Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A spirituális átalakulásról

angellightdivine.gifA FEJFÁJÁS

Ez az egyik leggyakoribb változási tünet.

Négy fajtáját különböztetjük meg:

- Éles, krónikus fájdalmak a fejben, a nyakban vagy a vállban. Valószínűleg éteri kristályok okozzák.

- Craniális tágulás. Ha csomót, dobogást vagy nyomást érzel a fejedben, akkor valószínűleg nő az agyad. Emeld fel a kezedet, és húzd szét a koponyacsontokat.

- A szemöldökök közötti nyomás. Itt a tobozmirigy növekedéséről van szó. Olyan érzés, mintha valaki az ujjával nyomná ezt a helyet. És pontosan ez az ellenszere. Ujjaddal nyomd néhány másodpercig ezt a helyet. Általában segít. Ez a technika segít akkor is, ha fejed hátsó, felső része fáj (a hipofízis növekszik), vagy ha a koponyatetőn érzel nyomást (a negyedik szem).

- Erős fájdalom a koponyaalapon. Ezt „építkezési” fejfájásnak nevezzük. A legtöbb ember úgy van kondicionálva, hogy a fájdalomtól görcsbe rándul a fizikai teste, de energiatestei is. Ebben az esetben a görcs drámaian erősíti a fájdalmat. Tenyereidet tedd a füled fölé. Képzeld el, hogy miközben eltávolítod kezedet a testedtől, távolabb helyezed energiatestedet is a fejedtől. Furcsán hangzik talán, de gyakran
segít.

- Erős mutációs fejfájások, amin semmi sem segít:
1. Közöld az ötödik vagy a hatodik dimenziós éneddel, hogy fáj, amit csinál. A fénytestben lévő éned nem érez fájdalmat. Mondd meg neki tehát, hogy kissé lassabban csinálja a folyamatot.

2. Mondd: „Kérlek, szabadíts fel endorfint!” Az endorfinok az agy természetes ópiumai. Ettől általában gyorsan csillapul fájdalmad.

3. Szerezz egy dioptrát. Ebben az ásványban sötétzöld kristályok vannak egy mátrix alapban. Úgy
tapasztaltuk, hogy csodát tesz.

EGYÉB FIZIKAI TÜNETEK

Influenzaszerű tünetek
Ezek a leggyakrabban megfigyelt tünetek. Ha csökkented a sűrűségedet, és ezt nem transzformálod, vagy nem tudod transzformálni, akkor valahogy fel kell lépnie.

Rosszullét és hányinger
Ettől gyakran azok az emberek szenvednek, akik sok félelmet raktároztak el a fizikai testükben.
Amikor félelmeket eresztesz el, akkor nagyon sok váladék gyűlik össze a testedben. Mondd el a Víz
invokációját ételed és italod felett. Ha ez nem segít, akkor próbálj meg hányni. Utána hamarosan
jobban kell lenned.
Rosszullét attól is létrejöhet, hogy energiatesteid nagyon gyorsan tágulnak. Nyújtsd ki a kezedet, és mondd a testednek, hogy lassabban táguljon.
Ha a humángenetikai tudatodba tartozó dolgokat tisztázol, akkor gyakran lehetsz rosszul, és rendszerint energiát hánysz.
Az is lehet, hogy a mellkasodon lévő egyik lyuk okoz nagy nyomást. Képzeld el, hogy ez a lyuk egy kamera lencséje, nyisd ki, és engedd ki az energiát a testedből.
Ez az eljárás a fejfájáson is segíthet, mivel a nyak közepén is van egy lyuk. Ha tehát nyomás van a
fejedben, akkor nyisd ki ezt lyukat, és engedd, hogy kispricceljen az energia, mintha egy vízcsapot
nyitnál meg. Ez a fejedben, a nyakadban és a válladban lévő nyomástól szabadíthat meg.

Hasmenés
Azoknak, akikben felgyülemlett a düh, időnként hasmenésük van. Mondd el a Víz invokációját. Valószínűleg egyszerűen csak hozzá kell szoknod, hogy néhányan hasmenést kapnak akkor is, amikor több fény hatol be a testükbe.

