Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "RejtettKézzel" 11.

forrás: http://www.illuminati-news.com/00363.html  

Fordította: Ingrid 

Ellenőrizte: Fodor Tom (köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Szabolcs

lightweb.jpg"Kérdező: Rejtettkéz jónéhány hihetetlenül jól megírt(összeszedett) információt osztott meg velünk – mintha lényéből “folyt volna ki” mondanivalója.

Rejtettkéz: Ez talán messze a legérzékletesebb felismerés a beszélgetésben.

Ez az észrevétel megengedi számomra, hogy mélyebben válaszoljak egy korábbi kérdésre, ahogy utaltam is rá akkor, hogy nagyobb mélységekbe is mennék később, ha jönnek komolyabb észrevételetek, amikre reagálhatok.

Ez az üzenet valóban „a lényemből folyt” az oldalra.

Említettem korábban, hogy a szerepem a családban, a spirituális tudományág.

Egy bizonyos hozzászóló mindenféle feltételezést tett már arról, hogy mivel jár ez a szerep, és megjegyzések széles skáláját felvonultatva hadakozott a magyarázatommal szemben.

Ahogy korábban mondtam, az összes „Hatalom vonalnak”(bolygón kívüli vérvonalak) amelyek magában foglalják a család „Belső Szentélyét”(vagy „Rejtett Kezeit), van egy bizonyos képessége, amivel a 3.Dimenzióban inkarnálódottak nem rendelkeznek(még a családunk többi tagjai sem, akikről tudsz). Az egyik ilyen képesség, hogy fókuszált koncentrációval elő tudják hívni az egész inkarnációs „múltjukat”.

Széles skálája van azon feladatoknak, amire nevelnek minket, ami biztosítja, hogy a családunk hatékonyan működjön és mindannyian bizonyos területekre, vagy tudományágakra specializálódunk annak érdekében, hogy a családunk teste jól olajozott gépezetként működjön.

Az én területem és amiben az időm nagy részét aktívan töltöm, a spiritualizmus. A mi spiritualizmusunk, nem a Föld embereié. Mások alattam többet foglalkoznak azzal a területtel(a földi ember spiritualizmusával –Tom).

Egy „paphoz”, vagy „miniszterhez” hasonlíthatnátok. Úgy, mint ahogy a vallásaitok és a spirituális tanáraitok feladata is az, hogy „hallgassák” a Teremtőjük hangját és továbbadják annak üzeneteit. Ezt teszem én is.   

Aktívan elköteleztem magam erre a szerepre, jó sok éve. A második természetemmé vált. Igazából, pontosabban az elsődleges természetemmé vált. A szerepem jelentős része, hogy folyamatosan a lélekcsoportunk(Lucifer) tudatossági állapotában legyek. Ezért van az, ahogy ti is észrevehetitek, hogy olyan gyakran utalok „magunkra” egyes szám első személyben. Ez már természetes lett a számomra. Az időm jórészében úgy beszélek a családommal, mint Lucifer, a lélekcsoport szemszögéből. Amikor beszélek a továbbiakban, az nem én vagyok(az egyéni lélekszikra), aki lényegében beszél hozzád, hanem - mivel szeretném jobban leírni(de még ez is messze van a pontosságtól) - úgy fogalmazok, Lucifert „csatornázom. Ezért van az, hogy ez a beszélgetés olyan könnyedén folyik. Ahogy néhányan megjegyezték, annak az esélye - akármennyire hatalmas mennyiségű időt is töltöttem „kutatómunkával” ebben az egész témában -, hogy átverjelek benneteket, és olyan folyékony módon adjam elő, ahogy tettem, rutin mindennapi részletességgel, még ha én messziről lehetségesnek is tartom, ilyen fokon teljesen lehetetlen. 

Azok, akik elég nyitottak, hogy befogadják a fenti magyarázatot, most tudhatják miért, és hogyan csináltam. Nem magamtól beszélek, hanem az beszél általam, aki küldött engem, a saját teremtőm(Lucifer). Tudom és tapasztalom mindazt, amit ő tud és tapasztal, mert egyek vagyunk és ugyanazok a lények.

