Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boomok, fények, jelek...

2012. márc. 30. - Furcsa hang és fényjelenségek hetek óta az USA-ban. Olyan erős zivatar és akkora hangrobbanások rázták meg a Pennsylvaniában levő Poconos városát március 30-án, péntek este 10 óra után, amilyet a helyiek soha nem láttak illetve hallottak még http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/04/furcsa-hang-es-fenyjelensegek-hetek-ota.html

Jill Nobles szerint a hang olyan volt, mint egy robbanás, vagy egy tehervonat a hálószobában.
Milfordban, a hegy tetején élő Jennifer Knarr szerint, a morajló zaj, amit TV nézés közben hallottak, hosszabb ideig tartott, mint egy mennydörgés.
Poconos a 41-42. északi szélességi foknál található ( 41°42′55″N 75°33′38″W )
A michigani Ferndale városban számos helyi lakos bejelentése alapján a rendőrség nyomozásba kezdett, hogy mik lehettek azok a hangos BOOMok és villanások március 31-én, szombat éjjel, amelyek után egy alkalommal helikopter rotorjának zaját is hallani vélték. A rendőrségi diszpécser szerint nem találták meg a forrást, de tűzijátékra gyanakodnak.
Helyszíni levelezésben az eseményről azt nyilatkozták, hogy a házakat úgy rázta meg, mint egy robbanás, és szó sincs tűzijátékról. A robbanások az égben 21:30-22:00 közt történtek és úgy nézett ki, mintha kétszer kivilágosodna.
Ferndale a 42. északi szélességi foknál található ( 42°27′38″N 83°8′5″W )
 
 
Ézsaiás 24/17-20: Rettegés, verem és tőr vár rád földnek lakója! És lesz, hogy a ki fut a rettegésnek szavától, verembe esik, és a ki kijő a veremből, megfogatik a tőrben, mert az egek csatornái megnyílnak, és megrendülnek a föld oszlopai. Romlással megromol a föld, töréssel összetörik a föld, rengéssel megrendül a föld; Inogva meging a föld, miként a részeg, és meglódul, mint a kaliba, és reá nehezedik bűne és elesik; és nem kél fel többé!
Robert Vicino és az amerikaszerte épített 20 bunker egy esetleges világkatasztrófa miatt, a furcsa zajok zónájában is.
 
 
Az UTOLSÓ VACSORA 2 cikkbe behelyeztem egy “csinálj bunkert” tartalmú filmet.
A szeizmikus tevékenységek erejének növekedése világszerte:
2012. ápr. - Földrengés Indonéziában, a Kaliforniai-öbölben , Mexikóvárosban...
Magyarország kincsei - Jásdi Kiss Imre előadása
Idézetek Jásdi Kiss Imrétől:
Komoly városnyi területeket jártam be lent. Olyan világ van alattunk, ahol most ülünk ... Három város van. Nem alagútakról beszélek, az Budapesthez tartozik. Az alatt van még három város. A legalsó akkora, hogy innen a Tátráig nyúlik. Rettenetes mennyiségű anyag van lent bekészítve. Egy olyan túlélési lehetőség, hogyha átfordul a Föld, a világ jelentős részét, az emberállományt képes átmenekíteni azon a korszakon, amíg fönt élhetetlen a világ. Ma már olyan berendezések vannak levíve, mint atomreaktorok, stb. Ezek a mi költségünkön mentek ugyan le, de erről nem nagyon tudunk.”
“Azokat a szentgáli barlanglejárókat, amik 47 km-es területről szólnak, jelenleg az IN-KAL Security (izraeli cég) őrzi. Magyar ember nem fog lemenni. Azokat az atomreaktorokar, áramfejlesztő berendezéseket, amelyeket a Bakony tetejéről, a lokátorállomások alól kivettek, azokat oda vitték le. Magyar embernek biztos nem fog áramot termelni, bár a mi embereink vitték le.”
Mivel Jásdi Kiss Imre a szentgáli barlangokról beszélt, érdekességként érdemes megfigyelni a KŐLIK barlang hosszát és mélységét, az ugyanis hosszban 420 méter, mélységben pedig 42 méter.
Nem árt tisztában lenni azzal a szemponttal, hogy Magyarország a Szűzanya, Mária országa. Boldogságos Szűz Mária pedig a kegyelmek anyja, a bűnösök oltalmazója és megmentője. A zsidóság feláramolva Mária országához, az évszázadok alatt azt körbevette, tönkretette és szétdaraboltatta. Jézus korában Pilátus mosta kezeit, miszerint a zsidóság volt a Fény Fia keresztre szegezésének kiváltója, míg napjainkban a Szkíták, a Fény/Nap fiai örököseinek, utódainak országát ugyanúgy keresztre szegezték a zsidók, vagy éppen a zsidó népcsoportot is felhasználó egyének. Ha most jelenne meg Jézus nem ugyanaz történne e, mint annak idején? A lényeg, hogy akkor Jézus az Atya bocsánatát kérte bűneikért, és kaptak egy esélyt.
2010. július 30-án két kör alakú gabonaábra jelent meg Anglia délkeleti régiójában, Hungerfordnál.
A két ábrát egymásra helyezve, egy arcot kapunk a körben, melyre azt állítják, hogy a Torinói lepel képmása, magyarán Jézus Urunk feltámadásának kódolása.
 