Izom- és ízületi fájdalmak
Azoknak, akik erősen ellenállnak a folyamatnak, gyakran vannak ilyen fájdalmaik. Egy testcserének tűnő állapot, vagy egy intenzív leereszkedés után is felléphetnek ilyen tünetek. Ilyenkor sejtszintű
ellenálló reakcióról van szó. Időnként ez úgy néz ki, mint a reumatikus artritisz. Szedj Omega-3 halolaj kapszulákat. Ezek „megolajozzák” a testedet.
Képzeld el, hogy egy fényóceánban fekszel, fejjel a partnak. A hullámok behálóznak, és fényt visznek a testedbe. Amikor a hullámok visszahúzódnak elviszik belőled az ellenállást.

Láz és erős izzadás
Sok embernek vannak ilyen tünetei a többi influenzás tünet nélkül.
Időnként egészen magas lehet a lázuk, és bőrük is nagyon kipirulhat.
Energiatesteik gyakran nincsenek egy ritmusban a fizikai testükkel.
Két lehetőség van:
1. Csökkentsd energiamezőid rezgését úgy, hogy csökkented a forgási sebességét, vagy elképzeled, hogy energiamezőid nehezebbek lesznek.

2. Próbáld meg emelni fizikai tested rezgését úgy, hogy növeled a lázadat. Mindkét módszernél
figyelned kell egy „bekattanás”-féle jelre, ami mutatja, hogy a testeid összehangolódtak. Ezután a
lázadnak gyorsan le kell csökkennie. Sokan tapasztalták úgy, hogy segít, ha felmelegítik magukat.
Ez egyszerűbb, mint lehűteni.

Fáradtság
Ennek sok oka lehet. Valószínűleg álmodban dolgozol, vagy egy mélyreható újraértékelést végzel.
Ebben az esetben fogadd el, hogy nincs elég energiád, és pihend ki magadat. Ha azonban tovább
folytatódik, akkor kérd meg szellemedet, hogy adjon egy szabad éjszakát.
Érezd meg, hogy tested mi mindent enged el. Lehet, hogy szükséged van a fizikai tested méregtelenítésére, hogy segítsd sűrűségének csökkenését.

Vibrálás meditációban vagy felébredéskor
Ez a fénytest kialakulásának természetes velejárója, bár kezdetben ijesztő lehet. Csak annyit jelent, hogy emelkedik az energia szinted.
Lazíts, és élvezd.

Fájdalom a mellkas közepén
Ezt általában a szívcsakra okozza, amikor egy új szinten nyílik meg.
Hívd és lélegezd be a kegyelem ezüst sugarát a szívedbe. Aztán nyisd meg a szívcsakrádat, amíg abbamarad a fájdalom. Közben lélegezz egyenletesen. A szívcsakra a több dimenziós lét kapuja. Lehet, hogy kicsit berozsdásodtak a zsanérjaid, és meg kell olajozni őket.

Fájdalom az ágyékcsigolyák körül és a csípőben
Amikor a fénytest nyolcadik vagy kilencedik síkján vagy, vagy amikor egy testcsere jellegű állapotban vagy, a hetedik dimenziós isteni küszöb szétáradása okozhat ilyen fájdalmat.

Kéz és láb bizsergés vagy zsibbadás
Ez hónapokig is eltarthat. Azt is jelentheti, hogy éppen most épülnek beléd az éterikus gyógyítás
képességei, de csak akkor, ha ez összhangban van isteni feladatoddal.
A fénytest nyolcadik síkján láttuk az idegrendszerben ezeket a tüneteket, mivel ott több fénytesti impulzust kell feldolgozni.
Ha a kezed vagy a lábad zsibbad el járás közben, akkor itt az ideje, hogy elvégezz agyadban egy hozzáigazítást. A tobozmirigyből tonális és elektromágneses frekvenciák áramlanak, és segítik szabályozni a különböző ritmusú elektromos pulzálást az autonóm idegrendszerben és a csontvelőben. Ha valamilyen oknál fogva megtörik ez a tobozmirigyből a koponyalap és az idegrendszer felé kiinduló pulzálás, akkor zavart okoz az idegrendszerben, ami akár tájékozódási problémákhoz is vezethet.

