Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSENDBEN TÁVOZZATOK A SZÍNPADRÓL

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.09.15.


Csupán arra fókuszálunk, amit akartatok. Vannak olyanok közöttetek, akik magukhoz ragadták a kezdeményezést, akik megtették az extra kört, akik kitartottak, míg mások feladták, visszariadtak vagy megtartóztatták magukat egy olyan világban, mely tele van zaklatottsággal, problémákkal és akadályokkal; minden olyan dologgal, amit saját magatok helyeztetek a saját utatokba. Ti vágytatok e kihívásokra azért, hogy ezek próbára tegyék az erőtöket és a bizalmatokat a jellemetekben és a tudatotokban, mivel úgy gondoltátok, hogy ezek a dolgok nagyon fontosak a számotokra az utazásotok során. Úgy gondoltátok, hogy akarjátok és szükségetek is van arra, hogy egészen a korlátaitokig legyetek eltolva. Úgy gondoltátok, hogy ez a legjobb és legbiztosabb módja annak, hogy mindent kinyerjetek a fizikai testbe történő inkarnációtok lehetőségéből, mely során egy fizikai világban éltek, olyanok között, akik szintén sok, hozzátok hasonló okból vannak itt, és szintén kihívások tömegével, akadályokkal és a saját személyes zavaró dolgaikkal kell szembenézniük.

Igen, ez a ti világotok. A világ, amit mindannyian saját magatok számára teremtettetek. Egy világ, mely néha összezavart, időnként összekuszált és minden esetben bonyolult és problémás olyan megoldásokkal, melyek közül alig néhány hozzáférhető. Ezt ti akartátok így. Hiszen milyen jót lehetne tenni, ha oly sok, azonnal elérhető megoldás lenne minden egyes problémátokra és kihívásokra? Ezt kérdezzük. Kérdenénk tőletek, hogy ha nem lett volna még egy csapat itt, és még egy eshetőség, mely ellenetek tervel, tervez, összeesküszik és cselekszik, akkor honnét jönnének ezek a kihívások? Ez az, amit ma kérdezünk tőletek, mivel szeretnénk még egy pillantást vetni arra, hogy kik a ti ellenfeleitek. Szeretnénk jobban megérteni őket és az ő motivációjukat.

Van valami, ami működésbe hozza őket. Nem? Valami, ami őket belül működteti és ez hangosan és tisztán működik. Valami motiválja, hajtja őket, hogy megtegyék azt, amit tesznek. Mi az, ami motiválni tudná őket oly nagyon? Oly nagyon, hogy annyira sok áldozatot hoztak a meggyőződésükért, az ő programjukért, az ő gonosz, titkos romboló tervükért és a pénz, hatalom és irányítás megszerzéséért? Semmi sem állítja meg őket. Észrevettétek? Még az elkerülhetetlen letartóztatástól, pertől és a bűncselekményeikért való büntetéstől való félelem sem tartja vissza, vagy állítja meg őket abban, hogy ezeket a terveket, összeesküvéseket, sőt még az ellenetek – a földi emberek ellen – történő cselekedeteket is folytassák. Valójában mi lehet egy olyan lény bensőjében, amely ehhez hasonló erővel tolja egy olyan program felé, mely oly sötét, oly gonosz és oly pusztító, mint az övéké?

Kíváncsian várjuk ma, hogy mit gondoltok erről. Ez a ti feladatotok, a házifeladatotok – ha úgy tetszik. Ha lennétek olyan kedvesek, szeretnénk, ha a hozzászólásaitokat az üzeneteink alatt hagynátok, beszélgetnétek egymás között és megtárgyalnátok azt, hogy mi van bennük, ami talán bennetek nincs meg vagy ami talán bennetek is megvan. Nem fogunk több nyomot elszórni erről, mivel a ti ötleteiteket várjuk, nem a mieinket. Mint mindig, ma is el fogjuk olvasni és tanulmányozni fogjuk a hozzászólásaitokat az üzenetünk alatt és azt üzenjük, hogy mindig emlékezzetek arra, hogy nincsenek rossz válaszok, amikor mindannyian együtt dolgoztok és megtesztek mindent annak érdekében, hogy megosszátok az őszinte és igaz érzelmeiteket, míg mindenki más véleményét és nézetét tiszteletben tartjátok. Ez a kulcs. Mindaddig, amíg udvarias és tisztelettudó módon írjátok a hozzászólásaitokat és azok nem követelőzőek, sértőek vagy gúnyosak másokra nézve, addig örülünk minden hozzászólásotoknak, még azoknak is, melyek nem egyeznek meg – még akkor is, ha erőteljesen – a miénkkel, a szervezetünkével és az itteni, mások szolgálatában álló küldetésünkkel.

