Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 ezoterikus technika, ami csodát tehet

3 ezoterikus technika, ami csodát tehet

2012. február 29. 08:06
Az ezotériában sokan kételkednek. Eleinte történetünk főszereplői is elzárkóztak a természetfelettitől. Aztán mégis az ezotéria lett az útjuk, mert megtapasztalták, működik.

Bemutatjuk őket és a három technikát, ami segíthet jobbá, harmonikusabbá, egészségesebbé tenni az életet.

Megmutatjuk az ajtót, amit nem látott

– Már egészen fiatalon értek furcsa tapasztalatok. Idegen emberek kezdtek mesélni az életükről, sorstragédiáikról, nehézségeikről. Ahogy teltek az évek, ez egyre gyakrabban történt meg – meséli Bábity Viktória (30) auraszóma konzulens. – Lassan megértettem, hogy ez az utam, de valahogy nagyon nem ezt akartam.

Próbáltam elfutni a sors elől: a televíziós újságírástól a ruhakészítésig mindent kitanultam, csak ne kelljen másokat segíteni. Végül a tanári pálya felé terelt az élet, és onnantól már felgyorsultak az események. Frissdiplomásként hívtak az auraszóma központba, koordináljam a „földi” ügyeket.

Szkeptikus voltam a módszerrel, nem éreztem hajlandóságot, hogy a munkám mellett ezzel is foglalkozzam. Mégis: egyre sűrűbben hangzott el, hogy velem szeretnének beszélgetni az üvegválasztásaikról. Egy nap tanítani hívtak úgy, hogy soha egy órára nem ültem be. Attól a naptól komolyan vettem, hogy talán mégis ez az utam. Néhány héttel később Mike Booth, az auraszóma jelenlegi nemzetközi vezetője a léleküvegemmel a kezében az életemről és a jövőmről kezdett beszélni.

Az a katartikus pillanat azóta is meghatározója munkámnak. Az auraszóma a lélek gyógymódja. Színek, kristályok, gyógynövények, illatok, invokációk palackba zárva. Fantasztikus kristályvilág, ami minden emberrel képes kapcsolatba lépni. 108 féle energia, amiből négyet kell kiválasztani, és ez a négy üveg tükör a választóról. Az auraszóma konzulens a tolmács, aki érti a választott üvegek szimbólumrendszerét, és képes azt lefordítani hétköznapi nyelvre. Nincs köztünk guru, nem célunk megmondani, ki hogyan éljen, de az üvegek alapján célunk a megfelelő kérdéseket feltenni, hogy a választó személy maga találja meg a saját személyes igazságát.

Megmutatjuk azt az ajtót, amit ezidáig nem látott. Vagy ha látott, de félt belépni, mi megerősítünk, hogy meg merje tenni az első lépést. 2006 óta foglalkozom az auraszómával, és azért választom nap mint nap ezt az utat, mert láttam, nem hit kérdése, hogy működik-e.


Sokan sokfelől jönnek. A pszichológia módszereit is használom, így sokan fordulnak hozzám, akik már csalódtak a klasszikus pszichológiában. Vannak, akik megerősítést várnak, hogy jó úton haladnak-e. Mások teljesen tanácstalanok, hogy merre induljanak. Az auraszóma egyik alapelve, hogy minden ember rendelkezik belső erőtartalékkal, és a jó szakember mindenkiből ki tudja hozni a legjobbat. Friss, fiatal tanári gárda dolgozik azon, hogy ezt a rendszert ismertebbé tegye. Már most is vannak olyanok, akik csak ezzel foglalkoznak, és ebből élnek  – köztük én is. Pont úgy élek, ahogy annak idején elképzeltem: férjezett vagyok, szerelemben, Zalán babával kiegészülve alkotjuk a mi kis családunkat.

Mi az auraszóma?
Önválasztó, nem rábeszélő lágylélekterápiás módszer.

 

 
Az én Feng Shuim működött

– Nem akartam ezotériával foglalkozni. Hagyományos pályát kerestem, próbáltam is boldogulni. De bárhová mentem, bármerre léptem, mindig az ezotéria valamilyen formájába akadtam – mondja Szatmári Nóra Feng Shui mester. – 1992-ben kaptam első angol nyelvű Feng Shui könyvemet Kanadából. Elbűvölt a lehetőség, hogy néhány egyszerű praktikával harmonikusabbá tehetem életemet.

Tizenhat éves voltam, fiatal, boldog, szabad, és minden újra fogékony. A Feng Shui működéséhez rendre volt szükség, tisztaságra. A szobámban káosz uralkodott. Előrébb lépni csak ennek megszűntetésével lehetett. Majd kitörtem szobám négy fala közül, s a teljes lakás meghódítására indultam, melyben már édesanyám is részt vett. Együtt fedeztük fel a Feng Shui által kínált lehetőségeket.