Kérdező: Soha sem tartoztam semmilyen szervezett vallásosnak mondott szervezethez sem, de mindig is spirituális voltam. Rendszeresen olvasok vallási szövegeket, mert hiszem, hogy mindegyiknek köze van a történethez. Nagy tudást lehet szerezni különböző könyvekből, vagy vallási szövegekből. Hiszem, hogy mi emberek, mind teremtők vagyunk, mint az EGY Teremtő és mi mind egyek vagyunk. Abban is hiszek, hogy mi mind a tudatosság egy magasabb foka felé tartunk, ahol tudatosan együttműködve teremtjük a világunkat, ahogy ebben a pillanatban is, csak öntudatlanul.

Rejtettkéz: A megérzésed nem csal.

Kérdező: Olyan sok minden van, amit szeretnék még elmondani neked, de képtelen vagyok pontosan megfogalmazni, mit is szeretnék mondani. Köszönöm azokat a remek szavakat, amiket átadtál nekünk, értékelem amit teszel! Szeretettel

Rejtettkéz: Ne aggódj barátom, érezzük szíved mondanivalóját, nem kell kifejezned a korlátozó szavak határain belül. Ha a játéknak vége lesz mi mind beszélhetünk majd úgy, ahogy szeretnéd és boldogok lehetünk, hogy megtehetjük ezt. 

Kérdező: Miriam Delicado–t is ismered? Éppen most néztem meg vele egy interjút itt a project camelot oldalán és számomra nagyon inspiráló volt. Meg szeretném kérdezni, hogy egyike vagy a magas szőkéknek, akikről beszélt?

(itt olvasható Miriam Delicado-ról néhány sor magyarul: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=szuromieszter&pid=9143&blog_cim=A%20magas%20,%20sz%F5ke%20idegen

Érdekes, hogy a plejádi Thiaoouba bolygóról is magas szőke emberek érkeztek – Szabolcs)

Rejtettkéz: Ő egy gyönyörű lélek. Nem láttam azt az interjút, amiről beszélsz, de ismerjük az ő tapasztalatait. A „magas szőkék” akikről beszélsz, a Plejádok öröksége. A Bolygók Galaktikus Konföderációjának nevezett szövetséggel dolgoznak együtt. A pozitív rezgést szolgálják. A Plejádiak a Fiastyúknak nevezett csillagképből származnak. Ebből származik a nevük is, angolul: „Plejarens”.

És nem, mi Luciferek vagyunk és közvetlenül semmi közünk a Plejádiakhoz, bár valóban jó barátaink.

Kérdező: Még soha nem láttam/tapasztaltam UFO-t, vagy bármilyen hasonló spirituális manifesztációt. Érzem, viszont a szívemben, hogy ott vár rám, hogy rátaláljak. Mit tehetek, ha tehetek valamit egyáltalán, hogy a megfelelő frekvenciára hangoljam magam ahhoz, hogy láthassam azokat és legyenek ilyen tapasztalataim? Nagyon méltányolnék bármilyen információt, amit nyújtasz.

Rejtettkéz: Egyszerűen csak hidd és tudd a szívedben, hogy léteznek. Gondolj bele. Ebben az egész hatalmas teremtésben, tényleg hihetnéd azt, hogy egyedül vagytok?

Azonban, hogy elkerüld a csalódást, előre figyelmeztetlek, hogy csak akkor lépnek kapcsolatba veled, ha van valami a lélekszerződésben, amiben megegyeztetek, mielőtt ide jöttél. Ebben az időben sokan, milliók játszanak szerepet a nagy ébredésben és a Nagy Aratás előkészületeiben. Sokan, akik most még nem hisznek, kinyitják majd az elméjüket, ahogy a Föld változásai elkezdenek hatni/megnyilvánulni. Az emberek megijednek és fogalmuk sem lesz arról, hogy mi folyik itt, mivel a kormány eltitkolja ezen információkat. Ezek az „utazók”, vagy ahogy néhányan emlegetik őket; „csillagmagok”, ide inkarnálódtak és majd földi szinten segítenek, amikor az elkövetkező néhány évben ez az egész játszma elkezdődik. Amikor eljön az idő, előjönnek.  

Sok ember még nincs felkészülve ilyen információkra, de hamarosan egyre többen lesznek.

