Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "RejtettKézzel" 8.

forrás: http://www.illuminati-news.com/00363.html  

Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, szépítette: Szabolcs

 

ascension1.jpg"Kérdező: Köszönöm, hogy válaszoltál az előző kérdéseimre. Lenne még néhány, rendben?

1. Hogyan tudjuk legyőzni a karmát, ha egyáltalán le lehet? Van vége a karma körforgásának?

2. Valóban olyan az idő, ahogy azt érzékeljük, vagy az egy 3D-s illúzió?

3. A családod tagjai azzal a tudással születtek, hogy tudták kik is ők és honnan jöttek? Ha nem, akkor mindent megtanítottak és átadtak nekik?

Köszönöm.

Rejtettkéz: Köszöntelek. 

1. Nem. A Karmát nem lehet legyőzni, hanem ledolgozni kell. Más szavakkal, ha megbántottál valakit, legyen az fizikai, vagy lelki, vagy bármi más, a jövőben neked is meg kell tapasztalnod azt az érzést amit okoztál. A Karma Hatásának Törvénye nem egy“büntetés“, hanem a tanulás eszköze, amely elősegíti a személyes növekedést és fejlődést. Ha el kezded érezni a tetteid következményeit, nagyobb a valószínűsége, hogy a következő körben egy másik utat választasz. Azt is fontos észben tartanod, hogy ez mindkét irányban működik. Tehát, utad során bárkivel is hoz össze a sors, mindig arra törkedj, hogy jelenléted hatása másokra nézve is pozitív és hasznos legyen.

1.b. A Karmikus Ciklus/Körforgás akkor ér véget, amikor már megtanultad a szükséges leckéket. Ha ugyanazokat a hibákat ismétled, addig maradsz a körforgásban amíg nem fogod/érted az üzenetet és megtöröd a körforgást. De igen, végül mindannyian meg fogjuk tanulni amit meg kell tanulnunk és mindannyian megtaláljuk a Haza vezető utat. Néhány embernek ez hosszabb ideig tart.

2. A lineáris idő sokkal pontosabban deifinálható, mint ahogy általában direktben megfogalmazzák azt. Az idő igazi természete ciklikus. Bár, emlékezz arra is, hogy még a ciklikus idő is a Teremtő része és a Teremtés, bármennyire is csodálatos, szintén egy Illúzió, vagy sokkal pontosabban; a Végtelen Teremtőnknek a gondolatformája. A Teremtés nem Valódi, de a Teremtő és a Társteremtők azok.

3. Ez egy kiváló kérdés. Több időt szánok rá:

Először is, egy dolgot meg kell különböztetni. Amikor a Családról beszélek, akkor a Hatalom vonalra utalok, azokra akik eredetileg nem erről a földről származnak. A vérvonal, akiket te ismersz -igaz a kiterjesztett Család részei-, nem ugyanabba a mértékű Erőbe/Hatalomba születtek, mint mi. A válaszaimban az én Igaz és Tiszta Családomra utalok. Mi nem ugyanazzal a feledékenység fátyollal születtünk, mint ti. A fátyol még a helyén van, de sokkal “vékonyabb”. Mi látjuk azokat a “láthatatlan” életkapcsolatokat amik előletek el vannak rejtve, mert mi nagyobb hozzáférést kapunk, mint a 3.dimenziójú perspektíva. Hasonlóan ahhoz, amit az emberek aurának hívnak. Mert ti azon dolgoztok, hogy feljebb lépjetek az utatokon, mi pedig azt választottuk, hogy lejjebb lépünk, azért, hogy segítsünk nektek. Nem tettük volna ezt ilyen sikeresen, ha el kellett volna felejtenünk mindazt amit tanultunk. Más szavakkal; nektek, minden elkülönültnek tűnik. Mi látjuk, hogy ez nem így van. Nekünk sincs “közvetlen Lélek Memóriánk”, amely által olyan pontosan emlékeznénk, mint ahogy ti emlékeztek a tegnapra, de ha arra összpontosítunk, elérhetjük bármelyik részét a Lélek Memóriának - gyakran meditatív állapotban. A személyes tapasztalataink is mások, köszönhetően a spirituális tudományágakban való jártasságunknak(specializálódásunknak). Később még visszatérek erre részletesebben egy másik kérdésre adott válaszomban.

