Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energiakiterjedés a Megvilágosodásotokért – Összekapcsolódás a Wesak időszakának (május 5 - június 2) áldásaihoz


A Tizenkettek Tanácsának (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

 

„A Valódi természetetek elvégre Isteni. Kódolva vagytok, hogy emlékezzetek, és arra is hogy Önvalótok felébresszen bennetek erre az ünnepre.”

„Nektek, a létezésetek minden szempontjából, az időtök haladtával a tanulási folyamatotok során kell, Önmagatoknak, Szeretetté válnotok.”

 

ascension1.jpgNéhány nap, kedvező hatással van rátok nézve, míg más napok nem annyira, a lelki fejlődésetek kiterjedő lehetőségei szempontjából, melyek hatásaikkal megérkezhetnek életetekbe. Így hasonlóképpen vannak olyan ciklusba rendeződött napok sorozata, melyek összetett hatásai segíthetnek abban, hogy erőteljesen megnyílhassatok és így immár magatok mögött hagyhatjátok a befejezetlen ügyleteiteket. Így itt és most a Wesak ideje (május 5.-június 2) ideje egy ilyen kiváló alkalom.

 

Lehet, hogy sohasem vettetek részt a Wesak ünnepein, de a DNS-etek ezt az emlékezetébe vési azt, amit a régi nagy Mesterek tanítottak a megvilágosodás útjáról. Ez azért van, mert az elődeitek mindezt jól tudták, megtanulták, és így az emberiség tömegtudatosságának emlékezetébe is belekerült. Ezeket a dolgokat így nem felejthettétek el, még a legsötétebb időkben sem.

 

A Valódi természetetek elvégre Isteni. Kódolva vagytok, hogy emlékezzetek, és arra is hogy Önvalótok felébresszen bennetek erre az ünnepre. Minden embernek viszont meg van a saját megvilágosodási üteme. Olyan megvilágosodott lények, mint Buddha, Krisztus és Tapihrista is ezekről tanítottak (a megvilágosodás útjáról), részben úgy azzal, ahogy éltek. Amikor a Wesakot ünnepelitek akkor érezhetően is össze tudtok kapcsolódni, az ilyen megvilágosodott lényekhez, és segítséget kaphattok a felszabadulásotokhoz. A Jelenlétben ekkor a spirituális energiák kiterjednek és a dimenziók közötti fátyol, elvékonyodik, és bőséges áldásukkal segítenek (az energiák) bennetek. Így a felébredésetek során egy új életszakaszba költözhettek át.

 

Az isteni VáltozástTevők Hívása

 

Nektek, mint Isteni VáltozástTevőknek természetesen van egy nagyon erős hívásotok a felébredésre és valószínűleg ezt nagyon is megérzitek most. Hangolódjatok rá erre a hívásra, érezzétek meg, ahogy ezeket a sorokat olvassátok, és kérjétek meg a belső bölcsességeteket, hogy beszéljen nektek erről (az energia) ciklusról és arról, hogy hogyan lehet legjobban kihasználni ezt a fejlődésetekhez.

 

Azok a Mesterek, akik már korábban jártak ezen a földön, mindig a Szeretet fontosságáról tanítottak, és üzeneteik egyszerűen szóltak. A gyakorlatban azonban, évszázadokon keresztül a félelem alapú szabályozás során elfelejtődött annak az igazi megértése, hogy mi a Szeretet. Így nem könnyű feladat megérteni azoknak ezt, amit a régi Mesterek tanítottak, akik a régi szabályozás nyájszemléletében élték és élik az életüket. Önmagában még nem elég az, hogy egyszerűen egy szeretőbb világot szeretnétek. Nektek, a létezésetek minden szempontjából, az időtök haladtával a tanulási folyamatotok során kell, Önmagatoknak, Szeretetté válnotok.

 

Wesak időszaka alatt, így minden évben is sokkal könnyebb a Mesterek áldásába és a saját bölcsességetekbe kerülni. Ha ez az energiahangolás megérint bennetek, akkor sokkal finomabban, könnyedén érzékelhetitek a létezéseteket. Mivel a felemelő energiák mellett, nehezebb energiák is elő fognak fordulni, mert a káosz is annyira jellemző ezekre az időkre, akkor azokra is fel kell készülnötök testetekkel és elmétekkel egyaránt. Bízzatok benne, hogy minden esetben a felemelő energiák is ott vannak. Szánjatok minden nap arra időt, ha lehet reggel is, este is, hogy meghívjátok magatokhoz ezeket a felemelő energiákat, hogy kézzelfoghatóan megkaphassátok létezésetekbe a könnyítéseket.

 

Wesak egész ünnepi időszakának napjai alatt, tegyétek lehetővé azt magatoknak, hogy összekapcsolódhassatok másokkal, a tudatosságra való felébredés útján. Személyesen is szánjatok rá időt, hogy másokkal együtt lehessetek, és ha tehetitek csoportszinten is találkozhassatok.

