Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BLOSSOM / Szeretetből vagytok! / 2012-12-02

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. december 2.

Blossom Goodchild közvetítése

Szeretetből vagytok!

heart-ascension.jpgBlossom: Ismét itt vagyok! Azt kell mondanom, hogy úgy tűnik, hogy egy nagyon „nyugodt” helyen vagyok… és nem lényeg, mi történik…mit kell megtennem, stb… a szívem boldog és nagyon jó kedélyállapotban érzem magam. Szeretem ezt…Valahogy minden, amit meg kell tennem „lényeges valakinek” … de ez nem. Nem is tudom valójában, hogyan fejezzem ki ezt.

Fény Galaktikus Föderációja: A legmelegebb üdvözlet neked, Blossom és MINDENKINEK, akik időt szánnak arra, hogy elolvassák ezeket a beszélgetéseket. Azt szeretnénk mondani, hogy az energia mostanában egy olyan szintre ’erősödik fel’, mely időnként arra késztet benneteket, hogy időnként egész eksztatikus állapotban ÉREZZÉTEK magatokat.

Képzeljétek el…csak képzeljétek el, hogy amit ÉREZTEK, az a létra alsó foka… Ezt a gondolatot értsétek úgy, hogy minden magasságot elértek és az azt kísérő ÉRZÉS az, … amely MEGTAPASZTALÁSÁRA már olyan régen vártatok!

És MINDIG mondtuk, hogy ez az egész az ÉRZÉSRŐL szól.

Ez természetesen – bizonyosan – JÓL érezhető!

És ez tovább folytatódik, és egyre jobban és jobban fog ÉRZŐDNI, mihelyst TI képesek lesztek összhangba kerülni az áthatoló magasabb enerigákkal.

Egész kevesen kérdezték meg azt, hogy kellene-e ’tenniük valamit’ a [december] 20-24. közötti időszakban? Ha például a munkahelyükön vannak…, vagy autót vezetnek…abba kellene-e hagyniuk azt, amit csinálnak éppen? Sokan szabadnapot vesznek ki, hogy valami nyugodt helyen LEGYENEK. Tudnátok néhány hasznos tanácsot adni számunkra?

Nos, az attól függ, hogy valaki milyen történést ’vár el’! Azok számára, akik minden, az ő Igazságukat eltakaró dologgal el voltak vakítva/kápráztatva…azt mondanánk, hogy nem lesznek tudatában ennek mindaddig a pillanatig, amikor el KELL majd ismerniük, hogy valami valóban történik. Mások érzik majd…ahogyan most ti is…az állandó felépülést…

Bátorítani szeretnénk benneteket…mivel sokaknak van efféle aggodalma…

PONTOSAN OTT LESZTEK, AHOL LENNETEK KELL…NEM TUDTOK MÁSHOL LENNI!

Legdrágább Fénylelkeink!… Ti hasznát látjátok az egész önzetlenségeteknek és annak, hogy önmagatokból olyan sokat adtatok annak érdekében, hogy ’átlássatok’ azon, ami teljesítése miatt idejöttetek. Ettől a pillanattól kezdve engedjétek…a szemeiteknek, hogy lássanak…a füleiteknek, hogy halljanak… Mivel az, ami jön, önmagatoknak csupán azt a részét tudja megmutatni, melyet el akartok fogadni.

Elnézést…ezt világosabban el tudnátok mondani?

Ez alatt azt értjük,…hogy a ti dolgotok az, hogy megnyissátok a szíveteket és az elméteket. Ragadjátok meg a pillanatot! Vegyétek figyelembe a következőket:

TI VAGYTOK AZ! TI VAGYTOK AZ ESEMÉNY!

Óóó!

Abban az értelemben, hogy ha ti nem lennétek ’közel/körülötte’, akkor bármilyen történésre kicsi esély lenne, mivel ez TI vagytok… minannyiótok, aki a fő, átfogó történéssé VÁLNAK, amikor ez az esemény megtörténik. Ebben… a BENNETEK való átalakulásban van a forma leghatalmasabb változása.

Képtelenek lesztek a régi utakat ÉREZNI… mivel a szívetekbe lépő Fény lehetővé teszi számotokra, hogy MINDENRE emlékezzetek, akik vagytok… Ez mindent felold majd, amik nem ti vagytok!

Tehát, azáltal, hogy ismételgetjük azt, hogy bár igen… van egy óriási hozzájárulás a Fény erőitől, akik azon az általatok felfoghatatlan úton vannak, hogy a Fény tulajdonképpen micsoda! … De Ti vagytok az! … TI! A SZERETET-FÉNY CSODÁLATOS LÉNYEI vagytok, akik megteremtitek AZ ESEMÉNYT, hogy az a roppant nagy siker legyen, melynek lennie kell.