Sok „Csillagmag” még maga sem „ébredt fel”. A Konföderáció készen áll, hogy „segítsen” nekik ebben, ha szükséges. Azok, akiknek még fel kell „ébredniük”, lehetnek olyan érzéseik, hogy az egész életük valahogy „más” és lehet egy mély érzésük arról, hogy valahogy nem „tartoznak ide”. Sokaknak lesznek álmaik, és még látomásaik is a saját bolygójukon való életükről. Sokan a „Csillagmagok” közül Plejádiak. Ezért kezdenek el „feltűnni” a „magas szőkék”. Hogy segítsék a családjukat ráébreszteni az itteni küldetésükre.

Kérdező: Egy vagyok a sok hálás fórumtag közül, aki értékeli a szeretetteljes üzeneteket, amiket Rejtettkéztől kapunk. Bárcsak felfedeztem volna ezt a témát már korábban! Nagy vigaszt nyújtott nekem. Kifogytam az erőből, de most már úgy érzem, tudom kezelni a helyzetem. Örök hálám! A kis szikrától annak az egynek: Köszönöm a fényt, barátom!

Rejtettkéz: Nagyon szívesen, örülünk, hogy a szolgálatodra lehettünk. Éppenséggel, nagyon ismerősök nekem az érzéseid. Annál az oknál fogfa, hogy ezt érzem, feltételezhetjük, hogy ez az üzenet, része a Lélek Egyezségünknek, ami beteljesült. Vedd bele az üzenet iránymutatását a meditációdba és álmodban is kereshetsz információkat. Ellenőrizd ezeket a szavakat alaposan és csak akkor helyezd őket a szívedbe, ha igaznak „érzed” és őszinték számodra. Ha igen, akkor ezek alapján cselekedj és ne engedd senkinek és semminek, hogy ebben eltérítsen. Ébredj és játszd el a szerepet, amire önként jelentkeztél, itt és most. Már majdnem itt az idő. Készítsd fel magad és győződj meg róla, hogy felkészültél.

A legbíztatóbb bátorítással, szeretettel és az Egyetlen Végtelen Teremtőnk fényével hagyunk magadra.

Kérdező: Szerintem lehetséges, hogy igaz amit mond magáról. De az is lehet, hogy egy olvasott, unatkozó ember, aki szeretné látni, meddig terjed a félrevezetése az interneten.

Amit észrevettem, nem nagyon illik a profilba, hogy ő az utóbbi lenne. Úgy értem, ha utánaolvasol, kutatsz az anyagban, amiben ő nyilvánvalóan érdekelt, nem könnyű szándékosan átvernie vele. Ez ellenkezik azzal, amiben tényleg érdekelt. Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy menet közben kutatgat és olyan valamibe teszi/fekteti az egész munkáját/energiáját amiből soha nem kap nagyobb ’hírnevet’, mint az e heti figyelem, nem kap érte pénzt, vagy ’valós életbeni’ elismerést, vagy bármi mást. 

Rejtettkéz: Úgy volt, hogy nem válaszolok több olyan üzenetküldőnek, aki nem őszintén szeretné hallani azt, amit el kell, hogy mondjunk, főképp, mert gyorsan lejár itt az időm, de a te nézőpontod elég szívbemarkoló volt ahhoz, hogy röviden foglalkozzak vele, még ha csak azért is, mert a megállapításod elég pontos, hogy helye legyen ennek az üzenetnek a végső, szelektált változatban. Nagyon sok munka és idő menne értelmetlenül veszendőbe, ha ezzel a ’szívüggyel’ nem a Teremtőnk dicsőségéért foglalkoznánk. A hazugságok és pletykák arról, hogy gonosz és sátáni lények vagyunk, nagyon hosszú ideig megválaszolatlanok maradtak. Épp itt volt az ideje, hogy helyretegyük a dolgokat. A Lucifer lélekcsoport nagyon sok áldozatot hozott, mert szeretünk titeket.

Kérdező: Ha a spiritualitás a te központi témád, el tudnád mondani az észrevételeidet a katolikus egyház szerepéről a ti szerepetek szempontjából, és hogy hogyan illeszkedik bele mind a pozitív, mind a negatív, mind a köztes utakba?  

