Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


V.rész

IX.
A: Beszélhetnénk ma néhány kezelésről vagy terápiáról?
D: Igen.
A: Tudnál valamit mondani a rákgyógyításról?
D: A rák akkor keletkezik, amikor a személy ellenszegül a Mátrixszal. Ha valaki megszegi a küldetését, ha kilépik a karmikus nyomdából, akkor a szervezet reagál és kifejleszti a betegséget. Hozomány is lehet, vagyis a lélek ezzel a problémával érkezik, de mindvégig fennáll a meggyógyulás lehetősége. Tudnod kell, hogy ez nem egy büntetés. Ellenkezőleg. Egy nagy segítség. Akiknek megadatik az esély, hogy megtisztuljanak ettől a betegségtől, azok nagyon kedvesek a Teremtőnek.
A: Ez számomra már sok!
D: De miért? Nem szeretnéd figyelmeztetni a gyermekedet, mielőtt az egy helyrehozhatatlan hibát követne el, ami után sok száz év szenvedés várna rá? Így tesz a Mátrix is. Küld egy üzenetet. De ha az ember figyelembe venné, kijavítaná, megtisztítaná magát az életével szembeszegülő gondolatoktól, formáktól, energiáktól és meggyógyulna. Sajnos ez a dolog nem köztudott.
A: De adj egy példát, hogyan kell eljárni.
D: Adj egy konkrét példát. Kire gondolsz?
A: Van egy betegem, akinek daganat van a gyomrában. Mit kell csinálnia?
D: Elsősorban tudnia kell, hogy a tumor egy élő entitás és sajátos megnyilvánulási mechanizmusa van. Az a beteged által létrehozott program által került a testbe. Amit elsősorban neki tennie kell, hogy kezdjen el kommunikálni vele. Hogy harag nélkül, szeretettel kezdjen beszélni vele, hogy köszönje meg a jöttét, hogy megbetegítette a testet, hogy megértette a figyelmeztetést, a vészjelzést. Aztán meg kell változtatnia az életét és a gondolkodásmódját. Utasítsa vissza a negatív, pesszimista lényekkel való kapcsolatba kerülést, utasítsa vissza a szomorú történetek meghallgatását, ne nézzen olyan filmeket és híreket, amelyek negatív töltéssel rendelkeznek, tudatosan étkezzen.
A: Hogy tudatosan étkezzen?
D: Vagyis tartsa be a diétát. Utasítsa vissza az állati zsírokat vagy vegyszerrel kezelt élelmiszereket. Legyen minden természetes. Csak természetes szappanokkal mosakodjon és kerülje a klórt és a fluort.
A: És mennyi ideig kell ezt a dolgot csinálnia?
D: Amíg a tumor eltűnik.
A: Ennyi az egész?
D: Nem. Ahogy mondtam a tumor egy élő entitás, miután megköszönte, hogy jött, meg kell kérnie, hogy elmenjen, hogy megértette az üzenetet és megváltoztatja az életét. Nagyon fontos, hogy megváltozzon a valóságban, mert másképpen nem lesz esélye a sikerre. Tegye a kezét a helyre, ahol az található, miközben beszél a tumorral. Képzelje el, hogy a jobb kezéből szeretet, csend, béke, elfogadás árad ki. Párhuzamosan ezzel kérjen bocsánatot a Mátrixtól, kérje bármilyen általa hozott zavar eltüntetését. A legtöbbször a Mátrix válaszol erre. Ötleteket, embereket és képeket küld bizonyos eseményekről. Ez azt jelenti, hogy ott van a probléma. Minden, amit tenni kell, hogy meg kell változtatni az elmében az illető tevékenység polaritását.
A: Elmondanád érthetőbben?
D: Amikor a Mátrixhoz kapcsolódom és megjelenik a fejemben a szomszéd, akivel összevesztem, akkor tudni fogom, hogy a probléma ott van. Meg kell próbálnom visszaállítani a harmóniát. Először bocsánatot kérek a Mátrixtól és megkérem, hogy engedje meg kitörölni ezt a zavart. Aztán megpróbálok kapcsolatba lépni az illető személlyel és kibékülök vele.
A: Jó, de ha az személy már nem él vagy elköltözött valahova és nem tudom, hol van?
D: Akkor beszélek a Mátrixszal és a teljes szeretetem, harmóniám küldöm el neki gondolatatban, és megkérem, hogy adja át annak a személynek, bárhol is van. Ez olyan, mint amikor a bűneidért imádkozol, amelyek valójában zavarok. A Mátrix tudja, melyek azok és azonnal intézkedik, kitörölve azokat.
A: Ez azt jelenti, hogy ha én a Mátrixhoz imádkozom megbocsájtásért, mert megöltem egy embert, a Mátrix megbocsájt nekem?
D: Igen.
A: És újból megtehetem ezt?
D: Szívből jövő megbocsájtásra gondolok. Megismételni a hibát és utána megbocsájtásért esedezni nem más, mint képmutatás. Azt gondolod, hogy a Mátrix nem jegyzi fel? Ez olyan, mint amikor magadat próbálnád becsapni.
A: De a gyilkosság az gyilkosság. A Mátrix megbocsájt?
D: Néha valaki életének kioltása nem egyenlő a gyilkossággal. Lehet, ez egy létező zavar kisimítása. Ebben az esetben az ember szabadságvesztéssel fizet meg a Földön, de a Mátrixban csak egy tett eltörlését jelenti.
A: De tegyük fel, hogy megöltünk valakit, ami nem karmikus eredetű. Mi történik, amikor bocsánatot kérek?