Mi mindannyian nagyon izgatottak vagyunk! De mi abban a TUDATBAN vagyunk, hogy tudjuk, mi jön, és nagy várakozással vagyunk az iránt, hogy lássuk, mily csodálatosan és nyíltan fogadjátok a benső változásokat.

Ó, szeretett barátaink… Fogalmatok sincs arról a nagy mennyiségű SZERETETRŐL, mely meglepetésszerűen fog érni benneteket!

Érezzetek minden spontán reakciót! A Mennyek ’bennetek’ fognak kibontakozni!

Amiről azt hittétek, hogy nem tudjátok, arra emlékezni fogtok, és csupán egy pillanat alatt azzá válhattok,… amivé válni akartatok!

MINDEN…MINDEN, ami megnyilvánul majd előttetek…jelentős hatással lesz a LÉNYETEKRE, amikor TUDJÁTOK, hogy a SZERETET… a SZERETET LENNI… LEHETŐVÉ TENNI A SZERETET SZÁMÁRA,…hogy ki- és belélegezzétek, … az egész tapasztalást valóban…. fantasztikussá teszi; Olyanná, amit egy életben csak egyszer lehet megtapasztalni.

Ez valóban nagyon izgalmas… és nagyon közel van. Feltételezem, hogy kapcsolatban leszünk veletek ez idő alatt.

Ezt nem tudjuk feltétlenül megerősíteni! Mivel az egész ’játék’ túl nagymértékű elárulása… egy rövid ideig nem lesz lehetséges…vagy valójában szükségszerű. De a szünet biztosított… így kell a dolognak történnie… egyáltalán nem leszünk soha képesek arra, hogy ismét újra kezdjük.

ITT VAGYTOK, SZERETTEINK… A BOLYGÓTOKON VALAHA IS MEGTÖRTÉNT LEGHATALMASABB ÁTALAKULÁS SZÉLÉN…ÉS TI… MINDANNYIAN LEHETŐVÉ TETTÉTEK!

ÁLLJATOK FEL! EMELJÉTEK FEL A LELKETEKET! MENJETEK BE ÖNMAGATOK BENSŐJÉBE, ÉS MUTASSÁTOK BE AZ ÚJ ÉNETEKET ÖNMAGATOKNAK!

Mivel azt mondjuk… hogy ha az eljövendő dolgok…egyszer beteljesültek… az emberek az énjüket szinte felismerhetetlennek fogják találni! A TE, aki arra vágyott, hogy teljességben legyen, alkalmas lesz arra, hogy bennetek létezzen!

Azok az energiák, melyek összekapcsolónak, lehetővé teszik a Fensőbbrendű éneteknek, hogy egy olyan módon lakozzon a fizikain belül, ahogyan korábban még nem volt képes!

KÉPZELJÉTEK EL ENNEK AZ ÖRÖMÉT!

ÖNMAGATOK LENNI… LÉTEZNI! EGYSZERŰEN CSAK LENNI!

Lélekbarátaink!… Legyetek kedvesek magatokhoz és finoman készüljetek fel arra, ami meg fog történni! Minden gondolatot, mely ’összezavarja az éneteket’ engedjetek szabadon az elmétekből! Sok lényegtelen dolog válik eltúlzott zűrzavarrá és szennyeződéssé az én számára… MINDEN IGAZSÁGBAN… ha valaki egyszerűen felsimerné mások ’lényegtelen dolgait’… megköszönné és megengedné, hogy az ént érintetlenül hagyva távozzanak…ezeket az apró vétségeket tekintve… az egyén egyfajta szabadulást találna azoktól a dolgoktól, melyektől annyira szabaddá akart válni!

Köszönjük! Értékelem ezt! De talán egy kicsit korábban lett elmondva, mint megtéve!

De nincs mit tenni…csupán A SZERETET LENNI…ÉS MI EZT IS GONDOLJUK!

EZ A TIÉTEK / A VÁLASZ MINDENRE… MINDENRE!

Nehezen fogadod ezt el Blossom, ugye?

NEM… egyáltalán nem! Teljesen egyetértek!… Miért kérdezitek?

Azon állapotoknak köszönhetően, amiben az emberek találhatják magukat és hogy nem engedik a gondolatoknak, hogy aláaknázzák vagy valóban alábecsüljék A TÉNYT…, hogy a SZERETET… CSUPÁN A SZERETET AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE SZÜKSÉGES ÖSSZPONTOSÍTANI. Mert ha ezt megteszitek… nem lehet semmilyen ÉRZÉS, mely nem ragaszkodik KITARTÓAN ahhoz, amik vagytok… A SZERETET(HEZ)!

