Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aranykor – A Rend

Mai elektronikus levélben érkezett: “Isteni Rendben élünk, melynek alapja a Szeretet. A Teremtett Világ és annak Ura olyan, mint az Örök Forrás és annak kisugárzása. Fényből vagyunk hát és Fény az Otthonunk is. Az Örök Mérték (=Szeretet) határozza meg a teremtett világban zajló valamennyi életfolyamatot – azokat a megnyilvánulásokat, amelyeket születésnek és halálnak, napsugárnak, vízcsobogásnak, virágnyílásnak élünk meg tapasztalunk.

 

Az Isteni Terv tökéletes, nem is lehet más. Ennek a Tervnek (Fényóceán) ránk eső része az egyéni életterv (fénycsepp-lét), amely szintén csak tökéletes lehet.

A Föld eljutott szakrális történelmének abba az új korszakába, amelynek Aranykor a neve. 2004. december 21-én déli 12 órakor Szent Mihály Főangyal vezetésével angyali erők érkeztek Dobogókőre, a Pilis Szívcsakrába, és megnyitották azt a Fénykaput, amelyen át elindulhatott a Dimenzióváltás. Az a folyamat, melynek során az emberi kultúrák kezdetéig visszamenőleg teljes karmaoldást kap minden olyan lélek, akinek életterve úgy van írva, hogy az Aranykor fényküldöttje.

Szívcsakra. Az az energiaközpont, amely az Isteni Szeretet lakhelye a bolygón. Hazánk Aranyos Szegelet, ahol az Úr lakik. A magyar a Mag Népe, vagyis Isten lényegi tudásának hordozója. Mágus, vagyis magos, magas, tehát égi érő tudással rendelkező, varázsló nép. A Magyar Angyali és Apostoli Szent Korona Őfelsége pedig az egyetlen olyan korona a Földön, amely csak Istenhez tartozik, közvetlen összeköttetésben áll az Isteni tartománnyal.

Szent Mihály a 2004-ben elindított folyamat őre, energetikai főnöke, aki – sok más égi erővel együttműködve – felügyeli, irányítja és végzi a világtörténelmi karmaoldást. Fényküldöttek egy kis csoportját készítette fel arra, hogy vele szoros energetikai fénykapcsolatban segítsék ezt a fenséges munkát. A cél a tágulás, az emelkedés, a rezgésszám emelése. Ez a záloga annak, hogy újra régi állapotában ragyogjon mindenki, fényben, szeretetben.

Mihály megadja nekünk azt a kegyelmet, hogy minden olyan régi életünket megtisztítja, ahol a fekete mágia tárgykörébe eső dolog történt velünk – akár cselekvő akár áldozati szerepben éltük azt át. Meggyógyítja lelkünket, hogy a régi életekből feldolgozatlanul áthozott fájdalmak, félelmek, gyász, tragédiák, megaláztatások ne bántsanak tovább minket. Ezek a terhek hónapokig tartó tisztulási folyamat keretében oldódnak ki belőlünk. A tisztulás természetes következménye a tágulás-emelkedés-fényesedés. Ahogy emelkedik a vibrációnk, úgy hatalmasodik fényerőnk is, és bármerre járunk, bármerre nézünk, erre felkészített energetikánk óriási tisztulást, gyógyulást, emelkedést indít el a többi lélek energiarendszerében is. A folyamatot Szent Mihály felügyeli, ahogy az energiákat is ő adja hozzá. Ez a mi fényküldötti kiegyenlítő szolgálatunk, amit cserébe adunk Szent Mihálynak a teljes karmaoldásért.

A magyar karma hamarosan eléri azt a tisztaságot és emelkedettséget, ahonnan elindulhat a Megváltás. Az elmúlt évezredek során a yang-energia sötét oldala (bántások, erőszak, háborúk) került túlsúlyba. Ezt csak a legmagasabb rangú yin-energia, vagyis az Égi Úrnő kegyelme és szeretete lesz képes visszabillenteni, újra harmóniába hozni. Hazánk Regnum Marianum, vagyis Mária Országa, hiszen I. István az Istenanya kegelmébe ajánlotta országát és koronáját. A világtörténelem Nagyboldogasszony Tündöklő Forradalmaként jegyzi majd azt az eseményt, amelynek keretében magyarok milliói jönnek ki az utcákra, terekre, és követelik hazájuk szabadságát. A forradalom vezetője az a fényharcos lesz, aki 300 éve Rákócziként vezette a Habsburgok elleni szabadságharcot, és aki a magyar történelem más korszakaiban is nevével jegyezte az akkori fordulatokat és fontos eseményeket. A Tündöklő Forradalom győzelme után kikiáltásra kerül a Magyar Szent Korona égi hatalma, és törvényes államformánk újra Magyar Királyság lesz. Az uralkodó maga a Szent Korona lesz, a forradalom vezetője pedig az új szabad haza első kormányzója.

Hazánkból indul el a Világbéke, az Örökös Jó, az Aranykor. Több éves folyamat keretében zajlik az átalakulás, és ennek Világközpontja a Kárpáthaza lesz. 2012 hát a változás éve. Arany szívvel készülj reá.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3087529
Hónap: 15887
Nap: 641