Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fény és Sötétség erői

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/forces-of-light-and-forces-of-darkness.html

Eredetileg megjelent: 2012. április 27-én

 

POZITÍV CSOPORTOK

Lightforce.jpg

Galaktikus Konföderáció(Galactic Confederation): Másik nevén Galaktikus Föderáció. Ez egy laza konföderációs uniója a Galaxison belüli pozitív civilizációknak, mint például a Plejádiak (Fiastyúk-beliek – a szerk. megj), Szíriusziak, Arktúriusziak...A vezetőik felemelkedett mesterek, olyan lények akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció része, melynek elsődleges célja a Föld felszabadítása a sötét erők elnyomása alól.

Rengeteg fizikai anyahajójuk kering a Föld körül melyek tachionikus membránnal(a fényt visszaverő burok. http://esemenyhorizont.uw.hu/2010/letfilo/tachioni.html szerzői megj.) vannak álcázva így nem észlelhetőek a háttérhatalom semmilyen optikai vagy radarberendezésével. Már számos alkalommal megakadályozták az atomháborút a Földön, akárcsak több földrengést a tektonikus lemezek aktivitásának a stabilizálásával.  A fő motivációjuk az, hogy megosszák azt a boldogságot és szeretetet amelyet elértek a spirituális fejlődésük folyamán, a nem igazán szerencsés földi lakossággal.

Elég erős dezinformációs kampány folyik a Galaktikus Konföderáció ellen, ami a 90-es évek közepe felé kezdődött, ahogy a háttérhatalom  felismerte, hogy a Galaktikus Konföderáció komoly veszélyt jelent az Új Világrend létrehozására vonatkozó terveikre. A konföderáció sok földi kapcsolattartója lett Monarch elmeprogramozásnak kitéve(magyarul az MK-Ultra projektről: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/07/a-tokeletes-katona-projekt/; a Monarch programozásról{VIGYÁZAT FELKAVARÓ!}http://2012.blogol.hu/read?perm=3296398 illetve Dárbik János könyvéből egy hosszú részlet: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0501.htm és angolul egy szintén rendkívül felkavaró, de sajnos igaz leírás: http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mind-control-theories-and-techniques-used-by-mass-media/) és valójában az „Ashtar Parancsnokság” szó azért alakult meg, hogy reflexszerűen mindenféle ellenérzéseket váltson ki. Ez vezetett ahhoz, hogy sok médium elvesztette a kapcsolatot a Konföderációval és elkezdtek asztrális lényeket csatornázni. Ez hozzájárult ahhoz, hogy még inkább megbízhatatlannak minősítsék a közvetítést, mint a felsőbb dimenziókból származó információforrást. Ma már csak nagyon kevés megbízható közvetítő forrás van, de ez nem változtat a tényen, hogy a Galaktikus Konföderáció egy nagyon erős és megbízható erő, amely majd meg fog mutatkozni az Első Kapcsolatfelvétel alkalmával.

Ellenállási Mozgalom(Resistance Movement): Szabadságharcosok egy csoportja, akik földalatti alagútrendszerekben élnek a Földkéreg felső rétegeiben. Folyamatos fizikai kapcsolatban vannak a Himalája és Bora-Bora sziget alatti Plejádi földalatti bázisokkal. A nyilvánosság előtt a hivatalos képviselőjük Cobra.

A Konföderáció támogatásával, megtisztították az egész Naprendszert minden fennmaradó reptilián erőtől. Nem sokkal a 2000-es év után az összes fennmaradó földalatti reptilián bázist is kitisztították kemény harcokban. (John Kettler és Tolec ezzel nem tökéletesen ért egyet, szerintük erre csak az utóbbi hónapokban került sor – a szerk. megj.) Ezután erőiket a sötét katonai programok és technológiák többségének a  felszámolására fordították, melyet sikeresen véghezvittek.

