Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "RejtettKézzel" 3.

forrás:

http://www.illuminati-news.com/00363.html  

Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)

 

a szöveg első és második része:

http://www.facebook.com/note.php?note_id=326940207329499

http://www.facebook.com/note.php?note_id=336245953065591

 

earth-300x290.gif"Rejtettkéz: A 26 000 éves időszak 5 kisebb időszakból áll, mindegyik 5,125 évet tartalmaz. Minden egyes ilyen ciklusnak van saját Világ Ideje, vagy Teremtői Ciklusa.

A jelenlegi nagy időszak neve Az 5-ik Nap Kora.

 

Az ötödik kor a korábbi négynek a szintézise/egyesítése. A kezdő időpont amikor a Föld az Ötödik Világba lépett, i.e. 3113-ban augusztus 13-án volt, a Maják jelmagyarázatában így van írva: 13.0.0.0.0.

 

Egy kis segítség, hogy megértsd ezt a jelmagyarázatot:

13=Baktuns, 0=Katuns, the 2nd 0=Tuns, 3rd 0=Uinals, 4th 0=Kin

 

Ezek a Maja szavak a periódusok idejei:

 

Nap = Kin (ejtsd:kín (angolul; keen)

20 nap(hónap)/Kin = Uinal

360 nap(év)/Kin = Tun

20 Tuns/évek = K'atun (k'ah toon)

20 K'atuns = Baktun (bock toon)

Baktun = 5,125 év

13.0.0.0.0.

 

Minden nap ettől a ponttól kezdve ezeknek a napoknak a számától számolódik, ettől a kozmikus kezdéspont eseménytől.  Az 5125 éven belül 13 kisebb időszak van, amely “13 Baktun Számlálás”, vagy “hosszú számlálás” néven ismert. Minden baktun időszak 394 évig tart, vagy 144 000 napig. A Nagy Teremtő Időszakon belül minden baktun egy történelmi időszak volt, specifikus sorssal(rendeltetéssel) azok fejlődése végett, akik minden egyes baktun-ba inkarnálódtak (testesültek meg).

 

A Föld bolygó és a lakosai jelenleg a 13-ik baktun időszakon keresztül utaznak/haladnak, az utolsó periódusban 1618-2o12ig. Ez az időszak “ a materializmus diadalaként”  és “ az anyag transzformálásaként/átalakulásaként” is ismert.

 

Decemberben a napforduló nap a tejút sávjában lesz, közvetlenül a galaxis “Sötét repedés(hasadék)” pozíciójában, egy együttállást alkotva a Galaktikus sík és a Napforduló Meridian között. Az előtt állunk, hogy szó szerint együttállásba kerüljünk a Kozmikus, a Galaktikus, a Szoláris és a Lunáris síkokkal . Ez az az esemény, ami lassan egy pontba került, ezer éves periódusok alatt, ezt a napéjegyenlőségek előrehaladása hozta el. Olyan, mint az  Univerzális Fogaskerekek “elfordulása”. Ez hozza el a Nagy Szüretet és a Szüret Fejedelmének visszatérését.

 

 

És a bolygó befejezi a felemelkedését a 4-ik Dimenzióba, a Szeretet Sűrűségének rezgésébe. Ez alatt a felemelkedés alatt, 3 féle rés/hasadás lesz a Földön lévő lelkek számára. A túlnyomórészt negatív pólusúak, elkísérnek minket amíg mi a negatív(vagy Önszolgáló) szüretben “diplomázunk”. Mi (Lucifer) létre fogunk hozni egy új 4-ik dimenziós Földet, ami negatív, Önmagát Szolgáló Polaritáson fog alapulni. Le kell dolgoznunk a saját negatív karmánk saját részét ami abból a negativitásból ered amit létrehoztunk ezen a bolygón. Amint ezt megtettük, újra szabadok leszünk és ismét elfoglalhatjuk a helyünket a világegyetemben (galaxis) 6-ik Sűrűségbeli Őrzői és Tanítóiként.

 

A túlnyomórészt pozitív polaritásúak (Szeretet és Fény) a csodálatos, új 4-ik dimenziós földbe emelkednek, ahol elkezdtek dolgozni az Együttérzés és Szeretet bemutatásán és megtanulásán. Ez egy nagyon csodálatos és “arany” kor lesz. A 4-ik Dimenzió elkezdi kinyitni az igaz erőtöket, az Egyetlen Végtelen Teremtő egyedi individuális részeként. Véghezviszel majd olyan dolgokat és csodákat, mint amit Jézus ígért, hogy tenni fogtok, és még nagyszerűbb dolgokat annál. Ez egy nagyon csodás időszak lesz számotokra.