D: Ha a kérés teljesen szívből jön, ha megbánod, a Mátrix feljegyzi ezt magának. A zavart viszont csak egy ellentétes tettel lehet megszüntetni. Vagyis a megölt személy a gyilkosod lesz egy másik életben. Amikor ahhoz a ponthoz jutsz, ahol meg kell fizetned az életeddel, a Mátrix figyelembe veszi, hogy őszintén megbántad a tettedet, és aminek halálnak kell lennie egy egyszerű sérüléssé alakul, vagy valamilyen problémád lesz, de életben maradsz.
A: Vagyis ha elvesztem a lábamat vagy a kezemet, azt kell tudnom róla, hogy megérdemeltem?
D: Természetesen.
A: De akik szervbeültetést kapnak?
D: Azok életét egy másik életből, vagy más életekből tartozó személy menti meg. Egyes nemes lelkek tudják, hogy valamelyik kedvesüknek kell reinkarnálódnia, hogy szenvedjen és kínlódjon valamiért. Akkor a jogukat kérik, hogy lejöjjenek a Földre azért, hogy meghaljanak és megmentsék azt.
Ez a kapcsolattípus viszont nagyon ritka. Ez valójában bizonyos tartozások visszaadása. Egy ember meghal, mások viszont e halálnak köszönhetően esélyt kapnak az életre. Tehát aki feláldozta magát, törölte a számláját és saját élete után nézhet a következő reinkarnáció során.
A: Vannak olyan emberek, akik szervátültetésen estek át és azt mondják, hogy bizonyos szokásokra tettek szert, amelyekkel nem rendelkeztek azelőtt, mások éppenséggel érzik a szervadó jelenlétét. Ezt hogyan magyaráznád meg?
D: Minden tárgy, dolog vagy a mi esetünkben testrész megőrzi annak a személynek a tulajdonságait, akié volt. Itt a sejtek memóriájáról van szó, amelyekből az illető szerv felépül. Tudnod kell, hogy a sejtek élő létezők es egymástól függetlenek. Azok bizonyos tetteit vagy kívánságait rögzíthetik a hordozó személynek. Amikor bekerülnek egy új szervezetbe, akkor nem csinálnak mást, mint amire meg voltak tanítva. Így magyarázható, hogy a személy kezd bizonyos dolgokat előnyben részesíteni vagy új szokásai lesznek. Ehhez a dologhoz hozzáadódik az is, hogy az donor valamiképpen kapcsolatban marad azzal, akinek a testrészét adta. Ez nem lesz életre szóló kapcsolat, csak addig fog tartani, amíg az elment lélek úgy látja, hogy a szerv tökétesen beintegrálódott a befogadó ember testébe és elméjébe. Ez egyfajta segítség.
A: De miért csak egyesek érzik a jelenlétet és mások nem?
D: Mindenkinek kell éreznie, mert az adományozó lélek jelen van, de a különbség az elfogadásban és tudatosulásban rejlik. Vannak személyek, akik keresnek, akik turkálnak és megtudják az igazságot, míg mások megtagadják, hogy erre gondoljanak és innen bizonyos
torlaszok származnak, amelyek bármilyen kapcsolatot és kommunikációt megakadályoznak. Minden az elmétől és az Igazság iránti vágytól függ.
A: Vannak viszont olyan személyek, akik kidobják a transzplantációt.
D: Igen. Ezeknek vagy olyan szervet ültettek be, amelyet nem nekik szántak, vagy nem tudtak kapcsolatba kerülni vele és rezgési és energetikai kapcsolatot létesíteni vele és így a szervezet betolakodóként kezelte.
A: És mit tehetnének azért, hogy a szervezet elfogadja azt?
D: Beszéljenek vele. Köszöntsék az új testben, köszönjék meg neki a segítséget, kérjék meg, hogy optimálisan dolgozzon és kerüljenek teljes harmóniába az új testrésszel, köszönjék meg a donornak az áldozatot, kérjék a Mátrixot, hogy az tüntesse el a zavarokat, amelyek miatt szenvednek. Ennyit kéne tenni... De tudod, én mit nem értek? Miért kéne ebbe a helyzetbe kerülnöd? Miért lenne szükséged szervátültetésre? Az ember meggyógyulhat, mielőtt ebbe a helyzetbe kerülne.
A: De hát azt mondtad, hogy bizonyos problémák karmikus jellegűek...
D: Igen, viszont azokat is meg lehet oldani másképpen, fájdalommentesen, olyan ellentétekkel, amelyek megszüntetik az ezek alapjául szolgáló gondolat-energia-formákat.
A: Vagyis?
D: Vagyis ha tudod, hogy egy másik életben valakinek rosszat csináltál és szenvedned kell, miért ne próbálnál neki jót tenni ebben az életben, hogy ellensúlyozd a töltését.
A: Csodálatos lenne, de nem tudjuk ki ellen tettük.
D: De, tudhatjuk. A fontos, hogy akarnod kell ezt és az élet abba helyzetbe állít, amikor visszaadhatod az adósságaidat. Főleg ebben a periódusban az embernek megvan az esélye, hogy helyrehozza mindazt, amit elrontott. Minden zavar megszüntethető, ha tiszta szívből akarod. De a legfontosabb, hogy tudatosan éljünk, hogy próbálunk meg ne generálni több ilyen, élet és a szellemi fejlődés ellenes gondolat-energia-formát. Ha nem csinálnánk több rosszat, ha megértenénk, hogy mi egymáshoz kötődünk, hogy minden, ami körülvesz bennünket, hozzánk tartozik, és hogy segítenünk kell és részt kell vennünk aktívan az egyensúly megőrzésében, akkor minden tökéletes lenne.