Igen az információ át van adva, de -tőletek eltérően- közülünk bárki képes egy kis erőfeszítéssel arra, hogy a Személyes- és a Csoport Lélek Memóriából leellenőrizze az információ helyességét. Alapjában véve, ahol ti magatokat “elkülönült” emberi lényeknek látjátok, ott mi látjuk és Tudjuk is, hogy Egyek vagyunk.

Kérdező: Örülök, hogy rákérdeztem erre, csodás információnak találom. Bár, nem tudom, hogy mit tegyek vele, tetszenie kellene, de így elég nehéz, hogy tudom azt, hogy részben az “ördög” tett minket azzá amik vagyunk. De mindazonáltal köszönöm.

Rejtettkéz: Az ördög nem az aki Te vagy. Ő is az Illúzió komplex sorozatának része, amit a 3.Dimenzióban használsz, hogy megmutassa azt, hogy ki nem vagy. Minél magasabbra dolgozod fel magad a Dimenziókban, annál kevésbé jut fontos szerep a Polaritásnak a játékban. A 6.Dimenzió, Az Egység Dimenziója, az utolsó szint ahol a Polaritás még tényező, de ott már nagyon más módon működik. A Pozitív/Negatív kiegyensúlyozása helyett, a Szeretetet, a Fényt, a Részvétet és a Bölcsességet kell kiegyensúlyoznod.

Kérdező: Örülök, hogy rámutattál erre. Amikor azt mondtam rátok, hogy ti “enyhébbek” vagytok, azt hiszem, azt akartam mondani, hogy a lényegetek nem ördögi, vagy korrupt. És ez enyhíti azt a rólatok elképzelt nézetemet, hogy az uralkodó elit romlott lelkű.

Rejtettkéz: Egyetlen Lélek sem romlott. Minden Lélek egy csodálatos egyéni része az Egyetlen Végtelen Teremtőnek. A Lelkek szerepeket/karaktereket játszanak az Inkarnáció Játékában. A Lelkek néha nagyon durva szerepeket tudnak játszani, de mélyen álcázva, ők mindig csodálatosak maradnak. Emlékezz erre, amikor a történetben rosszul bánik Veled a csodálatos Lelkek egyike. Ők csak a részüket játsszák, mint bármelyik jó színész, amíg csak a színpadon van. Légy hálás az ő Áldozatukért és tanuld meg a leckét amit hoznak Neked.

Kérdező: Azt mondod, hogy az inkarnációk között mindannyian elvegyülünk, de gyanítom, hogy a mi földi felfogásunk természete és kölcsönhatása nem hasonlítható össze az abban a birodalomban lévő kölcsönhatások módszereivel, és ennek következtében, mint egyesült entitás, nem lehet egyéni a “kacagás’. Van még egy -valószínűleg utolsó- kérdésem Hozzád.

Rejtettkéz: Nem így van. Gondolkodj az olyan elkülönült lelkek vonatkozásában, akik látják és értik, hogy nincsenek elválasztva egymástól, hanem szorosan összekapcsolódnak. Az, hogy a “tér” “üres” az egy illúzió. Egyénként hatunk egymásra, ugyanakkor látni fogod, hogy hogyan vagyunk Egyek. Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a 3.Dimenzióban is érthető legyen. Egyszerűen nincsenek szavaink, vagy fogalmaink, hogy ezt leírjuk.  

Ahová tartunk, ott nem lesz többé szükség szavakra.

Kérdező: 1) Hogyan tudhatod mindezt? …És valóban úgy értem, TUDOD. Világos, hogy jól megtanultad a lét természetét, de honnan tudod ezt első kézből? Hogy lehet ez több, mint csupán hit, számodra? Képes vagy a “felejtést” elkerülni a reinkarnáció során?

Rejtettkéz: Erre korábbi válaszomban hivatkoztam már.