 

Az emberiség többsége a Földön akiket úgy tekinthetünk, mint “langymeleg”(“luke warm”), meg fog tapasztalni egy zero idő periódust(amit ekszaktikusnak fognak érezni), ahol teljesen egynek fogod magad érezni az egyetlen Teremtővel, aki bátorítóan emlékeztet és futó pillantást ad, hogy ki is vagy Te, mielőtt a feledékenység leple még egyszer leereszkedik és át fogsz transzportálódni a másik 3-ik sűrűségű bolygóra(a Föld Replikába)(az angol szöveg: a kind of 'Earth Replica' - Szabolcs) és folytatod a munkát magadon és tanulod, hogy ez az élet itt a választások meghozásáról szól. A következő Aratásig továbbra is “karanténban” fogsz maradni a 3-ik Sűrűségű anyagban, ez idő alatt bizonyítanod kell, hogy megtanultad, hogyan légy még Pozitívabb Lény, jobban összpontosítva mások Szolgálatára, mint csupán önmagadra. Amint ezt meg tudod csinálni, a következő Aratásnál elnyered a jogot, hogy csatlakozhass hozzánk és élvezhesd az örökségedet a Galaktikus Társadalom tagjaként, és együtt fogsz velünk Az Egy Testvéreivel és Nővéreivel ülni a Galaktikus Irányitótestület, a Bolygók Konföderációjának tagjaként.

 

Nos, többet közöltem ez alatt az ülés/találkozó alatt színvonalas kérdéseidnek köszönhetően és most búcsúznom kell mára.

 

Ha további kérdésed van a Szürettel kapcsolatban, kérésedre még részletesebben tudok válaszolni. Illetve, ha más egyéb kérdésed is van más ügyben, megválaszolom mindet, ahogy az idő engedi, mint ahogy a többi (tiszteletteljesen feltett) kérdést már megválaszoltam korábban. Ha az idő engedi, holnap jelentkezem.

 

- - -

 

kérdező: Sok dolog amiről írsz a Ra Anyagra emlékeztet, különösen a szüret koncepciója, STS és STO választások(Önmagunk Szolgálata és Mások Szolgálata - Tom) és az intelligens végtelen (több információt itt találsz: www….). Olvastad ezt?  (magyarul itt olvashatsz Ra-ról/tól: http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php - Szabolcs)

 

Rejtettkéz:Valóban rendkívül hasonló. Mindannyian a Végtelen Teremtő Lélektől/ből származunk, és mindannyian emlékezünk, honnan jöttünk. Remélem, hogy az üzeneteink ugyanazt az Alapigazságokat tartalmazza.

 

“RA” 6-ik Dimenziós Csoport Lélek, üzenetei a legpontosabb információ az átlag számára az időnek ezen pontján. Hozzávetőlegesen 85-90%-os pontosságú, abból megítélve amit láttam belőle. Az anyag felhívta a figyelmemet amikor először felbukkant, nagyjából 25 évvel ezelőtt, ha nem csal a memóriám. Sokat elolvastam belőle, de nem az egészet. A feladataim miatt nincs túl sok szabad időm ezekre a dolgokra. Bár mások a Családból közelebbről megvizsgálták, hogy megítélhessék a pontosságát és nagyon elégedettek voltak a végtermékkel. (itt pont ezt a kifejezést használja erre a csatornázott anyagra: “végtermék”.. - Tom)

 

Ra tulajdonképpen az a csoport, akiket korábban úgy határoltam be, hogy a “világon kívüli entitások” akik a Majákat és az atlantiszi civilizációt látogatták. Ismerősök vagyunk velük és barátai egymásnak. A mi Csoport Szellemeink nagyon hasonló szintjén vannak a fejlődésnek/evolúciónak. Mindkettő hatodik dimenziós és a hetedikhez közelít. Hozzánk hasonlóan Ra is a Galaktikus Testvérek szolgálatát választotta, ahelyett hogy Hazament volna. Mi csak ajánlani tudjuk azt az anyagot azoknak akik valóban a megértést keresik. Habár, ahogy mondtam is, nem 1oo%ban pontos, tehát figyelj arra ami együtt rezonál veled.

