Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Ellenállási Mozgalom

Származás
 
1975-ben egy bizonyos  Michael fedő név alatt futó titkos ügynök élete veszélyben volt, mert a Illuminátusok üldözték őt.
Maga köré gyüjtött egy csapatot amit a 12 szövetségének hív, hogy meg védje magát. Míg menekültek és bujkáltak, felfedeztek egy alagút rendszert, egy labirintust New York alatt, a földalatti metróhálózat közelében. Bementek az alagútba, és eltűntek a felszínről hogy megszervezzenek egy csoportot az illuminátusok ellen. Így született egy szervezet, amelynek legfőbb irányító központja a New Yorki metróban van (vagy legalább is a közelében). 
Ezen a hatalmas földalatti hálózaton keresztül Michael eközben a felszínen, felvette a kapcsolatot, sok szövetséggel akik az illuminátusok ellen harcoltak, és sokan mentek a föld alá csatlakozni a szervezethez.
 
(Illuminati Global Elite)

A fő cél az volt, hogy megdöntsék az illuminátusokat és a fejlett technológiákat átadják az emberiségnek. A személyi számítógépeket ma már tudjuk, hogy közösen fejlesztették ki a Szervezettel és személyesen láttam egy szobát tele fejlett számítógépek sorával, de ezek elvileg nem lehettek volna lehetségesek 1977-ben. A Szervezet kapcsolatba került a pozitív civilizációkkal, mint például az Aghartai, akik lent éltek a föld alatti barlangokban évezredekig. Viszont csak 1977-ben vették fel a kapcsolatot a pozitív földönkívüli Andromedai lényekkel, akiknek látta a vékony ezüst Andromedai szivar alakú járművét egy földalatti hangárban.
 
A 1990-es évek elején, volt némi hatása annak, hogy az interneten nyilvánossá tették a katonai ARPANET adatait.
 
(The Gray Alien - Dark Side)

Az illuminátusok és a földönkívüli sötét erők támadást indítottak 1996-ban, hogy elpusztítsák a Szervezetet és nagyon súlyos  harcok voltak a föld alatti alagutakban és barlangokban, szinte megsemmisült majdnem minden. A Szervezet és az Aghartaiak a súlyos támadások után visszavonultak.
 

A szükség órájában egy tervet dolgozottak ki, hogy ellensúlyozzák ezt. 1999 december elején felvették a kapcsolatot a  Plejádiakkal, és az Ellenállási Mozgalom a Planet X-el, lángra lobbantott egy hatalmas Illuminátusok elleni felkelést. Az illuminátusokat meg is gyengítették körülbelül három hét alatt, és el kellett menekülniük a Mars és a Hold bázisaikról. Abban az időben az Ellenállási Mozgalomhoz csatlakozott számos szabadságharcos a földalatti alagút rendszerek földi csapataihoz hogy a szervezetnek segítsenek a küzdelemben. A két erő egyesüléséből (vagyis három: a földiek, a föld alattiak, és a földön kívüliek) született meg az Ellenállási Mozgalom. Együtt földiek és földönkívüliek!
 


A megnövekedett erők együttesen változtatták meg az események menetét, és ekkor a sötét erők visszavonultak. 2000-ben és 2001-ben az Illuminátusok elveszítették a Mars és a Hold bázisait, és más egyéb ilyet a  Naprendszerben

A támogató Plejádiak és a Fény Galaktikus Föderáció haderőinek a segítségével összes többi hüllőt, és drákói Reticulan erőt kiürítette a Naprendszerből  ebben az időkeretben. 
Ez a sötétekben elég nagy pánikot keltett és az általuk megrendezett 9-11 volt az utolsó próbálkozás  - a Föld bolygón.
 
 
Planet X


 
Planet X (nibiru más néven) bolygó leginkább a Naprendszerünk külső területein tartózkodik a keringési ideje nagy részén. Felszíne nem alkalmas a fizikai életre, de van egy föld alatti hatalmas alagút rendszere ami az illuminátusok ellenőrzése alatt állt 1999-ig, de most már a Fény erői kezében van.
 
2002-ben, a Plejádiak pontos adatokat adtak nekem jellemzőiről és orbitális pályájáról a bolygónak. Egy a sziklás felületéről és felszínen jéggé fagyott metánról beszéltek ami borítja, ezzel egy kékes árnyalatot kölcsönözve neki. Átmérője 9400 mérföld a Föld tömegének 0,76 szorosa. Tengelye a pálya 70 AU, és a dőlésszöge 40 fok.(ezt nem tudom mi, nem vagyok jártas a csillagászatban és elnézést ha ezt nem megfelelően fordítottam. A szerk. megjegyzése.)
 
 
 
 
Képzeld el, azt a meglepetést, amikor találtam egy cikket egy japán csillagász, Patryk Lykawka-tól, aki kijelentette, hogy 2008-ban "hipotetikus" X bolygót talált ami tiszta szikla és jég, átmérője 6200 és 9300 mérföld között van, 30 / 70 százaléka a Föld tömegének.
 
 
A fő ok, amiért a csillagászok hivatalosan még nem fedezték fel ezt a bolygót, hogy a Cabal,(sötét erők) nem engedte meg  hogy jelentsenek róla. Továbbá, ezeket új bolygókat nem az ekliptika közelében keresik, mert nagy szögben hajlik pályájája. Mivel ez egy elég nagy tárgy, amúgy elég könnyű megtalálni, nagyobb amatőr távcsövekkel könnyű lenne észrevenni, ha tudja valaki hogy hol keresse. Ja és a Nibiru nem fog a Földbe csapódni.
 
Az esemény
 
9-11, mint kiderült a Cabal tervezte. Ez viszont jól szolgált egy nagy ébredéshez, és sok embert segített észre téríteni, hogy mi folyik valójában túl a propagandán  és a médián.


 Ez az új tudatosság tette könnyebbé az ellenállási mozgalomat, hogy megdöntsék az Illuminátusokat a Föld bolygón.
 
2003-ig, sikerült megsemmisíteni a mély földalatti katonai bázisokat, és csak a felszínhez közeliek egy része maradt meg.
 
Azóta, az ellenállási mozgalomból is beszivárgott körülbelül 300 az Illuminátusokba a belső szövetséges hálózatból, elsősorban a vezetői pozíciókban és katonai és hírszerző ügynökségekben vannak jelen. Ezek a szövetségesek kimutathatatlanok az Illuminátusok részéről. Fogalmuk sincs, kik ők, és hol vannak.
 
2012  elején januárban és februárban, az ellenállási mozgalom kiragadta a lehető legtöbb aranyat, az Illuminátusok kezéből. Tehát, ha megkérdeznéd magadtól, hol van a Yamashita arany, most már tudod a választ. Nem a Mariana-árokban, nem  Fort Knox-nál, nem a pincékben Rothschild villák és kastélyok mélyén, nem a boltívek alatt a Kloten repülőtéren(Svájc), nem a széfekben Svájcban (UBS inZurich) , nem szétszórtan a kis bankok széfjében szerte a világon. A föld alatti kamrákban az ellenállási mozgalomnál vannak, ami az események után kerül vissza az emberiséghez, és ez jó lesz, mint egy új tartalék valuta, amely azt jelenti:
bőséget mindenkinek. http://tudatvaltas2012.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3121346
Hónap: 17180
Nap: 484