Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cél, lehetőség, eshetőség és erő / hatalom

2011. szeptember 14., szerda

 

Cél lehetőség eshetőség és erő - hatalom

 

Cél, lehetőség, eshetőség és erő / hatalom
©Jennifer Hoffman www.urielheals.com
Purpose, Potential, Possibility and Power - September 2011 Monthly Message
Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Minden jog fenntartva!
 
„Mi a célom?” – egy olyan kérdés, melyet klienseim gyakran kérdeznek tőlem, mert úgy érzik, ha a valódi céljukért élnének, nem lennének olyan gondjaik, melyeket jelenleg megélnek. Mégis gondjaik – bármilyenek is ezek pillanatnyilag – céljuk részét képezik. Hajlamosak vagyunk az életcélra úgy tekinteni, mint valami állandóra, pontosra és megváltoztathatatlanra, egy titokzatos ösvényre, mely teljes bizalmat és jártasságot kíván, hogy elsajátítsuk és elérjük azt a sikert, szeretetet, gazdagságot és örömöt, melyről hisszük, hogy számunkra tartogat. Azt hisszük, hogy ez valami, amit meg kell tanulnunk, hogy illeszkedjünk szegény, méltatlan önvalónkba, önmagunk egy olyan jellege helyett, mely rendelkezik irányítással felette. Tehát, amikor fontolóra vesszük életcélunkat, hisszük, hogy ez egy csodaszép, sikeres, gazdag és örömteli élet, mellyel nem rendelkezünk, és ha egyszer rájövünk, mi ez, az, amibe be fogunk lépni. Azonban ez az előfeltétel az, mely visszatart minket célunk megértésétől és megélésétől.

Az igazság az, hogy nem beszélhetünk célunkról anélkül, hogy először ne beszélnénk utunk más szempontjairól, kezdve az erővel, amely majd átfolyik a lehetőségbe és eshetőségbe, mert ezek mind összefüggnek. Tudni akarod, mi a célod? A válasz meglephet.

Életünk célja legelsősorban a gyógyulás, tanulás, növekedés és átalakítás, mely elvisz minket az alacsonyabb energetikai rezgésektől, amely megfelel a gyógyulásunknak egy felemelkedettebbe, amely elmozdít minket célunk új szintjeire. A bolygón mindenkinek van egy gyógyító célja. Amikor célunkra úgy tekintünk, mint amely életünk ösvényének minden lépésében létezik, el tudjuk végezni a gyógyulást, és a célunk egyik szintjéről elmozdulhatunk egy másikra. Ez történik, amikor a többi „utóiratot” tényezőire bontjuk a kiegyenlítődésnél, lehetőségnél, eshetőségnél és erőnél / hatalomnál.

Életünkben minden egy lehetőség, mely övezi minden választásunkat, amelyeket egy létidőben meghozhatunk. Noha nem teljesíthetjük be mind, elérhetőek számunkra, mert lehetőségünk területének részét képezik. Erről írok a „Felemelkedés a csodákba” [címmel], azonban a rövid változata az, hogy lehetőségünk területe mindent magában foglal, melyet akarhatunk, kívánhatunk, vagy megálmodhatunk. Sosem fogunk kérni semmi olyasmit, mely nem része lehetőségünk mezejének, csupán azért, mert azok a dolgok, amelyek ennek részei, tudatunk részei lesznek.

Például, ha érdeklődést tanúsítasz egy motorbicikli iránt, ez gondolataid részét fogja képezni, és erre fordítod figyelmed. Minden alkalommal, amikor egy motorbicikli elhalad melletted, gondolatod az lesz: „bárcsak lenne egy nekem”. Ha nincs motorbicikli a lehetőséged területén, valószínűleg azon gondolkodnál, milyen zajosak, vagy veszélyesek. Ez életedben mindenre igaz. Amit akarunk, a lehetőségünk mezejének része, és amire még nem is gondolunk, az nem az. Tehát, soha nem akarhatunk, vagy kérhetünk valamit, amely nem lehetséges számunkra, amikor annak rezgésében vagyunk.

