Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a Holddal

 


Beszélgetés a Holddal a tudatosságról

A conversation with the moon about consciousness

© Nicola Bosdet

http://fifthdimensionalgirl.wordpress.com/

Erre a beszélgetésre a május ötödikei „földközeli telihold” csúcspontja alatt került sor, melyről azt jelentették, hogy 2012 legfényesebbje és legnagyobbja lesz.

– Hogyan írnád le a tudatosságot?

– A tudatosság az egység egyesülése egészként.

– Játszol bármilyen szerepet a mindennapi tudatosságban?

– Vissza tudom tükrözni a fejlődő tudatosságot / tudatot – mint egy tükörkép.

– El tudnád magyarázni egy kicsit jobban?

– Hold tükör.

– Minek a tükre?

– Vágyaitoknak, kívánságaitoknak, belső önvalótoknak, ösvényeiteknek a tér-időben.

– Hogyan tud segíteni a Hold nekünk lelki utunkkal kapcsolatosan?

– Lemuria ősi tekercsei szintén erről beszéltek.

– Nem vagyok jártas bennük, és nagyon hálás lennék, ha elmagyaráznád.

– E tekercseket a kollektív tudat alkotta meg a földi lényeken és másokon keresztül.

– Mit mondanak ezek az ősi tekercsek?

– A „Minden, Ami Van” teljes lehetőségéről [potenciáljáról] beszélnek. Ez a „Minden, Ami Van” lehetőség az, melyet elfelejtettek.

– Van technika, melyet használhatunk ezen ismeret eléréséhez? (Nevetés Etoile-től, aki azt hiszi, mókás, hogy az emberek nem tudják tudatosan, hogyan érjék el ezt az információt.)

– Ha a tudatalatti mélyére hatoltok, ezek a tekercsek elérhetők annak a lenyomataként, mely mindenkinek egyedi, míg ugyanakkor részei az egésznek. Csupán kérjétek az információt, hogy tükröződjön vissza rátok, mint egy tükör, és én segíteni fogok.

– Ezt egy bizonyos módon kérhetjük?

– Kérjétek, ahogy tetszik!

– Hold tükör, kérlek, tükrözd vissza rám a tudat egy megértéseként, azért, hogy jobban folytathassam a lelki utam, és az elvégzendő munkám!

– A telihold sima kör alakú képe csupán a kezdet. Alatta a réteget réteg után kell megtalálni. Ez az, amit „ők” nem akarják, hogy meglássatok, vagy tudjatok róla. A legkülső visszatükröződés csupán egy oldal. Annak érdekében, hogy a tudatosság / tudat részeként és egy multidimenziós lényként értsétek meg magatokat, szükségetek van arra, hogy hozzáférjetek a végtelen rétegeknek alatta.

– Van valamilyen tanácsod, hogyan tegyük ezt meg?

– Ez valójában az önmagatokon belüli lehetőség [potenciál] rétegeinek megértéséről és elismeréséről / felismeréséről szól. Amikor kitárjátok szíveteket a benne rejlő végtelen lehetőségnek, lehetővé válik jobban megérteni az egész lehetőségét. A szív a kulcs e betekintés megnyitásához.

– A lemuriai tekercsek egy fontos Hold jelképet tartalmaztak.

– Azonban vannak rések a kerületben – nem értem?

– Ahogy elindítjátok a szándékotokat minden egyes térbe, vagy résbe, leereszkedtek egy másik rétegre, ahol a folyamat egy kissé eltérő módon ismétlődik. Rétegről rétegre ezek utána mélyebbre visznek a végtelenbe; rétegek a rétegeken egy összekapcsolódó ölelésben. Egyéni utatok az egész tökéletes kifejezésének részévé válik.

Ez a szív végtelen lehetőségének [potenciáljának] megértése igaz önvalótok kifejezéseként, melyet elrejtettek. A végtelen megértését és nyelvezetét kitörölték a földi világképből [paradigmából], vagy mátrix szerkezetből. Ez az, amit a „hatalmak, melyek voltak” nem akarják, hogy ismerjétek / tudjátok.

– Hogyan vették el a szív bölcsességének ezen elérését?

– Valóságotok szerkesztését manipulálták. A hézagok vonalakként jelentek meg, melyeket összekapcsoltak egy új valóság megformálása érdekében. A kulcsot elvitték. Ez azt jelentette, hogy nem férhettetek hozzá a mélyebb szintekhez, vagy önmagatoknak az egyetemes egész részeként való felfogásához.

– Ez merevvé és befejezetté tette a kört. Éltek – meghaltok. Ez az az idő ezen a napon ebben az évben (jelenleg). Ez volt az az idő, azon a dátumon abban az évben (múltban). Ez lesz az idő egy bizonyos ponton a jövő egy dátumán. Beléptetek egy lineáris időbe, ahogy az igazság érzékelését elfátyolozták.

Tudatos tudatosságotok az igaz önvalótokról és teljes lehetőségetekről [potenciálotokról] nem érhető el az egyetemes egészen belüli részetek felfogása / megértése nélkül. Ez azt jelenti, hogy emberként nem vagytok egyedül a világegyetemben. A tér-időben fivéreitek és nővéreitek mind az egyetemes teremtő áramlatnak egyaránt egyenlő részei.

– Elménknek van eljátszandó szerepe? Vissza tudjuk türközni elménken keresztül és szívünkön keresztül is?

– Ez az, amit néhányan megpróbáltak tenni, és mások kutatják az irányítását ily módon is.

Jóllehet az ilyen megközelítés saját magában az iránytű nélküli navigálás az ösvényen. Nem lesz (értelmi) összefüggés. Megalapozás híján lesz. Az egymással kölcsönös összekötöttség, mely azt mondja, hogy egy nagyon szeretett része vagytok a világegyetemnek, hiányzik. A kollektív tudat részeként önmagatok megértése megköveteli saját összefüggésetek megbecsülését az egyetemes áramlaton belül.

– Hogyan illeszkedik bele a félelem fogalma?

– A kettősséggel terhelt élményben a döntésetek az volt, hogy feladjátok saját teljes tudatos kifejezéseteket az egyetemes áramlaton belül. Ahogy ez megtörtént, a rezgés leesett, és a félelem többé nem több mint egy alacsony rezgéses szint. Az engedélyetekkel történt ez meg, és határozatotokkal, hogy az egyetemes kapcsolat a „Minden, Ami Van”-nal visszaállítható.

– Sokat beszélnek a napkitörések mágnesességéről, ahogy a saját rezgésünk és a bolygó rezgése emelkedik. Szerepet játszol a változásban?

– Egy (bizonyos) értelemben mindketten jelképek vagyunk, akik képessé tesznek benneteket a tudatos tudat mélyebb szintjeinek elérésére. A Hold képvisel egy feloldást, vagy felbomlást a végtelen lehetőségbe és az időtlenség egy tudatosságába. Igen, segíthetek nektek ebben a folyamatban.

– Köszönöm nagyon, igazán – valóban nagyra értékeljük ezt.

Nalini-nek, aki először ébresztett rá a holdciklusok fontosságának tudatára, valamint az újhold „összejövetelére”.

Copyright © 2012 Nicola Bosdet. All Rights Reserved

http://fifthdimensionalgirl.wordpress.com/

Forrás:

http://consciouslifenews.com/conversation-moon-about-consciousness/1127935/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046182
Hónap: 11057
Nap: 685