akkor nem fogtok felemelkedni. Nem tudjátok, hogy ez a tervetek-e, így azt kérdjük: kockáztatni akarjátok a jövőtöket? Kockáztatjátok a felemelkedéseteket egyszerűen azzal, hogy marihuánát szívtok vagy más drogot használtok?

Azt üzenjük nektek, hogy nem éri meg. Azt üzenjük nektek, hogy mérlegeljétek a droghasználatot azzal szemben, amiről már tudjátok, hogy rátok vár. Amikor figyelembe veszitek ezt, amikor tekintetbe veszitek a paradicsomot és a hihetetlen életet, mely rátok vár és mérlegre teszitek a marihuánás cigarettával vagy a felírt pirulák napi bekapkodásával, akkor azt kérdezzük tőletek, hogy melyik fontosabb? Hiszen ez a döntés teljes mértékben a tiétek. Itt maradhattok, a 3. dimenziós börtön-bolygón olyan sokáig, amilyen sokáig szeretnétek vagy letehetitek az üveget, letehetitek a marihuánás cigarettát és kiléphettek ebből a börtöncellából egy paradicsomba.

Azt üzenjük, hogy ez rajtatok áll. Ez a ti döntésetek. Ez a ti életetek. Ez a ti utazásotok. Mi becsülni és tisztelni fogjuk a döntést, melyet minden egyes ember tett vagy meg fog tenni, hiszen ez volt a megállapodásunk veletek, mielőtt elmentetek. Kérdezzük ma tőletek: mit fogtok választani? És ismét emlékeztetünk benneteket arra, hogy ti tettétek meg ezeket a szabályozásokat. Egyértelműen meghatároztátok nekünk, hogy ’ha nem töröm meg a függőségem e béklyóit, akkor nem érdemlem meg, hogy felemelkedjek, így nem szeretnék felemelkedni és itt fogok maradni, ebben a 3. dimenziós világban addig, amíg találok egy módot, amíg rátalálok a bátorságra és új utat választok arra, hogy éljem az életem.’

Semmi mást, csupán a legjobbakat kívánjuk nektek. A reményeink és az imáink kísérnek minden lépésetekben az utatokon. Az üzenjük, hogy ez egy kihívás, melyet le tudtok győzni. Ha nem az lenne, akkor ezt a kihívást nem írtátok volna bele az inkarnációs tervetekbe és ez az alsó sor, ez az igazság. Nem állítottatok magatok elé olyan kihívást, mely lehetetlen lenne számotokra legyőzni. Szeretnénk, ha ezt tudnátok és elhinnétek, mivel egyszerűen ez az igazság. Tudjuk, hogy képesek vagytok rá. Ti tudjátok, hogy meg tudjátok tenni. Akkor hát, tegyétek meg.

Mi vagyunk a felemelkedett családotok. Azért vagyunk itt, hogy kivezessünk és kiirányítsunk benneteket e börtönből, melyet világnak neveztek egy olyan világba, melyet paradicsomnak hívunk. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_18.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3062996
Hónap: 15214
Nap: 571