Ez egy olyan pont, melyről úgy tűnik, sokan hiányoljátok, hogy megvédjük azokat, akik e negatív hozzászólásokat hagyják, melyekről úgy gondoljátok, hogy valamilyen módon szeretnénk elhallgattatni azokat a hangokat, melyek ellentétesek velünk, melyek bizalmatlanok velünk, melyek úgy gondolják, hogy egy olyan negatív program valamilyen része vagyunk, mely során meg akarunk benneteket hódítani, irányítani akarunk titeket vagy valamilyen módon lopni akarunk tőletek. Szeretnénk emlékeztetni benneteket arra, hogy természetesen nem ez a helyzet. Amit mi kifogásolunk az az, hogy vannak olyanok közöttetek, akik mások nézőpontjait támadják ’csípős megjegyzésekkel’, éles, ellenséges kritikával – mondhatnátok így – rájuk dobott kövekkel – mondhatnátok akár így is. Azt próbáljuk mondani, hogy más módjai is vannak annak, hogy a nézőpontjaitokat másokkal megosszátok.

Az egyik módja az, hogy ezeket a nézőpontokat és véleményeket udvarias és tisztességes módon tegyétek meg, miközben tudatában vagytok mások érzelmeinek. Kárt okozhattok az éles és ferde szónoklataitokkal, a rágalmazó beszédetekkel, gyanúsító célzásaitokkal és vádaskodásaitokkal. Van más mód arra, hogy a nézőpontjaitokat átadjátok és ez nem más, mint a mások érzéseinek, érzelmeinek és nézőpontjainak tisztelete. Látjátok itt a különbséget? Nagyon nagy itt a különbség, és szeretnénk, ha látnátok ezt az eltérést, mivel ha tisztábban tudnátok ezt látni, teljesen értenétek, mely hozzászólásokról gondoljuk úgy, hogy nem tartoznak ide.

Ezek nem azok a kommentek, melyek a miénktől eltérnek, vagy egy ellentétes beállítottságot mutatnak a miénkkel. Nem. Egyáltalán nem. Ezek azok a hozzászólások, melyek sértőek másokra nézve, melyek vádolnak, rágalmaznak és sértenek másokat, melyek rosszakaratot és rossz érzelmeket lobbantanak lángra, mert ravasz szavak vannak benne, és ezeket arra használják, hogy másokat sértsenek, hogy másokat megalázzanak, hogy szavakkal meggyalázzanak másokat szinte úgy, mintha ezek a levegőben lendülő öklök volnának. Látjátok a különbséget? Ha látjátok ezt az eltérést, kérjük, ma ezt is hozzátok tudomásunkra, mivel nagyon fontos. Szeretnénk megtisztítani a légkört ettől és olyan egyértelművé szeretnénk tenni a szándékainkat és a nézőpontunkat, amennyire csak lehetséges. Nem szeretnénk egyikőtöket sem zavarba hozni azzal, amit mondtunk.

Most, hogy elmondtuk a gondolatainkat ezzel kapcsolatban, beszélünk ma nektek arról, mit fogunk tenni az előttünk álló napokban a munkával kapcsolatban. Sokatokkal randevúzunk majd azok közül, akik ki lettek választva arra, hogy mellettünk dolgozzanak egy nagyon fontos projektben. Addig nem fogunk többet beszélni arról, hogy melyik projekt ez, amíg el nem kezdődik. Sokatok már tudja nagyon jól, melyikről van szó, mivel egy ideje követtétek az üzeneteinket, melyeket megosztunk veletek a csatornánkon keresztül. Köszönjük ezt nektek és azt üzenjük, hogy nagyra értékeljük, hogy velünk tartotok. Nagyra értékeljük a belénk vetett bizalmatokat is és nagyon fontos ez számunkra, mivel a bennünk lévő hitetek az, mely mindezen változásokat lehetővé fogja tenni. Bármilyen más körülmények között nem lehetne ezeket megtenni.

