Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyaki gerinc degeneratív betegségeinek gyógyszer nélküli kezelése

Fiatal nő nyakát látjuk hátulról, ahol a feltűzött haj alatt a tarkóra helyezi a kezét, masszírozva a fájdalmas területet.

A gyógyszerek a nyaki fájdalmat nem tudják megszüntetni, csak a következményes gyulladás mérséklésével segítenek.

Dr. Palla Roland kísérleti kezelése

A tapasztalat kisszámú betegen alapszik, ezért még kísérleti jellegű, és semmiképpen nem helyettesíti a már bevált kezelési formákat. Az egész elmélet azon alapszik, hogy a nyaki gerinc gyöki jellegű tünetei gyakran kimutatható elváltozás nélkül jelentkeznek.

Az ok pedig egyszerűen a gravitáció fejre gyakorolt hatása, ami áttevődik a csigolyákra, a csigolyák közötti porcokra. Az esetleges enyhe degeneratív elváltozások pedig nyomják az itt kilépő idegeket, létrehozva a szinte mindenki által átélt tüneteket, a nyaki merevséget, fájdalmat, vállba sugárzó fájdalmat, zsibbadást. A gyógyszerek az okot nem tudják szüntetni, csak a következményes gyulladás mérséklésével segítenek. A fizikoterápia nehezen és bonyolultan érhető el, és nem is mindig hatásos.

Mit tehetnénk ilyenkor a páciensért?

A háziorvosi hivatásom mellett 12 éve dolgozom az OMSZ-mentőknél. Itt található a Miami és a Philadelphia nyakrögzítő, amit általában baleseteknél, a nyaki gerinc törése, törés-gyanú esetén használunk. Tapasztalat, hogy minden balesetnél a nyak erősen sérül, rándul, húzódik, és már a nyakrögzítő felhelyezése enyhít a fájdalmon. Innen jött az ötlet, hogy nem baleseti sérülteknél is meg lehetne próbálni.

Elsőként, mint általában minden kísérletező orvos, magamon próbáltam ki. Már napi néhány óra viselés után nagyon kedvező tapasztalat alakult ki. Többszöri viselés esetén pedig nálam tökéletesen megszüntette a panaszokat. A jó saját tapasztalat után néhány páciensemnél próbálkozunk, egyenlőre nagyon pozitívak a visszajelzések, ezért gondoltam, megosztom Önökkel.

Még egy apró adalék: a gerincbetegségek teljes kivizsgálása során úgy tűnik, hogy a német autók, a magyar utak és a gerincbetegségek összefüggést mutatnak. Aki sokat vezet, és német autóban fáj a háta, nyaka, elképzelhető, hogy lágyabb rugózású autóban panaszmentes lesz. Közismert tény a német autók kemény hangolású rugózása, az ülések viszonylag kemény párnázata. Ismert sofőrbetegség a lumbális gerinc túlterheléséből adódó porckorongsérv. Szintén kisszámú esetnél az a sejtés alakult ki bennem, hogy összefüggés lehet a betegség kialakulásában a fentiekkel.

A fent leírtak felmérése most zajlik a körzetemben, de szívesen veszek még plusz információt. Köszönöm!


http://impulsermagazin.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3122595
Hónap: 15745
Nap: 439