Kérdező: 2) Úgy tűnik, hogy azt sugallod, hogy a fizikai rabszolgatartó módszereid spirituális ébredésbe kényszerítenek minket. De ha ez így van, akkor a spirituális elnyomás módszereit miért az általános lakosság ellen használják(vegyszerek, szervezett vallások, szociológiai módszerek)? Azt értem, hogy az élet anyagi vonatkozását miért akadályozzátok, de miért akadályozzátok a spirituális fejlődésünket?

Rejtettkéz: Gondolj erre egy “tesztként”.

Megfigyelted már, hogy amikor azt “gondolod” éppen, hogy megtaláltál valamit ami valóban úgy “érezhető”, hogy számodra az az Igazság, jön valami ami kétséget kelt benned ezzel kapcsolatban? Kételkedővé tesz az igazsággal kapcsolatban és magadban is kételkedni kezdesz, hogy elhiszed-e.

Ez minden egyes alkalommal megtörténik. Valójában, majdnem minden alkalommal, amikor valami új felfedezést találsz, ami izgatottá tesz. És ez egy séma szerint történik. Azonban nem látod ezt, mert ez a 3.dimenziójú felfogáson túl történik, abban a birodalomban, ahol minden szomszédosnak látszik és kapcsolatban van minden mással. Szinkronicitás. Egy mágikus része a Végtelen Teremtőnk Kreatív elméjének, valamint kiválló humorának és iróniájának.

Látod, hogyan működik a “teszt”?

Amikor az ítélőképességeddel valamit mérlegeltél és elemztél és eldöntötted, hogy integrálod(beágyazod) az “Igazságod” fogalmába, akkor jön a megmérettetése az újonnan felfedezett hitednek. Általában egy esemény formájában, vagy valami amit a “többiek” mondanak, hogy eltérítsenek téged.

A spirituális fejlődésed, mint az összes más aspektusa a fejlődésednek, olyan valami amiért dolgoznod kell. Honnan tudhatod, hogy az újonnan feldezett “igazság” valóban az Igazság, ha sosem tesztelted le?

A teszt a következő:

A kihívás során kiben/miben bízol?

Abban hiszel amit a “külső világ” mutat Neked?

Vagy ahhoz tartod magad, amit mélyen belül, magadban Igaznak “érzel”?

Ez egy olyan dolog, amit csak te tudsz magadnak megválaszolni.

Sajnálom, de nincs időm megválaszolni az összes kérdésed, szóval szelektálom azokat amit nagyon fontosnak érzek.

Élvezem a kommucikációt Cythraul és boldog vagyok, hogy ismeretséget kötöttem Veled.

Nos, folytatnom kell a többi kérdés megválaszolását. Kérem a Végtelen Termtőnket, hogy áldja és vezesse az utadat, adjon Neked Bátorságot a meggyőződésedhez.

Légy jól barátom, várom a találkozót Veled, mikor befejeztük a játékot.

Kérdező: Ha lehetséges, van még egy kérdésem.

Melyik az a kérdés amit még nem tettünk fel, de nagyon fontos hogy választ kapjunk rá? És ha van ilyen, megválaszolod? Nem vagyok benne biztos, hogy ez hasznos „kérdés“, de múlt este óta ez jár a fejemben.

Rejtettkéz: Egy kiváló és lényegretörő kérés.

Azt hiszem féreteszem ezt a kérdést a beszélgetés legvégére.

Hatékony módja lesz annak, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

Kérdező: Rejtettkéz, tudom hogy elsősorban a sprituális kérdésekre és a dimenzióváltással kapcsolatos kérdésekre fókuszálsz. De ha csak egy percre is, nagyra becsülném, ha szólnál néhány szót az alakváltoztatással kapcsolatban.

Rejtettkéz: Fogok, de nagyon röviden, sajnálom.

Az alakváltás nem egy természetes jelenség. Az “alakváltó” teremtmények/ fajok nem léteznek, legalábbis nem abban a Galaxisban, vagy Dimenzióban amit mi valaha is megtapasztaltunk.

Bár, vannak bizonyos Rituálék, amiben ha részt vesznek, lehetővé teszik, hogy ez bekövetkezzen.

