Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A "Föld érettségizettek"

 
A Föld az idegenek nézőpontjából RÉSZLET
 
197408_1838242869792_1052114669_32135534_4030106_n.jpg"A Föld-iskola 
 
A fény Tudás, és elegendő adottsága van kilépési sebességre gyorsulni, hogy felnőjön és elhagyja a Földet. Hallottad valaha a mondást:  „… és az Igazság felszabadít?” Az igazság ismerete sokat számít a Másik Oldalon, akárcsak a Szeretet. 
 
Tamás Evangéliuma mondja (70. versszak):  
„Ha magatokban azt hozzátok létre, amitek van, meg fog menteni titeket. Ha az nincs bennetek, az, ami nincs bennetek, meg fog ölni titeket.” 
 
Titokzatos, de az őszinteség felszínre hozására utal, amelyet mint az Igazságot ismertél meg, és használtad is. Egy ezoterikusabb szinten azt is mondhatjuk, hogy az Igazság a repülőjegyed a kijutásra. Így a földönkívüli nézőpont tudomásul veszi, hogy a lélek fejlődik – ahogy  ők maguk is fejlődnek. Ez az a rész, amit ők igazából szeretnének, ha mindnyájan tudnánk és elfogadnánk.
 
E kiadvány mondanivalója az, hogy akiknek nincs lelkük (az elnyomók), azokat elbűvölik a szellemek és azok félelmetes ereje/potenciálja. Akiknek nincs lelkük (más írásra van szükségük), nem szeretnék a szellemeket fejlődni látni, és nem akarnak azzá válni, amire képesek lennének – és uralják a magasabb világokat. Ez az, amiért az Embert bezárják, hazudnak neki, manipulálják és elhallgatatják a Földön. A céljuk mindig az volt, hogy visszatartsák a lelkeket a fejlődéstől, az Emberről és a földi tapasztalatokról szóló Igazságot a nyilvánosság előtt mindig eltagadták. Miért? Gondolkodj egy picit egy lélekre, amely meghal és átmegy. Aki nem tanult eleget az élete során, az csupán egy  üres lap, és a legrosszabb esetben eléggé hasznavehetetlen a túloldalon. Ha a cél az volt, hogy tanuljon, azt a szellem éppen elbukta – mivel a lelketlenek hedonista  fecsegéseire hallgatott: „Az élet célja a boldognak lenni… Ne törődj semmivel, csak légy boldog… Szex, drogok, háború, státuszszimbólumok és videojátékok a fontosak, ezek azok, amire figyelned kell… élvezd!” Téves. Rendben van, hogy élvezd – de nem ez a cél! 
 
Másfelől, amikor egy szellem kiszabadul innen, nagy tiszteletben lesz része! És ez egy teljes fejezetet tesz ki az első könyvemben, így tehát rövidebb leszek itt. 
 
A Föld-iskola főbb lépcsőfokai: 
 
Az ember lánya/fia felkutatja az Igazságot,  és így több fényt hordoz, mint egy átlagos személy, mivel folyamatosan kutat, növelve a Tudását
 
Rájön a más emberhez, helyhez vagy dolgokhoz  való kötöttség jelentéktelenségére; az elkülönülés és az elengedés operatív jellegzetességek; El kell távolodnia a földi félelmektől, így azok elvesztik az energiájukat. Az elengedés elvágja a másokhoz kapcsolódó energiaszálakat.  
 
Tiszteletben tartja önmagát, a többieket és a bolygót; a tisztelet egy fontos dolog. 
 
Miért tisztelnének minket, ha mi nem tiszteljük saját magunkat vagy a bolygónkat?
 
Aztán nyilvánvalóvá válik a fényben, hogy az alázatosság, a könyörület  és a türelem olyan tulajdonságok, amiben fejlődnünk kell; amikor az alázatosságot, a könyörületet és a türelmet gyakoroljuk, az a társlények szolgálásához vezet. 
 
Röviden, több Fénnyel (Tudással) és kevesebb egóval könnyebben átmegyünk a Földvizsgán, és elérhetjük a kijutáshoz szükséges szabadulási sebességet. Vagy megfelelőbben mondva: elszabadulhatunk, hogy elérjük a  magasabb Birodalmakat, ahonnan jövünk, amelyeket most készen állunk szolgálni, vagy további tanulásra van szükségünk. 
 
Három alapdolgot kell elsajátítanunk, hogy levizsgázottként elhagyjuk a Földet:  
 
(1) Látod a „megerőltető dolgok jelentik az utat számodra” értelmetlenségét,   
 
(2) megtanulod, elsajátítod az alázatosság tudományát, 
 
(3) megtapasztalod és rájössz, hogy képes vagy bármit kezelni, ami eléd kerül. 
 
Az életben elég sok negativitás van, ami katalizátorként működik – kezeld, és menj tovább. Ha a negatívra figyelsz, az feltöltődik, és emlékeztet arra, aminek ellenállsz, amihez ragaszkodsz – tehát egyiket se utasítsd vissza.  Csak nézz szembe vele, kezeld, és menj tovább! 
 
