Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egek Vándora


A Galaktikus Föderáció ezt az új médiumot választotta, - akinek neve biztonsági okokból nem nyilvános, - hogy így mutassanak be egy másik lejtést azokon az információn, amit jelenleg az emberek megkapnak a bolygónkon a közelgő eseményekről, köztük a közeledő felfedésekről.
 
×××

"Választottunk egy új médiumot, aki mindeddig ismeretlen számodra, az, akiben tudunk bízni, bizalommal és képességgel fogja kézbesíteni az üzeneteket.
 
Ezekben az időkben szeretnénk dicsérni minden világos lényt a munkájukért. Ha csak tudnátok, hogy mi milyen közel vagyunk a kölcsönös terveink megvalósulásához, táncolnátok az utcán. Alapos megfontolás után Hatton beleegyezésével hozzáadjuk a hangjainkat azzal kapcsolatban, hogy bármennyit is mozdítsanak előre ezek a hangok, üdvös volna neked, hogy híreket kapjál a mi oldalunkról."

×××
Egek Vándora\ Wanderer of the Skies/
 
 
 
   Az Egek Vándora  Május 25 2011
 

Az Egek Vándora/Wanderer of the Skies május 25 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Hello mindenkinek aki szolgálatot tesz nekünk ezekben az időkben. A szeretetünket és energiát küldjük nektek. Szeretnénk megválaszolni egy bizonyos kérdést, amit több csoport is feltett közületek az idővonalra vonatkozóan. Valóban, nem lehet teljes biztossággal eltervezni a bejelentést. Mi csak a legjobb ítélőképességünket alkalmazzuk a rendelkezésre álló források és bővebb információk felhasználásával ezekben a témákban. Nem irányíthatjuk, hogy hogyan hozzák és hogyan valósítják meg döntéseiket a kormányaitok és az egyének az adott pozíciókban. Habár könnyedén megtehetnénk, ez ellent mondana a felsőbb akarattal. Ezeket a döntéseket emberi lények hozzák meg az összes emberi gyarlóságukkal együtt, amik a harmadik dimenziós sűrűséggel járnak. Viszont minket biztosítottak, egy közeli bejelentésről, ami megnyitná a kapukat a leleplezési folyamathoz.

Már nagyon rég óta figyelemmel kísérünk számos megbeszélést az országaitokban, melyeken az uralkodó elit is részt vesz. Biztatóan hatnak ránk a tárgyalásokon elhangzottak és az Illuminátusok ártó szándékú találkozóinak ritkítása. Mi több, ezek a találkozók elkezdtek kitudódni, kiszivárogni. Ezeket felváltotta egy biztos nyugodt elhatározás, miszerint ennek mindenképpen meg kell történnie és akiknek meg kell tenniük, bátran elő kell lépniük, hogy végrehajtsák feladatukat. Biztosítottuk a hatalmon levőket, hogy áldásunkat adjuk az előrelépéshez ebben a tisztségben. 
 
A vulkanikus kitörés csak egy kisebb igazítás volt Gaia részéről, hogy finomra hangolja a szükséges folyamatot, amit még át kell mennie felemelkedés előtt. Úgy látjuk, hogy most egy darabig nem lesz több ehhez hasonló aktivitás részéről.

Figyeljétek az európai üzleti konferenciákat, a bejelentés megbeszélésének jeleiért. Már folynak a tárgyalásaik, hogyan fognak szabadalmaztatni bizonyos, már meglévő technológiákat és, hogyan pénzzé tenni őket, amint a leleplezés megtörténik. Nem képesek számításba venni, hogy a technológiát mi egyenesen az embereknek fogjuk átadni és az embrek nem tűrik többé az elvakult haszonhúzást azon, ami ingyen az embereket illeti. Az egyik ilyen technológia egy készülék, ami képes lesz visszajátszani minden megbeszélést, bizonyítékként szolgálva majd a világ bíróságaitokon. Használjátok ezeket a technológiákat bölcsen és akkor mindegyikőtöknek nagyban hasznára lesz. 

