Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szerelem gyönyörei a tantrában 2.

A tantrikus masszázs felfedezi a bennünk lévő Istent és Istennőt (Shívát és Shaktit), és a legnagyobb tisztelettel kényezteti a testben lakozó szellemet úgy, hogy a test is élvez minden mozdulatot, miközben a szellem is gazdagodik.
Tantra masszázs egy hazai tantra templomban. Sokan talán azt gyanítják, hogy az elmúlt húsz hazai év hagyományait követve ez is valamilyen nagyon is hagyományos szexuális szolgáltatást takar, leplez. Pedig nem! Az igazi tantra masszázs nem hagyományos szexuális vágybeteljesítő szolgáltatás, hanem annál sokkal több. Egy olyan testi-lelki kényeztetés, ahol a masszőrök tisztelik, és szakszerűen kiszolgálják, kényeztetik a bennünk lakozó Istent, maximálisan tisztelettel adózva a Nőnek és Férfinek, tisztelve a vágyát, a teljességét, az érzéseit, figyelmen kívül hagyva – talán meg sem látva – hibáit. Mert az Istenek hibátlanok és tökéletesek!
 
Templom a Templomban
 
A test a lélek temploma. Tehát mindannyiónknak szeretni, tisztelni, annak megfelelően ápolni és gondozni kellene a testét. Nem tönkretenni, pusztítani, kizsigerelni és túlhajtani, hanem ráérősen tisztelni és kényeztetni, ahogy azt megérdemli. Ahogy azt megérdemeljük mindannyian – mint ahogy a L’Oreal reklám is használja a szót. Mégis a legtöbb ember nem tiszteli, nem óvja, tönkreteszi drogokkal, mérgekkel, tetoválásokkal, pearcingekkel, pedig a test sokkal többet érdemelne. Kevesen elégedettek azzal, amivel születtek, szégyellik, takargatják, átformálják, megváltoztatják, vagy egyszerűen elégedetlenek adottságaikkal. Főleg a nők nagymesterek önmaguk testének becsmérlésében. A szexben le lehet támadni ezt a templomot úgy is, hogy megfeledkeznek arról, hogy egy lélek lakozik benne, és lehet tisztelni, szeretni és kényeztetni, hogy előjöjjön a templomban lakozó Isten és láthatóvá tegye magát, pőrén, fényesen.
 
A Tantra Templomban tehát sok-sok kis templomot fogadnak be ápolásra, gondozásra, „renoválásra”, nem a külső, hanem a belső szépség felfedezését segítve az érintésekkel, kényeztetésekkel. Teljesen a környezethez illő, hogy a masszőrök is elkötelezett papok és papnők, akik alámerítkeztek a tantra szerelem tudományában, és boldog érintésekkel igyekeznek tudásukat és szeretetüket továbbadni a békés befogadóknak.
 
Felfedezés
 
Óriási dolog felfedezni saját isteniségünket és megtapasztalni a test és lélek iránti mélységes tiszteletet. Ha ezt megteszik mások, akkor illene mindenkinek megtanulni a szemléletet, hogy a saját testének-lelkének is képes legyen megadni ugyanezt, illetve elsajátítva, megtanulva képes legyen valami hasonló életforma – létforma – kialakítására a saját párjával is. Mindenki a harmóniát keresi, miközben hajtunk a zajos forgatagban, alámerülünk az anyagi világ csapdáiba és elfeledjük, hogy a lényeg, a béke a belső felfedezésben és elcsöndesülésben, a lassú érintésekben, mozdulatokban, és az időtlenségben van.  
 
Extázis így és úgy
 
Számtalanszor elhangzik a mondat és panasz – főleg a nők részéről -, hogy nem képesek az orgazmusukat megélni, sőt a legtöbben egyfajta, az ún. hüvelyi orgazmus megélésén fáradoznak, a többit leértékelik. A tantrában az is megtanulható, hogy a nő képes legyen az orgazmusok többféle fajtáját is egyenrangúan megélni, felfedezni és értékelni, és képes legyen megengedni magának az extatikus kéjt, ahová a szokottnál kicsit hosszabb út vezet. Nem időben, hanem tudatban! A férfiak pedig képesek legyenek megtanulni uralni a magömlésüket, és megtanulni azt az érzést, hogy milyen magas szintű orgazmusra lehetnek képesek magömlés nélkül! Ugyanis arra semmi szükség, csak a szaporodáskor.
 
Orvosok számára biztosan döbbenetes, hogy miképpen lehet egészségre ártalmatlan, ha egy férfi a sperma termelését, a magömlését szabályozni képes, és még döbbenetesebb, hogy a nők képesek tantrikus gyakorlatokkal a menstruációjukat is leállítani, és bármikor újra indítani, ha gyermekáldásra vágynak. A legtökéletesebb fogamzásgátlási, családtervezési módszer ártalmak és mellékhatások nélkül! Ráadásul az örök fiatalság kulcsa.
 
A masszázs az első lépés
 
Egy tantra masszázs tapasztalat csak az első lépés a tantra útján. Megtanít a test-lélek-szellem tiszteletére, a befelé összpontosító figyelemre, az érintés tiszteletére és magasztosítására. Út az egység és harmónia felé. Érdemes kipróbálni azoknak, akik igényesek és tisztelik saját isteniségüket, szexualitásukat.
 
-eszme-
 
www.tantra-templom.hu http://www.fenyportal.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089418
Hónap: 14308
Nap: 316