Ezt követően saját embereiket helyezték el a katonaságban és a titkosszolgálatoknál, különféle ügynökségeknél (pl.MI-6,NSA,FBI,CIA – szerk. megj.), hogy segítsék a Pozitív Katonai csoportokat a Terv(http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv) hatékony lebonyolításában, amely hamarosan megvalósul. A fő célja az Ellenállási Mozgalomnak, hogy segítsen a bolygó felszabadításában, ezáltal felhagyhassanak már a barlangrendszerekben való élettel és továbbállhassanak más feladatokat végezni, a Galaxis különböző részein.

Pozitív Katonaság(Positive Military): Ez a legerősebb pozitív csoport a bolygó felszínén(Nincs tudomásunk arról, hogy az Egyesült Államokon kívül is léteznének. szerzői megj.) Kidolgozták a Tervet a bolygó felszabadítására az Ellenállási Mozgalom láthatatlan támogatásával. Körölbelül háromnegyede a katonaságnak(végig az USA hadseregéről van szó. szerzői megj.) egyetért ezzel a Tervvel és ez elegendő támogatottság ahhoz, hogy az valóra is válhasson. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Drake.(David Wilcock interjúja vele, angolul: http://www.youtube.com/watch?v=KjZgsRt8PBc szerzői megj.)

A csoport döntő többsége nincs tudatában az Ellenállási Mozgalom „láthatatlan támogatásának”. Néhányan a vezető pozíciókban pontosan tisztában vannak a mozgalommal kiépített kapcsolatnak, de nem fogják ezt elismerni, mert  egyelőre még titkos információ.

Ez a laza csoport vezető nélküli és a fő céljuk, hogy visszaállítsák a lakosság szuverenitását és szabadságát, különösen az Egyesült Államokban.

Templomosok(Templars): Más néven a Fehér Kalaposok(White Hats). Ez a csoport a régi európai nemességből ered, melyet majdnem sikerült eltörölniük a Föld színéről a Rothschildoknak. Komoly erőkkel rendelkeznek az Egyesült Államok Haditengerészetében, az Egyesült Királyságban és a kontinentális Európában. Hivatalos képviselőjük Lord Blackheath( Egy 15 billió dolláros csalásról szóló bejelentése az Angol Parlamentben http://www.youtube.com/watch?v=BQZbOY5Q3ZU, angolul. szerzői megj.). Jelenleg igen fontos részesei az új, 134 nemzetből álló szövetség támogatásával létrejövő pénzügyi rendszer megalkotásának. Fő céljuk, hogy megszüntessék a Federal Reserve-t, és megsemmisítsék régi ellenfelüket, a Rotschildokat.

Nem összekeverendőek a cionista Templomosok csoportjával, akik a Rotschildek frakciójához tartoznak, habár néhány Rothschild ügynök beszivárgott a pozitív Templomos csoportjába.

VEGYES CSOPORTOK

Yin Yang.jpg

Fehér Sárkány Társaság(White Dragon Society): Ez a társaság néhány régi kínai uralkodói család érdekeit képviseli, világszerte számtalan harcművészeti csoport által támogatva. Hivatalos képviselőjük Benjamin Fulford. Fő céljuk, hogy megbuktassák a háttérhatalmat, bár szándékaik lehet, hogy nem egészen pozitívak, mivel az Esemény utáni új társadalomban kissé túlzott irányító és uralkodó szerepet kívánnak betölteni. Továbbá igen komoly érdekeik vannak az alapokban, melyek a háttérhatalom bukása után lesznek szétosztva. Valójában az Ellenállási Mozgalomnak volt pár vitája velük februárban az új pénzügyi rendszerről szóló titkos tárgyalások során, és ez némi késést eredményezett az Esemény bekövetkeztében.