Mosolyogjatok mivel a fényből származtok és meghívtak benneteket, hogy kozmikus polgárokká váljatok. Nagy izgatottsággal tölt el minket, hogy már nagyon szeretnénk megmutatni mindent, amit eddig megtagadtak tőletek és hogy látogatókként üdvözölhessük kultúránkban és társadalmunkban azokat akik meg szeretnék ismerni. Legyetek készen és örömtelien.
 
 
Legyetek békében.

Fordító: Dani
 
 
××××
 

   Az Egek Vándora  Május 24 2011

 

Üdvözlet a Föderációtól:

Gyakran csábított a gondolat, hogy felfedjünk mindent az eltitkolt tárgyalószobákban történő egyezkedést a nektek ártók leleplezésének és eltávolításának meggyorsításával kapcsolatban. De a diszkréció a lovagok ismérve, és folytatni [is] fogjuk az ilyen információk visszatartását ott ahol szükségesnek tartjuk [azokat] a dolgok előmozdításához.

Azonban ahol tudunk bepillantást engedünk a színfalak mögé, hogy jobban megérthessétek mik is történnek ezekben a kérdésekben. Például ott vannak azok az egyének az uralkodó elitben akik nem azok akiknek tűnnek, a normális megjelenésük ellenére. Ők fáradhatatlanul dolgoznak a közzétételért és mindenért amit ez az emberiség jövőjére nézve jelent.
Azoknak akik szeretik saját maguk összekötni a pontokat, figyeljetek arra, hogy melyik világcégek vezetőivel találkoznak a legmagasabb rangon lévő politikusok, miközben az adott     
országgal való üzleti tárgyalásaik látszatát keltik. Sokkal jelentősebb dolgok történnek ezeken a megbeszéléseken, mint hogy kik kapják a kedvezőbb üzleti feltételeket.
Tárgyalások vannak tervbe véve többnyire a kormányok és a nagy vállalatok között, hogy megvitassák az idejét és a következményeit a bejelentésnek a bolygótokon.
 
Adunk nektek egy utalást: Nézzetek utána hogy hol vannak a nagy vállalati államok képviselői jelen pillanatban.

Általánosságban az állami vezetők a cégek lépésére várnak több okból fogva, de leginkább azért mert ők azok akik irányítják, mozgatják a kormányokat manapság.
Ugyan ilyen fontos a tény, hogy a kormányok véleménye szerint a pénzügyi piacokra lesz a legnagyobb hatással a bejelentés, úgyhogy ez életbevágóan fontos hogy felkészüljenek ezen a szinten. Ti már tisztában vagytok ennek a vallási következményeivel és a felkészítése ezeknek a szervezeteknek már meg is kezdődött.

Ne legyen kétséged efelől. A nagyvállalatok nagyon is tudatában vannak ezeknek a fejlődéseknek és már megkezdték a saját "bejelentési programjaikat". Nem minden vezető az üzleti világban az Illuminátusok ölebe. Néhányan megvilágosultak. Figyeld meg, hogyan kezdik elszórni ezt az információt a saját üzleti "területükön* és észre fogod venni ezeket az összefüggéseket magad is. Az egy dolog hogy mi megmondjuk nektek és teljesen más, ha saját magad fedezed fel ezeket az igazságokat. Ezért mi csak egyszerűen a jó irányt mutatjuk meg nektek.

Nézzetek fel és mondjátok sziasztok vagy valami hasonlót és mi majd az irányotokba biccentünk szerető energiával hogy megosszuk. Légy boldog, optimista és izgatott. Megérdemled ezeket az érzéseket.

Legyetek békében.
 
 
 
 
Magyar fordítás: Dani

 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046174
Hónap: 11055
Nap: 682