1995-ben másik lakásba költöztem. Habár tudtam, hogy Feng Shui szempontból nem jó választás, ha a fürdőszoba és a vécé a szerelem, párkapcsolatok területre esik, mégis bíztam benne, hogy a Feng Shui segítségemre lesz, s nem maradok pártában. Életem ettől kezdve karrier, barátok, hírnév, tanulás, egészség, pénz területén jó irányba haladt, de magányos maradtam. 1998-ban úgy döntöttem, bármi áron el kell költöznöm egy sokkal jobb adottságokkal rendelkező lakásba. Közben meglátogattam egy barátnőmet Kaliforniában. Elvégzetem Lillian Too Feng Shui mesterfokon kurzusát, majd egy kínai asztrológiai kurzust.

2003 augusztusában, végső elkeseredésből átköltöztem Gabriella nagynéném lakásába. Gyönyörű, nagypolgári kúria volt garzonomhoz képest, tökéletes adottságokkal. És lehet kapaszkodni! Egy kerek hónap elteltével megjött a szerelem. Besétált a Szőke Herceg az életembe, s azóta sem sétált ki…


Az átmenetire tervezett költözés jó ötletnek bizonyult, eladtam régi otthonomat, s megtaláltam helyette az újat. Az én Feng Shuim működött. Az elmúlt 13 évben annyi tapasztalatot és tudást gyűjtöttem össze, mely elegendő volt számomra ahhoz, hogy kialakítsam a saját Feng Shuimat. Fontos az alapszabályok követése, de mindig egyénekre, lakásokra szabottan kell formálnunk a lehetőségeket.


Három éve főállásban művelem, és sajnálom, hogy nem vágtam bele előbb. 2000-ben alapítottam édesanyámmal közös cégemet, és sokáig vergődtem a jól fizető alkalmazotti főállás és a vállalkozói életmód között. Utóbbit választottam, és nem bántam meg. Feng Shui esetén mindig házhoz megyek, ha a távolság ennek nem akadálya. Az EU-ból, az USA-ból és Kanadából évente legalább 6-8 teljes elemzéses felkérést kapok, amit e-mailben adok át, majd skype-on kommunikálok a megrendelővel. Két éve Tunéziában jártam, négy ott élő angol család felkérésére elemeztem otthonaikat. Ragaszkodtak a személyes jelenlétemhez, fedezték a költségeimet is.

Mi a Feng Shui?
Térrendezési módszer. Aki a szabályai szerint alakítja otthonát, annak idővel harmonikusabb lesz az élete, könnyebben mennek mjad dolgai, és hamarabb érheti el várva várt sikereit.

Elképesztő hatása van

– A Nemzetközi Pető Intézetben szereztem konduktor-tanítói diplomát. Mivel ezt a képzést csak Magyarországon lehet megszerezni, a jó szakemberre óriási a kereslet – kezdi Gábriel Orsolya craniosacralis terapeuta. – Konduktorként, gógusként bejártam a világot. Meghívtak többek között Vietnamba, Írországba, Amerikába, Ausztráliába. Volt, amikor családoknál dolgoztam, máskor óvodai, iskolai pedagógusokat tanítottam, előadásokat tartottam.

Egy dániai nyári táborban találkoztam a craniosacralis terápiával (CST). Elképesztőnek találtam a hatást, amit egy kisgyerekre gyakorolt. Eldöntöttem, én is kipróbálom. Imádom az új dolgokat!

Pár hónap múlva újra fájni kezdett a derekam, és csak akkor jöttem rá, hogy a terápia eredményeképp eddig nem is éreztem. Utánanéztem, honnan származik a módszer. Egy amerikai orvos, John Upledger fejlesztette ki. Amerikából szervezik és felügyelik a nemzetközi terapeutaképzést. Akkoriban igen sokat utaztam. A képzés első szintjét Szingapúrban, a másodikat Ausztráliában, a továbbiakat Madridban és New Jerseyben végeztem. Teljes volt az elkötelezettségem. Egy ideig még párhuzamosan dolgoztam konduktorként és terapeutaként, ám öt esztendeje csak ezzel foglalkozom.

A CST koponyamanipulációs technikákon alapul. A gyengéd érintések hatására a páciensek mélyen ellazult állapotba kerülnek már a kezelés elején. A test szöveteiben felgyülemlett feszültséget oldjuk, a koponya csontjait egymástól – megadott technikák alkalmazásával – elmozgatjuk.

Mindez persze csak eszköz az idegrendszer élettani környezetének harmonizálásához, feszültségmentesítéséhez. Hiszen idegrendszer csak így tud zavartalanul működni, kihatva minden szervre és szervrendszerre. Ebből következik, hogy szinte minden probléma és betegség esetén érdemes a terápiát kipróbálni. Három-négy kezelést szoktam javasolni: ennyi idő alatt kiderül, milyen mértékben hatásos a módszer az adott probléma esetében.

Mi a craniosacralis terápia?
Különlegesen gyengéd, mégis hatékony kezelési forma, amely a szervezet öngyógyító mechanizmusaira hat.

 

http://www.astronet.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089473
Hónap: 14291
Nap: 322