Gnosztikus Illuminátusok(Gnostic Illuminati): Ez a társaság a régi orosz nemességtől ered, mely valójában a háttérhatalom része volt néhány generációval ezelőtt. Miután a Rotschildok megsemmisítették a Romanov-dinasztiát, ez a csoport leszakadt és úgy döntött, hogy a háttérhatalom ellen fordul. Ennek ellenére még mindig ugyanazt az Illuminátus szimbolikát, és részben ideológiát alkalmazzák. A céljuk, hogy legyőzzék a Rotschildokat, így bosszút állva a Romanov-dinasztiáért. Komoly, kiterjedt kapcsolataik vannak az orosz és kelet-európai alvilággal, és kapcsolatban állnak a Templomosokkal. Szóvivőjük  Alexander Romanoff. Igen sok Rotschild-ügynök  van beépülve közéjük, ezért ez a csoport az Esemény után jelentősen meg lesz reformálva.

 

NEGATÍV CSOPORTOK

Game Over.jpg

Rothschild frakció: Ők irányították Európát a fősodratú médián és a Federal Reserve-hez hasonló központi bankokon, illetve az adósság alapú pénzrendszeren át, valamint a  kereskedelmi bankok többségének tulajdonlása révén.Vezetőjük Jacob Rothschild, és Henry Kissingerhez köthető üzleti kapcsolataik révén befolyásolják a Rockefeller frakciót. David de Rothschild és az ő Olimpia Aldobrandinival kötött házzassága révén irányítják a Jezsuitákat. Európa Fekete  nemessége (Olaszország kivételével) ehhez a csoporthoz tartozik(bővebben Drábik János összefoglalójában: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0214.htm szerzői megj.). Származásukat tekintve többnyire Rigel-beli sötét nagyurak, akik egyben  Atlantisz elsüllyedéséért is felelősek voltak. Fő céljuk a világ uralása volt, jelenleg azonban arra koncentrálnak, hogy legalább a pénzük egy részét megmentsék, a médiát ameddig még tudják manipulálják, és hogy ne tartóztassák le őket.

Rockefeller frakció: Ők irányították az Egyesült Államokat, az olajkereskedelmet, a gyógyszer- és élelmiszer termelést, és a katonaság egy részét. Nácikat csempésztek az Egyesült Államokba, ezért is hívják őket Illumináciknak. Valódi vezetőjük David Rockefeller (jelenleg aprócska lakásában él New Yorkban az East utca 65.szám alatt, majdnem 100 éves!) Volksführer id. George Busch(direkt ’ch’. szerzői megj.)-sal és stratégiai tanácsadójával, Heinz Kissingerrel az oldalán. Ők főleg drakóniai nagyurak, akiknek számos reptilián szolgájuk volt egykor a galaktikus birodalmukban, és ugyanezt akarták itt is megismételni. Tehát a fő céljuk itt egy világszintű diktatúra kiépítése volt rabszolga társadalommal. Jelenleg próbálnak legalább egy hátizsákkal elszökni a Bahamákra anélkül, hogy letartóztatnák őket.

Jezsuita frakció: Ez a frakció nagyon erős volt a korai 1800-as évekig, míg nem a Rothschild frakció átvette az irányítást. Körülbelül a Jezsuiták 10%-a tartozik ehhez a csoporthoz, köztük néhány bíborossal, a fekete pápával (Adolfo Nicolas), a fehér pápával (Joseph Ratzinger), és Olaszország fekete nemességhez tartozó családjaival. Ez a csoport Kr.u.325-ben alakult meg a nicea-i zsinaton, ahol Konstantin létrehozta a keresztény vallást abból a célból, hogy megsemmisítse a gnosztikus misztériumokat (beleértve a gnosztikus kereszténységet is) (az eredeti Jézusi tanokat követő kereszténységet – a szerzői. megj.) Szent Inkvizícióként terjeszkedett tovább, és még most is sok katolikus szervezetben be vannak épülve a tagjai. Legnagyobb befolyással Dél-Amerikában és Afrikában rendelkeznek. Fő  céljuk a spirituális irányítás és az emberiség elnyomása volt. Jelenleg csak próbálnak életben maradni. Az Eseményt követően komoly tisztulásra lehet számítani a legelterjedtebb vallások vezetésében, tanaiban, ahogy összhangba kerülnek az igazsággal.


http://2012felemelkedes.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089463
Hónap: 14306
Nap: 323