Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy másik amerikai kontakt is megerősítette az augusztus 4-i Első Kapcsolatfelvételt

clipboard28.jpgMike Quinsey amerikai kapcsolattartó szintén megerősítette azt a hírt, miszerint augusztus 4-én pleiádi és szíriuszi civilizációk fogják felfedni magukat az olimpia alatt. Mike Quinsey már évek óta egy bizonyos Salusa nevű entitással tartja a kapcsolatot, aki ez úttal beszámolt arról, eltökélt szándékúk felvenni a kapcsolatot az emberiséggel.

Salusa említést tesz arról, hogy az olimpia a legjobb alkalom arra, hogy felfedjék magukat, hiszen az egész világ szeme Londonra irányul ezekben a napokban. Közölte továbbá, hogy céljuk az illuminátus társaságok megdöntése és az emberiség jó útra terelése. A lény arra bíztat minket, hogy ne legyen okunk a félelemre, mert pozitív szándékkal jönnek, a fény és a szeretet jegyében.Kérdés, hogy valóban azok a lények jönnek-e, akiknek mondják magukat. Egy azonban biztos: belső intuícióink fogják velünk tudatni, kikkel állunk szemben, amennyiben hallgatunk arra a bizonyos belső hangra. Aki nem rendelkezik komolyabb spirituális képességekkel, az se riadjon meg, mert Földünkön rengeteg olyan ember él, akik már képesek használni belső érzékeiket ésm paranormális képességeket. Ilyen emberek az úgynevezett kristálygyermekek, vagy fénymunkások is, akik minden bizonnyal felhívják a figyelmet arra, ha vigyáznunk kell azokkal, akik eljönnek.

Alighanem mindenki nagy érdeklődéssel fogja várni az eseményt, amennyiben valóban bekövetkezik a Kapcsolatfelvétel, valószínűleg sokan barátságosan és ámulattal fognak állni a dologhoz, ami talán így van jól. Mindenesetre érdemes megőrizni tárgyilagossáunkat és figyelni azokra a jelekre, melyek biztosítanak minket arról, hogy pozitív, vagy negatív kapcsolat jött el. Reméljük azonban, hogy ha tényleg a pozitív fajok jönnek el, a hadsereg nem fogja a hollywood-i filmekből jól ismert módon rakétákkal fogadni őket, mert azzal csak jobban leírjuk magunkat. Holott már amúgy egy primitív, barbár népségnek számítunk kozmikus körökben.

További felmerülő kérdések:

- Hogyan és mikor fogják eltávolítani a még most is jelen lévő hüllő-annunaki népséget?
- Csak Londonban fognak megjelenni?
- Hogyan léphetünk majd személyes kapcsolatba velük?
- Akik spirituálisan nem érettek, azok is kapcsolatba léphetnek velük?
- Amennyiben nem fog bekövetkezni ez az esemény, hihetünk-e továbbra is ennek a két kontaktnak?
- Ha pozitívak, mi lesz a kormány ellenlépése?
- Ha negatívak, mit kezdenek majd az ellenszegülőkkel?

Az üzenet:

Salusa üzenete
csatornázta Mike Quinsey
2012 július 30

Kedveseim, ahogy számos forrásból tudjátok, elértünk egy olyan pontot, amikor isteni utasításra késedelem nélkül cselekednünk kell, hogy nyilvánosságra hozzuk a jelenlétünket. Különlegesen nagy türelmet tanúsítottunk a vezetőitek felé, sok lehetőséget adva nekik, hogy megtegyék a szükséges lépéseket a felszabadításotokra az Illuminati fennhatósága alól. Tudjuk, hogy a vezetők is, mint sok más ember félnek tőlük, de ezt félre kell tenni, hogy az igazság kiderülhessen. Az Olimpia egy olyan kirakat, amire az egész világ figyelme irányul, és ki sem találhatnánk jobb alkalmat rá, ahol nyilvánosságra hozhatjuk.
Az idő gyorsan rohan, és meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy bemutatkozhassunk nektek.

