Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EZ A MI BOLYGÓNK

FÉNYMUNKÁS VAGYOK 3. RÉSZ

EZ A MI BOLYGÓNK

Bővítettük ötleteinket arról, kik vagyunk és feltöltöttük akkumulátorainkat agape-val. Mit fogunk tenni a bolygónkkal? Ez az a kérdés, amit már finoman, mégis kitartóan kérdeznek tőlünk az egymás utáni üzenetekben.

Fénymunkások vagyunk. Szolgáljuk a fényt. Ezt a bolygót a szorításában tartotta a sötétség bűnözőkön keresztül. Az igazság a korrupcióról és az ellenőrzésről napvilágra került, és letartóztatások történnek, amikor ezeket a sorokat olvasod. Néhány bűnöző eltűnésével sok munkahely lesz majd betöltve, a rendszerek átszervezésre kerülnek, a bankok, egyházak, kormány, egészségügy, az oktatási rendszerek, melyek mélyen sérültek. Mindegyiknek szüksége lesz fényre, szeretetre és bölcsességre. Ezt a munkát jöttünk ide elvégezni.

Itt az idő, hogy örvendezzünk, igen! Most gyürkőzz neki és vágj bele. Cselekedj úgy, mintha a te pénzed, a te kormányod, a te iskolád, a te tested, a te udvarod lenne – AZ!

Az egység fogalma idegen számunkra. Tudatosan tanítottak bennünket arra, hogy féljünk egymástól, és hagyjuk valaki másra a fontos dolgok intézését. Nem létezik valaki más. Ez te vagy. Ez én vagyok. Azért jöttünk, hogy visszavegyünk egy világot és megvilágítsuk minden szegletét. Azért vagyunk itt, hogy az illuminátusokat illuminációval [díszkivilágítással] helyettesítsük.

A sok évvel és a sok manipulációval tévesen azt hittük, ezek a dolgok nem a mi problémáink. Ez mind a miénk, hogy szeressük és megvilágítsuk. Ez egy fordított gondolat. Mit tehetünk? Mit tehettek? Az internet segítségével nem nehéz kitalálni, mikor tartják a város vagy a városi tanács üléseit. Keressétek a helyi témákat a helyi lapokban. Tudjátok honnan kapjátok a vizet és hogyan jut el hozzátok? Hol vannak az idősek és a szegények? Vajon jól vannak?

Egy helyben maradók lettünk – mindezt szándékosan. Mondjátok magatoknak: „Fénymunkás vagyok. A fényt szolgálom”. Keressetek egy sötét területet és ragyogjatok rá.

Ahogy a dolgok darabokra törnek és ez történik, akkor hívást kapsz arra, hogy oszd meg amit tudsz!

Állj ellen a sürgetésnek, hogy hibáztass és terjeszkedjen a harag. Azért jöttél, hogy terjeszd a fényt.

Az egység mindnyájunk. Egyek vagyunk. Célunk az agape – önszeretet. Ez magába foglalja a cabalt is. Egyek vagyunk.

Lesznek emberek a segítség szükségében, a rendszereknek szükségük lesz változásra, a szolgáltatásoknak intézkedésre és információk megosztására. Elcsodálkozhattok - „Kinek a fennhatósága alatt fogom végezni ezeket a dolgokat?” A sajátod alatt, ez mind te vagy. A különbség a polaritás [kétsarkos / kétpólusos jelleg] és az egység között a megélt valós időben van. Nincs választás közöttünk és közöttük.

Ezek mind mi vagyunk.

Az agape jelentése szeretni azt a valakit, akik ti vagytok – minden részét kivétel nélkül. Ez a világ a miénk, hogy gondját viseljük. Nincs olyan szeglete, ahol elbújhatnál a sötétben, és ne látnának. Te számítasz. Szükségünk van a hangodra. Szükségünk van a fényedre. Szükségünk van a szeretetedre.

Kezdj el most úgy gondolni erre a világra, mint a sajátodra. Kezeld úgy, mint egy nagy becsben tartott tárgyat. Szüksége van a gondoskodásra és az odafigyelésre. Nincs más, aki úgy szerethetné őt, mint te.

Nincs más, aki gyengéden szeresse otthonunkat és magunkat az egységben. Egyedül te vagy. Egyek vagyunk.

Mi vagyunk azok, akikre vártunk!

 

Sophia

 

Copyright © 2012 Sophia All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/

Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-3-this-is-our-planet.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044578
Hónap: 11001
Nap: 467