 

A csoportos összekapcsolódás jótékony hatása

 

Egy szeretetben élő lény, ragyogó fényt hoz a világba. Ha tehetitek, ha többen összejöttök, csoportosan összpontosítsatok egy szeretőbb világra, az jelentős mértékben felerősíti mindezt. Annál több előnyötök származik abból, amikor egy nagyobb csoport összeáll, különösen egy olyan találkozóra, amikor kifejezetten a megvilágosodásra és azokra a Mesterekre összpontosítanak, akik utat mutatnak nektek.

 

Hogyan kerüljetek át a mindennapi kaotikus helyzeteken?

 

Függetlenül attól, hogy mi folyik most, bízzatok abba, hogy minden napotoknak célja van az életetekben. Emlékezzetek arra, hogy miért vagytok itt, miért jöttetek ide. Azért is hogy kihasználjátok a felszínre kerülő lehetőségeket.

 

Valószínűleg sokkal nagyobb bizonytalanságban és stresszben éltek, mint valaha. A káosz és a tagadó életmód számos negatív érzelmet hoz létre, mint például: a harag, a frusztráció és reménytelenség érzetét. Mégis mostanában, kivételesen van egy spirituális földelhető lehetőség, amiben részesülhettek a Wesak időszakában és az azt követő időszakban. Ha láthatnátok azt magasabb szemszögből, ahogy a Szellem ezt látja, akkor nem fecsérelnétek el másra az időtöket, és most ez egyszer élhetnétek ezzel a lehetőséggel.

 

Íme, három olyan javaslat arra, amely segíthet bennetek az utatokon maradni

Először is, ha úgy érzitek, hogy elbátortalanodtok a világotokban tapasztalható szeretet hiányának láttán, akkor ne feledjétek el, hogy a dolgaitok változásban vannak. És ez a változás a szeretet teljesebb világába vezet bennetek, és már nagyon hosszú ideje mozgásba lendült, és most ráadásul minden még jobban felgyorsul, és ez az, amiért nektek, mint Isteni VáltozástTevőknek az élvonalba kell, hogy álljatok, ezekben a kivételes pillanatokban, amikor egy új típusú létezés jön létre. Vannak olyan emberek, akik még nem ébredtek fel a Szeretetre és szembeszállnak, ellenkeznek veletek, de ez az ellenkezés így nem valóságos képet mutatja. Létezésük középpontjában, magszinten, ők is szeretetben vannak. Ezt jegyezzétek meg nagyon, és adjatok nekik még több szeretetet.

 

Másodszor: Mivel felgyorsul az életetek üteme, ne feledjetek el minden nap, időt szánni arra, hogy összekapcsolódjatok a lelketekkel. Számtalan módon tehetitek meg. Meditációval vagy szándékotok szerint is meghívhatjátok a lelketeket, hogy a lelketek nézőpontja szerint kaphassatok választ az életetekben előforduló kényszerhelyzeteitekre. Amikor nem a lelketek nézőpontjával éltek együtt, akkor szabotáljátok magatokat. Ez olyan, mint amikor meggyes pitét készítetek és berakjátok a sütőbe, de elfelejtették a meggyet is beletenni. Szerves részét kellene képezni minden egyes napotok tevékenységének az, hogy nem vagytok leválva a lelketekről. Gondolkozzatok azon el, amikor döntéseket hoztok úgy, hogy ha tudatlanul magatok mögött hagyjátok a lelketeket, akkor kihagyjátok azokat a határtalan ajándékaitokat, melyeket más esetben megkaphatnátok. Ahogy megváltoztatjátok a szellemeteket tápláló módszereiteket, úgy fog megváltozni a jelenlegi sorsotok is.

 

Harmadszor, amint emlékeztetünk bennetek, a működési zavarokkal küzdő világotokról, akkor gondoljatok arra, hogy magasabb szempontból nézve mi is történik, és ebben a történésben ti hol szeretnétek élen haladni. Legyetek hálásak azért, hogy ebben az időben éltek, akkor, amikor a nagy titkok és az igazságtalanságok a napfényre kerülnek. Legyetek boldogok, hogy a bolygó és az emberiség előtt álló gondokról tájékoztatni tudjátok az embereket. Csak akkor tudtok egy gondon felülemelkedni, ha átragyogtatjátok rajtuk a fényeteket! Nem lehet egyszerre megoldani a világotok összes gondját. Azonban az Emberiség jövője a Földön dől el, azon hogy hogyan éltek, viszonyultok egymással-egymáshoz a nagy változásokat hozó időkben. Döntsetek úgy a változás lehetőségeivel, hogy minden egyes napotokon kedvesek és könyörületesek vagytok! Lépjetek ki a hétköznapiság megszokott rögeszméiből akár néhány pillanatra is, és képzeljétek el azt, hogy milyen világban szeretnétek élni. Képzeljétek el .... érezzétek ... és lélegezzétek bele a sejtjeitekbe! Horgonyozzátok le ezt a képet a szívetekbe, és összpontosítsatok erre, amikor kedvtelenség megrögzött állapotába kerültök! A bennetek élő fény, mindannyiótoknak megmutatja az utat.

 

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

 

Mi a Tizenkettek Tanácsa

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Energy Expansion for Your Enlightenment Connecting with The Blessings of Wesak Season   Selacia's Council of 12 Message

Copyright 2012 by Selacia * All Rights Reserved * Selacia Main Website

www.Selacia.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061989
Hónap: 15239
Nap: 467