Elalvás előtt erős rángások léphetnek fel a lábadban
Olyan érzés, mintha az idegek burkait visszanyomnák. Ez nagyon kellemetlen lehet. Ujjaddal nyomd meg a szemöldökeid közötti pontot, ahol az Ajna központod van. Ez összeköttetésben áll a tobozmiriggyel.
Tedd az ujjadat a koponyaalapod közepére, figyelmedet pedig irányítsd agyad központjára. Ha ez az idegrendszeri zavarod van, akkor egy fényszalagot fogsz látni, amely az agy központjából az agytörzshöz fut. Ez a fényszalag úgy néz ki, mint egy villám, vagy mint az elektromosság. Lélegezd be közvetlenül és lassan, amíg egy ceruza vastagságú, kékesfehér lézersugárrá változik. Most pedig pulzáltasd a fényt.
Szellemed úgy fogja beállítani a pulzálást, ahogyan te akarod, és egész tested, és idegrendszered is ellazul. Addig csináld ezt a gyakorlatot, amíg teljesen ellazulsz. Egy percig is eltarthat.

Az étkezési szokások megváltozása
Lehet, hogy tested nagyon furcsa összeállítású táplálékot kíván.
A különböző tápanyagokra most más összetételben van szüksége.
Emlékezz arra, hogy a változás a sejtek szintjén kezdődik.
Dobd el hát a táplálkozási szabályokról szóló könyveidet.
Egy másik tünet, hogy éhesnek és elégedetlennek érzed magadat, függetlenül attól, hogy mit és mennyit ettél. Testednek most fény táplálékra van szüksége.
Először mondd el a Víz invokációját minden ételed és italod felett.
Aztán menj ki és nyújtsd ki a kezedet a Nap felé.
Ujjaiddal képezz egy háromszöget. A hüvelykujjaid a háromszög alapjai, a mutatóujjaid az oldalai. Így egy energetikai prizmát képezel. Kérd a látható napfény mögötti fényt, és érezd, ahogyan a kezeiden keresztül a testedbe áramlik. Tíz-húsz perc múlva jóllakottnak fogod érezni magadat, mintha valami finomat ettél volna.

Az érzékelés változása
A fénytest kialakulásának előrehaladott állapotában megváltozik érzékelésed is. Érzékszerveid élesednek, és megnyílnak a bennük rejlő tisztánlátó aspektusok is. Több dimenziós érzékelő képességeid is megnyílnak.
Néhány szokásos tünet:
- Túl sok érzékszervi benyomás:
Időnként felerősödik egy, vagy akár az összes testi érzékszerved. Ha ez zavaró, akkor összpontosíts egy érzékszervedre, terjeszd ki, és a többit rendezd be ez alá. Ez általában egyensúlyba hozza az érzékelést.

- A földelés hiánya:
Több dimenzióban földeld le magadat. Segít, ha figyelmedet a lábfejedre összpontosítod. Próbáld meg érezni az anyagot, amin a lábad van. Ettől jobban a testedben érzed magadat.

- Félelem az alacsonyabb síkon, szédülés, ügyetlenség:
Az agy érzékelő képessége megnyílik a több dimenziós párhuzamos világok felé. A test elkezdi érezni, hogy talán több, mint egy realitásban létezik egyszerre.
Ha a földelésben nem segít az, hogy a lábaidra összpontosítasz, akkor csinálj egy „földelő kábelt” az Omega csakrádból kiindulva (20 cm-re a farkcsontod alatt) a gerinceden keresztül fel a felsőbb csakrákba, és saját nagyságodba, szellemedbe földeld le magadat.
Hozz létre hét-tizenkét fényvonalat az Omega csakrádból kiindulva lefelé úgy, hogy a fényvonalak kúp formájúak legyenek, és a lábfejed felé nyíljanak. Ezzel nem a Földbe rögzíted magadat, hanem a bolygó hologramjának párhuzamos valóságaiban stabilizálod magadat.
A párhuzamos világok érzékelésének beindulása valóságos földrengést jelent testednek.
Állj egy ajtóba, és fogódzkodj meg jobbról és balról is jó erősen az ajtókeretbe. Tested ösztönösen azonnal meg fog nyugodni. Ez általában súlyosabb esetekben is segít..