Rejtettkéz: A családunk alsóbb rétegei(a nevek, akiket ismertek) a Vatikánt használják megannyi rituáléra és különféle áldozatokra. Ez elmond mindent, amit tudnod kell.

Kérdező: Bármilyen szent könyvnek (vagy akár a bibliának) a szerzőit, úgy sorolnál be, mint akik nagyon közel állnak az igazsághoz?

Rejtettkéz: A legközelebbi bibliai szerzők ki lettek hagyva a publikált kiadásból.

A legközelebbi ’spirituális’ írások (pl. Ra anyag) amik igazságokat tartalmaznak az EGY természetéről, a Taoista írások, ahogy a ’Tao Te King’, és ’Chuang Tzu Könyve’.

Kérdező: Üdvözletem, Rejtett Kéz! Úgy vélem, ez egy egyedülálló lehetőség. Nem olvastam még a teljes témát, de van néhány részletes kérdésem, szóval elnézést, ha már valamire válaszolt. Biztos szeretnék lenni abban, hogy választ kapok a kérdéseimre, mielőtt lejár az idő.

Rejtettkéz: Majdnem minden kérdést feltettek már és azokra a kevesekre, amiket még nem tettek fel, sajnos nem válaszolhatok, vagy a hátralévő kevés idő miatt nincs rá lehetőségem. Elnézést!   

Kérdező: Rejtett Kéz, remélem válaszolsz a következő kérdésemre.

Talán tisztában vagy vele, hogy én sem tárhatok fel mindent, amit tudok.

A kérdésem más jellegű, amire eddig nem kaphattam választ. A vérvonalam elit, ahogy mondják, osztrák, angol gróf és skót báróból áll. Úgy tűnik, egy bizonyos ponton, a család egyik része elvesztett mindent, a kormány vette el tőlük. Nagyon sok dolog van, amit szeretnék mondani, de nem úgy, hogy mindenki láthassa. Tisztában vagy ezzel a történéssel? Mi történt valójában? Az angol oldal nem mondja el, családok generációja élt ott, majd a kormány elvette… valami történt. Mindenki a családomban, beleértve magamat is, széleskörű képességekkel rendelkezünk, úgy tűnik, én a legtöbbel. Én is tisztában vagyok azzal, amiről itt beszéltél. Szeretnék személyesen beszélni erről, ha lenne rá engedélyed és tudom, hogy lenne a leszármazás miatt. Kérdezd meg azt akit meg kell kérdezned és látni fogod, hogy őszinte vagyok, igazat beszélek.

Kérlek, ne nézz arrogánsnak, de az egyetlen kérés/kérdés, amire választ szeretnék kapni.

Rejtettkéz: Nyilván megérted, hogy ezek a vonalak, amikről beszélsz, csupán földi vonalak és mi (mint világon kívüli hatalmi vonalak) nem gyakran avatkozunk bele ilyen ’családok közti’ körülményekbe. Mindaz, amit elmondhatok, az az, hogy volt egy vita a Habsburg és a francia-porosz vonalon. Olyan dolgokat mondtak el(hoztak nyilvánosságra) és olyan dolgokat tettek, amiket nem kellett volna. Ezek következményekkel jártak és intézkedéseket kellett hozni.

Ami a személyes kommunikációt illeti, sajnálom, nem lehetséges.

Remélem, a korlátolt válasz alapján is sikerült felismerni és összekapcsolni a pontokat.

Minden jót kívánunk az itteni feladatodhoz, és talán találkozunk a közeljövőben (ha eljössz ’Máltára a télen’?). Nem kell válaszolnod, addigra már úgysem leszek itt.

A következő két hozzászólással együtt foglalkozom:

Kérdező1: Ő hüllő. Ez a vérvonalak versenye. Ők irányítanak mindent a színfalak mögött.

És emlékezz, nincs olyan, hogy rossz verseny, csak válogass ki egyéneket vagy csoportokat, akik kimagaslóbbak másoknál.

