Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erőpróba

Július első két hetében folytatódnak az igen aktív energiák, további próbatételek várnak ránk, további erőpróbák. Olyan erőpróba, ami arról szól, hogy elengedd az erőket. Azokat az erőket kell elengednünk, amelyek a polaritásba vannak beragadva, amelyek a jó dolgokért és a rossz dolgok ellen küzdenek. (az ikrek jegyében jár a Mars)

Ez az élet olyan apró területeire beásta már magát a neveltetésünk által, hogy szinte észrevétlenül egy állandó küzdelemmé vált minden. Csak lépj ki az utcára, utazz egy kicsit, menj el a munkahelyedre, és számold meg, hányszor forognak a gondolataid az állandó jó-rossz vonal mentén.

Kilépsz, nem esik – de jó, nem kell ernyő. Mész az utcán, de büdös van. Látsz egy embert – ez aranyos. Látsz egy csúnya embert, nagyon közeledik feléd – jaj, ezt nem akarom. Jön a busz – de jó, nem kellett várnom. Nincs hely a buszon – de kár, nem tudok olvasni. És így tovább a végtelenségig…

Ez tulajdonképpen csak pár percet írt le egy átlagos élet átlagos napjából, és mégis mennyi öntudatlan ítélkezés, címkézés. Észrevétlenül ezzel telik az életünk. A nagy dolgokban könnyű nem ítélkezni, könnyű spirituálisnak lenni. De a totális hétköznapok szintjére levinni már embert próbáló feladat.

Ezt tesszük Most: EMBERt Próbálunk. A Mars az ikrek jegyében jár most, felhívja a figyelmünket, hogy az erőink polarizálódnak, ha nem éljük meg tudatosan, ha állandóan a jó és a rossz harcára figyelünk életünkben. S valójában, a csillagképekre nézve a megoldás is kezd kibontakozni:

A Mars a Nimród csillagkép íjat tartó alakja fölé lépett be éppen, és egész júliusban itt fog elhaladni, a totális elengedés pillanatáig. S addig az íj folyamatosan feszül… feszül… S addig kell az íjat feszíteni, míg teljesen ki nem húztuk, mert csak ekkor lehet stabilan megtartani és olyan messzire lőni, amivel a legpontosabban tudunk lőni, célozni. Az elengedésben hatalmas erő repül majd ki, ez csak egy pillanat, szemben a hosszú feszítés fájdalmával.

A feladatunk most a feszítés erőt próbáló erejét megélni addig, amíg már úgy érzed, hogy nem megy tovább, és akkor átcsap egy hatalmas elengedésbe, amivel konkrétan eléred a célt. Amivel eggyé válsz a céllal – ahogyan az íjászat mesteri szintjében történik.

- – -

A jó és rossz dolgok felemésztik az erőket. Amikor állandóan zakatol az öntudatlan jelzőkkel való ellátás, kicsúszik minden – az íj nem feszül meg. Ekkor nem jön létre a tapasztalás. Mert a tapasztalás, ahogy korábban írtam, előjel nélküli, csak van. És ez fog bennünket egy magasabb szintre emelni a hétköznapok életében.

Annyi a dolgunk tehát főként július első két hetében, de inkább egész júliusban, hogy figyeljünk fel elménk állandó címkézésére. Ne a nagy dolgokban keressük. Hanem a legapróbban. És ezeket szépen lassan engedjük el.

Mert ahogyan a Mars tart a Nimród csillagkép elengedő kezéhez, úgy tartunk mi is az elengedéshez.

A világ elengedéséhez. És ez már egy új világba való belépés kulcsa, hiszen itt áll a Nimród (és most a Mars) fölött az Auriga csillagkép Tejútkapuja, ahonnan a csillagok fénye, a magas szintű tudatosság áramlik belénk.

Azért, hogy az erőinket áthassa a polaritás mentes állapot, az egység állapot. Erre folyamatosan rá tudunk érzékelni most, hogy az erőinket csak pusztán megéljük és működtetjük.

 

Nem erőlködünk.

Nem akarunk.

Nem küzdünk.

Mindezek most lefelé húznak, ahelyett hogy felfelé haladnánk a Tejútkapun.

Mert csak azáltal jöhet létre a felemelkedés, HA ELENGEDJÜK A VILÁGRA HATNI AKARÓ ERŐKET!

forrás: www.csillagmag.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3061985
Hónap: 15240
Nap: 466