- Úgy tűnik, hogy a tárgyak elmosódnak, csillognak, vagy mozognak:
Ez tipikus érzékelés, ha megnyílik több dimenziós látásod. Lehet, hogy érezni fogod a tárgyban
lévő atomok mozgását, a párhuzamos valóságokat, az energiák áramlását a szobában, vagy kifejlődik tisztánlátásod.
Ha ez zavarna, akkor gondolj arra, hogy tested MOST, a három dimenziós valóságnak ebben a párhuzamos világában létezik, és arra használhatod, hogy tudatodat ismét összpontosítsd.
Terjeszd ki minden testi érzékelésedet (a látásodon kívül), és tested visszajut a megszokott realitásába. A lábfejedre való összpontosítás is segít, ahogy azt fentebb már említettük.

- Elmosódó látás:
Amikor egy meditáció után kinyitod a szemedet, előfordulhat, hogy a szobát elmosódva látod. Ez azt jelenti, hogy a fizikai és a tisztánlátás között lebegsz. Látásod sem itt nincs, sem ott.
Próbálj meg ásítani, vagy tátogni, hogy helyreálljon látásod. Az ásítással testedet és tudatodat különböző energiafrekvenciák között tudott mozgatni, vagy el tudod tolni érzékelési képességeid síkjait. Hunyd le a szemedet, és ásíts azzal a szándékkal, hogy látásodat egy másik tisztánlátó, vagy dimenzionális síkra helyezed át.
Látóidegednek sokkal több impulzust kell feldolgoznia, mint régebben.
A látás elhomályosulása tehát teljesen szokványos jelenség, főként a fénytest nyolcadik síkján.
Ha szemedet nem tudod beállítani bizonyos távolságra, akkor azt javasoljuk, hogy ne írass fel
szemüveget.
Egy héten belül el fogod veszíteni tisztánlátásodat. Fizikai látásod mentális tested érzékeléseivel van összekötve. Amikor új érzékelések áramlanak agyadba és spirituális testedbe, akkor teljesen normális,
hogy mentális tested kevésbé domináns, és a fizikai látásod időnként kikapcsol. Vissza fog térni, még akkor is, ha időnként akár hónapokig is eltarthat ez az állapot.

- Hallászavarok:
Ez teljesen normális a fénytest nyolcadik síkján.
Előfordulhat, hogy hallgatsz valakit, hallod a szavait, de az agyad nem tud mit kezdeni ezzel.
Agyi funkciód nem lineárissá alakul. Talán még nem működik tökéletesen az a „fordító rendszered”, amely nem lineáris gondolataidat lineáris nyelvre fordítja.
Vannak a fénytestnek olyan síkjai, ahol úgy tűnik, mintha az emberek egy idegen nyelven beszélnének.
Ez nagyon ijesztő lehet, mindenek előtt akkor, ha mentális tested pánik jelzéseket küld ki, és attól fél, hogy megbolondultál. Nagyon érzékenyen reagálsz mások energiáira.
Ezen a bolygón legtöbbször nincs összhangban az, amit az emberek szavakkal kifejeznek azzal, amit energetikailag mondanak.(Ezt a jelenséget jól ismerjük, hiszen tudjuk, hogy a kommunikációnak csak
4-7%-a (!) zajlik szóban. - a ford.)
A legtöbb ember nem is tudja, hogy hazudik.
Annyira érzékeny leszel az emberek energiáira, hogy meg tudod fejteni szóbeli hazugsásaikat, mert érzed az energiáikat.
A hallászavarok szakasza meglehetősen rövid, és egybeesik azzal a szakasszal, amikor kezd kiépülni benned az univerzális szellem „fordító rendszere”, valamint az a képességed, hogy megérezd magadban és másokban az igazságot.

