Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elenin mondja 2011. szeptember 28.-október 31. Az őszi energiákhoz

ELENIN MONDJA 2011. szeptember 28.- október 31. Az őszi energiákhoz      
Írta: Elenin   
2011. szeptember 21. szerda, 12:14

 

ELENIN MONDJA

2011. szeptember 28.- október 31.

Az őszi energiákhoz

 

„Vannak olyan szélsőséges nézetek, vélemények, amelyek azt állítják rólam, hogy miszerint Én a bolygó megsemmisítését vagy letakarítását hozom a Földetekre. Én nem ezt teszem, hanem Én a belső megtisztítást hozom el mindegyikőtöknek.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Mivel mindenkinek van tudatossága, minden dolog változása a tudatosság függvénye. Ahogy az emberiség magasabb rezgésébe lép, a Fénymunkások és a beérkező fénykódoknak köszönhetően, mind a bolygó, a Naprendszer, a Galaxis, a Világegyetem és maga a világ is változásába lép, mert Mi Mindannyian Egyek Vagyunk.

A Föld és lakossága olyan magasabb oktávba mozdult el, amely ma már nem teszi lehetővé az apokaliptikus forgatókönyvek bekövetkezését. De lesznek még jelentős földi változások, természeti katasztrófák és hogy ezek mennyire enyhék vagy kegyetlennek fognak mutatkozni, az függ a bolygón lévő tudatosságtól. Ahelyett hogy a lehetséges forgatókönyvek közül az aggodalmasabbakat választanánk, kellő összpontosítással, inkább a pozitív teremtésre kellene fókuszálnunk. Vagyis nem úgy döntünk, vagy teremtjük meg azt, hogy egy üstökös vagy cunami söpörjön végig rajtunk. Ti teremtetik hozzátok létre a szeretettel a tiszta pozitív gondolatokat és képeket.

 

„Változást fogok hozni, de nem kívülről, hanem belülről, nagy változást az új Mérleg Hold idejében, Szeptember 28 folyamán amíg az Új Hold a Skorpióba be nem lép és le nem zárja az Egyetemes/Univerzális Alvilág idejét. (az utolsó kilencedik és egyben utolsó, 260 napos maja időfraktál hullám) Keresztül fog mindegyikőtök menni rajta.

 

Október 31.-én a kelta Beltane alatt a déli féltekén ünnepelni fogjuk az új fényt és a termékenység ünnepét, míg az északi féltekén a fátyol Halloween alatt eltűnik.

„Együtt fogok dolgozni a csillagokkal, bolygókkal és egyre közelebb és még közelebb jövök a Földhöz. Mi mindannyian azt választottuk, hogy a Fény végre a Földre érkezzen, és hogy láthassuk majd azt, hogy a bolygó fényáradatban fürdik.

 

Sok tisztítás érkezik és tesznek meg még a magasabb dimenzió lényei hogy előkészítsék a Földet a Nagy Változásra az Új Naprendszer új ciklusába lépésére.
A Sárkány és Kígyótartó csillagképek most majd égi kapukként működnek és a Föld válaszol erre és élni fog ezzel az egészen új frekvenciával, mert kinyitja a szemét erre a pillanatra. Amint végig visz titeket a Galaktikus Terven, kívül és belül minden kötés feloldódik.


A változás jó hírét hozom nektek, ahogy most van, és nem a következő héten, vagy a következő évben, hanem most.

 

Elenin Says...

http://lightworkers.org/channeling/140235/elenin-says

Source:
http://www.evenstarcreations.com/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=55

 

 

 

A szeptember-októberi energiákhoz még ajánlom olvasni

 

 

2011. SZEPTEMBER – 2013-IG

 

EGYRE GYORSABB KOZMIKUS ENERGIAHULLÁMOK ÉRKEZNEK A FÖLDRE

 

Már évekkel ezelőtt tudtuk, hogy 2011-re az egyre gyorsabban érkező, ismétlődő kozmikus energiahullámok a fizikai síkra, illetve magára a Föld bolygóra fognak fókuszálódni. Ezt az idén elég fokozottan megtapasztalhattuk már eddig is. A tavaly nálunk is járt Qala Sri'ama "Fénykör hírlevélben" közreadott üzenete szerint ez a kilencedik hónapban, a befejezés, a tökéletesség hónapjában kezd tovább erősödni, hiszen az üzenet szerint a Föld kristálymagjának rezgése egy oktávot fog emelkedni a következő hónapok során. A Föld kristálymagjáról többet olvashattok Barbara Hand Clow kiváló könyvében, a "Kilenc dimenzió alkímiájában".

Bemásolom tehát ide az üzenetet:

 

"Kedveseim!

Szeptember közepén a Földanya kristálymagjának rezgése emelkedni fog (magasabbra, mint az elmúlt 12000 évben bármikor).

 

A rezgés erőteljesen tovább fog emelkedni egészen 2013-ig, amikor is a kristálymag rezgése teljesen stabilizálódni fog, ezzel támogatva Gaia energiaváltásának befejezését. Gaia fényteste ennek elérése érdekében dimenziót vált, és ezt a váltást velünk együtt teszi meg. A Föld belsejének frekvenciája a következő évben megduplázódik, és ez az emelkedés energiatestünket --Gaia energiatestén keresztül-- a korábbiaknál jóval erőteljesebb aktiválásra készteti majd.