 

kérdező: Mi a funkciója/szerepe, ha egyáltalán van, annak, hogy az idegenek elrabolnak embereket? Miért vannak erre választottak?

 

Rejtettkéz: Ez attól függ, hogy ki viszi véghez az “elrablást”. A legtöbb amit hallasz “elrablást” a saját “kormányaitok” által vannak véghezvíve. Különösen azok akik kapcsolatban állnak az úgynevezett “szürkékkel”. Ez mellett néha az államszövetség(Confederation) találkozni fog bizonyos inkarnációkkal(leszületettekkel(emberekkel)), akik azt a szerepet játszák az eljövendő Szüretnél, hogy másokat “felébresszenek”. Ezek mindig pozitív tapasztalatok lesznek és akiknek részük lesz benne, érezni fogják a felemelkedést és inspirációt a találkozásuk során.

 

Akkor, itt van az Orion Birodalom Csoport. Az ő szándékuk abban ha meglátogatnak téged, sokkal negatívabb vonal. Ők főleg azokat célozzák meg akiket “Fénymunkásoknak” hívsz. Ők megpróbálják eltéríteni őket a megbízásuktól és megpróbálnak félelmet kelteni. Igazából nem fognak fizikailag “kárt” okozni neked. A működési elvük főleg a pszichikai támadás, aminek a Fénymunkások nincsenek tudatában, de gyakran a legtöbb energiájukat lemerítik és letörik a motivációjukat.

 

kérdező: Miért akarsz negatív szüretet?

 

Rejtettkéz: Ez igen bonyolult, hogy szavakba öntsem, és azon kívül óvatosnak kell lennem, mit mondok ezzel kapcsolatban. Már így is mondhatjuk úgy, hogy “a körmömre néztek”.

 

Ha nem lenne negatív szüretünk, átugranánk veletek még egy ciklusba. Amikor ez a Nagy Szüret befejeződik, a tanáccsal és a Teremtőnkkel való szerződésünk is befejeződik/teljesül. Más szavakkal, a szolgálatunkat letöltjük és szabadon visszatérünk a mi teljes kinyilvánulásunkba, a 6-ik (közel a 7-ik) sűrűségű galaktikus őrzőként abba az állapotba ahol örömmel eltöltve ajánljuk fel magunkat a Végtelen Egy Teremtő Szolgálatába, valamint a Testvéreinknek az egész galaxisban. Bár van egy probléma. Nos, ti “problémának” neveznétek, mi Kihívásnak. Később részletesen kitérek rá, egy másik kérdésre válaszolva, de röviden annyi, hogy nagyon nagy százaléknyi Negatív Polaritásra van szükségünk, ha el szeretnénk érni a Negatív Szüretet. Más szavakkal extrém mértékű Önszolgálat-Központúnak kell lennünk, hogy a Negatívumban történjen a Szüret(számunkra! – Tom). Ezért dolgozunk olyan keményen azon, hogy annyira Negatív Polaritásúak legyünk amennyire csak tudunk. Ha nem csinálunk elég magas százalékot le fogunk maradni és a többségi “langymeleg” százalékban kötünk ki, ami után még egy 3-ik Sűrűségű ciklusban kell részt vennünk.

 

Elérve a negatív szüretet, még mindig a 4-ik dimenzióba “érettségizhetünk”, csak ez egy negatív polaritású bolygó lesz. Nem egy nagyszerű hely a létre. De, ahogy korábban kifejtettem, mi(a csoport lélek) elszenvedjük a természetes karmikus helyreállítási folyamatot, le kell dolgoznunk az összes negativitást amit ezen a bolygón okoztunk. Ezt egy ciklus alatt megtesszük a mi új 4-ik dimenziós világunkban, és akkor megint felszabadulunk, hogy újra Fénylények legyünk akik igazából is vagyunk. Szükségünk van a Negatív Szüretre, hogy létre tudjuk hozni a mi 4-ik Sűrűségű Földünket és hogy megtisztítsuk a saját karmikus előéletünket.