- Sípoló hangot, egyéb hangokat, zenét vagy elektronikus „morze¬jeleket” hallasz:
A tinnitusról, vagy a magasabb fény átvételéről lehet szó. Azt javasoljuk, hogy lazulj el, és engedd átjönni a jeleket. Ne aggódj, ha nem értenéd őket. Idővel megjön a fordítási képességed is.

- Problémák az emlékezettel:
Ez a fénytest kialakulásának teljesen természetes tünete. Mivel egyre többször élsz a MOST-ban, egyre kevésbé tudsz beleavatkozni a múltba.
Előfordulhat, hogy nem tudsz emlékezni a karmikus mintáidra, vagy kapcsolataidra, de lehet, hogy arra sem, hogy mit reggeliztél ma.
Vannak, akik attól félnek, hogy kezdődő Alzheimer kórjuk van.
Néhány embernek valóban lehet, de a többség egyszerűen többet tartózkodik a MOST-ban. A múlttal való szakítás nagyon felszabadító hatású lehet. A múlthoz való ragaszkodás félelmet ébreszt a változással szemben.
Rá fogsz jönni, hogy mennyi energia kell a múlt konzerváláshoz, a rá való emlékezéshez, a dolgok ismételt átrágásához, a mi lett volna ha... kezdetű egy helyben topogáshoz, vagy a régi hulladékaid
elraktározásához.
Néhány embernek nehezére esik a jövőbe pillantania. Ez bosszantó is lehet, ha elfelejtesz pl. egy megbeszélt találkozót.
A régi világ nem tudott a múltba ragadás és a jövőbe való kivetülés nélkül működni, hiszen midig az órához kellett igazodnia. Lehetőleg stopperórához. Az új, éppen most kialakuló világban az emberek
szellemüktől vezetve fognak élni, és örülnek majd a MOST-nak.
Minél inkább a MOST-ban fogsz élni, annál inkább a világban fogsz élni, de nem leszel világi. Egy
másik világban fogsz élni, mint a többi lény.

- Spirituális gőg és becsvágyás, spirituális mániás depresszió:
A fénytest kialakulásának folyamatában szinte mindenki átéli ezeket, általában a hetedik, a nyolcadik és a kilencedik síkon.
Ez annak eredményeképpen lép fel, hogy el akarsz futni a fizikai testedben lévő, az Istentől való elszakadásból származó szégyen, bűntudat és túlélési minták elől.
A spirituális gőg és becsvágyás az ego védekező reakciója, és sajnos az ember ezt alig veszi észre magában.

- A villanykörték kiégése és kattogó elektromos készülékek:
A fénytest kialakulásának különböző síkjain fel fog tűnni, hogy sok villanykörtét kell vásárolnod, mivel
nagyon könnyen kiégnek, vagy vibrálnak, ha a közelükben vagy.
Lehet, hogy tévéden szellemképet, vagy hasonló jelenségeket tapasztalsz, amikor a közelébe mégy, hangfalaid elektrosztatikusan működhetnek.
Ezeket a kis bosszúságokat elektromágneses tested, aurád változásai okozzák. A fénytest kialakulása során elektromágneses tested többször kitágul. Sajnos nem tudjuk, mit lehet tenni e tünet ellen.
Talán próbáld meg energiáidat összehangolni az elektromos készülékekkel. Ehhez előbb kapcsold ki a készüléket, és próbáld meg energiameződet egyesíteni a készülékével. Normális jelenség az, hogy
gondjaid vannak az elektromagnetikus frekvenciákkal, hiszen sokkal érzékenyebb vagy rájuk, mint korábban.
Lehet, hogy érzed a radar sugarakat, az elektromagnetikus hullámokat vagy a tévé kisugárzását.
Próbáld meg egyesíteni energiameződet a készülékével.

Figyelem, ha bármi egészségügyi, vagy mentális problémád van, fordulj orvoshoz!

 

http://www.facebook.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123112
Hónap: 15374
Nap: 420