Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A polarizált fényterápiáról

 

a-polarizalt-fenyterapiarol-300x200.jpgA fény alapvető az életünk és egészségünk számára. A fény nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. Tudjuk, hogy fény nélkül nincs élet!

A fény előnyei túlmutatnak a saját érzéseinken és jóllétünkön: a biológiai rendszerünk lényeges alkotóeleme, amely az anyagcserénk és az immunrendszerünk kifogástalan működéséhez szükséges. A legtöbb hormon, enzim és vitamin fényt igényel, hogy kifejtse hatását. Általánosan ismert példa a napfény és a D-vitamin kapcsolata: napfény nélkül testünk nem képes a D-vitamin felvételére. Ennek a vitaminnak a hiánya csontlágyulást idéz elő. Egy jó példa arra, hogy sok enzim fényt igényel az aktivitásához, azok az enzimek, amelyek az újszülöttek sárgaságának gyógyulásáért felelősek. Ez az oka, hogy a besárgult babákat kék fény alá teszik, hogy gyógyítsák a betegséget.

A fénynek számos funkciója van az emberi szervezetben. A fény hiányának súlyos hatásai lehetnek a testünkre és a benne lejátszódó normál fiziológiai folyamatokra. Mindig, ha megzavarják a normál fiziológiai folyamatokat és egyensúlyi állapotot, az patológiás jelenségeket vált ki.

Mi is az a fény?

A fény – másképp kifejezve – az elektromágneses spektrum látható része, amely gyakran megfigyelhető a szivárvány csillámló színfelosztásában. A színek közötti különbségek a hullámhosszukban definiálhatók. A legmagasabb frekvenciákban találhatók a gamma- és röntgensugarak, más területek ultraibolya, infravörös és egyszerű rádiósugarakat tartalmaznak. Ezek a sugarak a hullámhosszukban különböznek és abban a képességükben, hogy például áthatolnak-e a bőrszöveten.

A polarizált fény hatásos terápia az orvosi praxisokban, klinikákon, terápiás központokban, wellnesslétesítményekben és a magánszférában is. A polarizált fényterápiás rendszer technológiája lehetővé teszi különböző betegségek megelőzésében és kezelésében a klinikai sikert mindvégig figyelemre méltó eredményekkel: egy egyszerűen alkalmazható csúcstechnológia mellékhatások nélkül.

A terápia működési elve a polarizált fényen alapszik, amely a biostimuláció által hat a károsodott sejtekre. Biostimuláció alatt képzeljük el a sejtek újraszerveződését, melynek során aktiválódik az anyagcsere, erősödik az immunrendszer és stimulálódnak az öngyógyító erők.

Az orvostudományban alkalmazott fényterápia a történelem során már bizonyított. A fényterápiában orvosi kezelési célokra elsőként alkalmazott fényforrás a természetes napfény volt. Később Hippokratész írt a különféle betegségek napfénnyel történő gyógyításáról. Jóllehet a napfény gyógyító hatása akkoriban tudományosan még nem volt magyarázható, a terápiás haszna vitathatatlan volt. A római és arab orvostudományban is használták a fényterápiát orvosi célokra. Ma már tudjuk, hogy az emberi szervezet a fényt elektrokémiai energiává alakítja át, amely a sejtekben egy biokémiai láncreakciót vált ki, amely stimulálja az anyagcserét, és az egész emberi test immunrendszerét erősíti.

A kezelésnek fájdalomcsillapító hatása van, és felgyorsítja a sejtek regenerációs folyamatait. Sikerrel alkalmazható sok krónikus betegségnél és néhány korai stádiumban levő betegség gyógykezelésében, különösen a poszt-traumatikus állapotoknál és gyulladásoknál. A polarizált fényterápia alkalmazása segíthet a mikrokeringés javításában, az anyagcsere-folyamatok harmonizálásában, az egész szervezet regeneratív és gyógyító folyamatainak stimulálásában, a sebgyógyulás előmozdításában, a fájdalmak enyhítésében.

A polarizált fényterápia előnyei:
- széles alkalmazási spektrum,
- orvosi intézményekben és otthon is alkalmazható,
- könnyű kezelés (nem szükségesek különleges ismeretek),
- biztonságos és nem invazív,
- rövid kezelési idő,
- fájdalommentes kezelés,
- nincs UV-sugárzás,
- nem ismertek mellékhatások,
- lazító és nyugtató hatás,
- gazdaságos és költséghatékony.

A polarizált fényterápia az orvostudományban, mint felhasználóbarát és hatásos, nem farmakológiai, orvosi készülék szélesen elterjedt és elfogadást nyert. Több mint 20 év klinikai kutatással a háta mögött az egész világon megmutatta segítő hatását az akut és krónikus sérülések, valamint a posztoperatív sebek kezelésében.

 

http://impulsermagazin.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123936
Hónap: 15285
Nap: 578