Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képes idézetek 2

"A halászok tudják, hogy a tenger veszedelmes és a viharok szörnyűek, de mindezt nem találják elég oknak ahhoz, hogy a parton maradjanak." (Vincent van Gogh)

"Az igazságot nem lehet kiagyalni, bármit is okoskodsz ki, az nem lehet igaz. Az igazságot fel kell fedezni. Az igazság már itt van, mindössze arra van szükség, hogy legyen szemünk, amivel meglátjuk, legyen szívünk, amivel érezzük, legyen létünk, amivel jelen lehetünk benne. Az igazság mindig jelen van, csak mi nem vagyunk jelen. És mivel mi nem vagyunk jelen, nem láthatjuk az igazságot sem. Az igazságról kérdezünk, és már maga a kérdés is csak eltávolít tőle, mert ha kérdezel, akkor az már magában hordozza a feltevést, hogy egy külső személytől választ kaphatsz a kérdésedre, hogy valaki más elmondhatja neked, mi az igazság. De az igazság nem elmondható. Az elme csak a saját múltját, saját káoszát adhatja. Az igazságot egy belső tapasztaláson keresztül ismerheti csak meg az ember. Elmagyarázni nem lehet, de látni igen, tapasztalni igen..." (Eckhart Tolle)

"Figyelmünkkel minden nap és minden órában arra összpontosítsunk, amit szeretünk és értékelünk, és ne arra, ami rossz. Így részt vehetünk egy jobb jövő születésében, amelyhez a naponta meghozott kis döntések vezetnek el." (Carol Pearson)

"Szeress, és légy boldog! Felejtsd el, ami a múltban történt! Az, aki ma vagy, nem ugyanaz, mint aki tegnap voltál. Ezt jól vésd az emlékezetedbe! Sose gyászold a múltat! Sose tekintsd tragédiának! Mondd, hogy tapasztalatot szereztél! Mert ennek révén vagyok az, aki ma vagyok, és jobb lettem, mert átestem a tűzkeresztségen." (Victoria Holt)

"Kétféle lehetőségünk van az életben: elfogadni a körülményeket úgy, ahogyan vannak, vagy elfogadni annak a felelősségét, hogy megváltoztatjuk a körülményeket." (Denis Waitley)

"Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre." (John Wanamaker)
 
 
"Amikor úgy tűnik, hogy minden ellened van, emlékezz rá, hogy a repülő is a széllel szemben száll fel, nem vele együtt." (Henry Ford)

"Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk." (Louise L. Hay)

"Ha szeretek valakit, akkor egyszerre ismerem fel benne, akivel teljesen egy vagyok, s aki teljesen más, mint én." (Müller Péter)

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz, ne bánjad! Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod." (Márai Sándor)
 
 
"Az életet nem lehet elmesélni, a tapasztalatot nem lehet könyvből megtanulni. Az életet meg kell élni." (Tisch Ferenc)
 
 
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt." (Dan Millman)

"Sohasem jön el a mostaninál tökéletesebb pillanat." (Eckhart Tolle)
 
 
"Az egyetlen valóság az, ami itt van velünk, az, ami itt és most történik kettőnk között. Ha a holnapnak élsz, ami csupán egy álom, akkor mindössze ez a megvalósítatlan álom marad neked. A múlt sem valóság, értéke mindössze annyi, hogy azzá tett, ami most vagy, nem több. Így hát ne élj a múltban. Élj a mának! Amikor eszel, egyél. Amikor szeretsz, akkor szeress. Amikor beszélgetsz valakivel, beszélj. Amikor egy virágra nézel, láss! Ragadd meg a pillanat csodáját!" (Leo Buscaglia)
 
 
"Az én utam mások szemében tükröződik, és ha meg akarom találni önmagam, akkor erre az iránytűre van szükségem." (Paulo Coelho)
 
 
"A szeretet az a különleges dolog, amit minél jobban átélsz, minél több embernek adsz belőle, minél több felé és intenzívebben árasztod, annál több lesz belőle neked is." (Ara Rauch)

"A hernyónak fáj pillangóvá lenni. A magnak fáj megrohadni és búzává érni. Az embernek fáj embrióból újszülötté válni. A gyereknek fáj kamasszá forrni. A kamasznak fáj elvesztenie lázadó, szabad önmagát, és gondokkal teli, rab felnőtté válni. A felnőttnek fáj megöregedni. És az öregnek fáj meghalni. Még akkor is, ha tudja: ez az újjászületés záloga." (Müller Péter)

Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, merre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" (Axl Rose)
 
 
"A „hogyan” az univerzum hatásköre. Bízz benne: ő mindig tudja, mi a legrövidebb, leggyorsabb és legharmonikusabb út közted és vágyad tárgya között." (Mike Dooley)

"Igen, a kockázatvállalásban benne van a kudarc veszélye. Különben sikervállalásnak hívnánk." (Tim McMakon)

"A szeretet csodálatos - kivéve, amikor elkezdjük kergetni, megpróbáljuk megtartani, vagy elmegyünk mellette. Egész életünket ennek az érzésnek a bűvöletében töltjük: keressük, igyekszünk megtartani, vagy próbáljuk túltenni magunkat rajta." (Byron Katie) 


"A sötétség a világosság hiánya. Nem lehet összetörni és kilapátolni az ablakon. Sokkal egyszerűbb, ha meggyújtunk egy gyertyát. Tehát nem a rossz, a hiány ellen kell küzdeni, hanem életre hívni a fényt, a saját életünkben és másokéban egyaránt." (Böjte Csaba)

"Amikor veszteség ér bennünket, nem az visz előre, ha visszaszerezzük, ami egyszer a miénk volt. Jobb kihasználni a hatalmas megüresedett teret, és valami újjal megtölteni." (Paulo Coelho) 


"Engedd, hogy a kudarc rávilágítson a legfőbb tanulságra:
Minden naplemente egy nagyon-nagyon fényes és erőteljes napfelkelte kezdete." (Sri Chinmoy)

"Az elfogadás olyan, mint a termékeny talaj, ami lehetőséget ad az apró mag számára, hogy azzá a virággá váljon, amivé fejlődni képes." (Thomas Gordon)
 
 
"Gyönyörű az, ha az ember célba lát,
S eléri azt, tűzön-vízen át." (Henrik Ibsen)
 
"Az ember hajlamos úgy kezelni ezt a három idősíkot - múltat, jelent és jövőt -, mintha egyenértékűek lennének, miközben az élet csak a jelenben tud megnyilvánulni, ezért igazán csak annak van értéke. A másik kettő csak gondolatok halmaza, mentális projekció." (Mester Tamás)
 

"A biztonságot keresed? Legyél te a biztonság! Önmagad biztonsága. A békét keresed? Legyél te a béke! Önmagad békéje. A fényt keresed? Legyél te a fény! Önmagad fénye." (Popper Péter)

"Másoktól várni a boldogságunkat éppoly ostobaság, mintha másoktól várnánk, hogy helyettünk nőjenek fel, helyettünk tanuljanak, helyettünk szenvedjenek, örüljenek és éljenek." (Müller Péter)

"Előbb vagy utóbb rájön az ember, hogy ő maga saját lelkének főkertésze, életének irányítója. Felfedezi a gondolkodás törvényszerűségeit magában, és egyre pontosabban megérti, hogyan alakítják gondolatai jellemét, körülményeit és sorsát." (James Allen)

"Amire valóban szükségünk van, az ránk fog találni." (Kurt Tepperwein)

"Értsétek meg: senki nem vehet titeket a hátára, mert akkor már nem a saját utatokat járnátok, hanem azét, aki titeket cipel." (A.J. Christian)

"A félelem a szeretet hiánya. Ha félsz, szeress jobban! Ne harcolj a félelem ellen, máskülönben egyre jobban rettegsz majd, és újfajta félelem hatol a lényedbe: a félelem a félelemtől, ami rendkívül veszélyes. Ha a félelem hiány, akkor a félelem a félelemtől voltaképpen a hiány hiányától való félelem. És ez az őrületbe kerget." (Osho)

"Néha annyira ragaszkodunk az életmódunkhoz, hogy visszautasítunk egy nagy lehetőséget, mert nem tudjuk, miként éljünk vele." (Paulo Coelho)
 
 
"Megkaphatsz bármit, ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, amely kitör a tested fogságából és eggyé válik a mindenséget teremtő erőkkel." (Sheila Graham)

"A Figyelem a hozzád vezető kulcs, mert létezésedben ez az egyetlen, ami biztosan a tiéd. A gondolataidat befolyásolhatják, az érzelmeidet manipulálhatják, a füledet becsaphatják, de a Figyelmedet nem. Mert az csak van. Mert az Te vagy." (A.J. Christian)

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123916
Hónap: 15276
Nap: 580