Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DRAKE FRISSÍTÉSÉNEK ÖSSZEFOGLALÓJA

DRAKE FRISSÍTÉSÉNEK ÖSSZEFOGLALÓJA


LETARTÓZTATÁSOK, FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYEK, A TENGEREK VÍZSZINTJE ÉS A JÓLÉTI ALAPOK

A Summary of Drake’s Latest Update ‘Arrests, Extraterrestrials, Sea Levels & Prosperity Funds’

A Pentagon és a katonai erők bennfentese Drake kiadta a legújabb frissítést arról mi történik a színfalak mögött a titkos szövetkezésként [Cabalként] ismeretes bűnszervezet tömeges letartóztatásának tekintetében.

Drake mintegy 3 óra hosszú előadást tartott, és mint olyat, megragadom azt a lehetőséget, hogy nagyon röviden összefoglaljam az elhangzottakat abból, ami érdeklődésre tarthat számot.

Drake kijelentette, hogy a földönkívüli jelenlét ténylegesen valós, és napjainkban világunkban valóban tartózkodnak tevékenyen részt vállalva a titkos szövetkezés [Cabal] bűnszervezet tagjainak letartóztatásában. Drake egyik legérdekesebb nyilatkozata arról szólt, hogy a földönkívüliek megadtak egy határidőt a titkos szövetkezők [cabal tagok] letartóztatására, és ez 2012. június 21. A fenti időpontot követően Drake állítása szerint a földönkívüliek bejelentették, hogy megkezdik a letartóztatásokat maguk. Drake elmondta továbbá, hogy a földönkívülieknek van egy terve, hogy használják saját technológiájukat az emberi népességen belüli negatív lények kiszűrésére, és őrizetbe vegyék őket két csoportra választva: a rehabilitálhatókra, és azokra akik sikeresen nem rehabilitálhatóak. Drake azt állítja, a földönkívüliek kijelentették, a rehabilitálhatatlan negatív lényeket elviszik és elhelyezik őket ennek a Világegyetemnek a Központi Napjába, hatékonyan újrahasznosítva energiáikat és visszaküldve őket a Teremtőnek. (Ezt az eljárást már ismertette Neal Donald Walsh „Beszélgetések Istennel' című könyvsorozatában.)

Drake hozzáfűzte, a földönkívüliek kijelenttették földi szövetségeseiknek (Pentagon, CIA,

hadseregek, polgárőrség, akik az új rendszer mellett állnak) kevés idő maradt és nagyon sok feladatot kell teljesíteni ahhoz, hogy a földönkívüliek segíthessenek nekünk a sok tervben, mely zökkenőmentes átmenetet biztosít, amennyire lehetséges bolygónk és az emberiség számára, amit hitelesít a Fény Galaktikus Föderációjának sok friss üzenete.

Drake azzal folytatta, a földönkívüliek bejelentették földi szövetségeseiknek, hogy 2012 második felében az emberiségnek kihívásokkal kell szembenéznie a világ számos pontján földrengések és emelkedő tengerszint formájában, továbbá hitelesítették ezt a Fény Galaktikus Föderáció és az Ashtar Parancsnokság által velünk az utóbbi pár hónapban megosztott üzenetek is. Drake elmondta azt is, hogy a földönkívüliek kinyilvánították a titkos szövetkezés [Cabal] akadályának eltávolítása szükséges ahhoz, hogy a galaktikus parancsnokság segíthesse az emberiséget az előttünk álló időszakban.

Drake meg kívánta magyarázni, hogy a földönkívüliek jótékonysági munkát végeznek itt, el kell ismerni amit értünk tesznek, és ezt értékelni kell.

Drake kijelentette, a földönkívüliek megkérték földi szövetségeseiket, osszanak meg egy videót, amennyiben nem láttátok ezt a rövid 5 perces üzenetet, akkor beteszem ide:

http://www.youtube.com/watch?v=6G2z9rnS3Bo&feature=player_embedded

Drake folytatta azzal, hogy a Cabal frakció főnökök (Rockefeller és Rotschild) szeretnének most lemondani, mert nem látnak más lehetőséget.

Drake megemlítette a jóléti alapokat és elmondta, már megnyíltak, és a biztosíték számlák is felszabadultak Neil Keenan és sokak munkája által. Drake elmondta, hogy elhiszi, hogy kiküldtek már számos jóléti csomagot a rászorulóknak, és azoknak, akik részt vettek valamilyen ügyletben, vagy megállapodásban.

Drake – a feltétel nélküli megadás feltételeként – állította a Cabal Monsanto vállalatának, annak összes termékének megsemmisítését, közösségből kivonását, és nem engedik meg, hogy valaha is részei legyenek a jövőben a társadalomnak. Drake megvitatta a Nemzetközi Fizetések Bankja [Bank of International Settlements] ellen bejegyzett zálogjogot, valamint a leállás-és-átállás rendjét 90 napra az intézet ellen, mely fontos szál lehet a régi rendszer összeomlása, és az új pénzügyi rendszer beindulása között.

Drake azt tanácsolja az Egyesült Államok polgárainak és a világnak, hogy legyenek éberek, a titkos szövetkezés [cabal] szabotázs akciót követhet el célpontok ellen, úgymint közművek és más rendszerek, hiszen lehetnek titkos szövetkezők [cabal tagok] akik nem akarnak távozni bizonyos problémák okozása nélkül.

Drake ismertetetett egy technológiát, mely alkalmazható számos különféle szennyezőanyag felszámolására, melyben mikrobákat hasznosítanak: ezek megeszik és hatékonyan átalakítanak és tisztítanak sok méreganyagot. Az nem derült ki, honnan származik ez a technológia.

Jóval több dologról esett szó Drake 3 órás előadásában, bár azt hiszem összefoglalóm betekintést nyújtott Drake legújabb frissítésébe.

 

Az összefoglalót készítette: Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/summary-of-drakes-latest-update-arrests.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3061984
Hónap: 15240
Nap: 466