A: Igen, de néha akaratlanul rosszat csinálsz...
D: Nem létezik ilyesmi! Hogy csinálhatnál akaratlanul rosszat, amikor megvan az a mérlegelési... gondolkodási képességed. Megtehetsz valamit, vagy vissza is utasíthatod. Meg van a lehetőséged, hogy ítélkezés alapján dönts. Minden olyan tettet, gondolatot vagy akciót, ami kárt okoz egy létezőnek, itt emberre, növényre, állatra vagy a Földre gondolok, vagy ami
bármilyen tönkretevést jelent, Mátrix ellenes tettnek hívják és negatív gondolat-energia-formát hoz létre, amely elmegy, zavart okoz, és többnyire visszatér.
A: Azok nem maradnak a Mátrixban?
D: Az elején, nagy részben, a Mátrixban maradtak, és ezeket vagy egy életben kapták vissza, vagy részleteiben több élet során a létrehozott negatív energia nagyságának függvényében. Most, mivel a Földnek és ebbe beleértve a mátrixszegmensét minél tisztábbnak kell lennie, a létrehozott energiák visszaküldődnek. Ezt azt jelenti, hogy az embernek az általa létrehozott energiákkal kell szembenéznie. A Mátrix megtagadja a befogadásukat. Ezért jelenik meg az életben mindenféle akadály, balszerencse vagy betegség. Ezekkel fizetünk meg. Visszakapjuk mindazt, amit adtunk, amit érdemlünk.
A: És ez jó?
D: Persze. Ez egy plusz esély arra, hogy továbbmenjünk, különben egy másik életre kéne várnunk, hogy megvalósuljon a harmónia és erre nincs már nem lehetőség.
A: Ez azt jelenti, hogy az utolsó inkarnációnkat éljük?
D: Nem. Az utolsó inkarnációnkat éljük, amelyben meg tudjuk változtatni a karmát. Az ugrás után is fognak lelkek jönni a Földre, de csak azok lesznek, akik nem vittek nagy zavarokat a Mátrixba. Nem érted, hogy a Föld egy új korszak felé halad... a jó... a spiritualitás... a béke korszaka felé?
A: Értem, de nem tudom elképzelni, hogy mi lesz.
D: Ugyanaz lesz, mint az Inuán. Béke, szeretet és harmónia. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a háborúk, a konfliktusok, a rossz, a negatív gondolat-energia-formák idejének vége. A Föld megtanulta ezeket az aspektusokat és most tovább lépik... és mi vele együtt megyünk.
A: Mond csak... mennyi idő alatt lesz olyan, mint az Inuán?
D: Nem tudom felbecsülni. Az emberek megértésétől függ. A Föld valóban megcsinálja az ugrást, a dolgok 2013 után fognak beállítódni... de hogy mennyi idő alatt fog megvalósulni a harmónia, nem tudom. Normális esetben 2013 februárja után jó kell következnie, hogy aztán évvégére minden stabilizálódjon.
A: Úgy értsem, hogy 2012 után egy évig fog tartani a Föld és az emberek stabilizálódása?
D: Valami hasonló... de függ...
A: Vagyis?
D: A Földbolygó 2012 végén fogja meglépni az ugrást. Akik itt maradnak, azoknak úgy gondolatban, mint tettekben át kell alakulniuk. Ha nem lesznek felkészülve, akkor nem sikerülhet nekik, a mátrixmező pedig egy megtisztító impulzust fog küldeni. Ez azt jelenti, hogy megint történni fog valami, ami kiválogatja a lakosságot. Ez után aztán teljesen csend lesz. Ha azonban az emberek megértik, akkor a Mátrix lecsillapodik és minden rendben fog lezajlani.
A: Hogy fog kiválasztódni a lakosság?
D: Különböző kataklizmákkal vagy betegségekkel, konfliktusokkal… sok módja van ennek. Akárhogy is nem számít. Sajnálatos lenne, ha valami történne.
A: Tehát biztos, függetlenül attól, hogy mit csinálnak, vagy mit gondolnak az emberek, 2013 után csend lesz.
D: Ahogy én látom... igen.
A: Mi még találkozunk?
D: Én azt a feladatot kaptam, hogy ebben az évben tízszer találkozzunk. Ennyi van beprogramozva. Biztos, hogy találkozni fogunk 2012 után.
A: Megmondanád, hogy miért választottál engem?
D: Nem választottalak, küldve voltam. Szerepelt a küldetésünkben, hogy találkozzunk és akkor megvalósult a lehetősége ennek az akciónak.
A: De miért pont én?
D: Mert neked teljesen tiszta inuaki DNS-ed van. Kapcsolatod van mindkét mátrixszegmenssel, az Inuáéval és a Földével. Te pont olyan vagy, mint én.
A: Talán, de nem tudatosult bennem ezt a dolog.
D: Nem is kell. Mostanra volt beprogramozva, hogy megtörténjen és meg is történt. Így kellett lennie. Mostantól kezdve a saját erődből fogsz új információkhoz jutni. Alkalmaznod kell azokat.
A: Alkalmazni fogom...
D: Meg fogod látni, hogy használni fogod azokat. Románia egy különleges hely. Küldetése van.
A: Ezt mondtad már nekem. Miféle missziója?
D: Innen fog az elindulni a dolgok új megismerése. Innen fog egy olyan ember elindulni, aki elmagyarázza és segít az embereknek, hogy tudatosítsák a küldetésüket. A meg jövetelét be fogják harangozni.
A: Ki fogja beharangozni?
D: Egy férfi.
