Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A félelmek eloszlatása

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus,FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_22.html

 Eredetileg megjelent: 2012. április 22-én

 (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben, igyekszünk megválaszolni.)

2012-es pólusváltás: erre nem fog sor kerülni. Az igaz, hogy már sokszor előfordult a múltban, de az ez évre jósoltra semmi tudományos vagy spirituális bizonyíték nincs. Az egyetlen dolog, ami igaz belőle, hogy a mágneses (nem a fizikai!) tengelye a bolygónak igen gyorsan mozdul el, kb. 25 mérföldet évente. Ez csupán annyit jelent, hogy az iránytű hegye kicsit másabb irányba mutat minden évben.

2012-es apokalipszis: nem lesz semmilyen óriási katasztrófa, világvége ebben az évben. A Fénymunkások szüntelen erőfeszítései és számos Mennyei Beavatkozás biztosítja ezt. Ami azt illeti, az apokalipszis egy görög szó, ami eredeti jelentése szerint felfedezést, kinyilatkoztatást jelent, nem katasztrófát. Igen, a kinyilatkoztatás meg fog történni, amikor majd fellebben a fátyol és újra csatlakozunk a Forráshoz.

Ellenséges földönkívüliek invázója: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek nem tűnt fel. A háttérhatalom tagjai olyan lelkek, akik már régóta megszállták a Földet más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkezve, és folyamatosan itt reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Minden fizikai és nem-fizikai Reptoid, Drakóniai, Arkhón(*egy későbbi posztban foglalkozunk velük) teljes mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.

A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.

Nincsenek reptoidok vagy más ellenséges csoportok ott, csupán számítógépeket, felszereléseket, és néhány csúcstechnológiájú fegyvert találni ezeken a helyeken – ha még egyáltalán megmaradt azokból valami. A pozitív hadsereg (az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett része - a szerző megj.) majd gondoskodik ezekről a fennmaradt bázisokról az Esemény idején. Támogatva lesznek az Ellenállási Mozgalom által, ami majd csak akkor avatkozik be közvetlenül a földalatti bázisok tisztogatási akciójába, ha a pozitív hadseregnek segítségre van szüksége.

A sötét erők tagjait, két helyen lehet ma megtalálni: 

Elsőként az éterikus és az alacsonyabb asztrális síkokon(4. dimenzió) egy vékony rétegben a föld felszíne fölött vagy alatt, legfeljebb kb. 14km-re mindkét irányban . A nagy része ezeknek a láthatatlan sötét lényeknek közvetlenül a felszín közelében van, amely nem több mint 20 métert jelent lefelé vagy fölfelé. A többségük a sűrűn lakott területeknél koncentrálódik, nagyon kevés található az érintetlen, gyéren lakott térségeknél. Ezek a sötét lények néhány Arkhónból(*), egy nagyobb csoport Drakóniaiból, egy még nagyobb csoport Reptoidból, és számtalan amőbaszerű parazita entitásból állnak. Az éterikus és az alacsony asztrális síkokon egy háborúnak az utolsó szakasza folyik, amelynek keretében a sötét lényeket eltávolítják a Föld közeléből, nem-fizikai formában tevékenykedő Fényharcosok(például ők: http://www.silverlegion.org/. szerzői megj.). Ez a küldetés Pandora kódnév alatt fut.

Másod és egyben utolsósorban, ahol ezek a sötét entitások megtalálhatóak, az a Föld fizikai felszíne. A sötét erőket néhány tucat Arkhón(legtöbbjük a jezsuita körökben található), néhány száz Drakóniai( legtöbbjük az Illumintáus bankár kartell köreiben) és néhány ezer Reptoid( megtalálhatóak a magán zsoldoshadseregekben mint a KBR vagy a Blackwater,amelyet később Xe-nek kereszteltek, jelenleg Academi néven fut) alkotja. Ezek a lények el lesznek távolítva a hamarosan kezdődő tömeges letartóztatások folyamán.

