Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Molyember

 

Molyember

Hogy hirtelen honnan került elő ez a félelmetes lény és 13 hónap rémtettei után hová tűnt azt nem tudjuk. De annyi bizonyos, hogy létezett/létezik ilyen félelmetes lény ugyanis Nyugat-Virginiai Charleston és Point Pleasant lakóit 1966. november 12.-étől kezdődően 1967. decemberéig tartotta rettegésben.

Több szemtanú számolt be arról, hogy egy kb. 6 és fél láb magas, szőrös emberszerű, de nyak nélküli szárnyas alak hatalmas izzó vörös szemekkel támadta vagy ijesztette meg őket.

Már 1966. nyarán több bejelentés is érkezett a Mason megyei seriffhez melyben arról számoltak be, hogy külünös, félelmetes lény tűnt fel a környéken ami hol óriási molylepkére hol pedig szárnyas emberi alakra emlékeztetett.

- a lényt először(hitelesen)1966. november 12.- én 5 sírásó látta meg A Nyugat-Virginiai Clendenini temetőben dolgoztak elmondásuk szerint a lény a fák közül lépett ki majd elrepült a fejük felett

- Ohió Roverben élő asszony eleinte fantáziálásnak vélte hétéves kisfia izgatott beszámolóját, aki látott egy angyalt, de lehet hogy ember volt, de egy biztos szárnyai voltak.

- Néhány nap múlva egy orvos felesége zöldséges kertjében dolgozott, amikor egy két-három méteres lény óriási sebességgel elszállt mellette. Óriási, csúf pillangónak mondta a lényt.

- Salem közelében egy férfi két izzó, vörös foltot látott a mezőn, odaküldte német juhász kutyáját, ahogy az állat a foltok közelébe ért örökre eltűnt.

- 1966.november 15-én két fiatal házaspár kirándult és a Point Pleasant-től hét kilométerre található Nyugat-Virginiai fegyvergyár - II. világháborúban itt gyártották a TNTt - területére tévedtek. Ezen az erdős területen felfigyeltek egy vörösen izzó szempárra ezért leparkoltak. A négy fiatal szembetalálta magát a minden képzeletüket felülmúló Molyember alakjával, aki természetéhez híven rögtön üldözőbe is vette a megrémült utazókat. Akik autójukba ugrottak és a 62-es főúton a Mason megyei Millard Halstead képviselőhöz hajtottak. Nyomukban a Molyemberrel aki egészen a város széléig követte őket. Elmondásuk szerint 100 kilométeres sebességgel haladtak, de a Molyembernek nem okozott gondot a követésük, szárnycsapkodás nélkül tartotta a 100 kilométeres sebességet. Halstead ismerte a két házaspárt -nem kételkedett szavahihetőségükben- Kérésükre visszament velük a TNT gyárhoz, de már nem találta nyomát a rémnek.

- 1966.november 16-án éjszaka a Wamsley házaspár valamint barátnőjük és lánya a fegyvergyár közlében lakó barátaikhoz utaztak mivel nem tartózkodtak otthon a 4 fő visszaindult az autójukhoz. Odaérve szinte a földbegyökerezett a lábuk, az autó mögött egy hatalmas termetű, szürke szőrű, vörös szemű szárnyas rém a Molyember feküdt.

- 1966. november 24-én négy ember látta a Molyembert a TNT gyár közelében repkedni.

- 1966. november 25.-én,Thomas Ury egyedül ült autójában és a fegyvergyártól a 62-es fűúton vezetett, amikor észrevette a molyembert.

- 1966. november 26-án a Nyugat-Virginiai Charlestonban lakó Foster házaspárt rémítette meg a teraszukon álló rémisztő, vörösen izzó szemű Molyember. A férfi kimen a házból, hogy megnézze mi az, de addigra a lény már eltűnt.

- 1966. november 27.-én reggel Mansonban egy fiatal nőt támadt meg, éjjel pedig St. Albansban két gyermeket.

- Legközelebb 1967. január 11-én tűnt fel ismét.

Előszeretettel ijesztette illetve kergette meg az embereket, akikre mindig erdőszéleken, fasorok mentén lesett. Jónéhány családi ház kertjének is hívatlan vendége volt. Több háziállat lemészárlását is a Molyembernek tulajdonítják.

Millard Halstead megbított és lénynyomozó csapata rendőrségi adóvevőikkel a felgyorsított magnószalagéhoz hasonló hangokat fogtak, de ezen hangok "vallatása során" értékelhető eredményt nem kaptak.

- 1967. december 15.-én, délután öt óra tájba, az Ohio River Bridge híd nem bírta tovább, láncfüggesztések elszakadtak, a híd a folyóba zuhant, s a tragédia 46 ember életét követelte. Ezt az esetet is a Molyember számlájára írják mivel többen látni vélték az eset előtt a híd közelében.

A szemtanúk között akadtak olyanok is akik azt állították, hogy kapcsolatba kerültek a Molyemberrel aki megmutatta nekik a jövőt. a közelgő katasztrófát. Egyes beszámolók szerint a nagyobb katasztrófák előtt a világ minden táján fel-fel tűnik a Molyemberhez hasonló lény így történt ez:

- 1985.- ben Mexico City-ben lezajlott földrengés előtt -1985.szeptember 19.-én történt-

- 1986-os csernobili atomreaktor katasztrófa.-1986. április 26.-án történt-

- 2001 szeptemberében látták a teremtményt -szeptember 11.-én 2974 áldozatot követelt az USA elleni terrortámadás-

Az emberek fantáziáját minden esetre megmozgatta a szörny: egyesek szerint földönkívüli lény, mások szerint angyal aki megjósolja a jövőt, sokak szerint gy elhibázott kísérelt eredménye kriptozoológusok szerint egy eddig ismeretlen madárfaj.

Mindegy akármi is a Molyembernek elnevezett lény, de ha tényleg rendelkezik a jövőbelátás képességével és a katasztrófák előtt tényleg megjelenik, reméljük, hogy a jövőben elkerüli majd a FÖLDet!


forrás:www.ghost.abbcenter.com

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123916
Hónap: 15276
Nap: 580