Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 07. 23.


AZ ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER

Nem, még nem történtek nagymérvű változások pénzügyi rendszeretekben, amik végül is befolyásolják az utca emberét. Sok minden történik még a színfalak mögött, és mozgások vannak, azonban ezek a mozgások nagyok, és lelassultak saját súlyuk hatása alatt, melyek lesznek világotokban. Amit látunk, az az emberiség számára egy teljesen új banki, pénzügyi és valutaügyi rendszer. Azt látjuk, hogy az új rendszer a méltányosságon, egyenlőségen és valós béreken alapszik, melyek magukba foglalják a szolgálatokat, amiket felajánlottunk közösségeiteken keresztül a munka együttműködés keretében velünk, a Fény Galaktikus Szövetségének tagjaival. Amit mi látunk, az egy világ, ahol a rendelkezésre álló pénzügyi alapok átformálódnak jelenlegi világotok emberiségétől visszatartott állapotukból, visszaszállnak azokra, akik ezek jogos tulajdonosai és mindig is azok voltak, mert a pénzt nem az Istenek teremtették, vagy a bőségben élő gazdagok, vagy a kormányok, vagy a banki intézmények. A pénz a ti közreműködésetek által jött létre, a bolygó emberisége által, akik belerokkantak a nehéz út, iskola, gát, irodaház, gyár, raktár és ipari hálózatok építésébe szerte bolygótokon. A pénzt nem egy laboratóriumban teremtik és tudományát nem nehéz megérteni, ha egyszer a megfelelő és valós információkat megosztják az emberekkel, és mi csupán ezt akarjuk tenni.

Most szeretnénk elmagyarázni nektek, hogyan jön létre a pénz. Pénz teremtődik, amikor egy személy úgy dönt, hogy megemeli akár csak egy ujját is, és teremt valamit, amit megoszt egy másik lénnyel.

Ennyi kell ahhoz, hogy létrehozzunk valamilyen fajta pénzügyet, biztosítékot, pénzügyi támogatást, valamilyen valutát. Ennyi az egész, ez minden fáradság, amibe kerül és a pénz létrejött. A jelenlegi nyomtatás egy formája a valutának, egy világ használja különböző okokból, mert a társadalom használ papírpénzeket, érméket, kártyákat vagy más pénzformát, ellenben ez nem befolyásolja a módszereket, ahogyan a pénzt elsősorban teremtitek, és az így létrejött pénzt ti teremtitek, az emberiség, és a hajlandóságotok az erőfeszítésre valaminek a létrehozásában, amit megoszthattok egy másik személlyel, ezáltal megteremtve a jólét gazdasági áramlását, és ez minden.

 

Világotokban a kezdete óta annak, amit most írott történelem alatt értetek, pénzeteknek voltak fosztogatói, tolvajai, megcsapolói és vérszívói. Vártak a színfalak mögött rejtőzködve és rendelkezésükre állt a ti nehezen megkeresett pénzetek, anélkül, hogy egy ujjukat is megemelték volna, hogy teremtsenek valamit, amit megoszthatnának mással. Ez nem az a mód, ahogyan a gazdaság hatékonyan működik, ez az, ahogyan egy gazdaság hatékonyan összeomlik és leég, előbb vagy utóbb ezen megcsapolás, lopás, fosztogatás, a közösség pénzügyi alapjainak kifosztása hatására megbéklyózza és megöli azt. Ez az, ami most történik világotokban, mint ahogyan szemeteknek észre kell vennie, hogy bankjaitok és pénzügyi intézményeitek összeomlanak körülöttetek, emberi roncs alakjában magukkal rántva az embereket, egész országokat, sőt földrészeket is.

Ez egy összeomlás, amit nem fognak előre bejelenteni, mert ennek az összeomlásnak meg kell történnie, hogy lehetővé váljon új pénzügyi rendszereteknek gyökeret ereszteni a felbomló régi termékeny talajába. Sok területen segíteni vagyunk itt nektek, és pénzügyi rendszeretek az egyik legfontosabb rendszer, amiért ide érkeztünk segíteni. Nem fogunk tétlenül állni, és nézni társadalmatok összeomlását, egy kevés lény felelőtlen intézkedései miatt, akik a piramis szerkezet mély útjainak csúcsán ülnek. Vannak módszereink, amiket már használtunk sok világban, elhárítására a pénzügyi csődnek, nélkülözésnek és minden problémának, ami ezt követni fogja és gyorsan, amikor egy pénzügyi rendszer meghibásodik és egy új születik a helyén. Segítünk megteremteni egy rendszert, ami a bőségen, egyenlőségen, igazságosságon, biztonságon és védelmen alapszik nektek és családotoknak és minden egyes lénynek, aki ezt a bolygót otthonának hívja.

