Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buddha üzenete


B U D D H A üzenete
 
   Kris Won, 2011. Június 16.
 
B U D D H A


Megáldalak benneteket, és arra ösztönözlek, kérjétek a Világok és Minden Szféra Urát, engedje meg nektek, hogy tudatára ébredjetek az Akik Ti valójában vagytok Igazságának, hogy mit kerestek itt, és mi a szerepetek a bolygó vagy akár a kozmosz evolúciójának ebben a transzcendentális [természetfeletti, „hagyományos” érzékszerveinkkel nem érzékelhető a ford.] pillanatában.

Ezekben a pillanatokban a Buddha Tudatosság szólít meg titeket. Utolsó inkarnációmban a Földön és a fizikai síkon Siddharta Gautama Buddhaként ismertetek. Ez volt az utolsó megtestesülésem, mint az Egésztől különálló létező. Most leereszkedek Égi Otthonomból, hogy továbbítsak nektek egy üzenetet a Föld, vagy bolygó teljes lakossága számára egy Helyről, ahol Mi Mindannyian Egyek Vagyunk a tudatosságban és teljes megtapasztalásban minden létező által ezen a nagyon magas tudatossági síkon.
 
Az egyetlen különbség köztem és köztetek, ha szeretnéd látni a különbséget, hogy Én Tudom, Ki Vagyok, míg Ti még mindig kerestek, hogy megtaláljátok igaz valótokat.
 
Kedves gyermekek, amíg azt hiszitek, hogy a test vagy az elme vagy az alacsonyabb „közlekedési” eszközök bármely része vagytok, a világ számotokra a szomorúság, igazságtalanság és gonoszság helyének fog tűnni.

De egy szép napon, a csoda és áhítat egy adott pillanatában a világok, síkok és dimenziók minden Igazságát felfedik előttetek, és megértitek majd, valóban kik vagytok, és a 3D képzelt és látszólagos valósága, amelyről azt hittétek, ez az „igazi”, szertefoszlik, ahogy a sűrű köd szertefoszlik napkeltekor.
 
Legyetek szilárdak meggyőződésetekben; senkinek ne engedjétek, hogy rést üssön hiteteken, míg az még mindig törékeny, gyönge és könnyen aláásható. Legyetek türelmesek, mert ez a csodálatos pillanat, amelyről beszélek, akkor jön majd el, mikor a legkevésbé várnátok, és akkor azzá lesztek, akivé én lettem, Megvilágosodott Lények, és a Fény igaz jelzőtüzei az (emberi) faj minden fivére és nővére számára.
 
De kérnetek kell, teljes szívetekkel és elmétekkel, tudva, hogy nemcsak a ti javatokra válik, hanem mindenki számára, aki valamilyen módon kapcsolatba kerül veletek.

Más szavakkal, ez nem eredhet személyes fejlődésetek és önmagatok emelésének öncélú szándékából, hanem tudatosan kérnetek kell teljes felébredésetek az emberi faj egészéért, és nem csak a saját, egyéni érdeketekben. Azért tedd, hogy lendületet adj az evolúciós ugráshoz, mely az egész emberiséget föl fogja emelni a sejtek mindegyikének fokozatos ébredésén keresztül, melyek a bolygót benépesítő minden élőlény nagy csoportjának alkotórészei.
 
Ezen a módon tegyétek, és biztosíthatlak titeket, hogy a Teremtő, a Forrás, és az Eredete Mindennek, ami Van, meghallgat benneteket, és csatlakozik a kívánságotokhoz.
 
Ez az ígéretem. Az ígérete Valakinek, aki tudja, miről beszél, mert Ő Maga is megtette az a lépést, melyet ti éppen készültök megtenni.

Körülveszlek benneteket a Fényemmel, mely megvilágítja nektek az önfelismeréshez vezető utat, és belétek lehelem Lélegzetem, mely segít erősnek és egységben maradnotok, míg az események, ami megnyitja előttetek a Szabadságot, elérik csúcspontjukat, és amely, ezúttal, örökkévaló, és a tudatosság olyan szintjére fog emelni Benneteket, ahonnan nincs visszatérés a sűrű anyagba.
 
Szeretek mindenkit közületek tiszta, Feltétlen Szeretettel, ami Szívemből közvetlenül a szívetekbe áramlik.

Forrás: Siddharta Gautama Buddha, www.galacticchannelings.com/english/index.html
Csatornázta: Kris-Won

Angolra fordította: Gloria és Macarena
 
Magyar fordítás: Enikő


 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061980
Hónap: 15243
Nap: 468