 

Ez gyengéden fog megtörténni, azonban az elmére erőteljes hatása lesz. Ebben az időszakban sokan tapasztalhatnak majd nehézségeket az érzelmeikben és általában az elméjükben.

 

A Felemelkedett Mesterek kérték, hogy ezt osszam meg Mindannyitokkal, hogy támogatásukkal a szeretet és egyensúly állapotában maradhassatok, mert ebben az időszakban sok minden felszínre fog kerülni, különösen az elme aktivitása által.

Fontos, hogy megtisztítsátok a „föld-hidatokat” Földanya szívéhez (fényáramlás a szívetekből Gaia kristálymagjába), ha eddig ezt nem tettétek, hogy életetekben minden összhangba kerülhessen a Földanya átváltozásával.

 

Ha már megtisztítottátok a földhidatokat, és egységérzésben éltek Gaiaval, akkor kitűzhetitek célul a „csillag-hidatok” megtisztítását, aktiválását, (mely egyben a csakrahíd/csakraoszlop), mivel a Földanya magjának rezgésemelkedése csakraoszlopotokra lesz a legnagyobb hatással.

 

Ha a föld- és csillaghidatokat tisztán tartjátok, vagyis rendszeresen áramoltatjátok rajtuk a fényt, akkor harmonikusnak, csodálatosnak tapasztalhatjátok meg magatokat ebben az időszakban.

 

Ha ezek a fényhidak zárva maradnak, akkor az elmétek és különféle problémáitok csapdájában érezhetitek magatokat.

 

Kívánom, hogy a következő időszak harmonikus és békés legyen Mindannyitok számára!

 

Szeretettel: Qala Sri’ama"

(Fordítás: Madár István - egyben köszönöm a hozzájárulásotokat az anyag ismételt közreadásához!)

 

A Föld(anya) a változások fókuszában

www.espavo.hu

 

 

A Föld történetének leggyógyítóbb féléve előtt állunk

Szigeti Antal · 2011. szeptember 20. 20:11

 

ESPAVO! hírlevél

 

Holnap itt az őszi napéjegyenlőség - magában is rendkívüli módon gyógyító nap. A holnapi (szerdai) programon a genetikai vonalon a férfi és női felmenőink, valamint a belső férfi és a belső nő, illetve a férfi és női archetípusok gyógyításával, kiegyensúlyozásával foglalkozunk egyéni és bolygószinten. (Este 6-tól a Móricz Zsigmond körtéren - kiváló kiegészítés a sejtemlékezet-tisztításhoz! Bővebben az "Események" alatt.)

http://espavo.hu/hirlevel/fold-tortenetenek-leggyogyitobb-feleve-elott-allunk

 

 

és az Idővonalból:

 

2011. SZEPTEMBER 23. - AZ ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG AZ ÉSZAKI FÉLTEKÉN EGYETEMES IDŐ

SZERINT 09:04 TÖRTÉNIK.

 

2011. SZEPTEMBER 25. - AZ URÁNUSZ SZEMBENÁLLÁSA.. EZ LESZ A KÉK-ZÖLD BOLYGÓ FÖLDHÖZ LEGKÖZELEBBI HELYZETE.

 

 

 

2011. SZEPTEMBER 26. - 2012. JANUÁR 16.
Ha az előző három szakasz kihívásait sikeresen átírtuk pozitív tulajdonsággá, akkor ebben a 113 napban lehetőségünk nyílik arra, hogy kidolgozzuk magunkból régi, mélyre nyúló sérüléseinket, melyeket Lelkünk legsötétebb zugába száműztünk. Ekkor felszínre kerül minden, ezáltal lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük ezeket a tapasztalásokat, felszabadítsuk a bennük raktározódott energiákat, integráljuk a hozzájuk kapcsolódó aspektusokat. Ezzel egyidőben megkérdőjeleződik összes emberi kapcsolatunk, előtérbe kerül az érzelmi alapon való függőségek kérdése. Ez az időszak megtámogat minket mind régi érzelmi sokkjaink elengedésében, mind függő kapcsolataink felszámolásában.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet

Forrás:  José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation
http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)


4. A Hajnal Spektralizálásának Ura * narancs

 

2011. SZEPTEMBER 27.- ÚJHOLD -, 11:09


2011. OKTÓBER:

2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. “Merre, hová szeretnénk menni erről a pontról tovább?” -  lesz a kérdés,  amire válaszolnunk kell majd.  Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktől, hogy minek kellene történnie?   Ebben az időszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtői legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

http://www.fluidemerald.com/?m=201101

Fordította: Sári Izabella

 

 

 

2011. OKTÓBER 9. – OKTÓBER 28.- MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

7. nappal – 13. mennyország: Téma: Gyümölcsérés

Irányítója: a dualitás istene;

 

2011. OKTÓBER 12. TELIHOLD - - Az Ezüst Sugár Teliholdja.

2011. OKTÓBER 21, 22 . - Orion Meteor Zápor:

 

 

2011. OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legtávolabb a Plejádoktól)

Ilyenkor a Plejádokból érkező fény energia sokkal magasabb intenzitású, a Föld egyensúlya miatt, mert október vége és november elején hajlamos az emberiség nagyobb kibillenésre. Lásd írott történelem, magyar vonatkozásokkal)

 

2011. OKTÓBER 26. ÚJHOLD -, 19:56

 

A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

 

2011.10.28. – A RÉGI VILÁG  UTOLSÓ  MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelő evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044578
Hónap: 11002
Nap: 468