Kérdező2: Oké, szóval van egy másik kérdésem Rejtett Kézhez. A hüllők nagyon agresszívnek és arrogánsnak vannak bemutatva és nem többnek, mint szarvasmarháknak látják az embereket. Szóval mi a helyzet a hasadt személyiséggel? Azt mondod szeretetteljesek, spirituálisak vagytok, közben mindenki félelmetes lényeknek tartja a hüllőket.   

Rejtettkéz: Ez mulattat minket. Mi biztosan NEM VAGYUNK hüllők és távolról sincs semmi hüllő az Igazi Hatalommal bíró Vérvonalakban. Az egyetlen ’Hüllő’ hatások, amik egyébként távolról kapcsolatba kerültek ezzel a bolygóval ebben az időben, azok a Zeta Reticuli és az Alpha Draconis rendszerekből valók. Nem bírnak különösebb veszéllyel rátok.   

Azoknak, akiknek ez némi érdekességként szolgál, mi vénuszi örökségűek vagyunk. Mi az a másik név, ahogy Vénuszt még nevezik? Kapcsold össze a pontokat. (Lucifer - Tom) 

Nos, ez az össz kérdés, amire választ ígértem, sajnos az időm itt most lejárt. Van még pár percem mielőtt befejezném készülődésemet a hosszú utazásomra. Volt két késői hozzászóló, amire csak röviden van időm, így csak futólag tudok válaszolni.

Kérdező: Világosan ismerem és tisztában vagyok ezzel a játékkal… De van egy kérdésem feléd…

A 3D-s családodnak vannak frakciói(oldalai)?  S tud mindegyikőjük erről?

Mert megpróbálnak megölni, és természetesen nem fog összejönni.                                              

(Az angol szöveg is zavaros, némely kérdező nagyon hanyag módon ír. Az eredeti szövegben még a kérdőjelek is hiányoznak a frakcióval kapcsolatos mondatok végéről. És az írás is meg lett nyirbálva, valószínű, hogy hiányos is– Szabolcs)

Rejtettkéz: Minden, amit mondhatok erről, az, hogy még a mi „kiterjedt” családunknak a földi vonalai is csak annyit tudnak, amennyit mi elmondunk nekik. Bizonyos információkat lehet, hogy nem túl bölcsen használnak fel, vagy a Teremtőnket, vagy az Egy Végtelen Teremtőnket nem megfelelően veszik figyelembe. 

Ahogy már korábban mondtam, „a piramis csúcsa nem a piramis csúcsa”.

A legmagasabb földi vonalak felett, de a Legfelsőbb Világtanács égisze alatt (és más magasabb területek alatt, amiket nem nevezhetek meg) van a „Rejtett Kéz” (persze, nem ez az igazi neve, néha már utaltunk is rá).

Kérdező: Igen, de a dolgok/gondolatok/ötletek amikről beszél, már egy szerzői joggal védett anyag része és könyv formában publikálták már ISBN számmal és mindennel. A könyveket az Egy Törvényének nevezik. http://llresearch.org/publications.aspx

Ez/ezek a könyvek nagyon hasonló gondolatokkal foglalkoznak, mint a jelen topik a fórumban:

  1. Negatív és pozitív polaritás
  2. Dimenziófokok
  3. Még ugyanaz a pontos kifejezés is: Komplex társadalmi emlékezet!
  4. Az aratást ugyanebben az összefüggésben használják
  5. Dimenziók közti evolúció
  6. Logosz és al-logosz használata ugyanabban az összefüggésben
  7. A Wanderers (vándorlók) ugyanolyan elképzelése
  8. A végtelenség elképzelése, az egyén tudatára ébredése
  9. Ugyanaz a gondolat a rezgésekről, ugyanabban az összefüggésben
  10. Ugyanaz az elképzelés a ’mi’ 4.Dimenzió felé haladásunkról a következő aratással (2012) és milyen sokunknak kell megismételnünk a 3.Dimenziót.

Jóval több, mint 50 példa van ugyanazokról a gondolatokról és összefüggésekről az eredeti szerző (L/L Research) és Rejtett Kéz között. L/L Research az 1981-es időkorlátra mutat vissza, ez pedig arra a következtetésre vezetett, hogy ők az eredeti szerzők. Ismételten felhívom a figyelmet, hogy a plágium meghatározása a jogosulatlan használat, vagy egy másik szerző nyelvezetének és gondolatiságának közeli utánzata és azok olyan képviseltetése, mintha a saját munka lenne. Így, ha Rejtett Kéz nem L/L Research-el van, akkor egyértelműen elvette annak ötleteit és gondolatait.