HA SZERETETBŐL VAGYTOK… AMIT MINDEN ŐSZINTESÉGGEL, ÉS TUDATTAL MONDUNK NEKTEK… HOGY AZOK VAGYTOK… AKKOR CSUPÁN ENNEK [A SZERETETNEK] KELL LENNETEK! Mert amikor ti ezen IGAZSÁGON kívül vagytok… ti még ebből vagytok… de megtagadjátok magatoktól azt az örömöt, hogy BENNE LEGYETEK!

Azzal, hogy visszahelyezitek magatokat a szeretetbe… nem lehettek azok…, amik nem vagytok! Mivel ti csupán azok tudtok LENNI, amik vagytok… A SZERETET!

JÓ SZOLGÁLATOT TEGYETEK MAGATOKNAK E RÉGI IDŐK UTOLSÓ NAPJAIBAN!

ÉREZZETEK ÓRIÁSI HÁLÁT MINDENÉRT, AMI VAN!

A háláról beszélve… szeretném megragadni ezt a pillanatot, hogy MEGKÖSZÖNJEK NEKTEK minden támogatást, melyet nekünk nyújtottatok! TUDOM a beérkezett e-mailekből, hogy milyen sok embert szolgáltatok és segítettetek az utazásuk során a SZERETETTEL, melyet mindannyiunknak adtatok! Mérhetetlen az a ’SZERETÉS’, melyet mutattatok és én ŐSZINTÉN a szívemből szólva… nagyon nagyra értékelek MINDENT, amit tettetek… MINDANNYIUNKÉRT!

És hozzátehetnénk ehhez, hogy… a TI időtökben nincs egyetlen pillanat sem, amikor ne adnánk hálát mindannyiótoknak az ezen Isteni Tervben való kiválóságotokért!

Csupán a legerősebbek közül is a legerősebbek azok, akiket kiválasztottak erre… és bár időnként sokan úgy ÉREZTÉTEK, hogy elhagyott az erőtök… de kihúztátok magatokat a mocsárból és újra lábra álltatok…gyakran kimerülten és azon tűnődve, hogy hol a fenében tudnátok megtalálni azt az erőt, ami tovább segít benneteket! De nem a ’fenében’ találtátok meg azt az erőt…, hanem önmagatok bensejében és TUDTÁTOK, hogy az egy ISTENI energiából származik, mely NEM HAGYOTT CSERBEN BENNETEKET!

A SZÍVETEKBEN TUDTÁTOK AZT, HOGY … „A BIZTONSÁGI ZÁR’ AZ, AMI LEHETŐVÉ TETTE SZÁMOTOKRA, HOGY TOVÁBB CSINÁLJÁTOK…HOGY…

Bocsánat, de … a biztonsági zár?… ez a jó szó?

Éreztük a hezitálásodat, de természetesen… valaha is szükségünk volt kijavítani magunkat?

Dehogyis! Ez az én feladatom, nem!!??

Ezzel a bizonyos szóval fejezzük ki magunkat, mert valóban azt szeretnénk mondani, hogy a benső TUDÁSOTOK az, mely követi az utatokat… az/ az volt a ti ’biztonsági záratok’. Mivel ez lehetővé tette számotokra, hogy továbbmenjetek függetlenül attól, hogy mi történik… és mindig biztonságban vezetett előre benneteket. Mert enélkül a TUDÁS nélkül a rendszeretekben… ha bárki is figyelmen kívül hagyta volna ezt… az valóban eltévedt volna az úton!

MOST ÉREZZÉTEK ÖNMAGATOKBAN A VÁLTOZÁST… A MEGVILÁGOSODÁSRA VALÓ FELKÉSZÜLÉST!

Viccesen úgy mondanánk, hogy kis szükség van azokra a Fénynekre melyet ebben a karácsonyi menetben az emberek a [karácsony]fáikra tesznek!

TI…TI VAGYTOK A FÉNY…ÉS TI… TI KÉSZÜLTÖK ARRA, HOGY CSATLAKOZTATVA LEGYETEK A FŐGENERÁTORHOZ!

KEZDJÉTEK MOST AZZAL, HOGY MEGENGEDITEK A SZÍVETEKNEK, HOGY HANGOSAN ÉNEKELJEN ANNAK DICSŐÍTÉSÉRE, AMI JÖN!

ÉREZZÉTEK MÁSOK SZÍVÉNEK DALÁT, ÉS HOZZÁTOK LÉTRE A VALAHA IS ISMERT LEGNAGYOBB HANGSZERELT KÓRUST!

Mivel amint EGYESÜLTÖK egymással SZERETETBEN – és kérjük, hogy gondoljatok erre, amint belélegzitek ezt a látványos MAGASABBRENDŰ SZERETETENERGIÁT – engedjétek meg magatoknak, hogy összekapcsolódjatok egymással…ezen a szívbeli helyen! ÉREZZÉTEK a FÖLDANYÁTOK ritmusát és hangolódjatok össze VELE.