 

Értsd meg, nekünk negatívnak KELL lennünk. Ez az amiért ide lettünk küldve. Ez a mi “szerződésünk”/egyezségünk és ez mindig segíteni fog titeket, a “Katalizátor” biztosításával amiről korábban beszéltem. Negatívnak lenni nagyon nehéz nekünk, nem a fizikai szinten ( a karakterek amiket játszunk élvezik a szerepüket, mert erre lettek programozva), de spirituális szinten ez nehéz. Mi meghaladtuk az alacsony negatív rezgésű korszakokat már korábban. Mi vagyunk a Fény és mi vagyunk a Szeretet. Ez nagyon nehéz dolog spirituálisan, hogy negativitást teremtsünk, de megcsináljuk azért, mert szeretünk titeket, és a ti magasabb javatokat szolgálja végül. Mondhatjátok, hogy ez a mi Áldozatunk amit tettünk/teszünk azért, hogy az Egy Végtelen Teremtő szolgája legyünk, és nektek is Testvéreink az Egységben.

 

Emlékezz, mi mindannyian csak egy nagy régi játék miatt vagyunk itt, ahol beleegyeztünk abba, hogy elfelejtjük valójában kik is vagyunk, és az emlékezésben talán megtaláljuk egymást még egyszer újra, és ismét tudni fogjuk hogy Egyek vagyunk. Minden Élet, az Egy(ség).

 

kérdező: Ki kell, hogy javítsalak. A napéjegyenlőségek nem okozhatják ezt. Ezt semmi más nem okozhatja, csak az, ahogy mi itt a Földön a körülöttünk levő kozmoszra tekintünk. Ez a Föld tengelyének ingadozására vonatkozik, és ahogy tudom, nincs kapcsolatban/összefüggésben más planetáris szervezettel.

 

Rejtettkéz: A 3-ik dimenzióból/sűrűségből nézve igazad van, ez így látszódik. Mi nem a 3-ik Sűrűségű nézőpontból nézzük. Egy “nagyobb kép” működik, amit ti nem láttok.

 

kérdező: Az elnyomásunkra való tekintettel úgy tűnik, azt mondod- alapvetően- a mi Logoszunk Jahve töredékeiként mi egyenlően felelősek vagyunk az ő döntéséért, miszerint itt tart minket csapdában a 3-ik sűrűségű Föld bolygón. Ez egy érdekes elgondolás. Ebben az értelemben a totális szabadságunk a közös spirituális erőfeszítésen keresztül kell, hogy eljöjjön.

 

Rejtettkéz: Bizonyos szemszögből, helyes amit mondasz. A 3-ik sűrűségű nézőpontból nézve magatokat úgy látjátok, mint aki mindentől el van választva(mindentől különálló). Magasabb perspektívából láthatod, hogy ez egyáltalán nem így van. Te és a Teremtő Egyek vagytok. A “teljes szabadságra” vonatkozó kijelentésedre vonatkozóan nem vagy felelős a körülötted levőkért. Te és ők mind Egyek vagytok úgyszintén, ha magasabb sűrűségből tekintjük, de ebben a sűrűségben azért vagytok itt, hogy magatokon dolgozzatok. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek kik is vagytok, és miért is vagytok itt. Azért vagytok itt, hogy visszaemlékezzetek a Végtelen Teremtőre. Azért, hogy tudjátok-megismerjétek a Teremtőt magatokban, hogy felajánljátok a Szolgálataitokat neki és másoknak, hogy Szabad Akaratotokból döntsétek el a Szolgálatot. Az egyik megelőzi a másikat. Ahogy visszaemlékezel, hogy ki is vagy és mélyen a Lényed Magjában tudod is, akkor fel fogod ismerni a “láthatatlan” kapcsolatodat Mindazzal ami Létezik, ugyanakkor az Öröm, a Hálaadás, a Szolgálat természetes következménye lesz hálával teli szívednek. Ahogy magadon dolgozol és megtanulod felismerni a Teremtőt benned, a Másoknak való Szolgálat természetessé válik számodra és a te Dicsőséges Aratásod el fog jönni.

 

kérdező: Egy dolog amit nem értek -és talán meg tudod nekem magyarázni Rejtett Kéz-, miért van az, hogy akik Luciferhez tartoznak(és maga Lucifer) nem harcolnak az összes lélek szabadságáért? Ha Lucifer képviseli a szabadságot, az akarat és tudás szabadságát, akik őt szolgálják miért nem tesznek úgy, mint amit a bibliai Luficer tett, és lázad az öregek zsarnoksága ellen?