Források (a számozott példákhoz):

http://www.llresearch.org/publications/pub_the_law_of_one_book_1.aspx

http://www.llresearch.org/publications/pub_the_law_of_one_book_2.aspx

http://www.llresearch.org/publications/pub_the_law_of_one_book_3.aspx

http://www.llresearch.org/publications/pub_the_law_of_one_book_4.aspx

http://www.llresearch.org/publications/pub_the_law_of_one_book_5.aspx

Még Lucifernek is be kellett „állnia”, hogy segítsen nekem. Ez meglepetés volt számomra…, remélem, érthető.

Nem tudja a bal kezed, mit tanít a jobb. Vagy ez a megértés hiánya lehet a vérvonalad bizonyos tagjainál.

Rejtettkéz: Valóban, értem, alkalmanként drasztikus beavatkozásokra van szükség. Ahogy mondtam, nem tudnak/tudunk mindent, néhány dolgot jobb, ha magunkban tartunk. A kísértés túl naggyá nőhet, ha bizonyos hatalmak olyanok kezébe kerülnek, akinek a szíve nem teljesen tiszta szándékú. Had mondjuk el, időről időre, néhányan úgy tűnik, kicsit túlságosan is élvezik a játékot.

Ezek az intézkedések jórészt tudatlanságból, mintsem feléd irányuló rosszindulatból eredtek. Kérlek, bocsásd meg nekik, nem tudták, mit csináltak, azt hitték az a helyes dolog.

Befejeztem az utolsó pár oldal kérdéseinek elolvasását. Megállapítottam, hogy nem maradt időm mindre válaszolni, de még korábban feltettek egy kérdést, amire azt mondtam, majd megválaszolom, mégpedig; „ha lenne egy kérdés, amit még nem tettek fel, tennél úgy, mintha megtették volna?”. (ravasz :) - Tom)

Van egy másik kérdés is az utolsó oldalakról, aminek ebben a formában fogom megközelíteni a megválaszolását.

Igazán sajnálom, hogy nem tudok válaszolni sok más őszinte kérdésre/reagálásra, és így sajnos megválaszolatlanok maradnak. Egy fontos feladat miatt kell Rómába mennünk és már mások is itt vannak velem és könyörögnek, hogy „kikapcsolnád már azt a komolytalan számítógépet és összepakolnád végre a dolgaid”. Nevetnek rajtam, hogy ’belebonyolódtam’ ebbe a feladatomba. Az apám ugrat, hogy újra kéne kezdenem a korai 6.Dimenziót, hogy egyensúlyba hozzam az együttérzésemet. Mindenesetre, be kell fejeznem.

Kérdező: Nagyon sok dolgot megvilágítottál, sok minden tisztázódott bennem. Köszönöm mégegyszer, Rejtett Kéz. A véleményem már sokban különbözik attól, amilyen az első hozzászólásomnál volt ebben a témában. Szóval, remélhetőleg ezek a kérdések kicsit lényegesebbek lesznek…

1)Kíváncsi vagyok, hogy működik a vérvonal családi szerkezete. Mondtad, hogy vannak emberek a „nagycsaládodban”, akiket ismerhetünk. Tehát, ezek Rockefeller, Rothschild, Bush, Windsor ház, stb.(általában összeesküvési körökben ismertek, mint az Új Világrend?). Milyen közeli a kapcsolattartás a „távolabbi családtagokkal” és spirituálisan olyan felvilágosodottak, mint amilyennek te tűnsz? Tudnál adni nekünk egy rövid vázlatot arról, hogy épül fel a család, mennyit tudnak bizonyos szinteken a legfelsőbb szinthez viszonyítva, stb.? Mert sok teória és „mindent tudás” van kint, és jó lenne tisztázni a dolgokat egyszer és mindenkorra. Olyan részletesen fogalmazz, amennyire megfelelőnek érzed.

Rejtettkéz: Rendben és ennek már tényleg rövid áttekintésnek kell lennie, mivel lejárt az időm.