Niburu: nem létezik. Az egész Zecharia Sitchintől ered, aki pontatlanul fordított le sumér ékírásos táblákat. Nincs ilyen bolygó, ezért nem is fog belecsapódni a Földbe, sem annyira megközelíteni azt, hogy megzavarja a keringési pályáját.

Az igaz, hogy létezik egy  X-bolygó, amelyet eddig még „hivatalosan” nem fedeztek fel, és azt gyakran összekeverik a Niburuval. De a valóságban az X-bolygó a keringési pályája folytán sosem fog közelebb kerülni a Plútónál, így semmilyen fenyegetést nem jelent a Földre.

Továbbá nincs semmilyen üstökös vagy aszteroida, ami a Földbe fog csapódni a közeljövőben. A Galaktikus Föderáció állandó megfigyelés alatt tart minden objektumot a Naprendszerben, ezért semmi nem csapódhat a Földnek.

Negatív idővonalak: az idővonalak nem többek, mint lehetséges jövébeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.

Aurora3.jpg

Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, azon háttérhatalmi tagokat leszámítva, akik nem hajlandóak együttműködni és jóvátenni a bűneiket..

Klónozás: a háttérhatalom összes klónozó laborja meg lett semmisítve évekkel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom által. Tisztáznunk kell, hogy két fajta klón létezett : robot klón és olyan klón, amibe lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mélyen a földalatt lévő katonai bázisokon hozták létre. Laborokban növesztett testükbe a lelket erős elektromágneses mezőkkel helyezték bele az éterikus dimenzióból (asztrális síkokból -a szerző megj.). Ennek már vége.

Tehát nincs klónja sem Bushnak, sem Rockefellernek. (van aki azt állítja, hogy még ma is rengeteg befolyásos embernek van klónja. szerzői megj.) Sem Benjamin Fulfordnak, David Wilcocknak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás eme kozmikus drámájának utolsó fejezetében.

Chemtrailek/(repülőkről szándékosan permetezett ártalmas vegyianyagok – a szerző megj.), kondenzcsíkok: a többsége azoknak, melyeket manapság chemtrailnek néznek, valójában csak kondenzcsík. A kondenzcsíkok a repülők hajtóműveiből kiáramló vízgőz felhővé sűrűsödései a sztratoszférában, ahol ezek a gépek repülnek. Nem valami szépek, de nem jelentenek veszélyt.

Igen, egy kis százalékuk chemtrail, vagyis a kiáramló vízgőzhöz vegyi anyagokat adnak hozzá. Az esetek túlnyomó többségében a pilóták, akik a gépeket vezetik, nem tudnak róla, hogy részt vesznek a mérgek permetezésében.

A chemtrailek nem olyan veszélyesek, mint gondolnád.  A légkör hatalmas méreteiből adódóan a permetezett mérgek hamar eloszlanak, és annyira lecsökken a koncentrációjuk, hogy az már nem ártalmas az emberre. Nagyobb riadalomra adhatna okot a csapvíz minősége és az élelmiszerek, amiket az áruházakból veszel.

Illuminátus szimbolika: ez valójában az ősi misztériumiskolák szimbolikája. A szimbólumok az Egyetemes Igazság archeotípusainak megjelenési formái. Egyszerre lehet jó és rossz értelemben venni őket. Az Illuminátusok azért használták ezeket a szimbólumokat, mert az Illuminátus csoportok misztériumiskolákból származnak, csak épp azok tanításait eltorzították az évezredek folyamán és a szimbólumok eredeti jelentései így elvesztek.

Tehát ha következő alkalommal látsz egy napszimbólumot, ne úgy tekints rá, mint az Illuminátusok jelképére, hanem mint az örök élet szimbólumára. Ha legközelebb látsz egy kígyószimbólumot, ne a reptoid faj jelképét lásd benne, hanem inkább a kundalini szimbólumát, amely a megvilágosodás rejtélyét jelképezi.

Most, hogy eloszlattuk a félelmek egy részét, koncentrálhatunk a fontosabb dolgokra. 

 

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123930
Hónap: 15281
Nap: 583