Néhányan még mindig azt választják, hogy nem hisznek az üzeneteinkben, de ez az ő szabad választásuk, amit mi tiszteletben tartunk. Mindazonáltal itt van a Felemelkedés fontos ténye és a sok tennivaló az utolsó napokra, így tovább már nem várhatunk.
Szövetségeseink olyan messzire mentek el, amennyire elvárt volt tőlük, de teljes szabadságra van szükségük, hogy nagy előrehaladást érhessenek el a végső kötelezettségeik teljesítésében. Tehát, nagyon röviden összefoglalva a teljes kitakarítási folyamat beindulhat anélkül, hogy a sötétek azt továbbra is akadályoznák.
Az életetek bizonyos mértékben teljesen fejre áll majd, bár sokan már felkészültek erre. Reméljük néhány vezető odafigyel a felkérésünkre és nem vár addig, amíg kénytelenek leszünk beavatkozni, de ha kell mi teljesen készen állunk arra is.

A következő időszak megmutatja kik tartoznak a Fényhez, mivel ők lesznek képesek továbblépni a mi áldásunkkal, elvéve az irányítást azoktól akik nem. Le akarunk állítani minden olyan akciót, ami arra irányul, hogy korlátozzák azt a kevés szabadságotokat is ami még megmaradt. Nagyon jó lelkek vannak itt a Fényből, azért pontosan ebben az időben, hogy kezeljék az ilyen dolgokat. Ezidáig túl sok korrupttá vált ember volt magas pozícióban, és ezért nem tudhattátok kiben bízhattok. Ennek meg kell változnia, és mi vagyunk azok akik segítenek nektek, mivel mi pontosan tudjuk, hogy az emberekben milyen szinten van jelen a Fény, hogy vajon tisztességesek-e és szívükön viselik-e mások érdekeit.

Tudjuk, hogy sok éven keresztül mennyi csalódásban volt részetek, amikor a reményeitek különböző okokból meghiúsultak. Azonban, Isten által felhatalmazva mi nem látunk rá okot, hogy miért ne az Olimpia nagy látványossága legyen az a nagy kirakat, amiben megmutatjuk a létezésünket és a mi következő részünket az evolúciótokban. Ennek a körnek a vége egy történelmi esemény, amiről sokáig fognak még beszélni ebben az egész univerzumban. Ahogy azt gyakran mondtuk nektek, a felemelkedésetek Földanyával egy különleges esemény. A biztos sikereteken nyugszik az egész univerzum jövője, ezért sok civilizáció tekint tisztelettel és csodálattal az elkövetkező felemelkedésetekre.

Annak ellenére, hogy készültök már erre egy ideje, tudjuk, hogy el fog állni a lélegzetetek, mert ez egy erőteljes folyamat és az egész világra kiterjed. Így vagy úgy, de minden egyes léleknek részt kell vennie, tehát fel kell készülnie erre. Ahol a Gondviselés jelen van, ott nincsenek hibák, csak tökéletesség, tehát biztosak lehettek benne, hogy a végeredmény az lesz, hogy mindenki oda kerül, ahová kerülni szándékozott. Hosszú utat tettetek meg, hogy oda eljussatok ahol ma vagytok, a jövőtök pedig ennek folytatása lesz, az evolúciótok következő fázisában.
Ne aggódjatok azért, hogy pontosan mit jelent ez számotokra, mivel ezt időben meg fogják mondani nektek. Biztosak lehettek benne, hogy sok spirituális lény osztozik az utazásotokban, és jobban ismer titeket mint ahogy ti saját magatokat, és pontosan azon a módon fogtok fejlődni ami a legjobb nektek.

A fénymunkások készüljenek fel, hogy az ő feladatuk lesz megnyugtatni az embereket maguk körül, és biztosítani őket, hogy ne féljenek attól ami történik. Nem tudjuk biztosítani, hogy néhány napon belül, de hamarosan lesz rá lehetőségünk, hogy szabadon és közvetlenül szólítsunk meg benneteket. Nem a ti módszereiteket használjuk, mert azok túl elavultak számunkra, a mieink pedig olyanok, hogy nem marad olyan velünk szemben álló ember, aki megakadályozhatná, hogy kommunikáljunk veletek. Jól ismerünk titeket, és sok rögzített címünk van, ami pontos és alkalmas arra, hogy továbbítsunk nektek részleteket, amiket érteni fogtok. Olyan izgatottan várjuk a veletek való találkozás lehetőségét ahogy ti, de az első lépés az első, és a jelenlétünk napvilágra hozatala most a legfontosabb.