Amikor ez az új rendszer be lesz vezetve, a korai szakaszaiban egy cserekereskedelem rendszeren keresztül és cserén alapszik majd, ami folytatódni fog, de folytatódik használata a különféle valutáknak, mint az olyan fizetőeszközök, amit jelenleg is használnak a nemzetek. Új fizetőeszközötök egy szabad valuta lesz, ami mentes lesz a fészekaljától ezen sötét és mohó lényeknek, mert nem kapnak engedélyt annak lehetőségére, vagy luxusára ezen új bankók nyomtatásának. Ezeket az új bankjegyeket már kinyomtatták – ahogyan ti mondanátok – a fény erői közül azok, akik maguk az őszinteség és tisztesség, azok a férfiak és nők az emberi fajból, akik törődnek másokkal, akik készek a vagyont megosztani másokkal, és akiknek eszükbe sem jut, hogy megcsapolják egy részét ennek a kincsnek, elvéve azt fivéreiktől és nővéreiktől.

Azt megígérjük nektek, mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, felügyelni fogjuk új pénzügyi rendszereteket, és meg fogunk győződni arról, hogyan terjed zökkenőmentesen, és hatékonyan, igazságosan és becsületesen, gyorsan és teljesen működik és meggyőződünk arról is, hogy az új rendszer továbbra is a méltányosság, egyenlőség, bőség rendszere marad, vagy közbelépünk és leállítjuk, akárki vagy akármi legyen az, ami bármilyen módon negatívan befolyásolja a rendszert, vagy megcsapol akármekkora összegű forrást igazságtalanul és jogtalanul ebből az új rendszeretekből. Ezt megígérjük nektek, fivéreink és nővéreink.

Számíthattok arra, hogy új pénzügyi rendszeretek gyökeret ereszt az elkövetkező hónapokban.

Megértjük, hogy túl sokat beszélünk az előttünk álló hónapokról, és sokatok akarja a változásokat és ma akarjátok ezeket, azonban elmondtuk nektek, hogy semmiből sem tudtok részesedni addig, míg a bűnöző cabal férfi és nőtagjai össze nem lettek terelve, mert ők képezik az egyik akadályt, mely megakadályozza ezeket a változásokat és új rendszeretek beindulását. Látjuk a cabal tagokat összeterelve és kivonva társadalmatokból, és eltávolítva a jóléti, pénzügyi és bankrendszereitekből, és ez egy csodálatos látvány. Azt mondjuk nektek, hogy amikor elegendő mennyiségű ilyen személy kerül biztonságosan eltávolításra társadalmatokból, földi szövetségeseink segítségével, akik keményen dolgoztak új rendszereteken, mi fogunk életet adni ennek világotokban, mint egy újszülött gyermek, amit mindnyájatoknak meg kell tanulni táplálni, növelni és növeszteni, mintha ez a gyermek a sajátotok lenne; ez az újszülött igazán a sajátotok és az mindegyikőtök felelőssége, hogy kezeljétek úgy, mint az édesapja, édesanyja, legyetek pótszülei, és valóban mindannyian azok vagytok.

Az előttünk álló napokban többet fogunk beszélni új rendszeretekről, azonban mostanra csupán annyit kell tudnotok, hogy várakozik egy új rendszer arra, hogy a játszóterét megtisztítsák, és ez egy rendszer, ami hozni fog mindent, örömet, jólétet, pénzügyi függetlenséget; új rendszereteknek van valami sajátossága, amit egyikőtök sem tapasztalt soha egyetlen fizikai inkarnációja során.

Új rendszeretek egy áldás, egy kiváltság, egy jog, egy nagyszerű lehetőség mindnyájatok számára, azoknak, akik képesek megtenni bármit, amit kívántok az életben, amíg valamilyen módon boldoggá, örömtelivé tesztek mást, felmelegítetek, lehűtötök valakit, tápláljátok egymást, megnevettetitek egymást, vagy segítetek valakinek az útja során bármilyen módon, alakban vagy formában. Ez a ti új rendszeretek és érezzük, hogy oly sokan közületek nagyon izgatottak lesznek, és élvezni fogják, amikor kihozzák a szülészeti osztályról nektek, hogy első alkalommal büszke szemmel láthassátok, mindannyian szülői vagytok új rendszereteknek, amit reményetek, álmaitok és kemény munkátok hozott létre, mint társteremtői új gyermeketeknek.

Az előttünk álló napokban többet fogunk erről beszélni, holnapig búcsúzunk, szüleitek vagyunk, fivéreitek és nővéreitek és barátaitok a Fény Galaktikus Szövetségétől.

 

Csatornázta – Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046175
Hónap: 11054
Nap: 680