Ez azzal a ténnyel függ össze, hogy a test, mint minden fizikai dolog valójában nem tömör. Annak tűnik és annak érezzük, mintha az lenne, de valójában minden anyag a Fény részecskék atomi és szub-atomi részeiből áll össze, a molekulákban és a vegyületekben. De, mint mondom, rövid leszek és nincs időm a tudományba belemenni.

Léteznek bizonyos Rituálék, melyeket ha elvégeznek, hagyják a mainpulációk sorozatát az úgynevezett “homogén” testi tömegben megtörténni. Láttam már néhány groteszk képet, amirőI nem szívesen beszélek.

Bízom benne, hogy ha csak felszinesen is, de megválaszoltam kérdésedet.

A következő kérdéssel be kell fejeznem ma estére, mert máshol van kötelező jelenésem.

Kérdező: Szeretnék köszönetet mondani a megvilágosító szavaidért. Örömöme szolgált olvasni téged.

Bár, van néhány kérdésem.

Ahogy magamba nézek, öreg léleknek Látom(érzem) magam, aki már sok dolgot és lehetőséget megtanult. Honnan tudjuk, hogy milyen messze jutottunk annak érdekében, hogy megszerezzük a magasabb spirituális létre való jogot az eljövendő Aratásban?

Rejtettkéz: Üdvözölve vagy. A megbecsülést mindig értékelik.

Bizonytalan vagyok, hogy vajon a kérdésed a mostra vonatkozik, vagy arra, hogy ha már a Nagy Aratás megtörtént, s hogy mi történik utána..  Erre már fentebb válaszoltam, érintőlegesen.

Egy egyszerű módszer, hogy leellenőrizd a fejlődésed:

Annak ellenére, hogy mi látszódik abból ami történik a világban, mennyire szeretetteljesek és harmónikusak a személyes kacsolataid?

Emlékezz, hogy a világ a tükröd. Visszaveri a türkörképed, amit te vetítesz ki. Hány vitába kezdesz bele? Van benned keserűség és csípősség? Megnézel másokat és gondolsz-e arra, hogy hogyan szeretnéd megvátoztatni őket? Vagy szereted őket és elfogadod őket olyannak amilyenek?

Szeretni és elfogadni valakit, annak aki, ez a Feltétlen Szeretet. Olyasmi, amire sok időt kell fordítani, hogy megtanuld, amikor a 4.(pozitív)Dimenzióba “diplomázol”. Jó ötlet máris elkezdeni.

Szeretni és elfogadni valakit úgy ahogy van, nem azt jelenti, hogy elfogadjuk a sértegető viselkedést. Ellenben, azt jelenti, hogy szeretjük és elfogadjuk az embert(Lelket), de ez nem egyenlő a viselkedésével. A viselkedés nem “ő ”, az igazi énje belül van, ő a Lélek.

A kapcsolataid minősége kiváló tükör, a “kisugárzásod” minőségének mércéje. Vagy, más szavakkal; az amit Te Teremtesz.

Amikor ránézel egy személyre és kisebb, vagy nagyobb mértékben rákoncentrálsz, azokra a dolgokra figyelsz amiket nem szeretsz benne és meg szeretnél változtatni, vagy azon tulajdonságokra amiket szeretsz és csodálsz benne?

Emlékezz: ahogy mondtuk, minden gondolat, szó és tett Teremtő. Pontosan azt kapod vissza amit küldesz/sugárzol.

Szóval, amikor olyan gondolatot sugárzol, hogy “Miért olyan nehéz együtt élni vele? Miért viselkedik mindig így?”

Kérdezd meg magadtól, hogy mi is az amit csinálsz ilyenkor?

Most jól figyelj, mert nyilvánvaló, de mégis könnyedén eltéveszthető. Valójában, a legtöbben elsiklanak felette.

Ha kiveszed a “kérdést” a mondatodból, lényegében ezt mondod: “Nagyon nehéz vele együtt élni. Mindig így viselkedik.”

Látod, mit teszel?

Emlékezz, minden gondolat teremtő.

Azzal teremtetted meg a másik személynek a viselkedését, hogy meg akartad változtatni azt. Egyszerűen, mert nem érted a Sugárzás és Vonzás Törvényét.

Na, nézzünk egy példát:

Vegyünk valakit az életedből, akit szeretsz, de néha nehézséged van vele.