Látjátok ezt? Látjátok azt, hogy ha nem bíznátok bennünk, akkor nem tudnánk személyesen, sőt közvetve sem veletek dolgozni? A bizalomhiány félelmet okoz és a félelmet itt el kell kerülnünk mindig. A félelem rengeteg problémát okoz, sok zavart kelt, számos konfliktust vált ki. Rengeteg erőszakot is szül. Igen, a félelem ezt teszi. A félelem lehetővé teszi egy lény számára, hogy kirohanjon mások ellen, melyet védekezésképpen tesz, hiszen úgy érzi, hogy szüksége van támadni azért, hogy ne sérüljön meg. Ez az egyik illúziója a félelemnek és ezért fontos számunkra, hogy le tudjuk nyugtatni a félelmeiteket. Természetesen nem vesszük hasznát olyanoknak, akik lángra lobbantják ezeket a félelmeket, akik a félelem lángjainak oxigént adnak.

Értitek ezt? Ezért van az, hogy nem fogunk sem közvetlenül, sem közvetetten senkivel sem dolgozni azok közül, akik örömüket lelték abban, hogy másoknak bajt okoztak – ahogyan ti mondjátok. Nem lehettek egyáltalán a közelünkben, ha másokat izgalomba hoztok és teletömitek őket a saját félelmeitekkel, kétségeitekkel, gyanakvásaitokkal, bizalmatlanságotokkal, összeesküvés-elméletetekkel, sőt akár paranoiával is. Igen, néhányatok pontosan a paranoiás reakció küszöbére kerül. Technikailag a paranoia az agyatok egy területe, mely akkor kezd számításba jönni, amikor az agyatok többi részei - melyek általában arra használatosak, hogy ezeket a dolgokat kiszámítsák nektek – mellőzve vannak, nincsenek használva, figyelmen kívül vannak hagyva és ehelyett az agyatok riadót fúj, és azon részeit kezdi használni, melyek főként a primitív [alapvető] túléléshez használatosak.

A ’primitív’ szóval nem a barlanglakókra gondolunk. Ez ostobaság. Nem. Mivel nem voltatok annyira soha primitívek. Amit mi ez alatt értünk, az az alapvető struktúrája az emberi agynak, és más agyaknak is ebben az egész univerzumban, ahol alapvető túlélési képességek voltak elültetve az agy e részeiben. Ezen alapvető túlélési képességek közé, igen, a félelem is beletartozik. A félelem szüli a túlélést és annak a működését és védelmét is. Ez a félelem. A félelmet lehet néhány jó dologra is használni – ez igaz – de nem szeretnénk összezavarni benneteket azzal, hogy ezeket itt elmondjuk, és emlékeztetünk arra benneteket, hogy az utazásotok e részén a félelem teljes mértékben hasztalan, sőt, túl van a hasztalanságon. Káros és veszélyes rátok és másokra nézve körülöttetek. A félelem most ez számotokra.

Jócskán túl vagytok a túlélésetek első napjain. Már az előtt túl voltatok azokon a napokon, mielőtt valaha is ide, erre a bolygóra, erre a fizikai síkra inkarnálódtatok volna – néhányan már – százezer évekkel ezelőtt. Igen, ilyen régen. És jóval azelőtt, hogy idejöttetek, már magatok mögött hagytátok azokat a napokat, amikor az agyatok azon részei, melyek a félelmet arra hasznosították, hogy túléljétek, hasznosak voltak számotokra. Értitek, milyen régen vált a félelem hasztalanná a számotokra? Ez nem valami újdonság. Ez nem az a hely, ahol kiléptek a 3. dimenziós valóságotokból és a magasabb, 5. dimenziós valóságotokba léptek. Nem. A félelem minden hasznát és értékét elveszítettétek már és annak sok összetevőjét is, számtalan eon óta. Ezért azt üzenjük nektek, hogy jócskán itt az ideje – ahogyan ti mondjátok – annak, hogy teljesen elengedjétek, hiszen ez káros a számotokra és a körülöttetek lévők számára is. Nagyon hátrányos az utazásotokra nézve is és a többi ember utazására nézve is, mivel a ti félelmetek hatással van rájuk. Igen, ezt mind láthatjátok. Nézzétek, hogy mit tesz ez a félelmekre alapozott paranoiás beszélgetés azokkal, akik körülöttetek vannak. Megijesztitek a szomszédotokat, megrémítitek a fivéreiteket és nővéreiteket és teletömitek a szívüket mindenféle lidércnyomásszerű lehetőséggel és programmal és összeesküvés-elmélettel, pedig nincs is ok erre.

