Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztrálutazások – quantumfizikai valóság vagy ezoterikus mítosz?

asztralutazasok-quantumfizikai-valosag-vagy-206x300.jpgAki hisz a test és lélek filozófiai dualizmusában, annak többnyire nem kérdéses, hogy a halál után a lélek a testet elhagyja, hogy új feladatokat, és talán új inkarnációkat is keressen magának. A testen kívüli élmény során a tudat elválik a testtől, és érzékszerveink nélkül érzékeljük a világot. Nos, vannak olyan kíváncsiak, akik az anyag és a szellem elválását már a kimúlásuk előtt szeretnék kipróbálni és megtapasztalni.

Ha hiszünk a pszichológiai határtudományokban, ez a szándék nem jelent semmilyen problémát. Mert az erre alkalmas technikák segítségével, amelyek ráadásul edzhetők is, mindenki, aki szeretné, megteheti az egyéni asztrálutazásait, és átélheti a legsajátabb testen kívüli tapasztalatait. De ilyenkor az „én” tényleg elhagyja a fiziológiai bázisállomását? Vagy ez az egész csak egy barátságos fikció a természettudományosan megalapozott megállapítások szilárd alapján a „megváltozott tudatállapotok” témájában?

Halálközeli élmények extrém helyzetekben

Az autentikus beszámolók a halálközeli élményekről lenyűgözőek. Ezekben az emberek, akiknek életéért az orvosok éppen a műtőasztalnál küzdenek, elhagyják a súlyosan sérült testüket, hogy az egész zaklatott jelenet fölött lebegjenek, és az egész tevékenykedést fentről nézzék végig. Ilyenkor nemcsak hallani képesek, hanem meg is érteni, hogy a műtős team mi mindent beszél. És nagyon pontosan láthatják, hogy milyen intézkedéseket és beavatkozásokat hajtanak végre. Csodálatos módon a szabadon lebegő lélek ekkor nem esik pánikba, hanem betölti őt a béke.

Ezt a szokatlan élményt csak nagyon nehezen tudjuk elképzelni. Azonban azok, akik ezt a saját testükön megtapasztalták, a saját testükbe visszatérőként egészen új emberekként ébrednek fel, teljesen fordított világképpel. Ezek a személyek minden próbálkozásra, amely ezt a történést fiziológiailag érthető illúzióként akarnák leleplezni, csak jót mosolyognának.


http://impulsermagazin.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Reka - :-;-)

;-);-) Reka

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 14
Összes: 2809756
Hónap: 20530
Nap: 704