Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN keresztül

 CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA

TIZENKETTEK TANÁCSA, SELACIAN  keresztül

Only You Can Give Your Music

Selacia megjegyzése:

angellightdivine.gifAmikor elkészülök arra, hogy közreadjak egy tanítássorozatot a lelkemmel való kapcsolódással és önfelhatalmazásommal, a Tizenkettek Tanácsa beszélni kezd hozzám a lelkünk kiterjesztésének fontosságáról és ajándékainkról, amit a világunknak adhatunk. Azért vagyunk itt, abból a célból, hogy segítsük az emberiséget, mert az és a Föld a válaszútjára érkezett. Nagyon fontos az, hogy felfedezzük azt, hogyan lehet minél nagyobb mértékben összhangba hozni magunkat a lelkünkkel, vagy szellemünkkel, és ezt az összhangot beleépíteni mindennapi életünkbe. Senki sem teheti meg helyettünk, de valójában sok segítséget kapunk a Szellemtől és azoktól az emberektől is akik megérintenek bennünket az életünkben. Ahogy olvastam a Tizenkettek Tanácsának szavaiból, gondoskodnak felőlünk és rendkívül hatékony energiával segítenek bennünket, ami még jobban segíteni fogja azt, hogy minél jobban összekapcsolódhassunk a lelkünkkel és kifejezhessük ajándékainkat a világunknak. Arra kérnek bennünk, hogy bízzunk abban, hogy létezik egy magasabb terv a Föld és az emberiség számára. Arra kérnek bennünk, hogy tegyünk folyamatosan erőfeszítéseket arra, hogy a központunkban maradjunk és így hívjuk meg a lelkünket az összekapcsolódásra, amely tovább fog vezetni bennünk. A Tizenkettek Tanácsa itt van velünk, hogy támogasson bennünk, hogy tovább tudjuk tenni dolgainkat és segítsünk egymásnak. Így tudunk fényébe változtatni a bolygónkat. Egész életünkön keresztül a lelkünk szerette volna felhívni a figyelmét magunkra, és olykor erősen is bökdösött bennünk az elmúlt idő alatt, de a mostani időkben ezt sokkal erősebben teszi. A Lelketek üzenetet hozott nektek, halljátok ezt?

Ha képesek vagytok meghallani ezt az üzenetet, akkor tudni fogjátok azt, hogy mennyire is szeretve vagyunk. Függetlenül az üzenet mögött lévő energiáktól, feltétel nélkül és támogatással fognak bennünket szeretni. A lelkünk vagy spirituális önvalónk, mindig velünk van, itt van és igyekszik végigvezetni bennünk, hogy megtehessük a legtermékenyebb lépéseket. Ezek az útmutatások a úgy érkezhet a lelkünktől  mint, egy közvetlen üzenet, vagy mások által, más embereken és helyzeteken keresztül jövő üzenet. Akármelyik is lesz azok, valóságosak, meg kell becsülni őket és élni és dolgozni kell velük.  Amikor megértjük, hogy egy üzenet érkezik, nem lehetünk abban biztos, hogy ki beszél. Felismerni ezt, az egy képesség, amely idővel kifejlődik, gyakorlással és odaadással. Ha a saját lelkünk beszél, mintsem a személyiségünk, vagy egónk, akkor az üzenetek inkább félelemnélküliek és erőt sugározóak lesznek. A lelkünk nem fog figyelmeztetni vagy durván odamondani, hogy mit kell tennünk. A lelkünkkel való kommunikáció, mindennapossá és szeretetet teljessé válik.

A lelkünk számos ébresztő módon keresztül adja meg, hogy helyes úton haladunk-e és figyelmeztet arra, ami igazán fontos nekünk. Az egyik ilyen, ami közös lehet, mindenkiben akkor jelentkezik, amikor érzelmi zavarok vagy levertség áll be a munkánkkal vagy kapcsolatainkkal, vagy magunkkal kapcsolatosan. A lelkünk igyekszik arra ráébreszteni bennünk, amikor valamit változtatnunk szükséges. Csak mi tudjuk azt, min kell változtatni természetesen, de a lelkünk türelemmel segít arra felé terelve, hogy fedezzük fel, mit is kell változtatnunk.

Néhány apró ébresztőjel többek között: az amikor az arról szól, hogy változtassuk meg az életterületeinket, illetve még az, hogy mi szükséges ahhoz, hogy szembenézzünk a félénkségünkkel, különböző helyzetekben. Másfajta megalapozott üzeneteket meg akkor kapjuk, amikor nem tudjuk kifejezni világosan az ajándékainkat, hogy mit is adhatunk a világunknak.

CSAK A ZENÉTEKET ADHATJÁTOK ODA

A Lelketeket zenéje a Ti ajándékotok

Azért születtek ide, hogy kifejezzétek az ajándékaitokat. Ez a Zene, a Zenétek, és az bennetek van, és csak arra vár, hogy kifejezésetekkel előjöjjön. Mi is ez a zene és miért is fontos?

A Zene egy különleges, egyedi kifejezése a lelketeknek, és ezek ajándékként nyilvánulnak meg, és csak ti tudjátok mindezeket kifejezni, és csak ti vagytok azok, akik odaadhatják a világotoknak. Ahogy összekapcsolódtok és kifejezitek az ajándékaitokat, akkor valami csodálatos történik. Akkor kiterjedve a fény bennetek egy felemelkedő rezgést hoz az energiamezőtökbe. Amint ez megtörténik, akkor a rezgésetek megnövekedésével, fényt sugároztok ki magatokból a világba. Ez a fény építően hat az egymással folytatott kölcsönös viszonyotokba és elindító, sugárzó szikrája lehet a tevékenységeteknek.

A ti zenétek, hangtalan a hagyományos világlátásotok szerint. Azonban ez a hang: végtelen és hatalmas, mint egy Isteni teremtő Szikra és az egész kozmoszon keresztül hallatszik. Valójában emberi füllel nem hallható és spirituális szempontból zeng.

A zenéteket bárhol ki tudjátok fejezni. Ez nem a munkáról, nem az előmeneteletekről, vagy más világi jelzőkről, jellemzőkről szól. Ez a lelketek egyfajta kifejezésmódja, és olyan mint az ujjlenyomat, egyedi, tehát rólatok szól és személyesen is szól. A világotoknak most sokkal jobban szüksége van a lelketek zenéjére.

A Föld most egy olyan fordulópontjához érkezett, amikor az emberiségnek gyökeres módon változtatnia szükséges, egy új életformát a túlélése érdekében.

Ti, mindenek előtt, egy Isteni VáltozásTevők vagytok, és azért éltek most, hogy segítsetek megteremteni egy még szeretet teljesebb világot. DNS szinten arra vagytok kódolva, hogy tudatosan és aktívan vegyetek részt a tudatosság legmeghökkentőbb forradalmában, amelyet még soha senki sem látott, senki sem tapasztalt. A kulcsa ennek az emlékezésetekben van, és amikor ezt teszitek, akkor összekapcsolódtok az ajándékaitokkal és természetes kívánságaitokat megoszthatjátok a világban.

Ez nem egy bonyolult dolog, de szükséges ahhoz, hogy beteljesedjetek és beteljesüljenek a céljaitok az életetekben, ezekben a kedvező pillanatokban.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

Közreadja: www.foldcsillagok.hu

Forrás:

Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

Give Your Music Selacia a message from Selacia Tuesday, 20 March, 2012

http://spiritlibrary.com/selacia/give-your-music?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=2e3198a1ed-Daily_Update&utm_medium=email

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3062973
Hónap: 15211
Nap: 564