A: Létezik ez a férfi?
D: Már régóta létezik. Valójában most idős ember, de csak néhány éve ezelőtt értette meg a hivatását. Ő elkezdte már mondani, hogy ki fog megjönni...
A: Mint Keresztelő János?
D: Egy olyan lélek, aki János tulajdonságait hordozza, és ugyanúgy hívják most is.
A: És tudja a világ? Hallottak róla?
D: Csak egy páran. Viszont még nem érkezett el az ideje, hogy meghallják a hangját, annak ellenére, hogy már nincsen sok.
A: És ő hozza meg az új Messiás eljövetelének a hírét?
D: Igen.
A: Vagyis Jézusét?
D: Aki mint Megvilágosító fog eljönni sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel Jézus rendelkezett, de becsülettel szólva őt ellopták, meghamisították. De ő még más tulajdonságokat is hordoz magával, azokét a lényekét, akik itt éltek.
A: Azokra gondolsz, akik az mindenkor a hitet terjesztették?
D: Igen. Akik feltárták az Igazságot. Minden tulajdonságuk megvan abban, aki jönni fog.
A: De ő nincs közöttünk? Nem született még meg?
D: Ő nem fog megszületni. A test, akiét felveszi majd, itt van, megszületett. De ő nincs még benne.
A: Ez azt jelenti, hogy be fog lépni egy olyan testbe, amely már itt van Földön?
D: Igen.
A: Ez a test Romániában van?
D: Igen
A: Megmondanád, hol van?
D: Nem, mert nem tudom ki az. Csak a Mátrix tartalmazza ezt az információt. És természetesen a Teremtő.
Én csak azt tudom, ami történni fog. Románia volt kiválasztva erre a feladatra. Ezért a mi országunk nagy részben védve lesz azoktól az eseményektől, amelyek jönnek. Románia fontos élelmiszersegélyező ország lesz. Még más küldetése is lesz az új világban, de ezeket most nem mondhatom el.
Akárhogy is egy szentelt földön élünk. Még a növények is tudják, nézd csak meg hány gyógynövényünk van, mennyire változatosak. Valóban értékelni kéne azokat. Az embernek egyszerű természethez fordulással képesnek kell lennie harmonizálódni, de ő ezt még nem értette meg. Mindenestre a tény, hogy most, itt, ezeket az időket éljük, gondolkodásra kéne okot adnia. Meg kéne értenünk, hogy ez a fejlődésünk esélye. Ugyanakkor elmondható, hogy amikor ő eljön, ugyanúgy belépik majd a neki szánt testbe, mint a mindannyinkéba.
A: Elmagyaráznád?
D: Abban a pillanatban, hogy fizikailag itt lesz a Földön, az ő energiája mindannyinkéba be fog hatolni, kompatibilisé téve vele. Ez hasonló ahhoz, mint amikor valaki egy plusz információt, energiát és fényt ad nekünk, hogy képesek legyünk a bolygó új koordinátáihoz igazodni. Belénk hatol a lélegzete és mi másfélék leszünk: jobbak, fejlettebbek, megértőbbek. Meg fogjuk érteni, hogy valóban testvérek vagyunk, és kinyilvánítjuk majd ezt. Körülbelül ennyi. Meg szeretnék állni.
A: Mielőtt befejeznénk a mai beszélgetést, meg szeretnék még kérdezni egy dolgot.
D: Parancsolj.
A: Mi tudni fogjuk, hogy másfélék vagyunk? Tudatosítjuk ezt a dolgot?
D: Igen. A Mátrix elkezdett már dolgozni ezen. Egy ideje magas frekvenciájú gondolat-energia-formákat kapunk. Ez a üzenettovábbítás abból célból van, hogy megemelje a rezgési és energetikai szintünket, hogy képesek legyünk befogadni ezt a mennyei lélegzetet. Egyesek érzik már és elkezdtek saját magukkal dolgozni, mások nem értették még meg, hogy miért érzik másképpen magukat, de kivétel nélkül mindenki ki van téve ennek a magas energiájú bombázásnak. Még az anunnakik is ugyanabban a helyzetben vannak, azzal a különbséggel, hogy ezt nagy veszélyként élik, és ezért igyekszenek lépéseket tenni. Mindezen változásoknak a célja, hogy felkészítsen a magasabb energiatöltet befogadására. Ez a magasabb energia egyszerre lesz adva és ezért a szervezetünknek teljesen rá kell hangolódnia és kész kell lennie ennek befogadására. Abban a pillanatban, hogy megkapjuk, megtudjuk, hogy miről van szó és milyen
csodálatos ajándékot kaptunk. Olyan ez, mintha valaki fényt gyújtana az elménkben, elkezdjük másképpen megérteni a dolgokat és végre meg fogjuk érteni az Igazságot.
A: És mindenki egyformán fogja megkapni ezt az energiát, amely a Mátrixból jön?
D: Igen, de különböző képen fogjuk fel. Egyesek egyáltalán nem fogják befogadni.
A: Miért?
D: Ők azok, akik más szintek felé mennek. A Mátrix tudja ezt a dolgot, és ezért megakadályozta ezek energetikai hozzáférését. Mert nekik ez az energia feltöltődés ártalmas lenne. Ők a fejlődés más fokán állnak és más utat kell végigjárniuk. Ez azt jelentené, hogy nem felelnének meg az új mátrixszegmensüknek és ki lennének onnan téve, ami miatt blokkolva lennének az inkarnáció alól és várniuk kéne, amíg a teljes szegmensük kompatibilis lesz velük.
A: És ez rossz dolog?