A legalsó szinten kezdve, van, amit mi „Helyi Elemcsoportoknak”, vagy „Családi Csoportoknak” hívunk. Ezeknek a tagjai lehetnek 5 főtől egészen 30-ig is, vagy még többen, a község, vagy a város méretétől függően. Minden helyi területnek megvan a saját tanácsa, a Helyi Vezetőkkel, akik képviseltetik a Hat Tudományágat. Van a Rendnek egy Főpapja, vagy Főpapnője is, aki szolgálja a helyi közösséget.

E fölött van a Regionális Csoport, a Helyi Csoportok vezetőivel, akiknek szintén megvan a saját területük a tudományágakban. A Regionális Csoportok vezetői képviselik a Régióikat. Aztán jön a Nemzeti Csoport, ugyanezen a felépítési rendszeren

Utána jön a Legfőbb Világi Csoport, mindezek felett, ahol a Nemzeti Vezetők képviselik az országukat. E fölött van egy másik csoport is, amit nem említhetek, ők létesítenek kapcsolatot „Rejtett Kézzel”.

Azután, ezek fölött még sok más vezetői szint van, tisztán a hatalmi vonalakból(azok, akik nem ezen a bolygón élnek). A Legfőbb Világi Csoport, csak annyit tud, amennyit mi „átadunk” nekik.

A Hatalmi vonalainknak hasonló szerkezete van, Helyi és Regionális csoportokkal, stb, bár a legtöbbünk teljesen „más” típusú közösségben él, mint amit megértenél. Minden, amit mondhatok, mi nem „felszíni lakosok” vagyunk.

Kérdező: …voltak olyan emberek is, akik valaha megpróbálták elhagyni a családot? Egy korábbi hozzászólásban kértelek, hogy mondd el a véleményed „Svali”-ról. (((Volt illuminátus tag))) Még mindig kíváncsi vagyok, ő közületek való volt, vagy távoli családtag, vagy csak egy téves, félrevezető ügynök. 

Rejtettkéz: Tisztában vagyok vele, igen. Nem követtem az állítólagos „kinyilatkozásait” személyesen, de eleget hallottam róla a családban. Igen, a Család tagja volt, az alsóbb szinteken, azt hiszem a német vonalból. Ahogy értettem, sok igazságot feltárt az alsóbb szintekről, de ő csak Regionális szinten volt a Földi Vonalakban, szóval nem valami magasan. Biztosan nem látott semmilyen „nagyobb képet”.  Megértem, hogy részletekbe ment néhány alsóbb szinteken tartott képzési technikákban, amik igaz, nagyon durvák lehetnek, de ahogy mondtam, mindez azért van, hogy elérjük a 95%-os negativitást, és ha minden el lett mondva és meg lett téve, mindegy mennyien szenvedtek ebben az élet-tapasztalatban, soha nem veszíthetjük szem elől azt, hogy ez egy játék, amit mind együtt játszunk itt, és minden inkarnálódott lélek már előre kiválasztotta és már jóval előtte beleegyezett abba, hogy milyen szerepet vállal a játékban. Senki sem szenved valójában, csak a játékban és végtére is, ők választották ezt a tapasztalatot megszületésük előtt, lélekszinten. Senki sem „kényszerítette” őket olyan történésekbe, amit nem akartak eljátszani és amiből nem akartak tanulni.

A német Ház híres arról, hogy különösen durva és rideg képzései vannak, szóval mindaz amit mesélt, megtörténhetett, bár a családom azt is mondta, hogy ha az „oktatók” nem az „előírásokon kívül” (visszaélve a hatalmukkal) cselekednek, akkor mindaz, amiről a nő beszámolt, nem történhetett volna meg, vagy legalább is szépített volna rajta, valamilyen okból. Én magam nem tudok hozzászólni a dologhoz, mivel sem időm nincs rá, se késztetésem, hogy megvizsgáljam a történetét. A saját családom világa nagyon különböző az alacsonyabb Föld bázisú vérvonalakétól. Amíg a mi (saját) neveltetési képzésünk is nagyon szigorú és fegyelmezett, minket soha semmilyen módon nem gyaláztak meg. Úgy nőttünk fel, hogy nagyobb rálátást kaptunk az összképre és nem volt szükség semmilyen más motivációra sem.  

