Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egészség szabadságának utolsó napjai

Az egészség szabadságának utolsó napjai

2011.07.21

A választás szabadsága. Mindannyian erre vágyunk. Modern világunk vívmányai azt a célt hivatottak szolgálni, hogy életünket gazdagabbá és teljesebbé tegyék. S bár az ember igazán sosem szabad, mégis szeretnénk azt hinni sokan, hogy azt tehetjük, amit akarunk. Pedig ez egyre kevésbé van így. A hatalom és a gazdasági élet kormányosai a véletlenszerűséget kizárva határozott célokkal viszik a világot abba az irányba, mely számukra üdvös és haszonnal kecsegtető.

A Codex Alimentarius eltitkolt, valódi célja

A fenntartható egészség a tiszta, természetes élelmiszerek fogyasztása által érhető el. A Codex Alimentarius Bizottság pontosan ennek akadályozása végett támogatja a genetikailag módosított - terminátor génnel nemesített - vetőmagok elterjedését, mert akkor egyrészt biztosítja a növénynemesítő cégek termékeinek (a GM magoknak) folyamatos eladását, másrészt elveszik az embertől azt, ami az élet fő célja: a spirituális növekedést.

 

 

Hallgatásba burkolózunk

Eltitkolt tények, lefizetett tisztviselők által önhatalmúlag módosított törvények, melyek egyre nehezebbé teszik az emberek számára, hogy egészségesek maradjanak. A profitéhség nem ismer határokat. Vajon meddig engedjük ezt?

 

 

A WTO, WHO és a Codex Alimentarius szabadkereskedelmet támogató harmonizációs törekvései azt eredményezhetik, hogy időtlen, természetes gyógyszereket, ételeket és gyógynövényeket, melyek az évezredek során összegyűjtött bölcsesség eredményeként jutottak az emberiség birtokába, egyszerűen eltörölnek majd és szétzúzzák a nagyvállalatok kapzsiságának rövidlátása miatt. Tényleg szükség van erre?

 

 

Egészségügy és életmód

Egészségesen élni nem olyan bonyolult. Ha az ember odafigyel magára és a szervezetét ellátja a szükséges tápanyagokkal, akkor a test azt teszi, amire a biológia törvényei programozzák: egészségben tartja magát

 

 

Szükségtelen szabályozások?

Vajon mennyire van arányban egymással a bevezetésre váró, táplálékkiegészítőkre és vitaminokra vonatkozó harmonizációs törvénytervezet a hatóságok által felsorolt, szigorú szabályozásokat szükségessé tevő veszélyekkel? Ne higgy el semmit! Nézz utána!

 

 

Megkapjuk-e a szükséges vitaminokat ételeinkből?

Tudományos kutatások egyre inkább felhívják a figyelmet arra, hogy a (főleg) városi emberek által elfogyasztott, tömegtermelésben feldolgozott élelmiszerek nem tartalmazzák a szervezetünk gondtalan működéséhez szükséges tápanyagmennyiséget. Ha elveszik tőlünk a jó minőségű vitaminok fogyasztásának lehetőségét, akkor kétségbeejtő helyzet alakulhat ki.

 

 

 

http://www.jzfoto.eoldal.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089480
Hónap: 14287
Nap: 323