D: Igen, mert elvennék tőlük a gyors fejlődés esélyét. Nekik ismeretlen ideig kéne egy helyben maradniuk. A csoporttal menve kitűnhetnének, befejezhetnék a programozásukat, saját maguk tehetnének meg dolgokat, ami megemelné a rezgésszintjüket.
A: Köszönöm. Álljunk itt meg.
X.
A: Ez az utolsó találkozásunk. Tudd, hogy hiányozni fogsz.
D: Te is nekem, de ne feledd, hogy mentális szinten bármikor kommunikálhatunk.
A: Talán te igen, de nekem még tanulnom kell.
D: Persze, hogy tudunk. Meglátod.
A: Miről szeretnél ma beszélni?
D: Az anunnakikról szeretnék beszélni.
A: Kérlek.
D: Ők az életük legszomorúbb periódusát élik most.
A: Miért?
D: Mert tudják, hogy hamarosan lelepleződnek. Az ők idejük a végéhez közeledik és megtesznek bármit, hogy megakadályozzák ezt. Tudják, hogy az emberi elme olyan hullámokat bocsájt ki,
amely megmódosíthatják a teret és az időt és befolyásolhatják a Mátrixot. Ezért ők mindent megragadnak, hogy befolyásolják a népességet, hogy azok olyan gondolat-energia-formákat hozzanak létre, amely legalább egy ideig megakadályozhatja a változást.
A: De ők saját magukra nem tudják létrehozni ezeket a blokkoló energiákat?
D: Nem, mert ez csak a mi ajándékunk. Mi a Mátrix gyermekei vagyunk, és mi megfelelünk a szegmensünknek. Ők egyfajta élősködök. Csak mi tudjuk megváltoztatni vagy meggátolni azt. Nekik csak az a lehetőségük van, hogy olyan energiákat küldjenek, amelyek tompulttá tesznek a Mátrixból érkező információk befogadásához, meg van a lehetőségük, hogy megváltoztassák a gondolkodásunkat, de a Föld sorsával kapcsolatban semmit sem tudnak tenni.
A: És hogy akarnak befolyásolni?
D: Félelemmel. Ők a pánik, félelem, gyűlölet, materializmus nagy mesterei. Ők ezeknek az érzéseknek tehetséges terjesztői. A jelenpillanatban az Igazság árasztja el a Földet. Ez befolyásolja a gondolatainkat. Mi mindannyian elkezdtünk kérdéseket feltenni, kutatni, hogy megtaláljuk az igazságot. Vannak emberek, akik megértették már, hogy mi történik, mik vagyunk, honnan jövünk és hova megyünk. A hangjuk kezd hallhatóvá válni. Egyre többet beszélnek 2012-ről, a sarkok felcserélődéséről, különböző gazdasági krízisekről vagy a globális felmelegedésről. Akik megteszik, azok komoly bizonyítékokat sorakoztatnak fel, de mindig léteznek olyanok, akik vagy megkérdőjelezik ezeket az információkat, vagy bevezetik a kataklizma, pusztulás, halál gondolatát. Minden, amit mondani szeretnék, hogy ennek így kell lennie. Mert ahhoz, hogy mi továbbmehessünk, fel kell hagynunk a régi szokásainkkal, fel kell szabadulnunk a megismerés korlátaitól és teljes szívünkből kell elfogadnunk mindazt, ami jönni fog; a világnak szenvednie kell, de ez rövid idejű szenvedés lesz. Inuának száz évek kellettek, hogy az új rezgéshez alkalmazkodjon. Nekünk csak egy pár év fog kelleni. Ez a Mátrix ajándéka.
A: És nekünk mit kell csinálnunk?
D: Akarnunk kell a változást. El kell küldenünk a Mátrix felé azokat a gondolat-energia-formákat, amelyekben kérjük, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Minél több ember fog gondolatban egyesülni, úgy lesz az ugrás könnyebb, gyorsabb, nagy veszteségektől mentes.
A: De a Mátrix nem csinálja meg ezeket a változásokat anélkül, hogy mi aktívan részt vennénk benne?
D: De igen, de a változás annál fájdalmasabb és nehezebb lesz, mivel a mátrixnak az összes ellenséges erőt el kell távolítania, hogy létrejöjjön az egyensúly. Csak az után, hogy a zavarókat eltávolította a Föld mátrixszegmenséből, lehet szó harmóniáról. Ellenkezőleg, ha a teljes emberiség összedolgozik, akkor a Mátrixba bekerülő gondolat-energia-formák segítenek, és a Mátrix a maga rendjén, figyelembe veszi, hogy nincsenek ellenséges tényezők, ennek megfelelően válaszol, csökkentve a veszteségeket.
A: Felfogod, hogy lehetetlen a teljes emberiséget rávenni, hogy egyformán gondolkodjon?
D: Nem lehetetlen. Minden ember, aki alárendeli magát az új mátrixszélnek segíteni fog, hogy ennek az ereje megnövekedjen, ami exponenciális megnöveli az aktív résztvevők számát. Ahogy már mondtam neked, ne feledd, hogy a többség adja a hangot.
A: Még mindig nem értem, hogy az anunnakik miért nem hagynak békén. Talán őket is el fogjuk fogadni.
D: Nem tudjuk elfogadni, mert ha ismertük volna a valóságban, már rég elűztük volna. De ha mégis elfogadnánk, akkor sem tudnának itt maradni, mert nem felelnének meg a Föld új rezgésszintjének. Másfelől az emberek végre megértik majd, hogy saját maguk urai. Hogy képesek egyedül irányítani, anélkül, hogy kormányok, bizonyos családok, bankok rabszolgái lennének, hogy nem függnek senkitől és semmitől. Most van itt az ideje, hogy felébredjünk és kezdjünk el érezni, kezünkbe vegyük az életünket. Nem kell többet lenyelnünk a napi méregadaginkat. Eljött a mi időnk. Ezt nem tudják az anunnakik elfogadni.
