Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtélyes üzeneteket a síron túlról

image3.jpgJack Froese tavaly nyáron, 32 éves korában, teljesen váratlanul hunyt el szívinfarktusban. Majd öt hónappal a férfi halála után a barátai és családtagjai üzenetet kaptak tőle.

A férfi ismerősi azt állítják, senki sem tudta Jack e-mailfiókjának jelszavát, és arról sem tudnak, hogy valaki feltörte volna a levelezését. Jack gyerekkori barátja, Tim Hart Dunbar teljesen megdöbbent, amikor hónapokkal Jack halála után egy e-mailt kapott a férfitól. "Egy novemberi éjszaka ültem a kanapén, láttam a telefonomon, hogy kaptam egy e-mailt, a feladó Jack Froese volt" - mesélte Tim. Az üzenetben az állt: "Hallasz? Itt vagyok a házadban, takarítsd ki a kib.... padlásod!


Tim azt mondta, néhány nappal barátja halála előtt arról beszélgettek, ideje lenne kitakarítani a padlást, mert sok a kosz és a por. Jack unokatestvére, Jimmy McGraw súlyos bokasérülést szenvedett, ő is kapott egy üzenetet, melyben Jack arról írt, hogy megpróbálta figyelmeztetni, hogy el fog törni a lába.Az üzenetek érdekessége igazából az, hogy rendkívül személyesek, amiről csak Jack és az üzenetet kapó tudhatott. Ettől igazán rejtélyes a dolog! Vajon Jack a túlvilágról üzen szeretteinek, vagy csak egy tréfáról van szó?image2.jpg

image3.jpg

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122595
Hónap: 15744
Nap: 438