Lehetőségünk nyílik felfedni, hogy milyen sok módon segítettük már eddig is a civilizációtokat, anélkül, hogy a munkánkból eddig bármi nyilvánosságra került volna. Ez több ezer évre nyúlik vissza, hogy amikor elkezdtétek élni a különböző életeiteket a sok Földeteken létező fajba inkarnálódva. Ez része volt a tapasztalatotoknak, ami képessé tett arra, hogy spirituálisan fejlődjetek, megértve ezáltal a visszavezető utat a magasabb dimenziókba ahonnét jöttetek. Tartsátok az emlékezetetekben, hogy önként jöttetek a Földre, és oly sok lehetőséget kaptatok, hogy megtaláljátok a kivezető utat a dualitásból. Mindannyian nagyszerűbbek lettetek ettől, és elmondhatjátok, hogy ebből nyertetek ösztönzést és végeztétek el a dolgot remek stílusban. Nem kell már többé újra élnetek ezekért a tapasztalatokért, kivéve persze ha valamilyen okból vágytok rá, hogy megtegyétek.

Meg kell még értenetek a sok különböző idővonal és dimenzió funkcióját, de ez is meg fog történni a megfelelő időben, amikor a leginkább a javatokat szolgálja. Mindazonáltal most elmondjuk nektek, hogy minden ami egyszer létezett most is létezik egy bizonyos szinten, ezért lehetséges visszamenni az időben és újra élni az elmúlt életeket. Természetesen utazhattok a jövőbe is, hogy megnézzetek minden valószínű vonalat. Ez az, amit sok látnok használt, hogy megjósolja a jövőt, de ez természetesen még nyitva áll a változásra. Ezért nem tanácsos túl mereven ragaszkodni a régi próféciákhoz, mert az idő közben megváltoztathatta az eljövendő eseményeket. Jó példa erre a mostani időszakotok, ami semmiképpen sem lesz olyan katasztrofális, mint ahogy azt előre látták. Felemeltétek magatokat és Földanyát, a Fény olyan nagy mértékben megnövekedett, beburkolva az utatokat, hogy sokkal békésebb változások lesznek mint ahogy az régebben lehetségesnek látszott.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és sokan közületek már tudják, hogy ez a következő hét az utolsó lehetőség a vezetőiteknek, hogy válaszoljanak a követeléseinkre. Ha ismét visszautasítanak bennünket, akkor magunk indulunk el, és megismertetjük magunkat olyan módon, hogy a jelenlétünket ne lehessen többé letagadni vagy elrejteni. Igen, határidőt is adtunk, augusztus 4 szombat, és nem tovább, ellenkező esetben a dolgokat a saját kezünkbe vesszük.

Köszönjük SaLuSa!!!

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Perseus - Csak a szokásos kacsa volt ez is mint minden ufó sztory

Micsoda elmebetegek! Inkább mennének el árkot ásni. Most biztos lázasan dolgoznak a kimagyarázó cikken, amelyikben még nagyobb baromsággal próbálják ezt a leégést eltusolni. Szánalmas ez az egész idióta bagázs!

Klemm László - Budapest

Ma aug.5-e van és sehol semmi!Mivégre találnak ki Mike Quinsey és hasonlók ilyeneket?Valyon mi a céljuk?Ha írói ihletésük van írjanak regényt a témából,biztos népszerű lesz,de ne hülyitsék a jó népet!Amúgy meg ennyit az ufó téma tipikus nevetségességgé tételéről.Esetleg,ha valaki hitt nekik most már biztos nem fog,akkor sem haq véletlen igazat irnának!Nagyon dühit a dolog!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3067164
Hónap: 15522
Nap: 635