A: Mit kell tennünk?
D: Meg kell értenünk, hogy mi mind egyformák vagyunk, hogy a gondolataink csodálatosak, és amit akarunk, az meg is fog történni. Mindenkinek akarnia kell a változást, közeledjünk mentálisan ahhoz a ponthoz, ahol a Föld megcsinálja az ugrást, segítsük azt, gondolkodjunk pozitívan, vegyünk részt aktívan ennek a programnak a terjesztésében.
A: Igen, de hogyan?
D: Beszéljünk az emberekkel, a szeretteinkkel, a barátainkkal a közeledő változásokról. Magyarázzuk meg nekik, mit jelent ez a változás és miért van szükség rá. Meg kell mutatnunk nekik, hogy nincsen semmi veszély, hogy valami természetes dolog, hogy mindennek van logikája, és hogy mi részt veszünk ebben a mennyei tervben. Támogassuk őket, hogy megtegyenek bizonyos minimális biztonsági intézkedéseket, hogy könnyedén átjussanak ezen az átmeneti időszakon. Körülbelül ennyit kell tennünk.
A: Milyen biztonsági intézkedésekre gondolsz?
D: Elsősorban egy kevés élelmiszer tartalékra, magokra, szerszámokra és mindenre, ami élelmet és menedéket jelent, másodsorban pedig a mentális felkészülésre. Sokkal könnyebb egy nélkülözési időszakon keresztülmenni, amikor tudod, hogy az átmeneti és a végén valami jó vár rád. Ha ellenkezőleg, félelemmel gondolunk valamire, akkor a gondolat-energia-formák, amelyeket mi létrehozunk ugyanolyan rezgéseket vonzanak hozzánk és ez azt csinálja, hogy a tudatos és a tudatalatti elviselhetetlen mennyiségű negatív információnak lesz kitéve, ami vagy az élő szervezet saját maga tönkretevésének folyamatát fogja elindítani, vagy a lélek elhagyja a Föld mátrixszegmensét, de egyik sem jó lehetőség. Miért kéne egy ilyen lehetőséget elszalasztani? Minden lélek millió éveket dolgozott, hogy eljusson ide, nagy hiba lenne ebben a
percben megbukni. A mi feladatunk, hogy felébresszük az emberiséget, hogy megmondjuk nekik, hogy megpróbáljuk megértetni velük, vagy legalább akarjanak részletesebb információk után kutatni. Meg kell érteniük, hogy az a valóság, amit manapság megélünk, az egy általunk, az elménk által létrehozott valóság, de ez el van ferdítve, meg van csonkítva. Igaz, hogy mi vagyunk azok, akik ezt megtettük, befolyásoltak, zsaroltak, beültettek, de ez nem csökkenti a hibánkat. Mi vagyunk az egyedüli felelősek. Most van az ideje, hogy nem bocsájt meg nekünk semmi. Meg kell mondanunk mindent, amit hiszünk. Mindenkinek közülünk. Nincs már időnk arra, hogy elrejtőzzünk, hogy arra gondoljunk, mit mond a szomszéd, ha megtudja, mit hiszünk. Arra kell gondolnunk, hogy mit fog mondani a szomszéd, ha megtudja, hogy én tudtam, mi fog jönni, de magamban tartottam...
A: De az emberek teljesen bolondnak néznének...
D: És akkor mi van? Egyesek egyenesen bolondnak gondolnak, mások csatlakoznak az elképzeléseidhez, mások pedig a saját válaszaikat keresnék... Arra kell gondolnod, hogy hány emberen segíthetnél, hányat tudnál megmenteni, hánynak változtatnád meg a gondolkodását. Számít az, hogy hányan ítélnek el, vagy az, hogy hánynak segítettél?
A: Logikus, hogy azok, akiknek segítesz. De mit csinálhatunk? Konkrétan.
D: Elsősorban minden nap, ami elmúlik, akarnunk kell, hogy jobbak és megértőbbek legyünk. Másodsorban mindennap felébredés után csináljunk egy rövid meditációt, amelyben próbáljunk a szeretet rezgési frekvenciájába belépni. Ez lehetővé teszi, hogy kilépjünk a gyűlölet mátrixbeli frekvenciájából. Majd minden este, elalvás előtt kérjük meg a Mátrixot, hogy alvás közben közvetlen kapcsolatba léphessünk vele. Így saját magunktól rákapcsolódunk, egységesen rezgünk a pulzusával és ugyanakkor lépésben maradunk azokkal a módosításokkal, amit a Földdel tesz.
A: Nem olyan nehéz!
D: Nem nehéz. Ez a legkönnyebb módja annak, hogy megváltozzunk. Testünk és az elménk radikális átalakulásokon megy keresztül, de fokozatosan, ami majd minden szempontból felkészültté tesz az eljövő változásra. Abban a pillanatban, amikor a bolygó megcsinálja az ugrást, mi együtt leszünk ott vele és egy másik világba kivetítve fogunk felébredni, ahol nem fog többet létezni a félelem, gyűlölet és materializmus. Nem lesznek anunnakik sem, mert ők nem tudnak velünk tartani. Ők ideiglenesen egy másik térben maradnak, azok társaságában, akik rájuk hasonlítanak. Ők látják már ezt a dolgot és félnek.