A földi vonalak nincsenek tisztában a teljes képpel. Ők maguk nem a mi Lucifer Lélek-csoportunkhoz tartoznak és amennyire tudatában vannak, a céljuk a „világuralom”, az ellenőrzés és leigázás, és hogy olyan sok szenvedést és negativitást hozzanak létre, amennyi emberileg csak lehetséges. Ez az, amit „kivettek a kártyaosztásból, az alkuból”. Világuralom. Jó munkát végeztek, te is láthatod. De az egyik dolog, amit nem tudnak, vagy nem értenek, az az, hogy a mi(Vénuszi Hatalmi Vonalak) napirendünk végülis mind közül a Legmagasabb Jóban érdekelt, abban, hogy biztosítsuk a katalizátort. Ha tisztában lennének ezzel az igazsággal, fennállna egy halvány kockázata annak, hogy nem végeznék a dolgukat megfelelően és kihagynák a hozzánk való csatlakozásukat a 95%-os Negatív Aratásban. Tisztában vannak az Aratással és azzal, hogy szükség van rájuk, a 95% eléréséhez, hogy kijussunk a 3.Dimenzióból. Ez az össz motiváció (hogy hatalmat kaptak), amire szükségük van, hogy segítsenek nekünk elérni a végső célunkat.

Az, hogy hogyan bírkóznak meg vele, nekünk nem igazán lényeges, ha elvégzik a dolgukat. Néha közbe kell lépnünk, ha olyan dolgot tennének, vagy olyan valamit terveznek, ami a mi követelményeinkkel ellenkezik, de ilyen példa nagyon ritkán fordul elő.

Ezzel pedig, feltétlenül be kell fejeznem az itt töltött időmet. Ha tovább maradok, elkésem az utazásomról és nem leszek nagyon népszerű, ha miattam késik el a Családom. Furcsa érzés van a szívemben most, hogy az utolsó sorokat írom. Soha nem képzeltem volna, hogy ezen a beszélgetésen keresztül „kapcsolatba kerülhetek” veletek. Ez soha nem volt célom, csak hogy feltegyem a szükséges információkat, amiket kértek tőlem. De valahol azon az úton, amit együtt tettünk meg, elkezdtem érezni bizonyos kötődést hozzátok. Természetesen tudom, hogy ez a kapcsolat a bennünk lévő Egység az Egy Végtelen Teremtőnkben, bár ez a fajta „találkozás” és személyes kapcsolat valamennyiőtökkel valamiféle szomorúságot hagyott bennem azzal kapcsolatban, hogy el kell jönnie a búcsúzásnak. Eljött.   

Őszintén köszönöm a szíves vendéglátást és azt, hogy megengedtétek nekünk, hogy ’használjuk a helyeteket’ az üzeneteink közvetítéséhez. Ne feledd, mindegy milyen ideológiák választanak szét minket ebben a játékban, az az üzenet az egyetlen, ami fontos,.. az pedig a következő: a Végtelen Teremtőnk Szeretetében és Fényében, mind EGYek vagyunk. A Fény Testvérei.

Mindannyiótoknak a legjobbakat kívánjuk az utazás hátralévő részében, ami még vár rátok és szívből remélem, hogy használjátok majd azt a Katalizátort, amit felajánlunk nektek, hogy bizonyos módon segítsen benneteket egy fényes és Pozitív Aratásban végezni.

Én a másik oldalon vagyok, mennem is kell tenni valami IGAZÁN Negatív dolgot, most, hogy kárpótoljam ezt a sok Pozitivitást. Irónikus módon, ez szórakoztató.

Már várom, hogy felvegyem a kapcsolatot sokatokkal, ha a játéknak vége és örömmel emlékezz vissza erre az időre és arra, hogy részei vagyunk a Nagy Játéknak amit játszunk.

Az Egy Végtelen Teremtőnk Szeretetével és Fényével hagyunk itt Benneteket

Namasté.”

 

 http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/besz%C3%A9lget%C3%A9s-rejtettk%C3%A9zzel-11/437746829582169

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089468
Hónap: 14292
Nap: 320