Gondolj azokra a gondolatokra, amiket arra a személyre vetítesz. A negativ gondolatokra. Kérdezd meg magad, az a viselkedés amit nem szeretsz abban a személyben, megfelel a gondolatoknak amiket gondolsz róla? Ha őszinte vagy magadhoz, fogadok, hogy igen.

Bizonyosan azért cselekszenek így, hogy észrevedd azt amit nem szeretsz bennük. Minél jobban összpontosítasz arra a viselkedésre, annál többször fogod viszontlátni. Az Élet ezt teszi, megadja azt amik az elvárásaid.

Most, felismervén ezt, mit csinálsz ezzel kapcsolatban?

Egyszerűen figyeld meg a Negatív gondolataidat amikor azok felbukkannak, a szó szoros értelmében “ kapd rajta magad”, amint ezeket gondolod. És akkor egyszerűen változtasd meg a nézőpontod. Helyette azokra a dolgokra fókuszálj, amiket szeretsz abban az emberben. Ahogy kedveled a mosolyát, a nevetésének a hangját, ahogy kedves dolgokat tesz és amilyen segítőkész és szeretnivaló tud lenni. És ezeket a pozitív gondolatokat sugározd ki. Tarts ki, hiszen lehet, hogy először egy rakás negatív dolgot kell helyrehoznod, de csak kapd el magad újra és újra, s összpontosíts a pozitívumra… 

Ekkor készülj fel a körülményeid “szinte mágikus” átváltozására.

Mindig figyelj a gondolataidra és légy figyelemmel ezek Minőségére, mert amit gondolsz az összefüggésben van azzal amit körülötted látsz és amit az Élet mutat neked. Ez a különbség a tudatos és a tudatalatti Teremtés között.

Kérdező: És mi a helyzet a Szeretteinkkel -vagy sokkal pontosabban-, a lélek társunkkal, akit annyira szeretünk? Képes leszek ezen az új Utazáson, az Aratáson a Szeretteimmel együtt keresztülmenni?

Rejtettkéz: Ez attól függ, hogy ők is “diplomáznak” vagy sem, illetve meg kell-e ismételniük a ciklust. Bár nyugodt lehetsz, még ha egy élettartamra el is vagytok választva, mindig együtt tudtok lenni az idő/tér állapotában(az inkarnációk közt) és sok jövőbeli “életet”(inkarnációt) tudtok még együtt megtervezni.

 

Kérdező: És még egy dolog. Tudom, hogy másokat is érdekel az alábbi kérdés.

Miért Álmodunk Metaforákban/Hasonlatokban, aminek nincs értelme?

Rejtettkéz: Ma este nincs már időm arra, hogy kielégítően válaszoljam meg ezt a a kérdést, de a rövidebb verzió az az, hogy az Univerzális “Elme” Arheotípusos Képekben beszél. Hasonló módon, mint néhány Orientális nyelvünk írásban egy jelrendszert használ, ahol a jelentések és a szavak gyűjteményét lényegében egy “szimbólumban” tartalmazza. Így az Univerzális Elme is Archetípusokat használ, hogy az “Álomidőben” kommunikáljon. Mint, ahogy bármilyen új dialektus megértéséhez, ehhez is szükséges, hogy megtanuld a nyelvet.

Kérdező: Köszönöm szépen Rejtettkéz, kívánom, hogy találkozzunk valamikor és egy jót beszéljünk.

Rejtettkéz: Szívesen és úgy fog történni, ahogy kívánod.

Nem most ebben az életben, de hamarosan, amikor befejezzük ezt a játékot. Nincs rohanás barátom, az egész tér/idő a rendelkezésünkre áll. Minden idő/tér a Teremtésben.

Most mennem kell. Megteszem a tőlem telhető legtöbbet, hogy holnap is válaszoljak nektek, mielőtt végleg elmegyek.

Minannyiótoknak jó estét. Kérem a Végtelen Teremtőt, hogy áldjon meg titeket és vigyázzon rátok."

 

Folytatása következik...

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/besz%C3%A9lget%C3%A9s-rejtettk%C3%A9zzel-8/386999674656885

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3121340
Hónap: 17188
Nap: 490