Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudatváltozás

Tudatváltozás. (tudatváltás)

Mit is nevezünk új tudatváltozásnak.?
Az új tudatváltozás a valóságunk felfogásának egy új módja. Ez azt jelenti, hogy az a valóság, amiben most élünk, már elvesztette az érvényességét és fel kell készülnünk az új valóságra. Sokan nem hisznek benne, sőt nem is akarnak benne hinni. Sokan azt gondolják, hogy minden megy a régi kerékvágásban és 2012 sem fog ezen változtatni. Pedig ők nagyon csalódni fognak. Egyeseknek örömöt, másoknak pedig ürömöt fog hozni ez az év. Én úgy gondolom, hogy az üröm lesz majd túlsúlyban.
A tudati fejlődés más képen kifejezve a tudati evolúció, mindig is ciklusokhoz volt igazodva, vagyis az időciklusok voltak azok, amik a tudati fejlődést nagy mértékben megváltoztatták. Ez a ciklus most megint elkövetkezett, ami nem kimondottan a 2012-es évhez kapcsolódik, hanem már rég az kezdetét vette. Ezt úgy hívjuk, hogy az utolsó ciklus kezdetéhez értünk. Ez a kezdet már 2007-ben elkezdődött, ami 2012 körül fog befejeződni. A korábbi változások sokféle képen nyilvánultak meg és még mindig folyamatban vannak, hogy csak példákat. említsek. Gazdasági válság, bankkrízis, természeti katasztrófák, mint a dél-ázsiai cunámi, New Orleans-i árvíz, a Haiti földrengés vagy az izlandi vulkánkitörés. És ezek csak ízelítők voltak abból, ami még ránk vár.
A tudati szint változása napjainkban nagy mértékben felgyorsult és 2012-ben egy bizonyos tudati szintre fog igazodni. Ez a szint meg fog egyezni a föld rezgésének a szintjével, ami párhuzamosan felgyorsuló félben van napjainkban. Sokan érzik ezeknek a hatásait, de sokan nem is veszik észre. Nagyon sokan egy gyorsabb szellemi fejlődésen mennek keresztül, ami a felismerésekben nyilatkozik meg. Sokan meg vannak róla győződve, hogy a mai technológiával sok dolgot ki tudunk kerülni vagy megakadályozni. Sőt ellenkezőleg történik minden. A technológia fejlődés nagyon sok esetben negatív hatásokkal jár. A technológia fejlődése nem jelenti a civilizáció fejlődését. Mit ér a technológia, ha az emberi tudat sokkal többre képes, mint a technológia. És sokan ezt a törvényt még nem ismerték fel, sőt nem is akarják felismerni.
2012-ben a tudati változás erre fog majd rávezetni minket. Arra fogunk rájönni, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint az anyagi világba belevetetett hit. Fel kell ismernünk, hogy a Föld egy élőlény, ami tudatában van, hogy mi történik vele. Tudatában van annak, ami a testén történik. Fel kell ismernünk, hogy a naprendszerünk egy egységet alkot és a bolygók egymással kölcsönös hatásban állnak nem csak a csillagaszati szempontból, hanem a szellemi szempontból is.
Mi vár ránk 2012-ben?
Előszór is egy káosz. De nem kell semmitől sem tartanunk, mert ez nem a vég, hanem a kezdet. Egy régi időciklus lezáródik és egy új ciklus kezdődik el. Elemi, anyagi szinten minden szét fog esni. A globális felmelegedés egy új jégkorszak kialakulását teszi lehetővé. A pénz és bankrendszer össze fog omlani. Betegségek el fognak szaporodni. Jelen pillanatban 46 nagyobb háború folyik a földön. Az amerikai állam csak az afganisztáni háborúra egy milliárd dollárt ad ki havonta. A földön 2 milliárd ember éhezik. 25 ezer gyerek hal éhen naponta. Az emberi populáció (szaporodás) már olyan mértékeket vett, hogy azzal fenyeget, hogy minden életet meg fog semmisíteni a földön
Ez az időszak, amiben most élünk egy veszélyes idő a földnek és minden életnek. A Mayák sok mindent megjósoltak. Azt is, hogy egy új ciklushoz közeledünk, ami mindig nagy változásokkal jár, nemcsak rosszal hanem jóval is. Amit ma megélünk az csak a kezdet. Amit ma tapasztalunk az nem csak a Mayák jóslatainak a fantáziái, hanem ezeket már a mai tudomány is alátámasztja, sőt igazolja is. Fel kell készülnünk az új idő eljövetelére és nem úgy élni, mintha minden normális lenne, mert nem az. Lesznek földi változások, de ennél sokkal fontosabb dolgok is be fognak következni, amikről senki nem beszél. Mégpedig a tudati változás egy pozitív effektussal fog járni. Most, hogy óriási változások lesznek, sokak számára egy átok, mások számára pedig az áldás lesz. És mindez rajtunk, az emberiségen múlik, hogy melyiket ki kapja. Most amikor a civilizáció válságban van, minden azon múlik, hogyan tudja az emberiség a tapasztalatait, bölcsességét olyan tudatosságban egyesíteni, ami minket a válságból kivezet és jövőbe helyet biztosít a számunkra. Ha ez a jövőbeni tapasztalat fenn tartható, akkor nem fog nagyobb tragédia történni. Ha nem, akkor sokan el fognak pusztulni.
Tehát még a végső időkben is meg van rá az alkalmunk, hogy a jövőnket mi vegyük a kezünkbe és ne bízzuk a véletlenek sorozatira. De ezzel élnünk is kell. És végre fel kell eszmélnünk, végre fel kell ébrednünk. Hány figyelmeztetésre van még szükségünk? Mi képesek vagyunk a jövőnket megváltoztatni, csak rajtunk múlik. És most kell döntenünk, mert lehet, hogy holnap már késő lesz.
Drunvalo Melchizedek gondolatai alapján
(tudatszintváltás)

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122606
Hónap: 15729
Nap: 435