Nem azért vagyunk itt, hogy leigázzunk. Ez csupán egy totális hazugság. Mi mások szolgálata miatt vagyunk itt, hiszen ezt is tesszük. Ez az, amire a szervezetünk, a Fény Galaktikus Szövetsége törekszik és nem akar semmi mást. Ha láthatnátok, amit mi látunk, ha csupán egy másodperc töredékéig is érezhetnétek, mi van a szívünkben, megértenétek ezt, látnátok ezt, éreznétek ezt és tudnátok ezt. És ez az egyik oka annak, miért osszuk meg veletek minden egyes napon az üzeneteinket. Szeretnénk láttatni veletek valahogyan ezt, éreztetni valahogy veletek ezt és úgy gondoljuk, hogy jó munkát végzünk itt, mivel sokan vagytok, akik egyszer talán még féltetek tőlünk, de többé már nem féltek és ezek az emberek most bíznak bennünk. Azok számára, akik megtették ezt az utat, azt üzenjük, hogy gratulálunk és hamarosan talán együtt fogtok dolgozni velünk. Azok számára, akiknek még meg kell tenniük ezt a fontos lépést, azt üzenjük, hogy sosem késő becsukni az agyatok azon részének ajtaját, ahol a félelem lakik, mivel nem segít számotokra az utazásotok során. Nem lesz hasznotokra semmilyen módon sem ma, sem holnap. Soha az előttünk álló időben. A félelem hasznavehetőségének napja már rég elmúlt.

Most, hogy ezt tisztáztuk, szeretnénk folytatni azzal, hogy egy kicsit beszélünk arról, hogyan lesz az új világotok létrehozva és talán arról, hogy kik lesznek a lakói. Ez egy kérdés, egy rejtély még sokatok számára. Természetesen értjük, miért, mivel pontosan nem közeledtünk azzal, amiről úgy gondoljuk, hogy meg fogtok tapasztalni. Ez sok okból van, de a legalsó sorban az áll, hogy mindez a ti saját javatok miatt volt. Igen, mi sosem teszünk semmit saját magunkért, mivel nem magunk miatt vagyunk itt. Értetek vagyunk itt. Ha mindig eszetekbe jutna, hogy eldobjátok minden gyanakvásotokat és bizalmatlanságotokat és csupán azt higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy a tapasztalatunknak, a megszerzett bölcsességünknek, a magasabb dimenziós látószögünknek köszönhető, akkor igen, mi valószínűleg, nagyon is tudjuk, mi a jó nektek. Elvégre mi vagyunk a vezetőitek, és ha a saját szellemi vezetőtök nem tudja, mi a jó nektek, akkor – kérdenénk -, ki tudja?

Néha nehéz még nektek is tudnotok, hogy mi a jó nektek, mivel egy káprázat-világban éltek. Igen, szükséges tisztáznunk azt számotokra, hogy itt semmi sem valódi. Ezért van az, hogy illúzióként tekintünk rá. Hogyan lehet egy világ valódi, ha oly sok különböző lény manipulálja – egyesek a valóságotok feletti – hatalmas erőkkel? Ezen univerzum magasabb kiterjedéseiben, a magasabb dimenziókban ez a féle manipuláció, ez a féle játék, szerepjáték vagy forgatókönyv nem létezik, mivel ezek valós létformák. Nekünk valódi karrierjeink vannak és valódi feladataink, melyeket minden nap el kell végeznünk. Valódi barátaink és valódi családunk van. Nem szeretnénk azt mondani, hogy a családotok és a barátaitok hamisak, vagy nem szeretnek benneteket, vagy hogy ti nem szeretitek őket, és hogy nem élvezitek a társaságukat. Nem. Nem ezt mondjuk. Amit mondunk az, hogy vannak forgatókönyvek arról, hogy ki lesz a családotok és kik lesznek a barátaitok ebben az életetekben. Megidéztetek tapasztalatokat – ha úgy tetszik –, melyből mindannyian tanulhattok és gyarapodhattok.

