Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elérkezett a Bizonyítvány osztás ideje

Elérkezett a Bizonyítvány osztás ideje
 
Negyedik beavatásuk kódjait kapják meg ezekben a napokban 
 

 

Elérkezett a Bizonyítvány osztás ideje. Negyedik beavatásuk kódjait kapják meg ezekben a napokban azok, akik a feltáruló kapuk beáramló hatalmas energiáját meglovagolván győztes csatába vezetik az emberiséget. Ez a csata békés, és az Isteni Rend megtartására törekvő.

Létrejön egy magasabb szintű emberi közös tudat, mely gyors fejlődésre készteti a lemaradt lelkeket, kik keresik még önmaguk értelmét a létezésben.

Hazugságból szőtt leplek lehullanak, s felfedik az örök igazságokat, melyek sosem hagytak el benneteket. Szemetek fénye átvilágítja s feltárja problémáitok eredetét.

Ki Istenhez fordult segítségért és tanácsért, ő megkapja mindazt, mi számára a legfőbb érték a szíve vágyakozása szerint. Ha a szív imája őszinte volt, s nem dacos haragból származó, akkor a válasz gyorsan érkezik.

Életenergiáitok befogadása gyorsan változó. Az Istenhez törekvők elszakadtak Földanya tápláló erejétől, nekik most a talpuk, bokáik, térdük lett fájdalmas. Nem használt csakráik megszürkültek, elzsírosodtak. Földanya tápláló ereje megnőtt az utolsó hónapokban, mivel erőteljes tisztuláson esett át. Ezek az energiák áttörik a nem használt csakrákat is. Engedjétek meg magatoknak, hogy a megtisztult energiák életet adjanak nektek.

A Bizonyítvány jogosultságokat ad nektek ahhoz mérten, hogy az adottságaitokat milyen mértékben és szinten használhatjátok mások szolgálatában. Ahol még gyengék vagytok, ott mások tanítanak benneteket, de ahol erőben jártatok, ott ti adtok szolgálatot másoknak. A fejlődés ezért gyors és megtartott. Kijelölődtek a domináns sarjak, kik beteljesítik Királyságukat.

A Király megjárta a királyság minden szintjét mára. Életei felkészítették a legmagasabb szintű szolgálatra. Mestere lett ennek a világnak, és az égi világoknak. Harmónia, Fegyelem, Alázat, Béke, Tisztelet és Szerelmetes szerelem jellemzi az Ő magatartását.

Szegénységből indult, hogy sose feledje el az élet igaz értelmét. Semmiből, a saját erejéből építette fel az Új Világ alapjait. Ősei ereje és tapasztalata szolgálja őt, hogy ő szolgálhassa az emberiséget.

A végső megjelölések megtörténtek, minek eredményét mindenki megérezheti saját életében.

 

 

Kosztich Évi
Tündérkert.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027937
Hónap: 15320
Nap: 499