 

Rejtettkéz: Ez egy nagyon jó kérdés, köszönöm. Két részre fogom osztani, és a második részre válaszolok ezután. Először is, az Öregek tanácsa abszolút a zsarnokság ellentéte. Ők a Bölcs és a Szerető Gyámjai a Galaxisnak. Annyi minden van, amit nem lehet megérteni a pusztán 3-ik sűrűségű perspektívából. Amikor elértek egy magasabb Sűrűséget, látjátok, hogy végül, minden kiegyensúlyozódott, és az Egység létezik. Minden ami az Egységtől eltérőnek tűnik Illúzió, vagy “gondolat forma”.

 

A tanács egy sor döntési lehetőséget adott nekünk. Mi azt választjuk, hogy itt maradunk és segítünk nektek, saját magunk “költségén”. Ez a természete a mások Szeretet Szolgálatának. Mindebben az alapvető paradoxon, hogy a történetben mi mindannyian közösen teremtők vagyunk, annak érdekében, hogy a legnagyobb Szolgálatot tegyük nektek, teljesen önszolgálónak kell lennünk(önérdekűnek - Tom). Úgy szeretem a Teremtőnk iróniáját.

 

Az első részét tekintve a kérdésednek, a bibliai ábrázolása a “Háború az Égben”-nek nem teljesen pontatlan. Elmagyarázom. A kezdeti szerződésünk az volt, hogy bemutassuk a Szabad Akarat Katalízisét ezen a bolygón. Amikor Jahve elkezdte a megbeszélést a Vének Tanácsával, eleinte nem kereste a segítséget a szabad akarat bemutatására, hanem inkább az útmutatást, hogyan tudja legjobban felgyorsítani az ő (és a lakosai) evolúciós folyamatát. Ahogy említettem ő egy jóindulatú diktatúrát “futatott”. Abban az időben épp befejeztük a Tau Ceti-n való megbízásunkat, és jelentkeztünk a következő feladatunkra. Mi(mint a Lucifer Csoport Lélek) egy “tényfeltáró expedícióra” lettünk küldve, hogy meglátogassuk a Földet és találkozzunk Jahvevel, hogy kiértékeljük a planetáris Teremtő Törvényeit, és javaslatokat hozzunk, hogyan tudnánk segíteni legjobban az ő leszármazottait(ez az az kifejezés amit a Lelkek leírására fogok használni, akik a Lélek Csoportot képezik) és Jahvet, hogy fejlődjön.

 

Sok lehetőséget feltártunk és jelentettük megállapításainkat a Tanácsnak és Jahvenek. Az volt a legjobb értékelésünk, hogy a Szabad Akarat beiktatása az egyedüli valós és gyors módja annak, hogy jelentősen felgyorsuljon a fejlődés. Ez nem kifejezetten a Szabad Akarat beiktatása volt, amihez Jahve segítséget szeretett volna, ez egyszerűen a Katalizátor beiktatása volt. Nem volt teljesen megelégedve a mi jelentésünkkel, azzal hogy szükséges a Szabad Akarat beiktatása. Boldog volt az ő paradicsomával és nem akarta elveszíteni az irányítást felette. A végén a Tanács meggyőzte, hogy ez a legjobb mód és ő vonakodva beleegyezett. Mi visszatértünk a Földre, s volt egy szívélyes találkozónk Jahvevel, megvitattuk, hogyan tudnánk a legjobban kialakítani a Szabad akarat választását. Jahve hajthatatlan volt, hogy az utódai mindenképp a hozzá való lojalitást fogják választani, és hogy annyira elégedettek az életmódjukkal, hogy mindig bízni fognak benne és mindig engedelmeskednek neki. Szerinte ez a fő oka, hogy a  Szabad Akarat nem működhet jól, mint Katalízis. Ezért volt, hogy egyetértett a Tudás Fájának kísérletezésével. Hitte, hogy ez igazolni fogja őt. Amikor ez nem így történt, mérgessé vált, kidobta a játékait a babakocsiból, és a sarjait a kertjéből, rájuk zúdítva egy nagy bűnösséget, hogy hogyan szegték meg az ígéretüket és milyen engedetlenek voltak. Ez nem igazán tisztességes módja egy Logosz viselkedésének, de hejj, ez a Szabad Akarat csodája, azt hiszem.”

 

https://www.facebook.com/note.php?note_id=341079092582277

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089473
Hónap: 14291
Nap: 322