Az ábrát 101 napra helyezték el a mexikói öbölben történt katasztrófa után, melyet az angol BP idézett elő 777 napra a Vénusz-tranzittól.
A GYÓGYEGÉR VACSORÁRA (Dinner for Smucks) filmet, melybe belekerült az UTOLSÓ VACSORA is, szintén 2010. júli. 30-án kezdték vetíteni, melyet azEsemény/Metamorfózis 1 cikkbe helyeztem.
2008. szept. 28-án az angliai Wiltshireben megjelent egy 21 körből álló kereszt.

 

A kereszt mellé pedig elhelyeztek egy VONALKÓDOT.

 
A vonalkódba annyit fektettek le, hogy BEWARE, vagyis VIGYÁZZATOK/ÓVAKODJATOK.
2005. aug. 14-én rögzítette ezt a 7 UFO-ból álló keresztformációt Steven Burns, a floridai Pensacolában.
 
 

 

10 nappal rá, elérte a Katrina hurrikán Floridát.
2008. aug. 15. – 11 kör és egy nagy kör a keresztben az Etchilhampton dombnál, Wiltshireben megjelent ábrában. A keresztet Krisztus, vagy Quetzalcoatl keresztjeként is említik.
Furcsa ábra jelent meg 2012. febr. 27-én TULA-ban (HIDALGO). A képződmény megjelenése előtt azonosítatlan objektumokat/furcsa fényeket láttak a légtérben és furcsa zajt lehetett hallani.
A legenda szerint TULA volt az a hely, ahol a kisebb istenek a nagyobb istenekkel kapcsolatba léptek. És ekkor a kisebb istenek villámokat fogadtak az égből.
Végül a kisebb isteneket szétlőtték, hogy megbüntessék az embereket.
Napjainkban az ősi Tollan-t, amit Teotihuacan után építettek, de sosem érte el a méretét, a Tlahuizcalpantecuhtli piramisról, vagy a Hajnalcsillag piramisról ismerni fel, a rajt álló 4 tulai Atlasról, melyek a mennyezetet tartották eredetileg. Quetzalcoatl/Tollaskígyó kormányozta Tulát, a mai Hidalgo 84 önkormányzata közül az egyik várost. A tulai Atlasok kezében és fülén valamilyen technológiai eszköz látható.
 
 
Jaime Maussanék szerint, a Föld légterében dimenzióportálok láthatóak. A 2012. január 23-ai szívárványszínűről már írtam a KORONÁRA KÉSZÜLJ 1 cikkben.
Az ábra 333 napra jelent meg 2012. dec. 21-től.
 
 
2012. április 07-én, a Santa Fe (SZENT HIT) provinciájába tartozó PUJATO-ban, a 62 éves Raúl Marelli 32 hektáros kukoricaföldjén, valami lelapította a kukoricát.
A helyi lakosok azt mondják, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy (UFO) szombat reggel landolt a kukoricásban és az hagyta az 1900 láb hosszú és 7 láb széles nyomot maga után.
PUJATO A 33. DÉLI SZÉLESSÉGI FOKON TALÁLHATÓ, 42 km-re ROSARIO-tól, a 33-as útnál!
 
Máté 25.:
  31. Mikor pedig eljő az embernek Fia az ő dicsőségében, és ő vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ő dicsőségének királyiszékébe.
  32. És elébe gyűjtetnek mind a népek, és elválasztja őket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.
  33. És a juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja.
  34. Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.
  35. Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;
  36. Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.
  37. Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?
 38. És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?
  39. Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?
  40. És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.
  41. Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett.
  42. Mert éheztem, és nem adtatok ennem; szomjúhoztam, és nem adtatok innom;
  43. Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem; mezítelen voltam, és nem ruháztatok meg engem; beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem.
  44. Akkor ezek is felelnek majd néki, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, vagy szomjúhoztál, vagy hogy jövevény, vagy mezítelen, vagy beteg, vagy fogoly voltál, és nem szolgáltunk volna néked?
  45. Akkor felel majd nékik, mondván: Bizony mondom néktek, a mennyiben nem cselekedtétek meg egygyel eme legkisebbek közül, én velem sem cselekedtétek meg.
  46. És ezek elmennek majd az örök gyötrelemre; az igazak pedig az örök életre.
 
 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3088057
Hónap: 15815
Nap: 421