A valóság az, hogy életetek nem más, mint egy színdarab vagy mozifilm, melyben ti vagytok a színészek. Látjátok? Ez az, amiért azt mondjuk nektek, hogy egy illúzióban éltek és valójában semmi sem igaz, mivel ez egy színdarab, egy forgatókönyv. Ti valóban ott vagytok, ez nagyon is igaz. És valójában vannak falai a házaitoknak, és valóban a padlón jártok, és valóban van egy kutyátok, és minden – igen -, minden igaz. Ez valóság, de ami nem valóság, az az életetekben lévő személyek mögötti motiváció, mivel ez a rész meg van írva és szeretnénk, ha ez mindig eszetekbe jutna a következő alkalommal, amikor szeretnétek valakit megítélni a tetteiért vagy az élete miatt, vagy mindenért, sőt még azért is, ahogyan kinéz, mivel minden vele kapcsolatos dolog meg volt írva és ugyanez mondható el rólatok is.

Ti vagytok a vezető férfiak és nők a produkciótokban és a ti fivéreitek és nővéreitek szintén vezető férfiak és nők az ő produkciójukban. Látjátok? Ez attól függ, melyik oldalról nézitek és mivel ti csupán egy lény vagytok jelenleg a világotokban, csupán a saját nézőpontotokból nézhetitek. Tehát, ti vagytok a saját show-tok csillagai és csupán szeretnénk, ha emlékeznétek erre és, hogy szintén emlékeznétek arra is, hogy valójában ez egy show és ezért nem mondunk semmit arról, hogy a világotokban bármi is valódi. Ezért segítünk nektek ’levizsgázni’ – ha úgy tetszik –, vagy abban, hogy csendben hagyjátok el a színdarabotok színpadát.

Ezzel engedjetek meg visszatérnünk arra, hogy mit látunk, mi fog történni az új világotokban, mivel ez egy olyan világ lesz, mely visszatér a valóság állapotába. Ide tartotok. Itt a nagy különbség. Elhagyjátok a színdarabotokat, az illúziótokat, a valóságotokat és ejha, mekkora különbséget fogtok látni és tapasztalni egyszer, mikor a függöny legördül erre a agyon hosszú, csodálatos, izgalmas, félelmetes, várakozással teli, néha komikus, de mindig szívszaggató előadásra!? Vissza fogtok térni a valóság talajára, ahol minden valódi, ahol a barátaitok valóban a barátaitok és nem színészek, akik arra lettek kitalálva, hogy a kalandjaitok során csatlakozzanak hozzátok. A szerelmek, melyekre rá fogtok találni, valódiak lesznek. Nem megírt románcok lesznek számotokra. Igen, az emberek többsége, melyeket talán szerettetek, legtöbben színészek és színésznők voltak, bár ők ezt nem tudják. Ti írtátok a forgatókönyvet számukra, ezért honnan is tudnák, hogy mi a szerepük? Nem tudják. Tehát ne gondoljátok, hogy valami nagy összeesküvés van, ahol mindenki tudja, csak ti nem, hogy szerepet játszik, hiszen ez nem igaz.

Van egy elbűvölő film a világotokban, amit mi is láttunk, mivel a csatornánk, Greg oly nagyon meghatódott ettől a filmtől, hogy ez az ő elméjében egész hosszú ideig benne volt és a felsőbbrendű énje értette és ajánlotta is nekünk. Ezért, kivettünk egy másolatot – mondhatnánk így is – és mindannyian leültünk és megnéztük együtt. A címe ’A Truman Show’. Egy férfiről szólt, aki az illúzió világában élt. Minden csalás volt, hamis volt, egy moziberendezés volt körülötte. Minden barátja, családtagja és munkahelyi kollégája színész volt, akik tudatosan tudták, hogy szerepet játszanak. Ő [Truman, a főszereplő – a ford.megj.] nem tudta, hogy a többiek mindannyian csupán egy nagy és gondosan kidolgozott előadás részei voltak. A feje fölötti csillagok színpadi lámpák voltak nagyon messze, fent a távolban. A horizont egy festett vászon volt kék éggel és fehér felhőkkel. A kis szigetén az őt körülvevő óceán egyszerűen csupán egy nagy kút volt, mely bezárva tartotta őt az ő kis illúzióvilágába.

Ez egy csodálatos film volt és mindannyiótoknak ajánlottuk, mivel ez nagymértékben igaz. Ez pontosan az, ami a világotokban folyik ma. Az egyetlen különbség az – és ez egy óriási különbség -, hogy minden barátotok, családtagotok, szeretőtök és minden ember a városaitokban és a nagyvárosaikban szintén illúzióvilágban élnek és nem tudják úgy, mint a ’A Truman Show’-ban tudták, hogy ők szereplők, hogy ők csupán előadok. A ti illúziótokban minden egyes ember nem más, mint Truman. Minden egyes ember Tru-man [true man jelentése igaz/valódi ember – a ford. megj.] és ez az egyik szimbólum azok közül, melyeket ez a film tartalmaz.