Utána meg kell vizsgálnunk az eshetőséget, mert ami a lehetőségünk mezején van, még mindig hátrahagy egy eshetőséget, míg el nem érjük ennek energetikai rezgésének szintjét. Tehát, ahhoz, hogy legyen egy általad akart motorbicikli, hited és gondolataid ahhoz kell igazítani, amit számodra egy motor birtoklása jelent. Olyan dolgot érzel, amit birtokolhatsz, ha van elég pénzed, szabadságot képvisel, vagy komolytalan és felelőtlen? Az emberek életedben tiltakoznának, ha lenne egy neked, és ez vajon számít neked? A boldog, gazdag és sikeres embereknek van motorja, vagy ez olyan emberek tulajdona, akik esztelenül költik el pénzüket, kockázatos viselkedésbe bocsátkoznak, vagy önzők? Ha egyszer be tudod helyezni magad annak az energetikai rezgésébe, amit ez jelent számodra, motorbiciklid fel fog tűnni életedben.

Végül, azonban legfontosabban: az erő / hatalom tényezői célotok minden jellegében. Még akkor is, ha egyáltalán nem vagytok tudatában ennek, mindannyian rendelkezünk a hatalom / erő korlátlan forrásával (az első Csoda Alapelv ez volt a könyvemben – „30 nap a mindennapi csodákhoz”). Ez az erő látja el „üzemanyaggal” vágyainkat, hogy felfedezzük lehetőségünket, energiával lássuk el az eshetőségeket, és biztosítja a beteljesítést és lezárást, hogy előrehajtson minket célunk egy eltérő szintjére. Azonban míg rendelkezünk a hatalommal / erővel, nem mindig alkalmazzuk ezt, és inkább erőtlenként, életcélunk áldozataiként tekintünk magunkra, irányítás nélküliként a kihívások felett, melyeket életünk ösvényének részeként tapasztalunk meg.

Életcélunk állandóan változik, hajlandóságunk és azon képességünk szerint, hogy erőnkben megalapozottak [leföldelve] legyünk. Be fogjuk teljesíteni célunkat mindenben, melyet teszünk, mert ez gyógyító utazásunk tudat alatti jellege. Azok az emberek és helyzetek fogják megadni nekünk a gyógyulás, tanulás, növekedés és átalakítás ajándékát, akiket hozzánk vonzanak, mert ők rezegnek együtt ugyanezzel a szintű energiával. A hasonló valóban a hasonlót vonzza, és az ellentétek pedig nem. Életünkben minden az energiánk egy jellegét tükrözi, és gyógyulási célunkban részesedik. Célunkban az elmozdulás megfelel annak, ahogyan hasonulunk ehhez az energiához, tanulunk a tapasztalatból, majd a beteljesülésnek egy nagyszerűbb szintjére mozdítjuk el, és célunknak egy más szintjére jutunk, ha ez az, amit akarunk, és készen állunk rá.

Kihívásunk bármilyen formát ölthet, célunkat meg kell élni ÉS úrrá kell lennünk rajta. Azonban beleragadunk a tapasztalásba, és azt gondoljuk, ez a sorsunk, vagy végzetünk az életben, hogy az energetikai rezgésnek azon a szintjén legyünk, és nem tudjuk megváltoztatni. Választásunk az, hogy ezt megerősítésként tekintsük, miszerint mi valóban erőtlenek vagyunk, és megakadtunk, vagy keressük az átalakítás ajándékát. Minden pillanatban megtalálhatjuk a választ minden kérdésünkre, melyek akkor értelmetlenek lehetnek, vagy nem tűnhetnek összeillőnek, azonban ha összerakjuk őket, és összpontosítva maradunk az igazi célunkra, mely elvezet minket az átalakításhoz, a válasz tisztává válik, és a megoldás nagyon is nyilvánvaló lesz.

Mi az életed célja? – hogy pontosan ott legyél, ahol vagy, és személyes átalakításodra használd ezt az élményt. A felemelkedés energiánk megemelésének a folyamata, elmozdulni az energetikai rezgés új szintjeire, és megtanulni az életet magasabb dimenziókban megélni. Ez történik, amikor szemügyre vesszük célunkat a lehetőség, eshetőség és hatalom / erő szemüvegén keresztül, majd minden egyes lépést meglépve, egyszerre egyet, hogy élményünket célunk beteljesítésére használjuk, így fel tudunk emelkedni az energetikai rezgés még magasabb szintjeire, és megismerhetjük az életet a harmadik dimenzión túl, megalkotva a cél új szintjeit, kiterjesztve lehetőségünket, megélve a határtalan eshetőségek, kilátások pontjáról.

Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc.
Minden jog fenntartva! Ezt az anyagot az USA és nemzetközi szerzői jogok védik jelenleg; szabadon továbbítható a maga teljességében, feltéve, hogy tartalmazza a szerző nevét, „Jennifer Hoffman”, és a következő két weboldal címét: www.urielheals.com; www.enlighteninglife.com.


Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061998
Hónap: 15240
Nap: 464