Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem biztos, hogy földönkívüli tojások hullottak egy brit farmra a napokban

Nem biztos, hogy földönkívüli tojások hullottak egy brit farmra a napokban

kekgolyo2_north.jpgELŐZMÉNYEK: Elsötétült az ég, majd sárgába váltott, azután kék golyók kezdtek hullani a felhőkből. Nem egy sci-fi regény első fejezetéről van szó, hanem egy esős napról a nagy-britanniai Bournemouth-ban, ahol Steve Hornsby (61) és felesége elkerekedett szemmel nézték a soha nem látott jelenséget. A különös anyagból össze is gyűjtöttek valamennyit, illetve fotók is készültek a hátsó kertben történt esetről.

Steve megpróbált rájönni, mik is ezek az áttetsző, üveggolyó nagyságú valamik, amelyek megsorozták bournemouth-i otthonát. Az idős repülőmérnök éppen a garázsa felé sétált, mikor az egész elkezdődött. Először úgy gondolta, nem több, mint egy átlagos vihar, de miután elhagyta a menedékül szolgáló kocsibeállót, észrevette a gyepen szétszóródott kék gömböcskéket – derül ki a Daily Mail cikkéből.
- Csak a garázsba indultam, hogy feljebb vegyem a fűtést, mikor az ég rendkívüli módon elsötétült, majd sárga színt öltött. Majd egy rövid, körülbelül 20 másodperces jégeső söpört végig a környéken - mondta Steve. A fal mellé rohantam, el a jég útjából. Nagyon gyorsan lezajlott az egész. Aztán láttam a gyepen valami üvegcserépnek kinéző dolgot - tette hozzá.

 

kekgolyo2_north.jpg

 

- Azonban, mikor rátettem egyre a lábamat, eltűnt, nem volt kemény, nagyon különös volt. Aztán körülnéztem és láttam, hogy még több van belőlük a környéken. Biztos voltam benne, hogy a vihar előtt még nem voltak ott - mondta.- Szinte lehetetlen volt felvenni őket a földről, olyan zselészerűek voltak. Fogtam ezért egy kanalat és belepöcköltem őket egy befőttes üvegbe. Volt valamiféle külső héjuk és belül pedig teljesen puhák voltak. Csak a mi kertünkbe hullott belőlük.

 

kekgolyo3_north.jpg

 

- Ez a legkülönösebb dolog, amit valaha láttam - mondta Steve. Körülbelül húsz darabot gyűjtöttem be. Repülőgépmérnök voltam sokáig, de még sosem láttam ehhez foghatót. Azt gondoltam, valamilyen kémiai szennyező anyagot szippantott magába egy felhő, aztán abban megszilárdult, majd lehullott a jégesővel. Szeretném elemeztetni őket, hogy megtudjam, miből állnak. A bournemouth-i egyetem tudományos kutató-asszisztense, Josie Pegg szerint az égből érkezett dolgok tengeri gerinctelen állatok tojásai lehetnek.

 

kekgolyo_north.jpg

 

ÚJ FEJLEMÉNYEK: Helyiek beszámolója szerint a különleges vihar idején az ég sárga, majd kék árnyalatot vett fel, és rejtélyes kék zselégolyók hullottak a földre az angliai Dorset közelében. Brit tudósok a minta vizsgálata után megállapították, hogy a golyók nem élő szervezetek, és semmiképp sem földönkívüli tojások, de ahhoz, hogy ezt egyértelműen kijelenthessék, még további kémiai vizsgálatokat végeznek az anyagon. Egy helyi lakos szerint a golyók nagyon hasonlítanak a helyi virágárus által árult hidratáló táptalajt alkotó zselére.


 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123109
Hónap: 15376
Nap: 420