Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szándék hatalma II.

eee.jpgNe kételkedj többé annak az egyetemes, mindenütt jelen levő erőnek a létezésében, amelyet én szándéknak nevezek. Képes vagy összekapcsolódni a szándék energiájával, amely eljuttat célodig. Íme, javaslataim, amelyeknek a segítségével munkára foghatod ezt az energiá


ÖT JAVASLAT GONDOLATAINAK GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁSÁRA

1. Valahányszor úgy érzed, hogy nem vagy formában, nem leled a helyedet, vagy éppen keserű a hangulatod, idézd magad elé a villamos kapaszkodót, amely a szándék energiamezejéből lóg lefelé, egy-másfél méterrel a fejed felett! Képzeld el, hogy fellebegsz hozzá, es hagyod, hogy a villamoskocsi elvigyen a benned rejlő szándékhoz! Ezzel az eszközzel megvalósíthatod életedben önmagad átadását a szándéknak.

2. Amikor szorongsz, vagy ha úgy tűnik, hogy körülötted minden összeesküdött, hogy eltérítsen küldetésedtől, ismételgesd a szándék vagy a céltudatosság szót! Ez emlékeztet rá, hogy békés és nyugodt légy. A szándék szellem, és a szellem csendben üdvözít.

3. Mondd magadnak, hogy életednek küldetése van, és van egy csendestársad is, aki bármely általad választott pillanatban elérhető. Amikor az egód határoz meg azáltal, amit birtokolsz vagy csinálsz, vagy amikor másokkal hasonlít össze, használd szabad akaratod hatalmát, hogy véget vess ezeknek a gondolatoknak! Jelentsd ki magadban: ,,Ittlétemnek célja van, minden vágyamat képes vagyok valóra váltani, mégpedig azáltal, hogy összhangban vagyok az univerzumban mindent betöltő teremtő erővel."
Ez az élethez való hozzáállásod automatikus módjává válik, amellyel egy időben eredmények is kezdenek mutatkozni.

4. Úgy cselekedj, mintha minden, amire vágysz, máris jelen volna az életedben. Higgy benne, hogy máris elérted minden törekvésedet, hogy mindez létezik a szellemben, és tudd, hogy vágyaid beteljesülnek. A siker és a belső béke tíz általam megállapított titkának egyike a következő: Úgy kezeld magadat, mintha máris az volnál, akivé válni akarsz!

5. Másold le ezt a régi haszid mondást, és egy évig folyamatosan tartsd magadnál! Emlékeztetni fog a szándék hatalmára és arra, hogyan munkálkodhat érted e hatalom mindennap és minden módon: 
Midőn tiszta és szent elmével járod a mezőket, minden kőből, minden növekvő dologból és minden állatból kipattannak lelke szikrái, és hozzád tapadnak, majd megtisztulnak, és szent tűzzé lobbannak bensődben.”

 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3121334
Hónap: 17189
Nap: 489