Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esmeralda 2012-04-06

 


Esmeralda

2012. április 6.

Csatornázta: © Kris Won

"Minél közelebb van egy bolygó a Naprendszeretekben a Naphoz, annál inkább ki van téve a Nap koronájából előtörő óriási napkitöréseknek, s bolygótok a harmadik legközelebbi bolygó a Merkúr és a Vénusz után."


Üdvözlet minden fivérünknek és nővérünknek!

Esmeralda vagyok, egy kis űrhajó legénységének a tagja, aminek parancsnokát Espallán-nak hívják, aki már beszélt veletek korábban, ahogy egyik nővérem, Salomé is kapcsolatba lépet már veletek. Van még két további tagja a legénységnek, akik még nem beszéltek veletek, de fognak, amint annak eljön az ideje. Csatornánk, Kris Won tudja a legénység fennmaradó két tagjának a nevét.

Az én egyéni feladatom az űrhajón főként növényi minták gyűjtése bolygótok, Gaia földjeiről és tengereiből, a minták rendszerezése és néhány esetben azok genetikai módosítása.

Továbbá mesterséges kezeléseket hajtok végre a fotoszintézis szintjén millió és millió fa esetében, minden egyes ország területén, így folyamatosan mozgásban kell maradnunk, hogy egyik helyről a másikra jussunk erdőségeitek és hegyláncaitok mentén.

Esetenként speciális kezeléseket hajtok végre sziklafelületeken, hasadékokon és hegyszorosokon egy-két hegységben, hogy elkerüljük a hosszú távon fellépő lehetséges, a felszín lepusztulását eredményező folyamatokat. Alkalmanként ezt végrehajtjuk a fagyott területek (mint Grönland, Antarktisz, Alaszka) jéghegyein is, ahol hűtő hatású gázokat bocsátunk ki annak érdekében, hogy megakadályozzuk a bolygó hőmérsékletének emelkedésétől beindult túlzott olvadást, melyet a növekvő napkitörések okoznak.

Sokatok az atmoszférába történő gázkibocsátást (aeroszolok, sokféle kipufogógázok kibocsátását) vádolja, mint a növekvő üvegházhatás okozóját, s melyek, habár légszennyezést okoznak az egyébként oxigénben gazdag légkörötökben, csak egy kis százalékban vannak jelen. Mindemellett, el kell mondjam nektek, hogy az elmúlt néhány évben a szenvedést okozó hőmérséklet-emelkedés legfőbb okai a napkitörések, melyek sugárzás és igen erős hő formájában érik el atmoszférátokat.

Minél közelebb van egy bolygó a Naprendszeretekben a Naphoz, annál inkább ki van téve a Nap koronájából előtörő óriási napkitöréseknek, s bolygótok a harmadik legközelebbi bolygó a Merkúr és a Vénusz után.

Tisztán látható csillagvizsgálóitokból a napkitörések intenzitásának növekedése, melyek fokozódásának oka, hogy csillagotok a körülötte keringő bolygókkal együtt az űr olyan területén halad át, melyet közvetlenül befolyásol a Tejút Galaxis Központi Napjának radioaktív és fotonikus aktivitása.

A Központi Nap hatása saját Napotokon keresztül ideális keretet biztosít arra, hogy a Kozmikus Tűz egységbe kerüljön a bennetek lévő Egyéni Tűzzel. Ez a Teremtő által eldöntött és létrehozott körülmény, egy megfelelő segítség, hogy véghezvigyétek a kvantumugrást, melyről elterveztétek, hogy tapasztalásotok része lesz, s ami majd felemel titeket az ötödik dimenzióba. Anyagcsere folyamataitok, és molekuláris felépítésetek regenerálódik, míg kristályszerű, enyhén áttetsző lényekké nem váltok, az eddigi nem átlátszó, hús-vér testetek helyett.

Ahogy korábban említettem, Espallán irányítása alatt a hajón a biológus szerepét töltöm be, hogy egy olyan kifejezéssel éljek, ami ismerős számotokra. Habár a mi munkánk alapján egy biológus a mieink közül fényévekkel előrébb jár a bolygótok biológusaihoz képest. Az idejétmúlt intézkedéseitek alapján, sosem lennénk képesek elvégezni a munkánkat egy bolygón lévő laboratóriumban. Mi egyszerre dolgozunk az ásványi és növényi királyságban, szárazföldön és tengeren egyaránt, ahogy tavakban és folyókban is.

Nos, muszáj visszatérnem munkámhoz, de előtte még emlékeztetlek titeket, hogy a hátralévő időben is tovább dolgozunk bolygótok megőrzésén, védelmén és fenntartásán, s felkészítjük a földet, ami szolgálni fogja az új emberi fajt, ami benépesíti az Univerzum e csodálatos és rendkívül különleges bolygóját, Gaia-t.

Baráti öleléssel köszönök el tőletek.


Forrás: Esmeralda

Csatornázó: Kris Won

Translated by / magyar nyelvre fordította: Daniel
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027940
Hónap: 15321
Nap: 502