Ez arra kényszeríti őket, hogy növeljék az energetikai és információs támadásaikat.
A: És hogy nyilvánulnak meg ezek a támadások?
D: Fizikai síkon, elsősorban manipulált élelmiszerekkel bombáznak. A leghasználtabb élelmiszer a Földön a kenyér, ezért a lisztbe lehet a legkönnyebben bizonyos “hatékony” anyagokat
bejuttatni. Aztán érdekes beoltási hadjáratokat folytatnak, úgynevezett betegségek ellen. Akik nyíltan beszélnek erről, azokat kinevetik, megbüntetik, kiközösítik. Könyveket adnak ki és műsorokat vetítenek azzal a céllal, hogy azok bizonyítsák, hogy bizonyos elméletek, amelyeknek egyébként nyilvánvalóknak kell lenniük, hamisak. Sok módszerük van. Energetikai szinten, minden nap olyan ellenséges energiákkal bombáznak, amelyek blokkolják a szeretet csakránkat. Ez azt lehetetlené teszi számunkra, hogy felfogjuk a Mátrix által küldött hasznos energiákat.
A: Hogyan bombáznak? Folyamatosan?
D: Én naponta kétszer érzem a támadást. Egyszer éjfél körül és egyszer délben.
A: És mennyi ideig tart?
D: Kb. fél órát.
A: Ez világméretű?
D: Igen, ahogy én látom, mindenkinek küldik ezekben az időpontokban az információt. Azt akarom mondani, hogy amikor náluk éjszaka van és dél.
A: És hogy csinálják ezt a bombázást?
D: Bizonyos készülékek segítségével, amelyek obeliszkekre hasonlítnak. Ezek gránitból vannak, de a belsejük üres. A belsejükbe különböző földalatti járatokon keresztül jutnak. Itt hatalmas kristályok vannak, amelyek bizonyos programokat tartalmaznak. Bizonyos időközönként az anunnakik bemennek és leellenőrzik, megváltoztatják vagy megnövelik az adások intenzitását.
A: És hol vannak ezek az obeliszkek? A Föld belsejében vannak?
D: Kint vannak. Mindenki látja ezeket. Angliában, Amerikában, Egyiptomban, Franciaországban, mindenhol vannak. Szám szerint hét van.
A: És semmit sem tehetünk, hogy megakadályozzuk az adásukat?
D: Mi nem tudjuk megakadályozni azokat. Védekezhetünk csupán.
A: Hogyan?
D: A legjobb védelmet a réz biztosítja.
A: És hogy használjuk?
D: Viseljünk állandóan egy réz karkötőt. Fontos, hogy kerek, vagy ovális legyen. Semmi esetben sem négyszögű.
A: De mi a baj a négyszögűvel?
D: Nem felel meg az ember energia mezőjének. Nálunk minden valamiképpen kerek. Gondolkodj csak, ha csinálsz egy keresztmetszetet a törzsről, a kezekről, a fejről, az ujjakról, a csakrákról… minden kerek. A végtelen jele. Az anyámnak van egy négyzet alakú gyűrűje, amelyet néha a jegygyűrű mellett hord. Én látom, hogy befolyásolja a csakrákat. Tisztán látom, hogy kezdenek kisebbedni és megváltoztatják a forgási sebességüket…
A: És elégséges, hogy valami réztárgyat viseljünk?
D: Igen. Nagyon sokat segít. Az ideális az lenne, ha megvédenénk azt a szobát, ahol alszunk.
A: Hogyan?
D: Kerítsük be a szobát egy rézdróttal, vagy legalább az ágyat. A végeik viszont egymáshoz kell érjenek. Így védve leszünk. Semmi sem zavarhatja meg ezt a mezőt, főleg ha abban a pillanatban, amikor a végeit összeérintjük, elküldjük a Mátrixba a védelem gondolatát. A réz szent.
A: Miért?
D: Mert energetikailag a szeretet rezgéséhez nagyon hasonló mezőt hoz létre.
A: Talán innen származik a réz és a Vénusz bolygó kapcsolata.
D: A réz jó irányban befolyásolja a növények fejlődését, terápiás hatása van a tüdőre és a közeljövőben felfedezik, hogy pozitívan befolyásolja az emberi DNS-t. Ennek a fémnek a viselése lehetővé teszi, hogy a teljes test rezgésbe kerüljön, amelynek a célja a szeretet csakrának a kinyílása. Egy időben ennek a csakrának a kinyílásával, a szervezet megkezdheti a védekezést bármilyen energetikai támadás ellen.
A: Miért?
D: Mert ezen a ponton a léleknek a Mátrixéval azonos pulzusa van. Egy hangon rezeg vele és ezért részesül a támogatásában és védelmében. Ez azt jelenti, hogy az ember az Igazság és felemelkedés útján van, és ez a kapcsolat többé nem akadályozható meg és semmilyen esetben sem téríthető vissza. Meg kell értened, hogy az oka, amiért mi a Földön vagyunk, hogy hozzájáruljunk a felemelkedésében, a megváltoztatásában, és ő a maga módján egy új világgal fogja meg ajándékozni a lakóit. Pompás lesz. Más lesz, mint most. Ezért kell megértenünk, hogy segíthetünk rajta, ha pozitívan gondolkodunk, azt akarva, hogy ez a régi rendszer véget érjen, hogy egy új korszakba léphessünk be. Nem szabad mások, a magyarázataik, a félelmeik által befolyásolva lenünk. A szívünkre kell hallgatnunk. Ha azt érezzük, hogy szeretnénk, ha valami megváltozna, teljes lényegünkből, szívünkből kell akarnunk ezt a változást. Minden pillanatban a szabadságra, a változásra, a szeretetre kell gondolnunk. Mentálisan egy ideális világot kell létrehoznunk és benne kell élnünk, és reményeinkkel és vágyainkkal táplálnunk kell azt, hogy valósággá váljon. Most jött el az a pillanat, hogy megértsük, senkinek sincs joga ellopni az
életünket, a sorsunkat, magunk helyett dönteni. Ezért kérlek, hogy csatlakozzatok hozzánk, akik azért jöttünk, hogy ezeket az információkat átadjuk. Kérlek, segítsetek nekünk, hogy segíthessünk rajtatok.