LEGYETEK EGGYÉ… MIVEL AZOK VAGYTOK!

Azért vagytok itt, hogy megvalósítsátok ezen EGYSÉGESSÉG ÉRZÉSÉT!

VÉGÜL FOGADJÁTOK EL AZT … HOGY AZ EGÉSZ VÁRAKOZÁSOTOK SORÁN… ANNAK OKA, AMIK VAGYTOK…AMIK VOLTATOK… AMIK LESZTEK… ÚGY MUTATJA MEG MAGÁT NEKTEK A BOLDOGSÁG ÉS SZERETET EGY EUFÓRIKUS MEGJELENÉSÉBEN, AHOGYAN NEM VOLTATOK AZT KÉPESEK EMBERI FORMÁBAN SOHA MEGTAPASZTALNI!

LÉLEGEZZÉTEK AZT BE! TELJESEN SZÍVJÁTOK AZT MAGATOKBA!

ENGEDJÉTEK MEG MAGATOKNAK, HOGY ÖNMAGATOK LEGFELSŐBB SZINTJÉVEL REZEGJETEK EGYÜTT ÉS TEGYÉTEK SZABADDÁ AZ ÉRTELMETEKET MINDEN ELLENTMONDÁSTÓL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ ELJÖVENDŐ DOLGOK A LEGTELJESEBB MIVOLTUKBÓL VÁLJANAK A HASZNOTOKRA!

VELETEK VAGYUNK…JEGYESEINK!

Ó,…biztosak vagytok ebben a szóban? Nagyon boldog feleség vagyok! Ennek ellenére köszönöm!!!

Tudjuk! De ezt úgy értjük, hogy ’egyesítjük’ magunkat veletek. Egymásnak szóló ígéret arra vonatkozóan, hogy végrehajtjuk! Világok és szívek összekapcsolódása!

SZERETÜNK BENNETEKET! SZERETÜNK BENNETEKET! SZERETÜNK BENNETEKET!

Érzem!… Húha! A szívem hirtelen csordultig megtelik vízzel (Fehér Felhő mindig a vizet használja a Szeretet metaforájaként!), és a túlfolyócső úgy tűnik, hogy a szemeim!

OK!… Nagyon bátor leszek most…Ha már lúd, legyen kövér! Egyszer azt mondtátok, hogy Fehér Felhő a Fény Szövetsége szervezetének egyik tagja. Ő egyszer azt mondta, hogy akkor fogja felfedni, hogy valójában ő kicsoda, amikor eljön a megfelelő idő… Ez az? Megtudhatom, hogy ő Valójában kicsoda?… Bár természetesen ez nem tartozik rám!… Mindemellett ugyanúgy szeretem őt!

Amit e témával kapcsolatban bevallhatunk, az nem a teljessége annak, amit talán szeretnél válaszként kapni. De eláruljuk neked, hogy a drága, szeretett barátod – akit te őshonos amerikai indiánként ismersz – sokkal több, mint amit ő valaha ’beismer magáról’! Sok oka van ennek…és vigasztalásképp azt mondjuk,…hogy ha TUDNÁD,… akkor talán TE és Ő nem lennétek olyan kapcsolatban, amilyenben ebben az adott időben vagytok… mivel ha TUDNÁD (a jelenlegi emberi szinteden), akkor számodra ez megváltoztatna bizonyos dolgokat és senki sem szeretné, hogy ez megtörténjen! Azt is eláruljuk… hogy semmiképpen sem játékként értjük ezt… ez csupán azt jelenti, hogy bizonyos dolgoknak, melyekben te és sokan mások érdekeltek, drága hölgy,… kell, hogy legyen egy ’helye’, hogy azon a helyen belül meg legyenek tisztelve!

Ez Valóban rendben van!… csupán volt egy szabad pillanat és azért kérdeztem! SZERETEM a meglepetéseket, ezért várom azt!… Valójában fogalmam sincs róla és nem is lényeg! Csak tétovázom!

Akkor mi mehetünk egyenesen ahhoz a ponthoz, hogy ezzel az állítással fejezzük be:

AZZAL, HOGY AMIK VAGYTOK: AZ ISTEN!

AMIKOR ELFOGADJÁTOK EZEN IGAZSÁG ÉRDEMÉT… LEHETŐVÉ TESZITEK ISTENNEK – AKIK TI VAGYTOK – HOGY TI LEGYETEK!

Próbáljuk ezt meg szuahéli nyelven? Nem komolyan mondtam! Értem!… KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!

Viszonzásképp köszönjük mi is mindannyiótoknak, akik olyan mesteri módon hajtjátok végre az Isteni Tervet!

SZERETET NEKTEK ÉS NEKÜNK IS!

Szeretettel és köszönettel!

 

Csatornáztta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061988
Hónap: 15239
Nap: 466