És ez nem jelenti azt, hogy ne tisztítsd meg a Földet, és ne állítsd meg a légszennyeződést, vagy ne kötözd be a Föld sebeit, ha látod azokat – egyszerűen azt jelenti, hogy megpróbálni megváltoztatni az „Iskolát” földi mennyországgá, nem időszerű már. Az Iskolának egy célja van, hogy bemenj, és aztán elhagyd azt.  A Föld nem a mi otthonunk. Tanulásra és szolgálatra teremtett halhatatlan lelkek vagyunk. 
 
Egy emberi lélek potenciálja, még akkor is, ha részleges, egy igazán félelmetes létezővé teszi – olyan dolgokat cselekedvén, mint Jézus, és még többet. Jézus mondá (magyarázva): Aki hisz énbennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én cselekszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál… János 14:12
 
Becsüld magadat, gyakorolj könyörületet, tanulj, és élj türelemmel, engedd el az elvárásokat, dolgokat és embereket… a megtanulandó dolgoknak hosszú a listája, de az ok amiért megtanulni mégis érdemes: 
Felemelkedni az emberi tapasztalatokról nagy megbecsülést jelent máshol. 
1unity.jpgÉs könnyű látni az okát: ha egy lélek képes túlélni ezt zűrzavarossá vált bolygót, a mindennel és mindenkivel szembeni tiszteletlenségével együtt, képes túlélni a szennyeződést és halálos betegségeket, ellenáll a csábításnak, hogy hazudjon, a csalásnak és lopásnak, nem követve a sokaságot, nem válva korrupttá, és mindezek ellenére a tisztességét nem érintetve kerül ki innen, akkor ez egy tiszteletre méltó szellem lehet. Egy lélek, aki nemcsak beszél, hanem tesz is. Egy lélek, aki kívülre helyezi magát a PTB által a médián keresztül létrehozott korlátokon, melynek célja, hogy mindenben higgyünk, amit mondanak, és az ő forgatókönyvük szerint éljünk. 
 
Ezt  önuralomnak hívják. Aztán megszabadulhatunk, hogy visszatérjünk a magasabb Birodalmakba, ahonnan jöttünk, és a szándék a kulcs ehhez – az elvisz oda. 
 
Újból: Senkinek sem kell tökéletesnek lennie, hogy kiszabaduljon innen!
 
És eléggé kihangsúlyozza, hogy a Föld-iskolában érettségizettnek lenni értékes dolog, mert ha többet tudsz, többre vagy képes. Ironikusan fogalmazva, ha bárki magasabb hatalmi pozícióba kerülvén képes alázatot és könyörületet gyakorolni a többiek felé, akkor átmegy a (Föld-érettségi) vizsgán. Kevesebb ego, több elérhető valós képesség. Amikor nincs szükséged erőre, hogy bebizonyíts valamit, akkor az erő megadatik. És ez a Magasabb Lények szemében minden képzeletet felülmúl. 
 
Kiemelkedően a legnagyobb motiváció: mindenki más fölé emelkedni – ez az eredmény. 
 
Néhány Földönkívüli, akivel az emberek találkoznak, Föld-érettségizettek – ezért érdekeltek a mai Ember támogatásában. Ha találkoznál egy  ember formájú földönkívüli érettségizettel, azonnal a jelenléte hatása alá kerülnél. És ha azt mondják neked: olyan lehetsz, mint  ők, a figyelmed egy repedt fa kérgéről az erdő méretére, alakjára és céljára irányul, és soha többé nem leszel ugyanaz a személy. Tudni fogod,  hogy ott több van. Amikor meglátsz egy érettségizettet, és találkozol vele, az egyedüli célod az lesz, hogy te is olyan légy, mert ráébredsz, hogy mindez lehetséges a számodra is.
 
És ez az. Miért érnéd be kevesebbel?
 
Hogyan tégy különbséget 
 
Amíg a kijutáson dolgozol, van valami, amit tehetsz a Föld érdekében: segítsd a társaidat, és gyorsítsd fel átalakulást az Új Földre. 
 
1.  Ismerd fel a problémákat (hurrikánok, szennyeződés, állatokkal való durva bánásmód, árvizek, törvénytelen droghasználat, munkanélküliség stb.); ne hagyd figyelmen kívül ezeket. 
 
2. Imádkozz/kérd, hogy a problémák megoldódjanak vagy eltűnjenek; térj ki mindenre, ha lehetséges. 
 
3.  Engedd el a problémákat és higgyél  a meghallgattatásodban; remélve, hogy az imád/kérésed elfogadtatik és választ kap. Ne aggódj, fogadd el, hogy minden jó kérésed tiszteletben lesz tartva… Ennyi. A gond az, hogy az emberek zúgolódnak a dolgok miatt, de nem kérik elegen a dolgok helyrehozását/változtatását/megállítását. 
 
Próbáld ki."

A fordítás forrása és az eredeti szöveg ismeretlen eredetű(a fordító sem tudja már az elérehtőséget)
Fordította: Laci (Gorillabácsi) 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089413
Hónap: 14305
Nap: 313