A: Megpróbáljuk. Nem tudom, hogy sikerül-e.
D: Csak akarnotok kell. Nem nehéz. Csak a változás gondolatának a Mátrixhoz való elindítására van szükség. Az átveszi ezt a gondolat-energia-formát, felerősíti és megnyilvánul vele. Ennyi az egész. Minden magától fog jönni.
A: Megígérem, hogy megcsinálom.
D: És ne felejtsük el a vasárnapi mentális találkozónkat sem.
A: 22:30-kor.
D: Igen.
A: Azt hiszem, itt az ideje, hogy megálljunk. Szeretnél még mondani valamit?
D: Nem. Mindenkit szeretek és a Földet is. Remélem, hogy segítségetekre lehettem.
A: Persze.
D: Kívánom, hogy egy új világban találkozzunk.
A: Én is azt remélem, hogy látni fogjuk még egymást. Már hiányzol nekem.
D: Ahogy mondtam, mi bármikor együtt lehetünk. Akárhányszor is akarod.
A: Adj időt, hogy megbarátkozzak először a mentális találkozókkal…
D: Mondtam neked. Csak akarnod kell.
A: Igen, de nehéz nekem…
D: Könnyű az. Mi mindannyian együtt lehetünk, amikor csak akarjuk.
A: Igen, de az élet nehéz helyzetek elé állít, amikor nincs időd saját magadra, meditálásra.
D: Ezek az ők befolyásaik. Az anunnakiké. Amikor azt érzed, hogy valami egy helyben tart, leblokkol, gondolj csak rám, akik az Inuáról jöttünk, és akik ott maradtak. Mi segíteni fogunk rajtad, ugyanúgy, ahogy a többieken is segíteni fogunk, akik majd a segítségünket kérik. Mi vagyunk ti.
A: Köszönjük…
D: Szeretettel. Találkozzunk mindannyian a béke és szeretet évezredében!
Visszatekintve a találkozókra, rájövök, hogy végtelen számú kérdés lenne még, amelyekre meg szeretném tudni a választ. Talán ennyi volt nekem szánva, vagy lehet, hogy a Mátrix a nagy bölcsességével csak azokat az információkat közölte velem, amelyeket képes voltam befogadni. Nem mondhatom, hogy nem lennék felkavart, bosszús, meglepett és éppenséggel frusztrált amiatt, amit hallottam. Egyes dolgokat ismertem már, mások meg ott szúrtak meg, ahol azt gondoltam, hogy semmi sem téríthet meg, rákényszerítve, hogy rájöjjek, valójában én vagyok, aki nem tud semmit. Annak ellenére, hogy a racionalitásom rávesz bizonyos gondolatok heves elutasítására, a lelkem mélyén valami azt súgja, hogy mindez igaz. Nem vagyok még abban az állapotban, hogy objektíven elemezzek. Az egyedüli dolog, ami rávett, hogy megírjam ezt a könyvet, bemutatva a találkozásaimat ezzel a különleges lélekkel, az volt, hogy én teljes szívemből hiszek a becsületességében és tisztaságában, a bölcs és néha a titkok súlya alatt elfáradt ragyogásában, ami sokszor visszatükröződött kék szemei mélyéről.
Ezért ajánlom, hogy legalább néhány hétig próbáljuk meg levedleni felnőttességünket, próbáljuk meg egy információ éhes gyermek szemével nézni a világot, felejtsük el a régi elképzeléseinket és szokásainkat, felejtsük el, amit mások tanítottak nekünk, amit ránk kényszerítettek. Gyertek, most ettől a pillanattól vágyakozzunk az Igazság megismerésére. Kapcsolódjunk mindannyian a Mátrixhoz, és kapjuk közvetlen tőle az információt, mondjuk el a mai naptól, nem érdekel, hogy mit mondanak a szomszédok, a kollégák, a szülők. Mi saját magunk vagyunk. Együtt vagyunk: különálló entitások vagyunk, de a Mátrix szintjén egy szerves egységet alkotunk. Úgy, ahogy az istenség mondta e gyermek száján keresztül, különleges időket élünk, időket, amelyben a Földnek meg kell változnia, hogy ráhangolódhasson az új rezgésszintre. Talán életeken keresztül harcoltunk ezért a lehetőségért, talán az eget kértük vagy esedeztünk ezért a segítségért. Minden születéssel és halállal a Mátrix közelebb és közelebb hozott e fenséges pillanathoz. A mi érdemünk is, hogy eljutottunk most ide. A mi esélyünk. Gyertek, egyesítsük az erőinket, hogy áttörjük a tudatlanság, a tudománytalanság, az irrealitás, a materializmus korlátait, hogy együtt menjünk át TÚLRA, ahol talán egy jobb, békésebb, megértőbb világ vár ránk.
Mindnyájatokat szeretlek, és azt kívánom, hogy az Igazság betöltse a szíveteket. Soha ne feledjétek ezeket a szavakat: Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123257
Hónap: 15363
Nap: 447