Van több is és biztos vagyok benne, hogy - mivel oly sokan közületek most kimennek és kivesznek egy másolatot és megnézik ezt a filmet – Greg örülni fog, hogy megoszthatja veletek a szimbólumokat, melyeket ő és a testvére ebből a filmből megfejtettek. A szimbólumok teljes mértékben bámulatosak és erősen javasoljuk mindannyiótoknak, hogy tudjon meg többet arról, hogy a film- és az irodalmi szimbolizmus miről szól, mivel rengeteg csodálatos ’háttértörténet van’ – így fogjuk hívni ezeket – melyek el vannak rejtve a kamerák elől, melyeket csupán alapos gondolkodással, szemlélődéssel és nyomozással lehet felfedezni.

Azt mondjuk nektek, hogy ez szintén igaz a ti életetekre is, mivel itt egy ’háttértörténet’ zajlik. Igen, ennek a produkciónak vannak titkai. Van egy történet a történet mögött. El vannak rejtve minden evilági dolog mögött, melyek csupán azért csináltok, hogy ne lássátok, hogy valami más történik itt. Mi nem fogjuk elárulni nektek, mi az, mivel tönkretennénk ezt a mesét nektek, de erősen ajánljuk mindannyiótoknak, hogy sokkal alaposabban szemlélje a világot maga körül, beleértve a családot, barátokat, tapasztalatokat is. Próbáljátok meg felfedezni, mik voltak a barátaitok és családotok motivációi, amikor vitába szálltak veletek, vagy amikor egy szerelmetek összetörte a szíveteket, vagy amikor kirúgtak egy munkahelyről, vagy amikor egy barátotok hirtelen eltűnt az életetekből és nem mondta el, miért.

Mindennek nagyszerű célja van. Van egy rejtett történet és egy eltitkolt üzenete számotokra. Ha valahogy fel tudnátok fedezni a titkokat, akkor a kis világotok egy hihetetlenül nagy paradicsommá nyílna meg csakúgy, mint ahogy Truman felfedezte, amikor elkezdte keresni. Azt üzenjük nektek, hogy ha ti szintén rászánjátok az időt és az erőfeszítést és elkezditek keresni ezeket a rejtett titkokat a világotokban, akkor mikor megtaláljátok, amikor felfedezitek, egy teljesen új és igazi valósággá fognak feltárulni a jelenlegi illúzióvilágotok színfalai mögött, mely egy brilliánsan és természetesen jól játszott és csodásan megírt előadás.

Mi vagyunk a producerek, ennek az egésznek - a ti show-toknak - az igazgatói. De nem színészek vagyunk, mivel nem játszunk, nem mesélünk történeteket és a mi vonalaink nincsenek megírva, csupán néhányatoké. De emlékeztetünk arra, hogy nem mindenki, csak néhányatok vonalai vannak megírva, hiszen a legtöbb része annak, amit ti, vagy a barátaitok, családotok és szerelmeitek mondanak, a szívükből jön, és nem írjuk meg ezt a részét a show-toknak és ti sem írjátok meg, mivel maradt még más is, amit meg kell írni és ez a más a szeretet. Megengedtétek, hogy a szeretet a saját részét írja meg, hogy spontán legyen, hogy a központi színpadon álljon megvilágított monológgal és elszavalja a költeményét. A szeretet a lényeg [esszencia]. Ez az, ami minden mese fonalában és a létezésetek forgásában elhelyezkedik. A szeretet és csupán a szeretet az, amely énekel az esőben. A szeretet és csupán a szeretet az, mely megmássza az óriási hegyeket is csupán azért, hogy elmondhassa, hogy megtette. A szeretet az az érzelem, mely megmozgatja a szeleket, ezzel megtöltve a vitorláitokat, melyek lehetővé teszik a hajóitoknak, hogy új földekre érkezzenek és ez az, amit sokan tesztek ma. Egy új földrészre értek, egy új álomba, egy új valóságba, mely nincs megírva és nincs eljátszva, hanem csupán valós.

Mi vagyunk a produkcióvállalat, a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_8172.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046161
Hónap: 11051
Nap: 678